Ongelofelijk correct en accuraat

Prettig telefoon overleg, prompte bevestiging, levering qua tijd exact zoals opgegeven, netjes geplaatst, afval meegenomen, ofwel alles 100%

goede service

Na afleveren van de reeds gemonteerde stoel (Eames Softpad EA 217) bleek deze scheef op de gasveer te staan. Na melding is in dezelfde week de scheve tegen een goede stoel omgeruild. Deze heb ik zelf in elkaar gezet. Prima geregeld. Verder jammer dat er totaal geen gebruiksaanwijzing bij zit. Ik weet het zijn maar 3 knopen/handels, maar van één knop is de werking mij nog steeds onduidelijk. Overigens zit de stoel lekker en ziet er mooi uit. Update 10 april 2020: Na contact met Cavel, is gebruiksaanwijzing toegestuurd en telefonisch e.e.a. toegelicht. Helemaal tevreden.

mooie stoel en goed zitcomfort

De stoel zit goed, ziet er fraai uit en past goed onder het bureau. Bestellen ging eenvoudig en aflevering snel (beetje vroeg in de ochtend voor een kantoor adres).

.!

Goede service, prima aflevering door chauffeur, mooie stoel.

Een top stoel. Een vraag waarvoor dient het hendeltje

Houden zich aan de afspraak. Top.

Goed product snelle levering

Enige is dat ik nog geen factuur heb ontvangen.

Heel tevreden met de levering

Je kunt gerust een bestelling plaatsen bij deze winkel. De service en aflevering zijn uitstekend. En dat terwijl we in de Corona periode zitten.👍👍

gewoon goede service

Mooi op tijd afgeleverd. er miste nog een onderdeeltje is netjes opgestuurd. Gewoon conform alle afspraken prima service.

Helemaal goed

Ook in Coronatijd, snelle, vriendelijke levering van een goed product

Het was goed en beschermend ingepakt,en ziet er heel goed uit

Zeer goede service

Vanuit mijn eerdere aankopen en ervaringen met Caveldesign kan ik wel stellen dat zij goede service bieden en prachtige meubels. De respons vanuit de klantenservice is tevens vriendelijk en snel. Zeker het aanraden waard!

Goed product en goede levering

Heb een bureaustoel besteld en werd paar dagen netjes bezorgd precies zoals afgesproken. Van tevoren nog een nette bevestigingsmail met oa het naam en telefoonnummer van de chauffeur. Stoel zelf is ook top! Precies wat ik had verwacht.

In 1 woord geweldig, ze komen na wat ze beloven en hoe!

Vanaf het begin werd ik keurig op de hoogte gehouden over de leverdatum en het transport van de door mij bestelde geweldige Cavel Lobby bureaustoel. We leven in een moeilijke tijd en het was dan ook de laatste dag dag de bestelling nog in huis zou worden afgeleverd. De chauffeur meldde zich, hield zich aan alle regels en zette de vooraf in elkaar gezette stoel op zijn plek. Service die je vandaag de dag niet overal meer tegen komt. Betaalgemak aan de voordeur en ik moet zeggen een geweldige stoel die: Eames ES104 Lobby Chair Cognac / Bruin Leer. Cavel ga vooral zo door. Topprodukt en zaak.

Betrouwbaar en vriendelijk

Mijn stoel werd keurig op tijd geleverd. Ook in deze Coronatijden. Vriendelijke bezorger en goede communicatie. Stoel is erg mooi en zit erg fijn. Enig minpuntje is dat de maximale zithoogte iets hoger had gemogen.

goede kwaliteit prijverhouding, snelle levering en fijn contact.

Mooie stoelen voor een goede prijs. Fijne, snelle levering en duidelijke communicatie.

Nette service en mooie stoeltjes

Goede communicatie rondom aflevering. Stoeltjes helemaal naar wens. Enige kleine minpuntje vond ik de persoon die je te woord staat als je het telefoonnummer van de website belt; die kan eigenlijk alleen oplezen wat je op de website ook al kan zien en niets meer dan dat.

Prima en betrouwbare zaak

Eenvoudig om te bestellen, snelle en vlotte levering. Vriendelijke service.

uitstekend

goede levering, maar ook aandacht voor de levering. Chauffeur en centrale houden daarover intensief contact.

Super tevreden!

Al heel lang aan het dromen over een lounge chair van Eames. Toch enige argwaan over de replica's die worden aangeboden maar de levering aan huis en retour voor een te verwaarlozen bedrag van Cavel deed ons overstag gaan. De zetel werd geleverd in volle corona crisis en hebben we met open armen ontvangen, de kwaliteit overtreft alle verwachting!

De verwachtingen werden waar gemaakt....

De stoel die wij hebben besteld kwam volledig overeen met de aanbieding. Degelijk ingepakt werd hij bezorgd op het tijdstip wat was aangegeven. De communicatie over wat extra vragen verliep snel en netjes.

Perfecte service

De kwaliteit van de (inmiddels 2) geleverde stoelen is heel goed! Zelfs in deze coronatijd op de toegezegde datum geleverd. En (!) afgeleverd tot op de plek van bestemming, uitgepakt en verpakkingsmateriaal meegenomen. Lijkt misschien vanzelfsprekend, maar inmiddels ook ervaren dat DS4U de loodzware Barcelona chair ingepakt aan de voordeur achterlaat.

Komt de afspraken na

Prima artikel en perfecte bezorging

Bestelde artikel werd volgens afspraak perfect op tijd geleverd.

Prima stoel prima levering

Heb de stoel net een paar dagen bevalt prima!

Nvt pas een paar uur in huis

Hebben de stoel pas eenmaal uur in huis, dus kunnen we nog geen oordeel vellen over de stoel. Ziet er mooi uit. Levering was mooi op tijd en een aardige jongeman

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com