superstoel tegen superprijs op tijd geleverd

Niks aan toe te voegen, voldoet volledig aan mn verwachtingen.

Prima geregeld

Netjes de afspraken na gekomen, prima service. Ook in de showroom netjes geholpen en vragen beantwoord

Goede service!

Goede kwaliteit voor een prima prijs.

Goeie service

De afgesproken tijd vd levering was correct, vriendelijke chauffeur ook fijn dat ie 2 grijstinten bij zich had om te kiezen.

TOP

keurig alles geregeld!

Vanaf het eerste moment een goed gevoel

Volgens mij is dit het perfecte adres voor de Eams stoel die ik heb gekocht. De mensen in de showroom in Dedemsvaart waren bijzonder aardig en lieten mij rustig rond kijken. De levertijd was snel en binnen een week stond hij thuis. De bezorging was zeer professioneel. De jongeman heeft de stoel gemonteerd en ook de verpakkingsmaterialen meegenomen. De firma Cavel design is een aanrader

Top product, geleverd naar wens

Tweede item inmiddels besteld en ook dit keer geheel naar wens. Bezorger neemt ook alle verpakkingsrommel weer mee en zet de stoel in no-time in elkaar. Heldere communicatie!

Goede en goedgeprijsde feauteill

Snelle levering en volgens afspraak stipt op tijd. Vriendelijke monteur/bezorger

Vriendlijk, snel en betaalbaar.

We zijn in de showroom de bureaustoel gaan bekijken. Online besteld en pas bij aflevering betaald. Prima service.

Keurig geholpen en meubels bezorgd volgens afspraak

Zeer goede service en prijs/kwaliteit verhouding, dit bedrijf kunnen we van harte aanbevelen

Zeer responsief en schappelijk

Ik kocht recentelijk een EA219 replica en er ontbrak iets bij de verzending door beschadiging aan het pakket tijdens vervoer. Cavel design stuurde prompt vervangstukken zonder probleem. Een hogere gasveer werd eveneens kostenloos toegevoegd. Top!

Super! Alles volgens afspraak.

Vriendelijke jongeman die in een wip mijn bureelzetel monteerde inclusief een gezellige babbel.Dank u wel.👍

Mooi product, goede prijs, volgens afspraak geleverd!

alles volgens afspraak, Prima

zeer tevreden, prachtige fauteuil, bevelen dit zeer aan!!!

Geleverd conform afspraak

Chauffeur was keurig op tijd en heeft alles netjes in elkaar gezet en alle plastic en papier rommel meegenomen. Enig minpuntje is dat we iets meer dan een week moesten wachten op onze bestelling.

Goed geregeld.

Naar het zich laat aanzien een excellente replica. Ik denk dat de kwaliteit van het mechanisme ook voldoende is. Daar kan ik natuurlijk nog niets over zeggen daar we de stoel pas een week hebben. Maar al met al voelt het goed aan en het bedrijf Cavel komt zéker de afspraken na. Wij zijn tot nog toe zéér tevreden met product en leverancier. Een aanrader!

Correct en vlot

Het geleverde materiaal voldeed zeker aan de verwachting.

Correct zoals besteld, geleverd kwaliteit en vriendelijkheid......

Alles correct geleverd

Fantastisch product en supersnel geleverd

Levering lekker vroeg zoals afgesproken. Stoel werd netjes uitgepakt, gemonteerd en geplaatst. Het verpakkingsmateriaal werd opgeruimd en mee teruggenomen. Superservice en enorm blij met onze nieuwe stoel. Klasse!

Super vriendelijke jk en goede service

Super service Correcte afspraken

Fantastisch!

Cavel Design is waarschijnlijk de enige die de Jacobsen Egg Chair in olijfgroene kleur verkoopt. Na mijn kleurstaaltje wist ik dat deze het zou worden. Past perfect bij de rest van m'n interieur. Ook de ottoman en 5% korting meegenomen. Prachtig design. Leuk contact met bezorger/monteur. Hij kwam deze zelfs op tweede verdieping zonder lift brengen. Hij had die stoel zo klaar en nam zelfs verpakkingsresten mee. Deze stoel is de eye catcher van m'n nieuwe huis en ik zal hier nog vele jaren plezier van beleven.

in één woord: fantastisch

Bij ons bezoek in Dedemsvaart werden wij allervriendelijkst ontvangen in een losse, ongedwongen sfeer zonder drammerige verkooppraatjes. Ook het feit dat er nadat wij in principe het artikel besteld hadden geen aanbetaling verlangd werd kwam als positief over. De levering was snel en professioneel. Kortom, alle hulde voor Cavel Design en zijn medewerkers.

Mooie en comfortabele stoel gekregen, maar moest er langer dan beloofd op wachten.

Top je wordt voor de dag voor aflevering ook nog goed geïnformeerd.

Top. Ik ben een dag van te voren geïnformeerd zoals op de site zelf. En op de dag voor ze komen ook nog via SMS. Heel erg vriendelijk geholpen en bezorgt. Ik ben dik te vrede

goed product, snel geleverd en niet te gek duur

Alles goed geregeld

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com