Prima service en zeer vriendelijke medewerkster.

De site is zeer gebruiksvriendelijk en persoonlijk contact is makkelijk te realiseren.

Goede service en snelle levering!

Goede prijs-kwaliteitverhouding, goede service en snelle levering! Vriendelijke, servicegerichte bezorger.

Mooie fauteuil's en prima en snelle service

Fysieke showroom is klein, maar fijn. Op mail werd vlot gereageerd en ook levering en service prima. Kwaliteit van fauteuil's ziet er tot nu toe prima uit.

prachtige replica meubels en een uitstekende service

Zo enorm blij met onze prachtige Barcelona set. Bij de bestelling zijn we al zeer vriendelijk geholpen en de levertijd was snel en professioneel. Heerlijk dat alles gemonteerd werd en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Een zeer blije klant die zeker nog eens terugkomt.

Snelle en fijne service met één klein minpuntje

Bestellen en leveren ging snel en goed. Zes mooie eetkamerstoelen. Echter zijn wij kort na de levering er achter gekomen dat er vier zwarte stoelpoot dopjes afwijkend zijn van de rest (alsof er een kapje van het zwarte dopje mist).

zeer professionele afhandeling!

Na vlotte bestelling kregen we een e-mail met een persoonlijke vraag ter verduidelijking dit nadat we een extra bestelling hadden gedaan. Na 1 dag kregen we bevestiging van de leveringsdatum. Het uur wanneer er ongeveer zou geleverd worden en het GSM nummer en naam van de chauffeur/installateur. Het opzetten verliep vlekkeloos! Nog nooit meegemaakt! Zeer klantvriendelijk!

Twee eggchairs en één Swan gekocht. Ze zijn kwalitatief goed en degelijk en kosten een fractie van wat de design-maffia ervoor rekent. Één van de eggchairs vertoonde na een tijdje een probleem (lijm aan de binnenkant van de schaal liet los. Werd adequaat en kosteloos door vervanging opgelost.

Correct en vriendelijk, goede communicatie

De levering is vlot gelopen. De afspraken zijn correct nagekomen. Er duidelijk gecommuniceerd ivm de levering. De levering is vlot verlopen. Ne enkele dagen heb ik opgemerkt dat het bovenste deel van de rugleuning los staat.

prima service en levering

keurig netjes boven gebracht (2 trappen) en snel in elkaar gezet.

Fantastisch!

Cavel maakt waar wat het belooft

Bestellen ging makkelijk keus eninfo over de levering was prima product komt overeen met wat je mag verwachten

Goede prijs-kwaliteit verhouding en bezorging is perfect.

Beloven ze dat ze mijn bestelde bureaustoel tussen 10 en 12 uur bezorgen. En dat de chauffeur Benjamin heet. En wat denk je? Benjamin staat om 10:15 uur voor de deur. En wil me ook nog helpen met de stoel monteren. Dat vond ik niet nodig, het was een fluitje van een cent. Kortom: perfecte service! En een prima bureaustoel!

In ieder geval tot nu toe, heb de stoel nu een kleine week, geleverd zoals afgesproken, niets mis me

Mee. Voor de rest kan ik het niet beoordelen, tijd te kort voor. 😃👍

Komt afspraken na, vriendelijke chauffeur. Top!

Komt afspraken na, vriendelijke chauffeur. Top!

Zeer goed zowel inzake info als verkoop en levering.

Zeer goed zowel inzake info als verkoop en levering.

Heldere communicatie en snelle service

Ik heb recentelijk de Eames Lounge Chair aangeschaft. De stoel ziet er prima uit en zit goed. De aflevering was top, half uur voor aankomst nog even netjes een berichtje ontvangen wat super fijn is. Hoef je ook niet de hele tijd te blijven wachten.

duidelijk en accuraat ,alles ging zoals het hoort.

zeer goede service ,duidelijk ook ,de chauffeur was erg vriendelijk!

Heel goed.

Wij hadden een proefplaatsing besteld. Ideaal dat dat kan. De stoel is prachtig, degelijke kwaliteit. De levering was snel en de bezorger heel vriendelijk.

prima service

snelle levering, geen gedoe en gewoon ruilen. top

Goede service, kundig

We zijn zeer tevreden met de stoel die wij hadden besteld. Ook de montage is perfect verlopen

Ik zit nu comfortabel, maar administratie vraagt aandacht.

Prima stoel en netjes afgeleverd. Administratie vraagt aandacht: - e-mailadres verkeerd overgenomen zodat bevestiging en factuur niet kwamen. - zelf maar gebeld om e.e.a. na te trekken en recht te zetten - vervolgens adressering verkeerd overgenomen zodat bezorger in een totaal verkeerde straat stond Maar ik zit nu comfortabel, dus iets meer aandacht aan de admin en het is perfect.

Perfecte service

Ben nu een trotse bezitter van een prachtige Barcelona, hier wordt ik blij van.

Goede service, prachtige stoel.

Heel fijn contact gehad met deze winkel. Prachtige stoel. Levering ging heel erg fijn stoel werd uitgepakt op op z'n plek gezet. Na testen betaald.

Kwaliteit geleverd op een zeer service gerichte manier.

Maandagavond besteld en woensdag al geleverd! Voor de bezorging hoef je niet de hele dag thuis te blijven, er wordt een klein tijdvak opgegeven. Vriendelijke chauffeur/monteur.

super service snel en correct

goed alleen voor de factuur moeten vragen

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com