Correct en vlug behandeld
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.107 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten gaven aan dat levering snel is en de producten van goede kwaliteit zijn. De website wordt als overzichtelijk ervaren en het bestelproces verloopt vlot. Enkele beoordelingen gingen over verpakking en voorraadbeschikbaarheid, maar de service bleef overwegend positief. Over het geheel genomen werd de winkelervaring als aangenaam beoordeeld.
Mijn bestelling werd vlug en correct geleverd
1 April 2025
Hilda
Zoersel
Gelijk dezelfde dag verzonden en de volgende dag in huis
22 March 2025
Anita
Rhoon
Te schattig deze konijntjes
12 March 2025
Bianca
Rijswijk
Hele fijne webshop, snelle levering! :)
19 February 2025
Marinka
Tegelen
Snelle levering en alles keurig geregeld.
13 January 2025
Coby
Vlaardingen
Verwachting overtroffen
11 January 2025
Sebastiaan
Zaltbommel
Snelle service en vriendelijke mensen.
11 January 2025
Monique
Alphen aan den Rijn
Vandaag bestellen en morgen in huis
28 December 2024
johan
Londerzeel belgie
Snelle levering en goede kwaliteit!
20 December 2024
Snel bezorgd.
1 December 2024
Rieneke
Eemnes
Vervoerder heeft pakje niet geleverd. Het wordt heel. eitjes op gelost, er is een. idee setje op gestuurd. Heel fijn.
27 November 2024
Sylvia
spijkenisse
Bestelling gedaan. Bleek mijn dochter het ook al gekocht te hebben. Telefonisch contact opgenomen. De bestelling werd uit de te versturen items gehaald en binnen twee dagen had ik mijn geld terug.
26 November 2024
Marianne
Hellevoetsluis
Altijd veel keus in de webshop, soms ook zeer goede aanbiedingen. Daarna snel geleverd.
22 November 2024
Val
Arnhem
Voor mijn 22ste verjaardag heb ik voor mezelf een paar Sylvanian Famalie poppetjes gekocht bij de webshop. Naast de enorme keuze Weerd het pakketje ook onwijs snel bezorgd. Meer dan tevreden!! :)
15 November 2024
Stephanie
Leiden
De bestelling plaatsen was t moeilijkst, ik kon niet kiezen welke sets ik mijn kleindochter van 4 jaar wilde geven! Ze zijn allemaal zo schattig! Snelle levering, allemaal volgens plan. Top!
3 November 2024
Wendy
Oosterhout
Je kan echt alles vinden in de shop. Het speelgoed is heel mooi en heeft een hele goede kwaliteit! Alles is steeds op tijd geleverd.
4 September 2024
Melissa
Deurne
Door een storing aan mijn kant ging er iets niet goed. Heel fijn te woord gestaan aan de telefoon. Alles opgelost en de volgende dag het pakketje al ontvangen!!
26 August 2024
M .
Hengelo
Zeer snel en accuraat
21 July 2024
Anne Vermeiren
GROBBENDONK
Alles was netjes verpakt, veel verzend mogelijkheden en een gevarieerd en leuk assortiment aan producten.
17 July 2024
Buse
Nederland
Kado voor onze dochter gekocht. Ze is er zeer blij mee. Snelle levering en goed verpakt.
13 July 2024
An
Dordrecht
Leuke artikelen en snelle levering.
2 July 2024
Familie
Hoensbroek
Kreeg alles netjes en perfect en er miste niks aan mijn bestelling!en ze hadden ook goeie klanten service!
30 June 2024
Nazli
Schiedam
Een snelle levering en , later, een prettig contact met Astrid (?) van de servicebalie. Deze twee ervaringen “ verzachtten” de teleurstelling dat ik een “ kaal” huis had gekocht! Maar dat is bij geen enkel andere aanbieder anders! De prijs is vergeleken met de andere aanbieders , een pluspunt.
17 June 2024
Hertha
Doenrade
Besteld, geleverd- en alles netjes op tijd! Top!
29 May 2024
William