Achat d’un manteau Lemieux Top
Envoi rapide et soigné et bonne communication avec l’entreprise.
16 January 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.050 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten zijn over het algemeen erg tevreden met snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bestelproces verloopt vlot en de levering is snel. Veel reviews noemen eenvoudige retournering en duidelijke productinformatie. De algehele indruk is positief.
Envoi rapide et soigné et bonne communication avec l’entreprise.
16 January 2026
pauline
Rennes
Ondanks de feestdagen is het bestelde item snel geleverd voor de jarige job.
30 December 2025
Florine
ODIJK
Ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen. Mijn dochtertje is er ook heel blij mee.
27 December 2025
Marielle
Lith
Snelle verzending, blij mee!
16 December 2025
Sigrid
Menaam
Snelle verzending, trui was super mooi en goede prijs
11 December 2025
Bianca
Deurne
Makkelijke website,snel gevonden wat ik zocht. Duidelijke omschrijving en artikel komt helemaal overeen met de foto. Snel verzonden wat heel erg fijn is zeker in deze drukke decembermaand. Goed verpakt. Ben in alle opzichten zeer tevreden.
Beveelt niet aan
9 December 2025
Francien
Middelharnis
Bestelling goed en snel afgeleverd!
9 December 2025
Viviane
Lisse
Koop al jaren bij deze firma uitstekende service en artikelen
6 December 2025
Valesca
Schelluinen
I have been looking for a GPA helmet for months and found exactly what I needed. Shipping was smack and easy! Thank you so much for shipping to the U.S.
6 December 2025
Eva
United States
Snel geleverd, goede prijs, keurig verpakt.
26 November 2025
Marjanne
Overijssel
Makkelijk te bestellen , levering is prima . Product is zoals omschrijving
2 November 2025
Patricia
Zwijndrecht
Goed advies en producten van kwaliteit
1 November 2025
Marylene
Baarle-Nassau
De jas die mijn dochter zocht was hier beschikbaar en binnen 1 dag geleverd. Bedankt
25 October 2025
Saskia
Wassenaar
Fijne webshop, snelle levering. Helaas niet de juiste maat, teruggestuurd en ook weer snel verwerkt.
18 October 2025
Soraya
Amsterdam
Snelle levering en prima service
15 October 2025
Snelle levering Alles klopte
12 October 2025
jessica
ZELHEM
Een hoofdstel door mijn fout verkeerd besteld maar zonder problemen kunnen omruilen. De hoofdstellen op mijn verzoek geïnspecteerd op een zwak punt en nu een prima en mooi hoofdstel ontvangen. Super!!!
28 September 2025
Ingrid
Zeddam
Helemaal tevreden.
27 September 2025
Leonie
Nijkerk
Een deken besteld voor mijn pony en de volgende dag al had ik hem in huis. Mooie deken voor een leuke prijs. Het merk heb ik vaker gehad en past heel goed op mijn pony. Blij mee!!
16 September 2025
Rosalia
Tilburg
Super product en netjes verzonden
9 September 2025
Daan
Haler
Super snelle levering. En behulpzaam aan de telefoon!
8 September 2025
Bea
Meijel
Besteld en vervolgens netjes volgende dag geleverd
30 August 2025
Anna
Groningen
Mooie stijlvolle stijgbeugelriemen die niet uitrekken. Veel gaatjes, dus altijd een fijne lengte.
15 August 2025
Annelies
Apeldoorn
Lemieux jas en Pikeur shirt besteld, beide waren goed op maat en passen perfect!
7 August 2025
Wendy
Wierden
Ruitersport Gierman is de ruitersportwinkel en ruitersportwebshop voor U en Uw paard! Ruitersport Gierman is al meer dan 30 jaar een begrip in Tilburg en omstreken. Bij ons kunt U terecht voor een uitgebreid assortiment ruitersportartikelen tegen voordelige prijzen. Alles voor ruiter, paard, verzorging en gezondheid van het paard! Bij Ruitersportgierman.nl vindt U het allemaal.
In onze ruitersportwinkel vertegenwoordigen wij de bekende merken waaronder bijvoorbeeld: Pikeur, Eskadron, Kingsland, Euro-Star, Montar en nog veel meer.
Geïnteresseerd? Wij nodigen U van harte uit bij ons in de winkel of neem een kijkje op onze webshop!
Korvelseweg 113
5025JB Tilburg