Pluspunten
De service zijn fantastische. Directe reactie op mijn mail en vakkundig antwoord door Manon. De bestelling werd direct uitgevoerd en op mijn vraag voor snelle levering (i.v.m vakantie) kreeg ik diezelfde dag een telefoontje en werd de bestelling de volgende dag geleverd.
VerbeterpuntenIk schok wel van het krat dat bezorgd werd en het koste nogal wat moeite voor ik mijn aankoop kon bewonderen. Maar ja bezorging gratis en door een vervoersbedrijf..
Beste Alied, Bedankt voor uw review, leuk om uw tevredenheid te lezen. Dat is waar wij hard voor werken. Het houten krat is ter bescherming van de Egg Chair. Vanaf het moment dat de Egg Chair de fabriek verlaat tot aan adres van de klant is een lange weg. Wij kiezen er daarom voor om de spullen zo goed mogelijk te beschermen. Het zou enorm vervelend zijn als de klant het pakket uitpakt en ontdekt deze een beschadigd meubelstuk ontvangen heeft. Ondertussen hebben wij vaker de feedback over het houten krat gehad. Daarom hebben wij naar een alternatieve manier van veilig verpakken gekeken. Volgende voorraad zal geen houten krat meer hebben, maar een L-Vormige doos gemaakt van dikker karton. Bedankt voor uw feedback, Mvg Cavel Design
Pluspunten
Zeer gode communicatie en dienstverlening! Top!!
Pluspunten
snelle levering, na mijn klacht hebben heeft Caval design meteen contact opgenomen en we zijn samen gekomen tot een oplossing van mijn opmerking, dat vind ik zeer positief. Zij hebben toegegeven dat zij dezelfde afbeelding gebruikt hebben voor de outlet, dus dat dit idd zou leiden tot verwarring. Hierin hebben ze beterschap beloofd. Petje af! Ze hebben me een korting van 10% gegeven.
Verbeterpuntenik heb de egg chair gekocht in paars, ongeveer 2 weken later zag ik dat deze stoel in de outlet voor ruim 100 euro minder verkocht wordt. Als het echt een goed bedrijf is dan zouden ze me de discount aangeboden hebben, of me in ieder geval geattendeerd hebben dat de stoel ook in de outlet staat. Caval design werkt aan verbetering. Dat is netjes en correct.
Beste Annemarie, U heeft bij ons een nieuwe Egg Chair besteld, en niet een outlet model waar vaak wat aan mankeert. Ook heeft u nooit contact met ons opgenomen hierover. Daarbij zijn wij met de Egg Chair DE GOEDKOOPSTE op de markt. Een outlet model houd namelijk in dat het niet om een nieuwe stoel gaat. Vaak gaat het om een geretourneerd item, beschadigd of er zit een defect aan. Verder worden er op de outlet modellen ook geen garantie gegeven. De Egg Chairs in de outlet is een ouder model met een te dikke hoofdsteun opdikking en de andere is een Egg Chair welke kraakt. Daar is de prijs dan ook naar. MVG Cavel Design
Pluspunten
Snelle service, goede communicatie
Pluspunten
Enorm snelle en aangename communicatie. De levering was bijzonder snel, de volgende dag had ik mijn stoelen al in huis. Ik had algemeen wat bang van de betrouwbaarheid van meubelwebsites, maar Cavel Design is 100% betrouwbaar. Wat mij betreft een echte aanrader.
VerbeterpuntenIk heb geen negatieve zaken opgemerkt.
Pluspunten
Snel antwoord op e-mails. Stoel was niet op voorraad maar werd keurig op de hoogte gehouden van levering. Vervoerder nam telefonisch contact met mij op om een geschikte dag voor levering af te spreken.
Pluspunten
Gratis levering en afterpay.
VerbeterpuntenDe stoelen zouden op een ander adres afgeleverd worden maar de bezorger stond toch voor mijn deur.
Pluspunten
Mooie Egg Chair in zand ontvangen, communicatie top, kwaliteit uitstekend al met al zeer tevreden! Cavel Design? Zeker een aanrader!!!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, mooie meubels. Chat verliep heel prettig en we werden gebeld dat eerdere levering mogelijk was.
Pluspunten
Wat een fijn bedrijf. Het begon al met het telefonisch contact. Een ontzettend aardige dame, die me zelfs nog terug belde dat de bestelling de ik had gedaan allemaal oké was gegaan via internet. Vandaag alles netjes binnen gekregen. Goed verpakt. Gelukkig maar want je wilt je nieuwe spulletjes toch heel ontvangen.
VerbeterpuntenMisschien kan iemand mijn uitleggen waar het hendeltje onder de Egg chair voor is. Verder niets verbeteren. Wat goed is moet je niet veranderen.
Beste Sylvia, Wij hadden ondertussen al telefonisch contact gehad over het hendeltje. Wij wensen u nog veel plezier met de meubels.
Pluspunten
overzichtelijke website, artikel komt overeen met de beschrijving (goede kleurweergave) snelle communicatie - ook van de transporteur - top
VerbeterpuntenOverbodige verpakking in houten krat, dat niet kon meegegeven worden met de transporteur. Ik krijg het enkel met zwaar materieel gedecimeerd, en moet dan nog van het hout afraken in het containerpark. De twee onderdelen waren zwaar genoeg ingepakt in bubbelplastic. Krat dient allicht om de onderdelen samen te houden, begrijp ik. Kan dit niet anders?
Beste Ann, Bedankt voor uw review. fijn dat u tevreden bent over onze service, daar werken wij hard voor. Update over uw feedback: Door feedback van onder andere uw kant, hebben we gekeken of we het verpakken van de Egg Chair kunnen verbeteren zonder de kans op beschadigen te vergroten. We hebben daarom de vormgeving van de doos veranderd naar L-vorm. Door de extra hoeken is de doos extra stevig. Daarnaast hebben wij gekozen voor dikker karton voor het verpakken. Door deze aanpassingen is het houten krat niet meer nodig. Nogmaals willen wij u bedanken voor uw feedback. Dit heeft ons direct bewogen om verbeteringen te maken. Mvg Brent Tubet, Cavel Design
Pluspunten
vriendelijkheid
Verbeterpuntenduidelijkheid over levertijd
Pluspunten
Heb producten via de website besteld. Deze zijn thuis afgeleverd zaten perfect verpakt.
Pluspunten
VerbeterpuntenTaalfouten op jullie website, vb.: "zowel voor kleinere aankopen als het volledig inrichten bied Cavel Design vele voordelen" -> BIEDT. Dit kan de indruk wekken dat jullie minder professioneel/betrouwbaar zijn.
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit. Telefonisch contact gehad aardige vriendelijke mensen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle levering
Pluspunten
Makkelijk via de website te bestellen Veel betaal mogelijkheden Er werd zeer goed en snel gereageerd op mijn vragen De kwaliteit van het product is beter dan verwacht. Je hoort over replica producten de meest uiteenlopende verhalen dit is echt goede kwaliteit waar ik heel erg blij mee ben nu ik weet dat het goed is ga ik zeker meer bestellen.
Pluspunten
doen wat ze beloven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs, goed bereikbaar, goede service
VerbeterpuntenEr is veel misgegaan met de verzending. 1e levering, helft zittingen en te weinig poten 2e levering, andere helft zittingen 3e levering, restant poten Stoelen waren licht beschadigd Poten pasten niet goed onder de 2e zending stoelen
Beste Dinami Sports & Fitnes. Ondanks de problemen met de levering via DPD toch bedankt voor uw goede review. Wij hopen dat alles nu inmiddels naar wens is. Mochten de poten o.i.d. toch nog niet goed zijn, aarzel dan niet om ons te contacten. Mvg Brent, Cavel Design
Pluspunten
Snel, goed en goede prijs
Ziet er prachtig uit. Veel plezier met uw aankoop. Mvg Manon, Cavel Design
Pluspunten
Snel goedkoop en kwalitatief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede communicatie en bij vragen word je ook zeer vriendelijk te woord gestaan
Pluspunten
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Bij de eerste levering van de stoelen ontbraken er wat montagematerialen maar dit werd direct de volgende dag nagezonden. Goede en snelle service!
VerbeterpuntenDe eerste levering op volledigheid controleren zodat een nalevering niet nodig is.
Pluspunten
Snelle duidelijke service, doen wat ze beloven
VerbeterpuntenIk wist niet dat ze grote paletten bij de buren afgeven... Vond ik belastend voor hen.
Zwarte Dijk 34 F
7775 PB Lutten
Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com