Pluspunten

Tijdens het zoeken naar de perfecte fauteuil gechat met Cavel Design. Zeer vriendelijke medewerkers, zelfs detail foto's gestuurd en stalen van leer en hout. Uiteindelijk een proefplaatsing gehad van fauteuil en lamp. Vriendelijke chauffeur, die alle tijd nam om alles neer te zetten en te proberen. Top producten van goeie kwaliteit. Ik zal snel weer iets bestellen en ook aanraden aan anderen om hier te kopen.

Een echte winkel zou niet verkeerd zijn, maar de proefplaatsing is een goed alternatief en dat zie je ook in de prijs terug.

Pluspunten

Goed product en keurige levering.

Pluspunten

duidelijke communicatie omtrent wat je waneer mag verwachten zeer snelle levering geen onaangename verrassingen

Pluspunten

Pünktliche Lieferung, freundliche Kommunikation, schönes Produkt. Alles so, wie es sein soll. Gerne wieder.

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle afhandeling. Correct en betaalbaar. Product keurig en snel afgeleverd en gemonteerd. Vriendelijke bezorger! Houden de laatste ster nog even " in bewaring" om te kijken hoe product zich houdt. Maar ziet er keurig uit, stevig en zit heerlijk!

Pluspunten

Supersnelle levering, aardige chauffeur die de stoelen kwam brengen. Ook heel fijn dat ze al gemonteerd waren. Al met al een bedrijf waar ik zeker terugkom als ik iets nodig heb.

Pluspunten

prettige bezorger, was iets verlaat, belde om dit door te geven. heeft de stoel geplaatst zoals gewenst.

Pluspunten

Lounge chair XL fantastisch!! Snelle levering. Goede afspraken die nagekomen zijn! Uitstekende levering door monteur!!

Pluspunten

Enorm klantvriendelijk, super service bij aflevren meubel en wellicht het belangrijkste: komt alle afsprakeen na. Helemaal top

Pluspunten

Goed/ mooi product, vlotte levering.

Pluspunten

vriendelijk, snel en goed meedenkend

Pluspunten

Levering niet heel snel, maar wel volgens planning met goed mailcontact. Kwaliteit ziet er goed uit, stoel is zelfs gemonteerd bij bezorging en volledig correct geleverd. Mooi design. Zeer tevreden.

Dagdelen kunnen kiezen bij leveringsdatum digitaal zou nog helpen.

Pluspunten

Accuraat en keurig!

Pluspunten

Snelle afhandeling van mijn bestelling, onmiddellijk duidelijke afspraken wat betreft de levering. Transportfirma perfect volgens afspraak en heel welwillend om te helpen het meubelstuk naar het eerste verdiep te brengen. Vervolgens aangeboden om verpakkingsmateriaal terug mee te nemen.

Pluspunten

Snel, duidelijk en goed

geen

Pluspunten

Mooie design artikelen Veel varianten van de Egg chair Goede prijs/kwaliteit verhouding

Maten van de bankstellen op website vermelden

Pluspunten

Levert snel, goede communicatie en zeer nette en vriendelijke chauffeur

Ga zo door

Pluspunten

Op voorraad en snelle levering. Niet maanden wachten op je stoel. De proefopstelling is een prima vondst. Bekijken, zitten en afnemen indien de stoel je bevalt en anders nemen ze hem weer mee.

Pluspunten

eindelijk mooie en betaalbare stoelen gevonden, geen onaangename verrassingen, levering stipt volgens plan, goede ondersteuning van de chat

was me niet heel duidelijk of ik een proefopstelling kon combineren met een kortingscode en de chatdame of -heer mag nog wat oefenen op dt :-)

Pluspunten

super service! levering ontvangen zoals verwacht. ook transport en aanmelding is prima verlopen.

Pluspunten

Goede communicatie na verkoop (voorstel tot levering & beversting van moment van levering en contactgegevens chauffeur(Benjamin) ), Super levering en tot slot ook nog geweldig product. Zou Cavel Design aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Service, proefplaatsing, gratis kleurenstalen, en gratis montage.

Bereikbaarheid per telefoon

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com