Zeer vriendelijke klanten service, ik had iets gekocht in de actie dagen die was voorbij het was helaas te groot kreeg als nog de korting om de juiste maat te bestellen.

Fijne webshop met goede aanbiedingen

Nu voor de tweede keer Dutch Dream Denim broeken besteld. De eerste keer met de actie 10 halen 3 betalen nu nog 2 extra broeken bij besteld

Super fijne winkel

Ot & Sien is een fijne kledingwinkel. In de kleding winkel wordt je goed geholpen door het vriendelijk en kundig personeel. Daarnaast is ervoor de kinderen veel te doen. Dus zij komen hier ook graag winkelen.

Superservice bij ruilen

Ik kocht 3 broeken voor mijn puberdochter zonder ze aan haar te laten zien (dom natuurlijk) en ze vond ze niet mooi. Samen met haar iets anders uitgezocht en zonder verzendkosten te betalen kunnen laten versturen omdat ik voor het terugsturen van de broeken verzendkosten had. Superservice!

Fantastische service en mooie collectie

Alles verloopt snel! Bestelling verzend en ook reacties bij vragen HELEMAAL TOP!

Fijne ervaring met bestellen. Snel verzonden. Mooie jas. Blij meisje.

Leuke kleding en snelle levering!

Leuke kleding en goede kwaliteit! Ik ga hier zeker vaker bestellen :)

Super vriendelijk

Ik wist niet zo goed welke broek maat ik voor mijn dochters moest bestellen. Ze waren zo behulpzaam en meedenkend, dat ik een aantal goede broeken heb lunetten kopen.

Super leuke kleding en top service

Nadat ik met moeite een keuze kon maken tussen alle leuke kleding, was het alles heel snel in huis, met als verrassing nog een leuke rugzak van Kokonoko in de doos.

Leuke kleding alleen erg groot

Oké

Leuke site

Fijne site, mooie kleding en snelle verzending. Wel heel jammer dat je retour etiket zelf moet betalen. Begrijpelijk wel, maar jammer. Anders zou ik er waarschijnlijk vaker bestellen.

Retourkosten erg hoog

kleding, services prima maar als je iets terugstuurt ben je bijna €10,- kwijt. Dat is erg jammer van zo’n grote winkel.

Altijd weer top om bij Ot en Sien te shoppen. Goede en zeer uitgebreide collecties en perfecte service, daarnaast ook fijn personeel die je goed helpen. Al met al de beste kinderkleding winkel in onze omgeving.

Goede en snelle service!

Goede service en hele fijne winkel met vriendelijk personeel

Snelle levering, ook retour snel verwerkt.

Snelle levering van de kleding. Ook retour ban te grote kleding was snel verwerkt en geld snel terug.

Heerlijk online shoppen voor ons. De kids vullen mn winkelmand we bestellen en passen thuis fijn. Nog nooit wat terug hoeven sturen. Top bedrijf dit!

Heel fijn bedrijf, snel, netjes en mooie kleding

Fijne communicatie, goede verzending

Hele fijne (online) winkel.

Snel bezorgd en fijne korting als vaste klant !

Altijd leuke dingen!

Fijne webwinkel, leuke kleding en snel verzenden!

FIJN

Voor iemand die niet van winkelen houdt en snel geholpen wil worden is Ot en Sien (online) ook echt ideaal. De site heel gebruiksvriendelijk, je wordt snel geholpen bij vragen en er is megaveel keuze, voorraad en leuke acties. Is er iets niet naar wens? Er wordt snel gekeken naar een makkelijke snelle oplossing. Wil je ruilen? Geen probleem, de retour- en verzendkosten worden gedeeld. Ik shop voor mijn twee zoontjes zo een hele kastvoorraad tegelijk waardoor ze het hele seizoen er weer tof bijlopen in de leukste merkjes!

Heel tevreden!

Geweldig!

Twee truien besteld voor mijn zoon. Deze opgehaald bij de winkel. Snelle service!

Top ervaring!

Ik shop heel graag bij Ot&Sien online. Regelmatig zijn er fantastische sales en ze bezorgen heel snel, ik hoef nooit langer dan 3 dagen te wachten op men bestelling.

Op de webshop van Ot en Sien verschillende modellen jeans gekocht voor mijn puber. Een dag later was de bestelling binnen. 'S avonds alles gepast, modellen die niet goed waren terug in de verpakking en de volgende dag afgegeven bij het retourpunt in Geldrop. Weer een dag later stond het retourbedrag op mijn rekening. Dit noem ik service!!

Geduld, goed advies, mooie winkel.

Ik kom al jaren bij Ot&Sien. Fijn personeel, echt kindvriendelijk Je wordt bijna altijd 1 op 1 geholpen. Mooie overzichtelijke winkel. Dure en minder dure merken. Speelplezier voor de kinderen. Leuke acties, je wordt ook goed daarmee op de hoogte gehouden dmv social media of mail.

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop