Laden reviews...
0 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vóór 15:00 uur besteld is blijkbaar pas volgende week in huis en niet de volgende dag zoals op de website aangegeven! Erg teleurgesteld. Uitzonderingen op de levertijd dienen op de website aangegeven te worden! En retourkosten zijn voor de koper… Al met al heel slecht.
27 December 2024
Lona
‘s-Hertogenbosch
Sanita klompen gekocht en de maat bepaald via de aangeboden tabel. Echter klompen te klein. Tot zover geen probleem. Terug sturen is voor EIGEN rekening. Dus 11.60€ retour kosten!!!! Dit vind ik niet kunnen.
14 November 2024
Igor
Vilvoorde
Sanitaklompen besteld op maandag ervan uitgaande voor 15.00 besteld is volgende dag in huis. Dinsdag geen schoenen geleverd; mail gestuurd en woensdag als antwoord: Pakket is zoekgeraakt bij DHL. Schoenen worden opnieuw ter verzending aangeboden op woensdag. Donderdag geen schoenen, vrijdag gebeld: kunnen op z'n vroegst zaterdag of maandag worden geleverd, afhankelijk van DHL. Adverteer dan niet met voor 15.00 uur besteld = volgende dag in huis! Ik heb de bestelling geannuleerd.
30 August 2024
Emmy
Luttenberg
1e keer bellen ik kan bij jullie smart crutch krukken bestellen en al sik dan later bel kan het niet maar alleen via de site waardoor ik een ander moet vragen het voor mij te doen en betalen en dit is zeer frustrerend dat als ik bel steeds geen juiste informatie krijg het zijn de enige krukken waar ik mee kan lopen en als ik da 3 weken bezig moet zijn om ze te krijgen en dan ook nog niet de juiste informatie vind ik vervelend en niet klantvriendelijk waarom is er geen mogelijkheid om het telefonisch te bestellen als ik het zelf niet via internet kan doen dit vind ik wel een grote tekortkoming hopelijk krijg ik wel snel mijn krukken
16 April 2022
Elly
bergen op zoom
na 15 jaar nog steeds tevreden over het produkt
13 April 2022
rob
den haag
Snelle correcte levering. Jammer dat de zending niet te volgen was.
31 March 2022
Roland
Made
fijne site super snelle service en vriendelijke behulpzame mensen
28 March 2022
jean-pierre
eindhoven
Ik heb mijn bestselling niet ontvangen en zal niets meer bij jullie bestellen. Gaby Van Lommel.
8 March 2022
Gaby.
2980 Zoersel
Ik wist wat ik nodig had en de bestelling werd de volgende dag geleverd.
3 March 2022
Micky
Barneveld
Bij verlies van een sleutel van een zeer oude tork is het gelukt om de juiste sleutel erbij te vinden. Ook de communicatie was in orde. Wel vind ik het jammer dat er voor het sturen van 2 sleutels een behoorlijk ruime doos is gebruikt, volgens mij had dit best met een brievenbus pakketje gekund. Dit bedrijf kan ik zeker aanraden.
12 February 2022
J. Hendriks
Assen
Heb niet de juiste gekregen zoals op het plaatje veel onbruikbare doeken bij
11 February 2022
Patrick
Stadskanaal
Goede ervaring met Cemex Trescon. Vriendelijk en behulpzaam.
11 February 2022
Keim Nederland BV
Almere
Zeer vlotte manier van bestellen en betalen.
8 February 2022
Patrick Cnockaert
Oudenaarde
Duidelijke afspraken en snelle service
4 February 2022
jean-pierre
eindhoven
Product niet ontvangen
4 February 2022
Sophie
Zundert
Website is heel overzichtelijk. Bestellen gaat heel makkelijk en je kunt ook je eigen referentie op kwijt voor onze administratie. Dat mis ik nog wel eens bij andere webshops.
31 January 2022
opvragen factuur ging prima
31 December 2021
Anita
Wormerveer
Super snel en netjes afgeleverd
30 December 2021
Dave
Assen
Prima op te zoeken en geleverd. Alleen mis ik een uitgebreidere omschrijving van bijvoorbeeld de handschoenen . Waar ze voor geschikt zijn , zou makkelijk zijn.
24 December 2021
Nancy
Stolwijk
Net op tijd en vriendelijke
19 December 2021
Henk
Ameide
Om dat het goed is bij jullie
16 December 2021
Klaas Van oort
Waardenburg
Snel besteld en snel geleverd het product is naar alle tevredenheid
29 November 2021
Leen
Heinenoord
De website werkt snel en gemakkelijk
29 November 2021
Hans Noteboom