Pluspunten
mooi product tegen mooie prijs!
Verbeterpuntenhet product was net buiten stock, dus wat langer moeten wachten
Geachte Jonas, Bedankt voor je review. Blij dat u tevreden bent met uw aankoop en veel lounge plezier gewenst. Mvg Cavel Design
Pluspunten
- gratis stalen van meubelstoffen - mogelijkheid van proefplaatsing - goede telefonische bereikbaarheid - product ziet er prima uit voor dit geld
Verbeterpunten- spelregels rondom proefplaatsing mogen wat duidelijker op de website
Pluspunten
Mooie prijs/kwaliteit verhouding en groot assortiment
VerbeterpuntenDe levering gaat via een vervoerbedrijf onder rembours. Dat is prima maar de chauffeur heeft geen pin apparaat en dat werkt natuurlijk niet: wie heeft er tegenwoordig nog contanten in huis. Het moet duidelijk worden aangegeven dat de betaling ook echt in contanten dient te geschieden om allerlei gerace naar de pin automaat te voorkomen.
Pluspunten
- goed product - op tijd en goed geleverd - heldere communicatie
Verbeterpunten- nvt
Pluspunten
Uitstekende prijs:kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijke en efficiënte klantendienst. Mails worden bijzonder snel beantwoord.
VerbeterpuntenDe communicatie met de transporteur was niet optimaal.
Pluspunten
Fijn om eerst kleurenstaal te kunnen ontvangen, of zelfs eerst een proefplaatsing Snelle levering, netjes afgeleverd en in elkaar gezet/geplaatst
VerbeterpuntenZo door gaan
Hallo Carola, Bedankt voor uw review. Fijn om te vernemen dat u onze service goed heeft ervaren. Veel plezier van uw aankoop. Mvg Cavel Design
Pluspunten
Snelle en betrouwbare service. Ze weten wat ze verkopen.
VerbeterpuntenGeen. Wij zijn zeer tevreden
Pluspunten
Op tijd bezorgd en netjes in elkaar gezet
Hallo Marcel, Bedankt voor uw review en veel plezier met uw aankoop van de Stylos Bureaustoelen. Mvg Cavel Design
Pluspunten
Mooi product en erg goed verpakt!
VerbeterpuntenDe stoelen zijn prachtig, maar ik ben wel erg teleurgesteld in de communicatie en levering. Het heeft me drie dagen gekost en veel tijd en moeite om afspraken te verzetten (omdat ik het de avond of de dag zelf pas te horen kreeg), maar telkens was er iets: stoelen stonden niet klaar (2x), zending verwisseld, koerier haalde de afgesproken tijd niet... Ik heb alles op de mail gezet, maar nooit een reactie of excuses ontvangen. Jammer. Van een klant met een klacht kan je tenslotte je beste klant maken...
Hallo Lotte, bedankt voor uw review. Vervelend dat u de levering niet goed ervaren heeft. Ik heb in ons eigen systeem gekeken en kan zien dat uw bestelling op 07-01 besteld is en ons magazijn verlaten heeft op 11-01. Na het controleren kan ik ook zien dat er met uw zending bij de transporteur een aantal dingen fout zijn gegaan. Onze excuses hiervoor en we zullen het ook in de evaluatie met de transporteur meenemen. Om onze service te verbeteren waarderen wij uw review ten zeerste, hoewel het te betreuren is dat het bij u niet goed verlopen is volgens onze maatstaven. Het is wel fijn dat u tevreden bent met ons product. Mocht wij u verder nog van dienst kunnen zijn, dan verneem ik het graag van u. Mvg Brent, Cavel Design
Pluspunten
Snelle levering van de producten.
VerbeterpuntenHet e-mailadres klopt niet. Verder wordt er niet gereageerd op voicemail. We missen twee doppen van de stoelen. Hier over gemaild en gebeld. Kreeg steeds de voicemail. Deze ingesproken, maar niets meer gehoord van cavel design.
Bedankt voor uw review. Het klopt dat wij wat problemen hadden met onze email. Dit komt doordat wij overgestapt zijn naar onze nieuwe webshop en wij wat problemen met de server ondervonden. Dit is nu gelukkig opgelost. Dan het probleem met uw aankoop. Vervelend dat er dopjes missen. Dit gaan wij uiteraard kosteloos nasturen. Wij gaan contact met u opnemen om dit met u af te handelen. Mvg Cavel Design
Pluspunten
- snelle en correcte levering - goede telefonische bereikbaarheid bij vragen - snelle reactie via de e-mail
VerbeterpuntenGeen
Geachte Heijda, Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat de Lounge Chair naar wens is afgeleverd en dat u te spreken bent over onze service. Veel plezier van uw aankoop, mvg Cavel Design
Pluspunten
correcte en bevredigende communicatie.Probleempjes werden snel èn efficiënt en tot mijn volle tevredenheid opgelost door het management en medewerker Manon met vlotte beantwoording van mijn e-mails
Verbeterpunteneigenlijk niet,ben zelf ondernemer geweest en zou willen dat de zaken bij mij zo doeltreffend verliepen.
Hallo Yuan, Bedankt voor uw review. Fijn dat wij uw bestelling en ondervonden problemen naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Ik wens u veel plezier van uw Lounge Chair XL set. Mvg Brent, Cavel Design
Pluspunten
Pas betalen als het Produkt afgelevert en gemonteerd is. Stoel is voor dit Geld perfect. Van Vitra 3000,- Ik heb 280 betaald. Natuurlijk geen aller hoogwaardig leder Maar ik hoop goed genoeg om net als mijn vorige stoel ook 11 jaar mee te gaan.
VerbeterpuntenJammer dat ze de hoge variant niet te koop aan bieden... Misschien wat voor de toekomst..?
Hallo Fred, Bedankt voor uw beoordeling. De hoge variant is wel door ons te leveren, alleen bieden wij deze niet standaard aan. Veel plezier met uw aankoop en wij gaan ervan uit dat u er vele jaren plezier van heeft. Mvg, Cavel Design
Pluspunten
Snelle correcte levering.
VerbeterpuntenCommunicatie!! De gekochte meubels zijn mooi en van redelijke kwaliteit, maar .... Volgens jullie site zijn de gekochte goederen in kwaliteit leren bekleding en/of in leer bekleed; type Italiaans semi-aninline. Vergeet het!! Niets is in leder - enkel kunststof!!!!! Dat vind ik echt niet kunnen. Is dit niet bij wet verboden?
Hallo Ronald. We hebben nooit klachten van u vernomen en de spullen zijn ook in 3 verschillende bestellingen over maanden tijdsbestek besteld zonder ooit klachten van u ontvangen te hebben. Als het echt slecht was, geloof ik niet dat u meerdere malen zou bestellen. Daarbij is alles ECHT leder, (VOOR DE KLANTEN DIE DIT LEZEN EN TWIJFELEN, VRAAG GRATIS KLEURSTALEN BIJ ONS AAN!) . Dat u dat spontaan zonder klachten bij ons zo,n leugen hier benoemt hier op Kiyoh "vinden wij niet kunnen". Wij staan voor onze kwaliteit en daar is niks nep leer aan, of wij vernoemen het in de omschrijving. In ieder geval zijn de door u afgenomen meubels echt leder.
Pluspunten
Correcte communicatie en naleving van afspraken. Ze zijn telefonisch te bereiken voor vragen en opmerkingen. Betaling bij levering is een zeer groot voordeel t.o.v. andere leveranciers. Kwaliteit is op het eerste heel goed.
Pluspunten
VLUGGE LEVERING
VerbeterpuntenAFSPRAAK MAKEN VOOR DE LEVERINGEN
Pluspunten
Snelle levering Alles mooi verpakt Mooi design Comfortabele stoelen
Bedankt, Fijn dat u tevreden bent. Mvg. Brent, Cavel Design
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Verbeterpunten4 barcelona chairs besteld. Prachtige uitvoering. Geleverd in 2 verpakkingen, (2x2 zetels) Spijtig dat er een redelijk kleurverschil zit tussen de 2. Zie foto
Pluspunten
Snelle service. Maandag besteld, donderdag in huis. Tussendoor werd er telefonisch contact opgenomen over de bestelling. Top !
Pluspunten
Snelle informatie over de levering.
VerbeterpuntenMisschien handig om een gebruiksaanwijzing voor de montage mee te sturen. Alhoewel het vrij eenvoudig is om de stoeltjes te monteren...
Beste Simone, Bedankt voor je review en feedback. Vanaf heden bieden wij gratis montage aan. Dus gebruiksaanwijzing zal waarschijnlijk niet meer nodig zijn ;) Mvg. Brent, Cavel Design
Pluspunten
snelheid van leveren.
Fijn dat u tevreden bent met uw bestelling. Veel plezier ermee! Mvg. Brent, Cavel Design
Pluspunten
Communicatie en service
VerbeterpuntenContact houden met transportbedrijf over levering bestelling klanten en dit evalueren/bespreken met klanten
Zwarte Dijk 34 F
7775 PB Lutten
Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com