3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Heeft een totaal van 66 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
jan
Hoogstraten
Pluspunten
Prima afhandeling van bestelling, product zeer degelijk verpakt en eenvoudig te monteren in 0,5 uur.
Rene Stallen
Gouda
Pluspunten
Mooie producten en erg degelijk. Stoelen vorig jaar gekocht en dit jaar de voetenbankjes en kussens bij gekocht. Desondanks set al jaartje in weer en wind staat geen enkel verschil qua kleur en staat. Blij met deze set.
6 April 2017
Martijn
Etten-Leur
Pluspunten
zelfs op zijn vakantie werd ik te woord gestaan door eigenaar.
22 March 2017
Boudewijn
Hilversum
Pluspunten
mooie producten, ben er erg blij mee snelle reactie bij vragen
21 July 2016
Veldhoven
Pluspunten
Goed concept. Goed product.
VerbeterpuntenBeter reageren op emails
25 June 2016
Michel
Zierikzee
Pluspunten
Echt een heel mooi product geleverd!
VerbeterpuntenBij de bestelling had ik aangegeven dat ik graag een afspraak wilde maken voor het aflevermoment. Helaas is hier geen gehoor aan gegeven en werd mijn bestelling (diverse grote dozen) bij verschillende buren in mijn straat afgeleverd wat ik niet prettig en niet gewenst vond.
22 June 2016
anoniem
Pluspunten
Gewoon een heel mooi en duurzaam product!
Verbeterpuntenjammer dat er geen substantiële korting mogelijk is bij afname van meerdere sets
21 June 2016
peek de boer
wilnis
Pluspunten
Werken met ambassadeurs, heldere communicatie, goed produkt.
VerbeterpuntenOp de website is de lay-out onduidelijk als je een produkt besteld.
21 June 2016
Bert en Corine
Pluspunten
Kwalitatief goed product Duidelijke montageinstructie stoel
VerbeterpuntenSnellere levering kussens, 3 weken vind ik wel lang. Evt. Montageservice aanbieden Kussens wel erg aan de prijs. Vind dat je korting zou moeten krijgen als je ook twee stoelen koopt.
Petra
Den hoorn
Pluspunten
Super kwaliteit. Een jaar terug 1 stoel besteld. Zeer goed bevallen. Nu nog een stoel met tafel besteld. Geen verschil tussen de oude en nieuwe. Het verweerd niet. Ideaal!
VerbeterpuntenHet is niet goedkoop
anoniem
Pluspunten
Mooie stoelen, lijkt niet op kunststof.
VerbeterpuntenSchroeven passen niet altijd even goed.
Nicole
Valkenswaard
Pluspunten
Service Snelheid
VerbeterpuntenEindcontrole bij het boren kan beter
Wim
Arnhem
Pluspunten
Een heel plezierig bedrijf,alleen dewebside is niet zo duidelijk soms.De stoelen zijn erg mooi.!!
VerbeterpuntenDikkere kussens voor de stoelen
26 April 2016
Anneke
Ommen
Pluspunten
Mooi stoelen!
VerbeterpuntenZet er bij dat het een bouwpakket is! Gelukkig heb ik een handig man :-) Ik kwam er niet uit!
Annebel
KALENBERG
Pluspunten
De zending werd snel geleverd. De stoelen zijn eenvoudig in elkaar te zetten, zelfs voor iemand met twee linkerhanden. De stoelen lijken echt van hout en staan prachtig in onze tuin. Bovendien zitten ze erg lekker. Laat de zon maar komen!
Monique
Montfoort
Breen
Den haag
Pluspunten
Topkwaliteit producten! Betrouwbare levering in zeer degelijke verpakking! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenWellicht uitbreiding assortiment?
1 April 2016
Erik
's-Hertogenbosch
Pluspunten
Zeer snelle levering, stoelen makkelijk in elkaar te zetten;zelfs met 2 linkerhanden.
VerbeterpuntenMooie stoelen,tip: ook in meerdere kleuren produceren.
1 April 2016
Lucy
Overschild
Pluspunten
goede en snelle service met persoonlijk contact via de mail, mooie vormgeving van de stoelen
Verbeterpuntenwij hebben de stoelen nu nog geen jaar en de schroeven beginnen al enigszins te roesten lijkt het wel, dat is jammer want de set is verder onderhoudsvrij, hopelijk zet dit niet door
31 March 2016
Liane
Beste Liane,
Wat er gebeurt is het volgende: De schroeven en bouten zijn gemaakt van RVS. Maar RVS gaat altijd een verbinding aan met de zuurstof in de lucht wat resulteert in een oppervlakte reactie. Dit geeft een matte, soms roestvormige laag die de rest van de schroef afsluit van zuurstof en daardoor beter beschermt tegen verdergaande roestvorming. Het blijft ook altijd bij de oppervlakte en dring niet verder door. Daardoor is een RVS veel duurzamer dan stalen montage materiaal.
Geen reden om je zorgen te maken dus!
Pluspunten
snelle levering, goede service en perfecte kwaliteit.
Verbeterpunteneigenlijk niets, ik was eigenlijk nog in afwachting van kussens voor de stoelen, maar die komen er aan
Rien
Den Dolder
Pluspunten
Alles volgens afspraak. Prijs/kwaliteit verhouding in orde
anoniem
Pluspunten
Prima kwaliteit en snelle levering.
Verbeterpunten?
henk
Winterswijk
Pluspunten
snelle levering, prima product.
21 March 2016
tineke
woudenberg
Pluspunten
Mooie en sterke producten. Heel makkelijk in onderhoud! Kwamen goed verpakt en waren makkelijk te monteren. Prima service!!!
21 March 2016
Kirsten