Pluspunten

Gewoon top alles klopt bestelling afspraken informatie levering ! Alles klopt gewoon zelfs het afval wordt weer netjes mee genomen ! Gewoon 'n dikke 10

Geen echt geen !

Pluspunten

Duidelijk, snelle service en goede kwaliteit. Een klein foutje tijdens de bezorging was een stoel per ongeluk in de verkeerde houtskleur. De volgende morgen stond de nieuwe al in de goede kleur voor de deur. Super !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed advies

Pluspunten

- Snelle service - flexibel qua levertijd - vriendelijk & behulpzaam - mooi product - goede prijs/kwaliteitsverhouding

Pluspunten

Mooi materiaal, goede service en klantvriendelijk

Op dit moment geen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- helder site - makkelijke bestellen - vriendelijk te woord gestaan bij telefonische contact - absoluut tevreden met geleverde lounge stoel

- heb geen bevestigen ontvangen van mijn bestelling - verwachting qua levertijd was niet duidelijk

Pluspunten

goed en snel contact via mail en telefoon vele leuke producten voor een leuke prijs

Pluspunten

Snel, correct en goed geleverd. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijk en behulpzame chauffeur bij aflevering, en uiteraard gelukkig met de aangeschafte producten.

Meer mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een korting inbouwen.

Pluspunten

Snelle levering,goede uitleg over gekochte artikel,zeer goede kwaliteit voor een goede prijs gratis bezorgkosten al bij al zij komen alles na zoals op de site vermeld staat geen goedkope verkoop praatjes ,SUPER COMPLIMENTEN!!!!!

Geen!!!!SUPER BEDRIJF.

Pluspunten

Slotbeoordeling: goede, efficiente en klantvriendelijke probleemoplossing! Even up-daten. Sinds van morgen is er terug vriendelijk contact, hulp en een oplossing voor de kapotte lamp: ik krijg er gewoon een nieuwe! Slotbeoordeling volgt ;°) NA een positief contact, is het contact nu onbestaand.... 1 van mijn aangekochte lampen blijkt stuk. Melde dit per whatsapp, per mail en telefonisch. Toch kreeg ik tot nu toe geen reactie....... Op de beloofde factuur wacht ik nu ook al 2weken. Vriendelijk contact. Klantvriendelijke site. Vriendelijke, efficiënte bezorging.

Misschien een betere beschrijving tussen nikkel en antiek zilver. De foto's helpen niet echt omdat ze identiek zijn..... en een kleurstaal aanvragen neemt tijd in beslag. De mogelijkheid om de factuur vanop de site uit te printen. dit zou werk, tijd en frustratie vermijden/verminderen. Indien de facturen toch op de site staan, heb ik ze niet kunnen vinden en heb ik het via WhatsApp geprobeerd.....

Pluspunten

Snelle levering. Nette service.

Pluspunten

- snelle service - correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle levering,mooi volgens de afspraak,netjes in elkaar gestoken en verpakking meegenomen.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, ook veel mogelijk als je een andere samenstelling wil dan op de website wordt aangeboden. Na deze ervaring bestel ik met vertrouwen een tweede keer

4 van de 6 onderstellen van de stoelen die we besteld hadden, hadden op een of andere manier een beschadiging ze werden zonder discussie meteen mee teruggenomen maar het was prettiger geweest als dit van te voren gechecked was.

Pluspunten

Van bestellen tot aan de levering van hun vaste chauffeur alleen maar lof.

Pluspunten

Super blij met mijn Cavel fauteuil, goede en snelle service!!!

Pluspunten

Ongelooflijk snelle levering! Voor de rest allemaal goed verlopen.

Pluspunten

Snelle bezorging, correcte informatie en montage.

Pluspunten

Telefonisch contact heel plezierig, zeer klantvriendelijk en flexibel

Maak nog duidelijker dat plaatsingskosten weer vervallen als product ook daadwerkelijk wordt afgenomen.

Pluspunten

1. Een genot om met dit bedrijf zaken te doen. 2. Cavel Design komt de afspraken netjes na, wij wonen op Texel waar het volgens andere bedrijven nogal lastig is om te bezorgen. 3. Goede communicatie over het gehele proces, van bestelling, planning tot ontvangst. 4. Zeer prettige services. 5. Wij voelden ons vooral serieus genomen tijdens de proefplaatsing, goede verkooptechniek, eerlijk verhaal.

Pluspunten

Zeer prettige service. Goed contact en snelle levering.

Pluspunten

Mooie collectie tegen concurrende prijzen. De stoelen die in voorraad waren, werden snel geleverd en netjes ter plaatse gemonteerd.

Het zou handig zijn als de voorraad of in ieder geval een indicatie van de levertijd bij de producten zou staan.

Pluspunten

Persoonlijk contact, mooie producten, goede afleverafspraken die ook worden nagekomen

Site kan verbeterd worden. Je kan niet alles goed kwijt op de bestellijst. Dat wordt dan wel goedgemaakt in het persoonlijk contact, beetje omslachtig

Pluspunten

Snelle levering en goede cominucatie over levering

Nog geen

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com