Snelle levering Goede produkt
Snelle levering Goede produkt
27 November 2021
Pascal Janssen
MAASBREE
De bestelling had ik binnen 1 dag geleverd. Precies zoals beloofd.
26 November 2021
Patricia
Vaesrade-Beekdaelen
Altijd keurig verzorgd en op tijd geleverd. Communicatie is uitstekend.
17 November 2021
Marcel
Zoetermeer
Helaas zijn de handschoenen van hele slechte kwaliteit scheuren bij het aantrekken.
6 November 2021
Laura Anganois
Leidschendam
De klacht is opgepakt en er wordt in overleg naar een oplossing gezocht.
Geweldige producten
4 November 2021
Theo
Winterswijk
kan niet via website bestellen is niet goed in orde
29 October 2021
Henk
Beek en Donk
Helaas niet alles bestelbaar via de webshop. Maar met een mail achter de bestelling aan worden alle artikelen besteld en geleverd. Snelle levering.
20 October 2021
Columbus Concepts BV
Zoetermeer
Netjes en snel geleverd. Kwalitatief goed en mooi product.
19 October 2021
Ton
Barendrecht
Op mijn vraag of de rollator Let’s fly past in een travel bag van Let’s Go (ander model) hebben ze daadwerkelijk deze test uitgevoerd!! Hij paste!! Dat is goede customer service! Geweldig
7 October 2021
Paul
Amsterdam
De prijzen zijn soms wat aan de hoge kant vergeleken met andere aanbieders. Echter is de service en leversnelheid altijd goed.
6 October 2021
Naomi
Zoetermeer
Op zich aardige mensen welke ik aan de telefoon gesproken heb, maar ik heb nog steeds mijn juiste spullen niet ontvangen (verkeerde zending ontvangen) na 4 telefoontjes. Morgen maar weer bellen.......
3 October 2021
baukje
Bakkeveen
Fijne site om te bestellen
26 September 2021
quirinus
Krimpen a/ijssel
Ik heb nog steeds niets ontvangen Dus afschuwelijk Odilia Schepers
20 September 2021
Odilia Schepers
Utrecht
Contact geweest, de bestelling wordt vandaag geleverd.
Zie boven
19 September 2021
L
West graftdijk
Er is inmiddels contact geweest en meer duidelijkheid gegeven over de levering.
Geachte heer, mevrouw, De email die ik ontving was niet vriendelijk. Ik was het wachtwoord vergeten. Voor bijna iedere website heb je een wachtwoord nodig tegenwoordig. Het is in mijn optiek zo, dat het niet zo erg is als je een wachtwoord niet opschrijft of onthoud. Normaal krijg je meteen een link om te resetten. Maar wat staat er in de email van Cemex? "Tja...we vergeten allemaal wel eens iets" of zo. Dat is een oordeel en dat is vervelend om te lezen. Ik vind dat niet horen voor een topzaak. Dat mag wel iets netter. Er stond ook geen aanhef, alleen mijn naam. Dat komt zeer onvriendelijk over. Wat betreft de inhoud van de geleverde bestelling moet ik u helaas melden dat de schoenen voor mijn man er niet bij zaten. Alleen de laarzen voor mijn zoon waren in de levering. Ik blijf overigens gewoon klant, maar wellicht kan hier even naar gekeken worden. Met vriendelijke groet, Anita Raa Slagerij Raa Wormerveer VOF
11 September 2021
Anita
Wormerveer
Bestelling had ik de andere dag in huis en was netjes verpakt
8 September 2021
Jeanny
St. Willebrord
Collectief; SITES ALTIJD ONDUIDELIJK, nooit RECHT TOE/AAN ! Soms FOUT MELDING, terwijl het GOED IS INGEVULD !
8 September 2021
jan
HEILOO
Ik heb besteld en de volgende dag in huis dus vlotter kan haast niet
4 September 2021
Door
Drachten
Hallo Door, bedankt voor je positieve beoordeling!
Nog niks gehoord met betrekking tot leverbaarheid of levering Dat is in mijn beleving niet zoals het hoort
29 August 2021
Jan
Gemert
Hallo Jan, we hebben inmiddels contact met u gehad; het is opgelost!
Het is vreselijk ineens met een rollator te moeten lopen . Dit design verzacht de pijn.(een beetje)
27 August 2021
Inge
Putten
Hallo Inge, bedankt voor je positieve beoordeling en veel plezier met je aankoop!
Op de website besteld en de volgende dag geleverd.
25 August 2021
Columbus Concepts
Zoetermeer
Bedankt voor je positieve beoordeling @Columbus!
Top producten voor een scherpe prijs, betrouwbaar adres, snelle levering
22 August 2021
G
Meerssen
Bedankt voor je positieve beoordeling @Gijsbrecht!
snelle levering, product prima zeker aanrader
19 August 2021
gre
meppel
Hallo Gre, bedankt voor je positieve beoordeling!
Mijn bestelling was niet snel leverbaar door vakantie van de leverancier. Ik werd netje op de hoogte gehouden en had ook de keuze om te wachten of geld terug. Dat laatste werd netjes geregeld.
17 August 2021
Gijs
Zaandam
En zo doen we dat. Bedankt voor je feedback, Gijs!
Heb nog niets ontvangen
15 August 2021
Ids
Noordwolde
Cemex Trescon B.V. is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen en medische en facilitaire disposables. Dagelijks worden onze producten gebruikt op de werkvloer van onder andere gezondheidszorg, kinderdagverblijven, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, supermarkten, horeca, wellness, automotive, en land- en tuinbouw.
Al meer dan 100 jaar zijn wij in beweging! Door goed te luisteren naar onze klanten kunnen wij onze dienstverlening voortdurend aanpassen aan de veranderende vraag vanuit de markt. Wat onveranderd is gebleven, is onze kwaliteit.
Spectrumlaan 5
2665NM Bleiswijk