Heerlijke wolky schoenen van mooie kwaliteit.

In het verleden vaak Wolky gedragen. Verdween uit mijn omgeving en heb het nu online teruggevonden! Ben er blij mee

Tevreden

Snel geleverd en product zoals beschreven

Ben zeer tevreden

Pantoffels zitten heel goed, kan er goed oplopen.

Snel engoed

Een snelle nette levering

Leuke collectie, fijne website, snelle bezorging

Ruime keus, fijne website en schoenen snel geleverd.

Website is goed toegankelijk en overzichtelijk. De filters maken het zoeken ook makkelijker. Ruime selectie in kwaliteitsschoenen. Na bestelling had ik de schoenen binnen een dag in huis. Goed verpakt en met een praktische retour mogelijkheid. Die had ik niet nodig. De schoenen lopen fijn.

Mooie schoenen

Mooie schoenen , net als de foto. Snel geleverd.

Mooie schoenen en goede levering

Snel geleverd, zoals gezegd en prachtige schoenen. Helemaal tevreden

Snel ontvangen! Passen goed. Zelfde type schoenen die ik al had.

Goede snelle afhandeling

Ik ben een tevreden klant. Snelle levering van fijne slippers en leuke pantoffels.

In alle opzichten correcte leverjng

Kwaliteitsschoenen de ene dag besteld, de volgende dag in goede staat ontvangen.

Fantastische service

Had mijn schoenen online besteld en ze waren via DHL verstuurd. Helaas waren mijn schoenen niet door DHL afgeleverd, maar dankzij de ontzettend goede service van deze schoenenwinkel waren mijn schoenen binnen een uur opgespoord. Dat is toch fantastisch en ik ben ook nog eens ontzettend blij met de aankoop van mijn schoenen.

Fijne service!

Heel fijn geholpen, goede service!

Schoenen zijn oke

Helaas niet de kleur zoals in de getoonde advertentie. Deze waren van een donkerdr kleur.

Goede schoenen snelle levering

Veel keus in breedte maten. En dan ook nog leuke modellen

Top !!

Ik heb deze schoenen besteld, omdat ik ze mooi vind, en ze zitten perfect en de verzending was ook top. Geweldige service !!

Meer dan tevreden over de levering van de schoenen

Meer dan tevreden over de levering van de sneakers

Topservice

Ik had mijn schoenen online gekocht. Ze waren na 2 dagen al aangekomen en ze waren perfect. Heel blij en tevreden

Snelle reactie bij problemen over de levering en meteen actie ondernomen

Er is door elferink snel en adequaat gereageerd op mijn signaal dat de levering niet goed ging.

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Snelle verzending. Goede kwaliteit.

Bestellen ging gemakkelijk omdat ik wist wat voor schoenen ik moest hebben. Snelle levering aan huis.

Goede schoenen voor een redelijke prijs

Prima, ik zal klant bij jullie blijven

Supersnelle levering

Bestelling geplaatst op website, zelfde dag ophalen in winkel

Duidelijke site, communicatie en snelle service en prachtige herfstlaarsjes. Uitstekend!

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.