Zoals beloofd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.753 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten melden vooral snelle levering, eenvoudig bestellen en soepele retouren. Het assortiment is breed en de prijzen zijn scherp. De algehele ervaring is positief met behulpzaam personeel en betrouwbare service.
Geen opmerking
7 September 2026
Hans
Barchem
Overzichtelijke site, snelle service
Esther
Nunspeet
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Birkenstocks!
Liesje234
Veldhoven
Mooie kwaliteit schoenen. Betrouwbaar en snelle levering. Zeker aan te bevelen.
Gerry
Echt
Omdat er iets misging met de verzending bij de pakketdienst, had ik contact met de klantenservice. Ik ben uitstekend geholpen, goed advies gehad en snel geholpen. De toon van de communicatie was heel vriendelijk en behulpzaam.
5 September 2026
Margriet
Sint Maarten
Snelle levering keurig verpakt.
5 September 2026
Jolanda
Berkel en Rodenrijs
Sj
Delfstrahuizen
mooie print ze lopen lekker en fijn met steunzolen
Wilhelmina
Amsterdam
Goed contact nadat de schoenen die ik had besteld te klein waren. Volgende dag geruild in filiaal Raalte. Goeie service!m
Yvonne
Warnsveld
Goede en snelle verzending
Frans
Stein
Prachtige laarzen. Zitten perfect.
Sonja
Haarlem
Fijne webshop.
3 September 2026
Kristel
Geesteren
Nette verzending. Mooie / goede verpakking. Niets op aan te merken.
2 September 2026
Yvonne
Maurik
Ik heb alleen maar hele goede ervaringen met Elferink schoenen. Ze hebben een ruime keus uit veel merken comfort schoenen en in de sale vaak ook nog leuk afgeprijsd. Bovendien een super snelle levering in een stevige verpakking. Kortom voor mij een hele fijne online schoenenzaak.
Rika
Alphen a/d Rijn
Robert
Maastricht
Sizinle tesadüfün karşılaştım her şeyden memnun kaldım teşekkürler
Beveelt niet aan
Ali
Gent
De slippers die ik vorige week besteld had werden snel bezorgd. Toen ik later op de website keek, zag ik dat de slippers inmiddels 12 euro goedkoper waren. Een mailtje naar Elferink was voldoende om de 12 euro terug te storten. Nadat men gevraagd had of de slippers bevielen. Kijk dat noem ik nou klantgericht denken! Bravo Elferink schoenen.
Fred
Etten-Leur
Top kwaliteit
G
Harderwijk
Eerste bestelling online gedaan bij deze firma. . Alles is goed verlopen vanaf de bestelling tot het bezorgen . De communicatie verliep uitstekend. Het geleverde artikel verkeerde in prima staat.
Berend Jan
ZWOLLE
De schoenen zijn goed ingepakt, en snel verstuurd
Henny
Velp
Zitten heerlijk
conny
Rockanje
Snel en duidelijk
Odile
Delft
Snel verzonden,goede prijskwaliteit verhouding!
renate
Echt
Goede service, het duurder iets langer qua levertijd dan dat je tegenwoordig gewend bent maar helemaal goed.
Maaike
Apeldoorn
Blij met aankoop
8 August 2026
Ellen
Leiderdorp
Elferink Schoenen is een echt familiebedrijf met een passie voor schoenen. We hebben winkels in Hattem, Kampen, Nunspeet, Dronten, Emmeloord en Raalte. Het uitgebreide assortiment bestaat uit moderne, stoere, comfortabele en hippe schoenen voor dames, heren en kinderen.
Elferink Schoenen heeft een ruime colectie comfortschoenen. Veeal met een uitneembaar voetbed en diverse breedte maten. O.a. ideaal voor mensen die steunzolen in de schoenen dragen.
Kom langs in één van onze winkels of shop nu direct online.
Kaagstraat 10
8102 GZ Raalte