Laden reviews...
438 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, vriendelijke klantenservice en een ruime collectie. Klanten waarderen het gebruiksgemak van de webshop en de bereikbaarheid van de winkels. De prijs-kwaliteitverhouding en de acties worden vaak genoemd als positief. Al met al wordt Ot en Sien als een betrouwbare en klantgerichte winkel gezien.
Zoals altijd nette levering.
1 August 2026
Iris
Maassluis
Ik bestel regelmatig bij Ot en Sien en ik ben eigenlijk altijd tevreden. Wat mij wel opvalt is dat de website weinig informatie geeft over de materialen van de kleding. Ik heb nu een jurkje ontvangen van polyester terwijl ik absoluut geen voorstander ben van dit materiaal in kinderkleding. Maar om één product retour te sturen, dat vind ik ook zonde!
29 July 2026
Romana
Lisse
Beste Romana,
Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en tevreden bent. Dat waarderen we enorm. 💛
We begrijpen heel goed dat je graag vooraf wilt weten uit welke materialen een kledingstuk is gemaakt. Zeker als je bewust kiest voor bepaalde stoffen, is dat belangrijke informatie.
Op dit moment vermelden we de materiaalsamenstelling helaas nog niet op onze website. Door ons grote en snel wisselende assortiment is dit veel handmatig werk, waardoor het op dit moment nog niet haalbaar is om dit bij alle artikelen toe te voegen. We begrijpen dat dit niet ideaal is en nemen je feedback zeker mee.
Heb je vooraf vragen over de samenstelling van een artikel? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken het graag voor je na en beantwoorden je vragen met alle plezier.
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. We hopen je ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop!
Liefs,
Team Ot en Sien
Fijne mooie webshop met mooie acties. Al paar keer kleren besteld voor mijn zoontjes. Juiste maten en ze zijn er heel blij mee!
29 July 2026
Maartje
Roosendaal
Goede service en snelle levering
Beveelt niet aan
28 July 2026
Laura
Haaren
Ik heb nu al een paar keer besteld en echt goede service. Mooie kleding en nog niet een keer iets terug hoeven sturen..
28 July 2026
Bernice
Sliedrecht
Fijne service en goede acties
Bianca
Eindhoven
Leuke kleding voor de kleintjes en nu voor een leuke prijs (3 halen, 1 betalen). Snelle bezorging en goede communicatie.
Helma
Capelle aan den IJssel
Leuke actie! Wel paar leuke merkjes
Linda
Boxmeer
Kwaliteit is goed en de levering was binnen 2 dagen volgensmij. Zoontje is er heel blij mee. 3 pakjes voor €35 met verzendkosten
Robin
Helmond
Hele leuke actie, zeker ook als je meerdere kinderen in de groei hebt en dan zo lekker kan shoppen
23 July 2026
Ageeth
Best
Eerste ervaring met Ot en Sien. Normaal zijn deze merken niet haalbaar qua kosten, maar door de goede uitverkoop heb ik nu echt mooie dingen kunnen aanschaffen. Heel gaaf! Snel verzonden en netjes in communicatie. Gelijk aangeraden aan mijn schoonzusje. Wij zijn fan!
23 July 2026
Mandy
Woudrichem
Mijn pakketje was zoekgeraakt bij DHL, maar Ot en Sien pakten het vlot op. Top klantenservice en blij met de kleertjes.
22 July 2026
Lianne
S
Snelle levering, Fijne kwaliteit van kleding mooi materiaal.
22 July 2026
marlies
Landgraaf
Mooie jurkjes voor mijn kleindochter besteld. Hele snelle verzending en de kwaliteit van de kleding is top.
21 July 2026
Rian
Hoogerheide
Koop regelmatig bij Ot en Sien in de sale, verloopt altijd vlotjes. Mooie spullen voor kleinere prijzen. Communicatie is ook goed. Bedankt!
20 July 2026
Simone
Someren
Altijd leuke dingen, mega snelle verse ding en vriendelijke (ook snelle) klantenservice!
Daphne
Amsterdam
Annemarie
Enschede
Mooie kleding, altijd snel verzonden. Ook wel eens contact gehad met de klantenservice en dan wordt je ook snel en goed geholpen. Ik bestel graag bij Ot en Sien!
Esmee
Waddinxveen
Leuke merkjes, top korting en super snel in huis, zelfs in België de volgende dag!
Lisa
Weelde
Wat knap hoe snel ze verzenden. En top acties, geen moeilijke vage voorwaarden.
Henrike
IJsselstein
Dure retourkosten, geen label afdrukbaar, slecht beschreven en je moet eerst de klantenservice bellen of mailen voor je verder kan.
Beveelt niet aan
Alet
Gouda
Beste Alet,
Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback.
Wat jammer om te lezen dat je onze website en retourprocedure als onduidelijk hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.
Voor een retour kun je de artikelen gewoon naar ons terugsturen volgens onze retourinstructies. Alleen wanneer je een artikel wilt ruilen, vragen we je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen we controleren of het gewenste artikel nog op voorraad is en samen de beste oplossing vinden.
We begrijpen dat retourkosten niet prettig zijn. Als kleinere webshop maken wij zelf ook kosten voor het verzenden, verwerken en controleren van retourzendingen. Wanneer wij deze kosten standaard zouden vergoeden, zouden we dit moeten doorberekenen in de prijs van onze kleding. We kiezen er daarom bewust voor om onze prijzen zo eerlijk mogelijk te houden en in plaats daarvan regelmatig leuke acties en kortingen aan te bieden. 💛
Goed nieuws is dat we binnenkort retourlabels rechtstreeks via onze webshop kunnen aanbieden. We hopen daarmee het retourproces nog eenvoudiger en duidelijker te maken voor onze klanten.
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We nemen je feedback mee en blijven onze service verbeteren.
Liefs,
Team Ot en Sien
Mijn eerste ervaring was bij 3 is 1 actie via pepper maar ook tijdens zo’n uitverkoop super service en mogelijkheid tot retourneren- wat in mijn geval niet nodig was
Renate
Wennis
Ik vind het een fijne webshop met goede acties. Ze verzenden snel!
Klazina
Nederhemert
In de winkel nemen ze uitgebreid de tijd voor je. Ondanks dat het druk is vanwege de actie. Mooie kleren, goede kwaliteit.
Manon
Eersel
Snelle levering, super leuke aanbiedingen.
15 July 2026
Lysanne