3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi product tegen mooie prijs!

het product was net buiten stock, dus wat langer moeten wachten

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- gratis stalen van meubelstoffen - mogelijkheid van proefplaatsing - goede telefonische bereikbaarheid - product ziet er prima uit voor dit geld

- spelregels rondom proefplaatsing mogen wat duidelijker op de website

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Mooie prijs/kwaliteit verhouding en groot assortiment

De levering gaat via een vervoerbedrijf onder rembours. Dat is prima maar de chauffeur heeft geen pin apparaat en dat werkt natuurlijk niet: wie heeft er tegenwoordig nog contanten in huis. Het moet duidelijk worden aangegeven dat de betaling ook echt in contanten dient te geschieden om allerlei gerace naar de pin automaat te voorkomen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- goed product - op tijd en goed geleverd - heldere communicatie

- nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstekende prijs:kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke en efficiënte klantendienst. Mails worden bijzonder snel beantwoord.

De communicatie met de transporteur was niet optimaal.

• Communicatie

Pluspunten

Fijn om eerst kleurenstaal te kunnen ontvangen, of zelfs eerst een proefplaatsing Snelle levering, netjes afgeleverd en in elkaar gezet/geplaatst

Zo door gaan

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle en betrouwbare service. Ze weten wat ze verkopen.

Geen. Wij zijn zeer tevreden

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Op tijd bezorgd en netjes in elkaar gezet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product en erg goed verpakt!

De stoelen zijn prachtig, maar ik ben wel erg teleurgesteld in de communicatie en levering. Het heeft me drie dagen gekost en veel tijd en moeite om afspraken te verzetten (omdat ik het de avond of de dag zelf pas te horen kreeg), maar telkens was er iets: stoelen stonden niet klaar (2x), zending verwisseld, koerier haalde de afgesproken tijd niet... Ik heb alles op de mail gezet, maar nooit een reactie of excuses ontvangen. Jammer. Van een klant met een klacht kan je tenslotte je beste klant maken...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering van de producten.

Het e-mailadres klopt niet. Verder wordt er niet gereageerd op voicemail. We missen twee doppen van de stoelen. Hier over gemaild en gebeld. Kreeg steeds de voicemail. Deze ingesproken, maar niets meer gehoord van cavel design.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

- snelle en correcte levering - goede telefonische bereikbaarheid bij vragen - snelle reactie via de e-mail

Pluspunten

correcte en bevredigende communicatie.Probleempjes werden snel èn efficiënt en tot mijn volle tevredenheid opgelost door het management en medewerker Manon met vlotte beantwoording van mijn e-mails

eigenlijk niet,ben zelf ondernemer geweest en zou willen dat de zaken bij mij zo doeltreffend verliepen.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Pas betalen als het Produkt afgelevert en gemonteerd is. Stoel is voor dit Geld perfect. Van Vitra 3000,- Ik heb 280 betaald. Natuurlijk geen aller hoogwaardig leder Maar ik hoop goed genoeg om net als mijn vorige stoel ook 11 jaar mee te gaan.

Jammer dat ze de hoge variant niet te koop aan bieden... Misschien wat voor de toekomst..?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Communicatie!! De gekochte meubels zijn mooi en van redelijke kwaliteit, maar .... Volgens jullie site zijn de gekochte goederen in kwaliteit leren bekleding en/of in leer bekleed; type Italiaans semi-aninline. Vergeet het!! Niets is in leder - enkel kunststof!!!!! Dat vind ik echt niet kunnen. Is dit niet bij wet verboden?

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Correcte communicatie en naleving van afspraken. Ze zijn telefonisch te bereiken voor vragen en opmerkingen. Betaling bij levering is een zeer groot voordeel t.o.v. andere leveranciers. Kwaliteit is op het eerste heel goed.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

VLUGGE LEVERING

AFSPRAAK MAKEN VOOR DE LEVERINGEN

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Alles mooi verpakt Mooi design Comfortabele stoelen

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

4 barcelona chairs besteld. Prachtige uitvoering. Geleverd in 2 verpakkingen, (2x2 zetels) Spijtig dat er een redelijk kleurverschil zit tussen de 2. Zie foto

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service. Maandag besteld, donderdag in huis. Tussendoor werd er telefonisch contact opgenomen over de bestelling. Top !

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle informatie over de levering.

Misschien handig om een gebruiksaanwijzing voor de montage mee te sturen. Alhoewel het vrij eenvoudig is om de stoeltjes te monteren...

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snelheid van leveren.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Communicatie en service

Contact houden met transportbedrijf over levering bestelling klanten en dit evalueren/bespreken met klanten

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com