Pluspunten

Snelle levering, bezorging goed. Product netjes uitgepakt, Gecontroleerd en binnen gezet

Pluspunten

Snelle service en levering. Toegankelijk en plezierig. De bezorger was vergeten om een half uur van tevoren te bellen dat hij er aan kwam en moest daarom een half uur op mij wachten. Daar deed hij totaal niet moeilijk over en in de tussentijd had hij de stoelen in elkaar gezet :-).

Pluspunten

Hele klantservice gerichte benadering. Oplossing gericht, met meteen een reactie vanuit Cavel Design

Pluspunten

Snelle levering, correcte informatie, montage bij levering door de chauffeur die dat prima doet, deskundig. Mooi product.

Pluspunten

Fijne en snelle afhandeling. Reageren binnen 1 dag op mijn mails. Daarnaast ben ik erg tevreden over het product. Hele mooie Eames Loungechair XL

Misschien een flyer meeleveren over het onderhouden van de stoel?

Pluspunten

Caveldesign neemt op een zeer klantvriendelijke manier contact op. (Wat komt u, als klant, het beste uit?) Levering was heel duidelijk, vriendelijk en klantgericht. We werden een half uur voor levering opgebeld. Ik heb nog nooit eerder een bedrijf meegemaakt die zo nauwkeurig omgaat met de gekochte spullen. Alles wordt piekfijn nagekeken, daarnaast kregen er allemaal tips uitgelegd m.b.t. het onderhoud. Echt fantastisch!

Pluspunten

Heel goede service. Eenvoudig online de bestelling geplaatst. De levering ging perfect en werd veelvuldig en duidelijke informatie over verstrekt. De vriendelijke bezorger heeft vakkundig de bureaustoelen gemonteerd verpakking mee terug genomen. De Eames softpads zitten heerlijk en zijn prachtig.

Niks. De service en kwaliteit zijn super! Kunnen andere partijen voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

Mooie producten, duidelijke afspraken, komt z’n afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding!

De website is echt heel slecht!

Pluspunten

Snelle reactie op mail, prima bezorger/chauffeur, goede service voor nalevering onderstel!

Geen!

Pluspunten

woensdag besteld en vrijdag al in huis helemaal super! goede service helemaal tevreden

Pluspunten

Prachtige stoel, goede prijs, snel geleverd, pinnen bij aflevering, keurig boven gebracht en uitgepakt.

Pluspunten

Telefonisch goed te bereiken, prettig om te kunnen chatten. Levering perfect en tijdig. Product prima.

prima zo

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

geen

Pluspunten

Snel, betrouwbaar

Pluspunten

keurige afleverservice. Alle afspraken nagekomen !

vooralsnog geen !!

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie.

De mails over leveringsbevestiging vragen om onnodige bevestiging. Zo wordt op donderdagavond een mail gestuurd of dat de levering vrijdagochtend nog door kan gaan met een vraag om bevestiging....

Pluspunten

Snelle goede levering. Goed product.

Graag een uitleg erbij.

Pluspunten

Prima communicatie, snelle nette levering, mooi product. Zeer tevreden.

Pluspunten

Online bestelling gedaan, volgende dag werd ik gebeld wanneer de stoel bezorgd kon worden. Afspraak gemaakt en kreeg een dag ervoor netjes een mail met de verwachte bezorgingstijd Tevens werd ik de dag zelf nog gebeld dat ze er met ongeveer 25 minuten zouden zijn. Dus vanaf bestelling tot aflevering helemaal top geregeld. En dan ook nog eens een prima product! Top!!!

Pluspunten

Voorkomend, plezierig en hulpvaardig. Zeer betrouwbaar. r i g e n h u l p v a a r d i g

Pluspunten

Het is mogelijk om de producten in een showroom te bekijken. De mogelijkheid voor een proefplaatsing. Duidelijke communicatie over de levering en proefplaatsing van de meubels. Je hoeft niet vooruit te betalen, betalen bij aflevering van de meubels.

Een tweede locatie om de producten te bekijken. Wij moesten twee uur rijden om de producten te zien.

Pluspunten

Nette afspraken en keurige afhandeling

Advies geven mbt de behandeling van de stoffen

Pluspunten

Nette afhandeling.

Vervoerder heeft geen contact opgenomen om 24 van te voren een tijdschema van bezorgen door te geven.

Pluspunten

Pluspunten

Slim concept zo, met "proefplaatsing". Ook slim (als in: uitgekookt) dat ze bij een Barcelona Chair een Ottoman (voetenbankje) bij de proefplaatsing meenemen, zonder dat je daarom gevraagd hebt. Verder goede (nagenoeg foutloze) en heldere teksten op de website van Cavel Design, snelle levering van kleurstaal en (voorraad)-artikel. Bezorger ook heel vriendelijk en behulpzaam. Echt wel klasse.

Design van de website mag iets meer "design"-minded. Dit ziet er wat muf uit, ondanks de mooie (replica-) producten en goede productfoto's. Verder zou de vindbaarheid van de website beter kunnen. Ik kwam bij het zoeken naar een Barcelona Chair replica eerst minstens tien aanbieders tegen die slechter gemaakte varianten aanboden. Pas na enkele dagen in binnen- en buitenland rondkijken liep ik (gelukkig) tegen Cavel Design aan.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com