Fijne goede schoenen past perfect met breedte maren

Vlot geleverd

Vlot geleverd. Makkelijk retour. Geld snel terug

n.v.t

n.v.t

Helaas waren de schoenen iets te klein. Levering, terugsturen en terugbetaling super vlot!

Goed geholpen

Fijn geholpen bij Elferink schoenen in Hattem tijdens mn vakantie. Jammer genoeg toch nog online moeten bestellen ivm de maat.

Snelle levering en keurig verpakt!Gewoon helemaal goed!

Duidelijke website, snelle levering

Helemaal prima, wat ik.heb besteld is binnen 2 werkdagen geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Binnen 24 uur geleverd en mooie kwaliteit produkten. Ik zal er in de toekomst zeker vaker iets bestellen.

Prima geregeld.

Schoenen oke, ik draag ze al jaren met veel plezier. De doos was beschadigd, waarschijnlijk bij de vervoerder gebeurt. Groeten D.Mennegat.

Vlotte afhandeling

Ik gebruik al vele jaren Rembrandt-pantoffels. Nu mijn plaatselijke leverancier met pensioen is, is Elferink een goed alternatief. Opgeven van maat/kleur is blijkbaar voldoende.

Mooie website goede kwaliteit schoenen en snel geleverd.

Ik heb mijm schoenen online besteld, ging ook makkelijk en binnen 2 dagen had ik ze al thuis.

Schoen goed, levering slecht

Goede pasvorm van schoen, Jammer dat kleur afweek van wat er staat (afbeelding had wel deze kleur maar foto kleuren zijn vaak afwijkend, ik ging uit van witte schoen dat stond in beschrijving maar hij is licht gekleurd) De levering vond ik niet netjes, schoen zaten zonder bescherming in een te grote, vlekkerige/vieze, doos

Mooie schoenen en super klantenservice

Mijn bestelling bleef wat hangen bij de vervoerder, maar er werd direct actie ondernomen door de verkoper! En er bleef ook mailcontact tijdens deze periode. Heel prettig. En de schoenen zijn zoals ze online er uitzien!

Snelle verzending en blij met de schoenen!

Prim service

Snel antwoord en snelle levering !!

Na een uur al antwoord op mijn vraag top ! En idd binnen de beloofde termijn geleverd !

Snelle levering.

De sandalen gevonden die ik zocht. Snel geleverd.

Snel en netjes geleverd!

Xxx

Netjescgleverd, leuke sxhoenen

Naar verwachting

Snel geleverd , en maat en breedte goed .

Netjes geholpen

Had online besteld en in mijn woonplaats opgehaald. Vriendelijke dames en netjes geholpen.

Vlotte afhandeling van de bestelde schoenen

Vlotte afhandeling van bestelde schoenen

Snelle en correcte levering.

Snelle reactie en idem levering. Voldoende volledig aan verwachtingen.

Kaagstraat 10

8102 GZ Raalte

0572 200222

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.