Laden reviews...
332 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen betrouwbare service, snelle levering en scherpe prijzen. Een negatieve ervaring gaat over het terugbetalen van een product dat niet voldoet, met kritiek op de klantenservice. Verder wordt het gebruik van de website als eenvoudig genoemd en de beschikbaarheid van kwaliteitsproducten. Al met al blijft de indruk positief, met aandachtspunten voor retourafhandeling.
Yes
25 July 2026
Bettina
Voorburg
Ik heb een hondentuig gekocht waar ik wat problemen mee had. Na een fijn telefonisch gesprek lag dit "probleem" aan mezelf en ben ik erg goed en rustig geholpen. Fijn bedrijf!
24 July 2026
Juulke
Eindhoven
19 July 2026
Liz
Nootdorp
Bestelling stond al snel klaar in de winkel.
7 July 2026
Daphne
Leiden
Niet duur, snel geleverd.
20 June 2026
Will Werson
Wat je mag verwachten: juiste producten binnen aangegeven tijd en goed verpakt geleverd. Dus alles goed, waarom geen 5 sterren? Ik vind invullen van de op de site toch wel verwarrend, ben twee keer terug gegaan en op nieuw geprobeerd. Wilde door specifieke bezorger naar specifieke afhaallocatie en die locatie viel iedere keer weg ofzo, dat moet toch makkelijker kunnen. Ik heb dit in de app van de bezorgdienst recht kunnen trekken. Volgende keer bestel ik dit product weer hier, want is wat ik wil hebben tegen juiste prijs en goede service. Hoop dat de bestelprocedure op punt besteller en locatie nog verbeterd wordt.
20 June 2026
P.Y. Plomp
Eenvoudig besteld en snel geleverd met een zakje �hondensnoepjes�! Dankjewel en tot een volgende keer.
19 June 2026
Marielle Stokmans
18 June 2026
Patricia David
altijd uitstekende service, niet altijd de snelste verzending maar ze antwoorden erg snel op elke vraag
peter babczuk
Goede levering, en het voer is wat goedkoper.
Ciska de Hilster
Vriendelijk mensen. Altijd wat leuks voor je huisdier erbij. Bestel er altijd.
Mascha van den Bout
Alles prima gedaan. !
14 June 2026
Maria Marszalek
10 June 2026
I. Disseldorp
9 June 2026
Raymond Van Schijndel
Onze Stabij is er erg blij mee
8 June 2026
Dita Meeuwissen
Goede prijs, duidelijke website, snelle levering
Marina Hellings
Snelle verzending en bezorgen, makkelijk bestellen en precies de producten waar ik naar op zoek ben voor onze Jack voor een goede prijs.
Femke Tack
Annelief Goossen
De bestelling werd weliswaar snel op de post gedaan, maar het vervoersbedrijf deed er vervolgens lang over om de bestelling te bezorgen.
Ria De Bie
5 June 2026
Monique Orval
Snel en correct geleverd.
4 June 2026
Jannes Buiter
3 June 2026
Fred Duren van
3 June 2026
Jos� Flinterman
De service was goed en briendelijk.
1 June 2026
Hanny Hollanders
31 May 2026
N Goeman
Vind alles voor jouw (huis)dier bij de online dierenwinkel Animals First. Bij Animals First staat onze liefde voor dieren centraal. Je kunt dan ook voor alles omtrent uw huisdier bij ons terecht. In onze winkel en online shop bieden wij verschillende soorten en merken voer, speeltjes, snacks, voerbakken, manden en kussens, halsbanden en verzorgingsproducten. Wij willen het beste voor jouw huisdier, heb je advies nodig? Wij zorgen voor goede producten met passend advies
Stadhoudersplein 23
2241 EA Wassenaar