Pluspunten

Klantvriendelijk en geduldig Zeer goed in communicatie Goede montage service Leuke spontane chauffeur Proefplaatsing Prijs/kwaliteitsverhouding meubelen

geen

Pluspunten

Volgens afspraak Flexibel Hulpvaardig Netjes

Betaling vanuit België

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding meubelen

Communicatie bij klachten kan duidelijker

Pluspunten

Correcte levering, correcte service. Zetel werd geleverd met een frame dat beschadigd was, is kosteloos vervangen door een nieuw frame dat perfect is. Top service ! Bedankt !

Pluspunten

afspraken na komen

Pluspunten

Mooie Eames Lounge chair en levering volgens afgesproken tijd.

Pluspunten

Bijzonder klantvriendelijk en geduldig, goede uitleg op mijn gestelde vragen en ook voor de bezorging een dikke 10!

Onze ervaring, geen verbeterpunten.

Pluspunten

Komt duidelijk de afspraken na Zeer goed in communicatie Vriendelijke levering

Whatsapp zoals vermeld op de website is niet actief voor communicatie. In weekend geen antwoord op mails.

Pluspunten

Snelle opvolging, besteld en volgende dag reeds geleverd. Goede kwaliteit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer vriendelijke chauffeur die prima op tijd was. Mooie stoel.

Zeer slechte communicatie over mijn bestelling, eerst was de stoel op voorraad, toen weer niet, toen was de container vol en al met al werd de stoel pas na ruim 3 maanden geleverd. Na mijn negatieve beoordeling hierover (er werd meerdere keren niet gereageerd op telefoon, whatsapp en ingevuld contactformulier) werd ik opeens wel gebeld met de info die ik wilde hebben en het verzoek om de beoordeling te verwijderen. Uiteindelijk 2 dagen voor levering gebeld met wederom het dwingende verzoek om de beoordeling te verwijderen anders zou de stoel niet geleverd worden….dit onder druk en onder protest gedaan….bij deze dus alsnog mijn beoordeling…… Antwoord van Cavel....tja....er werd duidelijk gesteld dat de stoel niet geleverd zou worden als de beoordeling niet verwijderd zou worden.....schande dat jullie dit ontkennen! Bovendien is alleen de laatste communicatie goed verlopen namelijk over de uiteindelijke levering......en dan nog beweren dat ik een onterechte review geplaatst heb?

Pluspunten

Klantenservice met een persoonlijke aanpak. Ik had enkele vragen over een bestelling, en deze werden onmiddellijk en vakkundig beantwoord door de behulpzame medewerkster. Bestelling geplaatst, bevestigingsmail ontvangen, en vier dagen later staat mijn nieuwe Lounge Chair te pronken in de kamer. Deze ziet er overigens geweldig uit, met zorg en detail afgewerkt, en op het eerste gezicht van zeer degelijke kwaliteit. Daar bovenop was de chauffeur één van de vriendelijkste die we al gehad hebben. Kortom, een online bestelling zoals ze hoort te verlopen.

Tussen bevestigingsmail van betaling en het telefoontje dat de bestelling geleverd zou worden zaten enkele dagen. Om de klant gerust te stellen zou ik een mailtje met schatting om levertijd sturen of de geschatte levertijd reeds op de website plaatsen. De chauffeur zou ook een half uur voor levering opbellen maar heeft het niet gedaan, levering is echter wel tussen de vooropgestelde tijdstippen gebeurd. Kleine punten die de klantenervaringen geenszins negatief hebben beïnvloed. Excellente service!

Pluspunten

Aankoop Lounge chair Xl + Ottoman een 10! replica versus original = kwaliteit versus belachelijk duur. ik hou gewoon van dit uitmuntend design, maar de originele is onbetaalbaar en ik geniet van dit stuk in huis!. Cavel Design, een kleine beschadiging aan de houten schaal van de Ottoman, geen probleem, 2 werkdagen nadien was een nieuwe schaal geleverd, daarom hou ik me aan de 10 voor service en klantvriendelijkheid. BEDANKT!

Pluspunten

Super snelle levering, goede klantenservice en een mooie stoel voor een mooie prijs! Tevreden klant hier!

Pluspunten

Snelle reacties en snelle leveringen.. alles word netjes aangegeven, perfect

Pluspunten

Zoals afgesproken perfect

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle lering Goede montage service

Pluspunten

Mooi op tijd werd de stoel afgeleverd en onze vragen werden goed beatwoord. vriendelijke groet

Pluspunten

De goedkoopste en (echt waar) de beste kwaliteit. Super aardige chauffeur ook.

Pluspunten

snelle zeer correcte service! Hele vriendelijke aflever meneer die ook nog eens aanbood de bestelde stoel in elkaar te zetten.

geen, top geregeld!

Pluspunten

Snelle levering en zeer goed contact. Is zeer aan te bevelen en wij komen zeker terug bij dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering, prettig email-contact

Op de site was voor mij niet direct duidelijk dat het om een L en/of een XL stoel gaat en dat een proefplaatsing mogelijk was.

Pluspunten

makkelijk te bestellen zeer vriendelijk personeel die alles netjes in elkaar zetten bij ons ontbrak er iets aan het onderstel van de stoel. vrijdag geleverd en het defecte onderstel stond er maandag ochtend al onder. Top

Pluspunten

Goede kwaliteit met montage.

Afspraak voor levering was de eerste keer niet nagekomen. Een dag voor niets zitten wachten.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com