Altijd goed
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.894 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, vriendelijke klantenservice en een ruime collectie. Klanten waarderen het gebruiksgemak van de webshop en de bereikbaarheid van de winkels. De prijs-kwaliteitverhouding en de acties worden vaak genoemd als positief. Al met al wordt Ot en Sien als een betrouwbare en klantgerichte winkel gezien.
Goede service, ook mbt retour
Bonita
BLIJHAM
De onderbroeken die ik had besteld vielen erg kleinhou. Ondergoed mag niet worden geruild. Ik kreeg een nieuw pak toegestuurd met een grotere maat! Erg behulpzaam en superfijn opgelost!
José
Uithuizermeeden
Ik had per ongeluk (te snel) de verkeerde maat van iets besteld, ze hebben super goed meegedacht over hoe dit op te lossen!
Amanda
Zoetermeer
Goede Service Snel geleverd
Roberto
Duiven
Buiten het feit dat de collecties altijd top zijn, ben ik vooral fan door de klantenservice. De levering is supersnel. En daarbij, bij mij was er een probleem met het gekozen afleveradres. Dat werd zo snel, goed en netjes opgelost! Chapeau!!!!
Danielle
Wessem
Snel en netjes geleverd
Nettie
Werkendam
Fijne overzichtelijke website, hele mooi merken voor onze zoon. Erg blij mee en blijf zeker terugkomen
Tamara
Breda
Super fijne service zowel online als in de winkel.
Nikki
Veldhoven
Overzichtelijke site. Makkelijk en snel besteld
8 October 2026
Danielle
Helmond
Mooi verpakt en snelle bezorging.
Jacqueline
Krimpen ad IJssel
Baalde alleen dat het te groot was bij mijn zoontje van 9 :)
Mariska
Spijkenisse
Duidelijke website, goede prijs-kwaliteitverhouding, prima verzending. Wat meer informatie geven over de materialen, waarvan de kleding gemaakt wordt, zou ik fijn vinden.
Brigitte
Berkel-Enschot
Gewoon goed!
6 October 2026
Emmie
Oirschot
Een leuke bestelling geplaatst. Snel binnen en alle kleding ziet er super uit. Voor herhaling vatbaar.
5 October 2026
Marielle
Ameide
Bezoekjes aan de winkel zijn voor de kinderen een leuk uitstapje, terwijl wij rond kunnen speuren naar de leukste kledingstukken. Met vele merken en maten onder een dak (of site) is dit erg handig met drie mini's.
5 October 2026
Mandy
Stramproy
Super fijne webshop
M
Wieringerwerf
Al vaker besteld met speciale aanbiedingen. Jammer dat de winkel zo ver weg zit maar hierbij is het voordeel dat ze de ruime keuze op de website hebben en echt mooie aanbiedingen! En een hele snelle levering. Aanrader en bij nieuwe aanbiedingen zal ik zeker weer bestellen.
Noemie
Rossum, Overijssel
Super mooie kleding voor een betaalbare prijs met de kids days. Snelle verzending en leveringen ondanks de drukke met de kinds days.
Kimberley
Landgraaf
In de winkel uitleg gekregen over hoe item besteld moest worden. Daarna thuis besteld en liep alles vanzelf
3 October 2026
Helmy
Geldrop
Ik bestelde een outfit die ik online via instagram zag. Helaas bleek de muts uitverkocht te zijn, echter kreeg ik annulatie, maar kort erna een mailtje dat deze alsnog beschikbaar was en de dag nadien kreeg ik de volledige bestelling toegestuurd. De artikelen zijn exact zoals online zichtbaar. We zullen zeker nog bestellingen plaatsen.
2 October 2026
Camille
Izegem
Fijne webshop, groot assortiment en mooie aanbiedingen. Goede en vriendelijke klantenservice!
2 October 2026
Verona
Oosterbierum
Ruime keuze, mooie kleding, goede service, fijne winkel. Al jarenlang trouwe klant bij Ot & Sien en nog steeds altijd tevreden.
1 October 2026
Irene
Mierlo
Leuke kleding gekocht voor een prima prijs. Binnen een paar dagen bezorgd.
30 September 2026
Petra
Mensink
Snelle zending en mooie kleren. Erg blij mee.
28 September 2026
Nanet
Arnhem
Echt wat een leuke webshop is dit voor kids. Ik slaag hier altijd voor kinderkleding. Echt zoveel leuke merken hebben ze hier. De keuze is reuze. En soms hebben ze leuke acties van 10 halen 3 betalen!
27 September 2026
Janneke