Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Het bestelproces is eenvoudig en de verpakking is betrouwbaar. De feedback laat een positief en consistent winkelgevoel zien met betrouwbare service.
Heel tevreden
17 July 2026
Judith
Rotterdam
15:30 besteld, volgende dag keurig in huis
5 July 2026
aveline
Kockengen
Heel veel leuke knutsel / hobbyspulletjes. Mijn dochters zijn meteen enthousiast aan de slag gegaan met de foam clay. We hebben ook gelijk wat leuke cadeaus voor hun vriendinnetjes gekocht. Ook super dat er op de website voorbeeldjes / ideeën / inspiratie te vinden is! Bevestiging en verzending was erg snel. De website is makkelijk, en we hebben zelfs een klein cadeautje erbij gekregen. Heel erg bedankt!
27 June 2026
Selma
Vlaardingen
Had mijn bestelling gauw in huis, zeer goed verpakt, kom zeker terug
19 June 2026
Brenda
Purmerend
Supersnelle levering en exact hoe ik het verwachtte. Mooie kwaliteit!
18 June 2026
Sarah
Edegem
Samen met mijn kleindochter van 4,5 jaar genieten we van de suoerleuke knutselfrutsels! Mijn kleindochter verheugt zich daardoir extra op de logeerpartijtjes!
8 June 2026
Hedy
Nuth
Ik ben goed begonnen geholpen. ik had een grote bestelling. en ze hebben meegedacht en me snel geholpen en ook supersnel gestuurd Echt super
1 June 2026
Marjolein
Veenendaal
Wij bestelden een groot aantal, wat niet op voorraad was. Zij hebben alles in het werk gesteld om toch nog sneller dan verwacht de extra stuks na te leveren.
29 May 2026
Peggy
Berchem
Zoon is er blij mee. De glitterklei was nieuw voor hem en dat geeft mooie extra details op zijn creaties
4 May 2026
Mykal
Wormer
Contact, afhandeling order en levering probleemloos verlopen
24 April 2026
Anja
De Kwakel
Hele leuke spaarpotjes besteld die je zelf kunt beschilderen. Ze kosten heel weinig maar zien er super leuk uit! Wel een beetje fragiel (maar goed, voor die prijs..). En de bezorging was ook heel netjes en snel.
23 April 2026
Martina
Den Haag
Snel bezorgd en goed verpakt, kon meteen aan de slag met de klei!
18 March 2026
R
Hoorn
leuke cadeaus! en gevraagd of het heel misschien mogelijk zou zijn om de cadeaus in te pakken aangezien ze direct naar de ontvangster zouden gaan. En kreeg een ontzettend leuke foto van mooi ingepakte cadeaus! Super!! Hartelijk dank!
6 March 2026
Chelsea
uithoorn
We hadden toverstafjes, een houten zwaardje en versiersels besteld voor de verjaardag van onze dochter. De kindjes hebben heerlijk geknutseld, de kwaliteit van de producten is heel goed (zowel de stafjes, het zwaardje als de versiersels) waardoor ze prachtige knutsel werkjes hebben kunnen maken. Het was hier een succes!
2 March 2026
Christel
Delft
Alles positief
27 January 2026
Rianne
Oosterhout
Leuk assortiment voor kids.....precies waar ik naar op zoek was. Het bestelde pakket voldeed aan mijn verwachtingen. Dus heerlijk knutselen maar!
25 January 2026
Ria
Houten
Easy to order even without the need to make an account, cheapest price, best quality and fastest delivery. Highly recommended
9 January 2026
Hadir
Amsterdam
Ik heb katoenentasjes besteld voor het kinderfeestje van mijn dochter. Ze zijn echt geweldig om in te kleuren en daarna te gebruiken. Ook het sieradendoosje is in het echt wel wat kleiner (dan verwacht) maar er past heel veel in. Ook leuk dat ze het zelf heeft kunnen versieren.
28 December 2025
Jill
Vlaardingen
Fijn contact en snelle reactie!
12 December 2025
Petra
Maarssen
Fijn dat het ook mogelijk is om een hele kleine bestelling te plaatsen. De gymtas was snel verstuurd en netjes verpakt.
7 December 2025
Harriet
D
Ik heb zojuist de pakketjes even opengemaakt en het ziet er allemaal heel verzorgd uit en ik weet zeker dat mijn kleinkinderen het geweldig vinden. Super bedankt en fijne feestdagen.
6 December 2025
Pia
Veenendaal
Super vlotte en professionele samenwerking voor al mijn Creatieve workshops
3 December 2025
Tijl
Middelkerke
Het werd een dag later bezorgd, dat was in dit geval niet zo erg.
30 November 2025
Patricia
weert
Ik had ‘‘s middags de bestelling gedaan en de volgende dag om 12 uur al in huis. Mooie artikelen.
21 November 2025
Karin
Haarlem
Ik was op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje van mijn dochter van 6 jaar. Een etui kleuren was helemaal leuk!
19 November 2025
Christien
Zwolle
CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen.
Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-)
* Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
* Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal
* Of achteraf betalen met Klarna.
* 100 dagen retourrecht.
Abdijlaan 2