Snelle en correcte levering!

Duidelijke site om te bestellen en snelle levering!

Snelle verzending en netjes verpakt

Snelle verzending en netjes verpakt Veel keuze

Mooie laarzen, goede pasvorm, snel geleverd duidelijke instructies i.v.m retourneren. In verhouding

Tevreden

Prima ervaring

Ontzettende goede ervaring

Op zondag besteld, dinsdag al geleverd.

Snelle verzending en een goede prijs

Goed geholpen!

Goed en snel contact over levering en kortingsactie!

Goede aankoop

De schoenen werden snel geleverd

Mooie schoenen maar moest er lang op wachten

Levertijd van een week is wel erg lang wachten

heel tevreden.

voortreffelijke korting

Altijd een snelle bezorging van mijn merk schoenen.

Ik loop op x-sensible schoenen, daar passen mijn steunzolen perfect in en de schoenen geven zoveel demping , en met veel voet en spierklachten werkt dit voor mij het beste. De leest is altijd goed, en ik ben zeer tevreden over de afhandeling bij online bestellen.

Prima levering

Voor de 1e keer online besteld via Elferink, prima geregeld.

Goede prijs snelle levering

Prima webshop

Mooie webshop met snelle levering!

Goede verpakking en snelle levering, top.

Elferink pas

Na een prettig adviserend gesprek met de heer Elferink thuis nog een keer op zijn website gekeken. Inderdaad vond ik daar de schoenen van Ti Coma die hij mij adviseerde. En nu zelfs met 50% korting. Na een eenvoudige en duidelijke bestelprocedure, betalen ( geen verzendkosten ! ) werden de schoenen de volgende dag met DHL geleverd. En vanaf moment loop ik op schoenen die prettig zitten en daarnaast prima passen bij mijn kledingstijl.

Prachtige schoenen

Prima op tijd geleverd

Snelle service en levering.

Tegenvaller

Schoenen zijn lichtelijk verschillend van kleur en veters ook donkergrijs en de anders pikzwart. Had ze dringend nodig dus heb ze niet teruggestuurd

Professionele service

Heb een online bestelling geplaatst en werd continu op de hoogte gebracht van de levering. De laarsjes die ik heb besteld passen perfect. Netjes verpakt. Zeer tevreden.

Snelle lwvering en reour gaat ook soepel

Goede service en perfecte schoenen

Volgende dag al ontvangen

Goeie service

Verkeerde bestelling binnen gekregen, maar het is heel netjes en snel afgehandeld.

goede service

goede service ,snel geleverd een winkel in de buurt , indien er iets is, ik het meteen kan oplossen.

Grotestraat 26

8102 CE Raalte

Over Elferink Schoenen BV

Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen. Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen. Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.