Reactie van het bedrijf
Beste Annemarie,
Bedankt voor je eerlijke beoordeling.
Wat jammer om te horen dat de shirts van Daily7 kleiner vielen dan verwacht en dat je daardoor genoodzaakt was om ze te retourneren. We begrijpen goed dat het vervelend is wanneer er vervolgens retourkosten bijkomen.
We begrijpen heel goed dat het betalen van verzend- en retourkosten niet leuk is. Als webshop zouden we deze kosten natuurlijk het liefst zelf dragen, maar dat is helaas niet mogelijk zonder onze prijzen te verhogen. Daarom kiezen wij ervoor om onze prijzen eerlijk te houden en regelmatig leuke acties en kortingen aan te bieden. Zo profiteer je bij bestellingen vanaf €99 uit de nieuwe collectie altijd van gratis verzending.
Goed om te weten: kleinere artikelen, zoals shirtjes, kunnen vaak ook als brievenbuspakket worden geretourneerd. De kosten hiervan liggen meestal een stuk lager dan die van een regulier pakket. We adviseren daarom altijd om vooraf even te kijken welke verzendmethode het voordeligst is voor je retour.
We vinden het jammer dat je eerste ervaring hierdoor minder positief is geweest. Mocht je in de toekomst twijfelen over een maat of pasvorm, dan denken we graag met je mee. We meten artikelen met plezier voor je op, zodat de kans op een retour zo klein mogelijk wordt.
Bedankt voor je feedback en hopelijk mogen we je in de toekomst toch nog eens verwelkomen bij Ot & Sien.
Liefs,
Team Ot & Sien