Kleding is netjes en snel verzonden kwaliteit is perfect.

Altijd goede service bij Ot en Sien. Als vaste klant van onze 3 kindjes shop ik hier regelmatig zowel Online als fysiek in de winkel. Bij beide staat klantenservice en vriendelijkheid centraal

Super chill

"Super chill" zo vinden de kinderen het om naar jullie toe te komen (vanuit thuis 40min rijden). En ik waardeer jullie webshop als "super chill" want met drie kinderen is het soms een aardige activiteit om alle seizoensbenodigdheden bij elkaar te sprokkelen en dat lukt wel heel aardig bij jullie. De fijne hulp in de winkel (+ de spekjespot en de makkelijke site bieden de uitkomst. En met alle instagram bestel tips, is het lastig om niet te bestellen.

Goeie communicatie, snelle levering mooi artikel

Prima ervaring.

Mooie kleding, leuke prijzen en goed aangegeven dat door de actie de verzending wat langer duurt. Kortom prima.

Voor het eerst kleertjes besteld voor mijn zoontje bij Ot en Sien. Helaas kwam een broekje in de verkeerde maat binnen maar dit werd snel keurig netjes opgelost door de vriendelijke klantenservice. Ik kon de verkeerde maat gratis retouren en ze hadden de juiste maat al apart gelegd om naar mij terug te sturen. Heel blij met de kleertjes en heel blij met de super vriendelijke klantenservice!

Leuke collectie en snel mogen ontvangen.

Altijd een van mijn favoriete webwinkels voor mijn beide kids. Leuke collectie met mooie merken en een goede service!

Fijne kleding

Tóp!

Goeie, mooie kleding en fijne, ruimhartige service.

Mooie kleding van goede kwaliteit!

In de opruiming heb ik regelmatig kleding bij jullie besteld. De mooie kleding is van goede kwaliteit en blijft mooi na het wassen. Ik kan leuke combinaties maken, heel fijn.

Blij mee!! Voor herhaling vatbaar!!

Bestelling is netjes en vlot verzonden. Helaas 1 artikel met een klacht. Mijn mail werd snel beantwoord en de geboden oplossing was helemaal naar wens!

Perfecte webshop

Hele mooie producten. Bestel hier al jaren en nog nooit problemen gehad. Alles klopt altijd en zit netjes verpakt.

Veel keuze aan kinderkleding met veel maten.

Snelle vriendelijke service!

Hele snelle service en erg vriendelijke (en ook snelle) klantenservice. En erg leuke kleertjes van goede kwaliteit.

Altijd goede service en top advies

Goede kwaliteit kleding

Mooie en goede kwaliteit kleding. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Zeer tevreden!

Leuke winkel

Leuke webshop met onwijs veel keuze kleding en hele leuke acties.

Snelle levering, mooie kleding van goede kwaliteit, leuke acties

De kleding is van goede kwaliteit, er is een ruime keus aan kleding en voor iedere portemonnee wel iets geschikts en moois te vinden. Leuke acties zoals 10 halen en 3 betalen. Snelle levering.

Percfect

Altijd snelle en goede service met kleren van top kwaliteit

Hele snelle levering

Ik ben heel blij met mijn bestelling voor mijn dochters. Ze hebben nu hele leuke nieuwe outfits de bestelling was ook snel binnen.

Altijd super

Snel bezorgd en super kwaliteit! Ook in de winkel word je altijd goed geholpen. Vriendelijk en altijd bereid om mee te zoeken naar een mooi setje.

Hele fijne winkel, nu weer super aanbieding. Altijd vriendelijk personeel

Veel keuze, fijne service, website en winkel

De website van Ot & Sien en de winkel zijn erg fijn door de grote keuzes die ze bieden. Winkel is ook fijn omdat deze ruim is opgezet en ook op kinderen is gericht. Daarom ook voor kinderen leuk om mee te gaan. Personeel is super vriendelijk en behulpzaam en weet echt wat ze verkopen en hoe het met de maten zit.

Top service!!

Super vriendelijk en goede service.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop