snelle levering, product zoals verwacht
Fijn dat het ook mogelijk is om een hele kleine bestelling te plaatsen. De gymtas was snel verstuurd en netjes verpakt.
7 December 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.826 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Het bestelproces is eenvoudig en de verpakking is betrouwbaar. De feedback laat een positief en consistent winkelgevoel zien met betrouwbare service.
7 December 2025
Harriet
D
Ik heb zojuist de pakketjes even opengemaakt en het ziet er allemaal heel verzorgd uit en ik weet zeker dat mijn kleinkinderen het geweldig vinden. Super bedankt en fijne feestdagen.
6 December 2025
Pia
Veenendaal
Super vlotte en professionele samenwerking voor al mijn Creatieve workshops
3 December 2025
Tijl
Middelkerke
Het werd een dag later bezorgd, dat was in dit geval niet zo erg.
30 November 2025
Patricia
weert
Ik had ‘‘s middags de bestelling gedaan en de volgende dag om 12 uur al in huis. Mooie artikelen.
21 November 2025
Karin
Haarlem
Ik was op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje van mijn dochter van 6 jaar. Een etui kleuren was helemaal leuk!
19 November 2025
Christien
Zwolle
Mooie producten en snelle levering!
17 November 2025
Sophie
Apeldoorn
Voor de familiedag op zoek naar een knutselactiviteit voor 30 mensen. Ze hebben goed meegedacht en een prima communicatie. Ik denk dat het een leuke middag gaat worden!
15 November 2025
Loes
Boxtel
Ik zocht een zelfdrogende klei en vond dat bij Creapost in een speciale kerstdoos. Heel handig en leuk!
9 November 2025
Antoinette
Hitzum
Snelle levering, prima verpakt!
3 November 2025
Hillegonde
Alkmaar
Goede ervaring.
29 October 2025
Sanne
Hernen
Heel tevreden over de producten die ik heb besteld en ook over de vriendelijke benadering door de klantenservice.
18 October 2025
Arija
Andijk
Helaas geen bezorging aan huis, maar wel super snel geleverd. De leveringskosten zijn niet extra laag, de bezorgingsdiensten rijden hier dagelijks langs. Nu moet ik met de auto op en neer naar het postnl punt om de doos op te halen. Het milieu schiet er dus ook niets mee op. Product is prima voor een redelijke prijs.
17 September 2025
Irma
Den Haag
Beste Irma,
Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je blij was met de houten vogelhuisjes en de prijs van de vogelhuisjes.
Voor wat betreft bezorging bij je thuis. Dat is standaard. Alleen wanneer je het aanvinkt wordt het pakket naar een PostNL punt naar keuze verzonden. Dus misschien voor een volgende keer: je hoeft alleen je thuisadres in te vullen en het pakket wordt (meestal) de volgende dag bij je thuis bezorgd.
Leuke materialen en snelle levering. Helaas waren er wat artikelen beschadigd, maar na het sturen van een mail, binnen een uurtje antwoord terug en zelfs de volgende dag al keurig nieuwe producten ontvangen. Kortom, fijne site!
25 August 2025
Michelle
Deventer
Het bestellen was erg makkelijk en de bezorging kwam snel.
25 August 2025
Anoniem
Anoniem
Zeer goede ervaringen. Al jaren klanten en ben telkens zeer persoonlijk en goed geholpen. Goede kwaliteit en top service!!
22 June 2025
Tijl
Middelkerke
Snelle levering ,betaalbaar ,ik ben zeer tevreden
13 June 2025
A
Assendelft
Ik heb ovale houten spiegels besteld. Ik kreeg de hartjes spiegels. Fout. Kan gebeuren. Maar wel graag een reactie op mijn mail van gisteravond. Wel snel geleverd.
5 June 2025
Henrietta
LAAG-KEPPEL
Ontzettende leuke crea spullen en pixels besteld super leuk
26 May 2025
Snelle levering.
13 May 2025
E
Midwolda
Meer dan geslaagd cadeau met handige extra tips bij de knutselspullen! Helaas was er een minpuntje: een schroef van de spiegel was meteen los, wat de bevestiging wat lastig maakt. Desondanks een leuke aankoop die ik zou aanraden.
12 May 2025
Heleen
Genderen
Prima op tijd en goede afhandeling
4 May 2025
Max
Heerjansdam
Mijn dochter en haar vriendinnetjes hebben genoten van de leuke inkleurtasjes van Creapost.
8 April 2025
Bianca
Amsterdam
Leuke en goede overzichtelijke site. Snelle levering en ook zeer netjes alles verpakt.
7 April 2025
Marita
Leuth
CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen.
Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-)
* Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
* Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal
* Of achteraf betalen met Klarna.
* 100 dagen retourrecht.
Abdijlaan 2