Pluspunten

Supergoede service

Pluspunten

Prima service en aflevering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product. Vriendelijk personeel bij aflevering. Update van de beoordeling. Na het plaatsen van de review, heb ik dit keer wel een goed contact gehad met Cavel. Het probleem over de communicatie is besproken en er is een goede oplossing gekomen. De retour kosten en kosten van de proefplaatsing zijn direct teruggeboekt en stonden de volgende dag al op de rekening. Ik ben nu blij met de afhandeling en hoop dat de manier van communiceren en afhandelen van de klachten in de toekomst ook op deze manier blijven verlopen. Als dat zo is raad ik het bedrijf zeker aan.

- Communicatie kan beter. - er werd in de eerste instantie niet goed meegedacht met de klant. - Aan het einde wel een goede afwikkeling van het proces. Beter oog voor service en de belangen van de klant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leveren fijn op tijd, vlgs afspraak. vriendelijk en duidelijk.

ik heb nog steeds geen factuur. geen respons op mijn mail.

Pluspunten

Snelle service, mooi product

Afstemming logistiek Cavel-Uitvoerder kan beter

Pluspunten

Snelle en correcte service.

Pluspunten

Zeer complete en prettige communicatie rondom bestelproces!

Pluspunten

Mooie spullen/hoogwaardige materialen. Echt heel goed verpakt. Besteller/monteur zet alles keurig in elkaar en neemt de verpakkingen mee.

Mail met leverantie komt erg kort voor de werkelijke leverantie. Er zat maar 48 uur tussen. Dat zou iets eerder kunnen.

Pluspunten

Goede en eerlijke communicatie. Snelle levering. Kwalitatief hoogwaardig product, voldeed helemaal aan de verwachting! Communicatie overtrof de verwachting.

Nederlands. Volgens mij is de eigenaar geen 'native speaker' :-) helemaal niet erg, maar wel voor verbetering vatbaar in de geschreven communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bereikbaar via Whatsapp Duidelijke productomschrijving en mooie foto's op de website

Ik heb een aantal keren contact moeten opnemen met Cavel om de leveringsdatum te kennen. Dit geeft het gevoel dat het bedrijf niet echt sterk in de schoenen staat op organisatorisch vlak.

Pluspunten

snelle levering, installatie ter plaatse

Pluspunten

De proefplaatsing van de door ons bestelde stoelen is ons zeer goed bevallen. De bezorger is vriendelijk en professioneel. Heeft ons telefonisch bericht wanneer hij verwachte bij ons te arriveren en toen dit iets later werd, alsnog bevestigd. De stoelen zien er mooi uit en voldoen volledig aan onze verwachtingen. Alhoewel de communicatie wat ons betreft in eerste instantie beter had gekund hebben ze daarna heel adequaat gereageerd en is alles vrij snel heel goed geregeld. Wij zijn nu heel tevreden.

Pluspunten

Helderheid over bestelprocedure. Snelheid levering. Betrouwbaarheid.

Pluspunten

Alles volledig zoals afgesproken.

Pluspunten

goede info, goede en vriendelijke levering . Top service

Pluspunten

de vriendelijkheid van de dame die bestelling confirmeerde (denk dat haar naam Manon is) De vriendelijkheid van Rik die transport verzorgd. doet zijn werk graag en efficient - belletje voor aankomst De snelheid van levering De duidelijkheid van de website De mogelijkheid om testopstelling te krijgen De nieuwe manier van meubels kopen

geen

Pluspunten

Prettig contact gehad tijdens het bestellen van de stoel. Snelle en professionele levering. Stoel en hocker werd door een monteur uitgepakt en het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Top!!

Pluspunten

Prima product en levering.

Langer van tevoren afspraak voor levering maken.

Pluspunten

Cavel Design heeft me direct geïnformeerd dat het bestelde product momenteel niet in voorraad was en een te verwachten leverdatum aangegeven met de vraag of ik daarop wilde wachten. Vervolgens is de levering prima verlopen volgens aangegeven tijdsafspraak via de mail. Ook prettig dat de chauffeur ongeveer een half uur voor aankomst telefonisch contact opneemt.

Deze kan ik met betrekking tot mijn bestelling niet bedenken.

Pluspunten

- Goede en snelle levering - Tevreden over de bestelde producten - Vriendelijke service

Pluspunten

levering correct producten gemonteerd, verpakking meegenomen

gevraagde factuur ontbreekt telefoon niet altijd bemand

Pluspunten

Goede website, snelle levering, prima aflevering, vriendelijke en capabele monteur met duidelijk kennis van zaken

Pluspunten

Perfecte kwaliteit van het product. Prima levering, keurig op tijd komen van de chauffeur met een belletje vooraf een kwartier voor aankomst.

Vragen over voorraad van een bep. product via de mail werden diverse keren niet beantwoord. Wel via de Chat.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com