Laden reviews...
402 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, vriendelijke klantenservice en een ruime collectie. Klanten waarderen het gebruiksgemak van de webshop en de bereikbaarheid van de winkels. De prijs-kwaliteitverhouding en de acties worden vaak genoemd als positief. Al met al wordt Ot en Sien als een betrouwbare en klantgerichte winkel gezien.
Wat een fijne, makkelijke website, alles overzichtelijk. Schitterende kleren voor de kids en snel en prima verzonden.
Tanja
Eindhoven
Bij retour/ruiling in winkel na online bestelling moet je het gehele bedrag opnieuw betalen waarna je binnen 2 dagen weer alles teruggestort krijgt. Dit is omslachtig en niet klantvriendelijk aangezien het om flinke bedragen kan gaan. Medewerkers in de winkel zijn top. Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Zij werken hard en de winkel ziet er goed uit. Complimenten!
Els
Heeze
Heel erg groot assortiment. Vriendelijk personeel en een fijne speelhoek waardoor je zelf rustig kan rondkijken als je kindje zich vermaakt. Een half puntje aftrek omdat de website wel wat beter zou kunnen, maar dat is vooral gericht om de product omschrijvingen en niet zozeer de functionaliteit van de website.
Samantha
Eindhoven
Goede kwaliteit kleren en veel keus op de webiste
3 July 2026
A
Sliedrecht
Fijn dat de kleding geruild mag worden en dat er mee gekeken wordt om het zo voordelig mogelijk voor de klant te doen. Altijd vriendelijk personeel. Je wordt goed geholpen
3 July 2026
Denies
Heezs
Leuke kleding, fijne service, snelle levering en denken proactief mee. Wij bestellen graag bij hun.
2 July 2026
Tevreden moeder
Nijmegen
Leuke kleren voor mijn jongens, super snel geleverd en leuke acties. Ik had een rokje met een rare vlek na een mail kreeg ik een nieuwe toegestuurd!
Carolien
Urk
Veel keus qua merken, voldoende voorraad en zeer mooie acties
Itsme
Boekel
Prachtig Uv-shirt voor mijn tienjarige dochter gekocht. Leuke collectie. Snelle bezorging en keurig verpakt.top!
Danielle
Tilburg
Snelle levering, fijne artikelen en vooral met de actie heel aantrekkelijk!
Hanneke
Sneek
leuke kleding, snelle afhandeling en leuke prijzen ik ben helemaal fan!
apm
't Zandt Gn
Altijd fijn en behulpzaam personeel in de winkel. En nu ook al een paar keer online besteld. En daar is de service ook goed.
30 June 2026
Carres
Someren
Als je hier niet slaagt voor je kinderkleding slaag je nergens. Terwijl ik rustig rond kan kijken in de winkel tussen alle vele leuke merken, spelen mijn kinderen lekker in de speelhoek.
E.L.
SA
Zowel in de winkel als online echt een hele fijne, positieve en klantvriendelijke ervaring! Was ook echt de moeite waard om vanuit Rotterdam de winkel te bezoeken. Niets was te veel en er werd alle tijd genomen.
Olga
Rotterdam
In de winkel word ik altijd zeer vrolijk en kundig geholpen. Er wordt eerlijk gezegd wat wel en niets past en dat waardeer ik erg. Altijd vriendelijk, meedenkend en gewoon fijn. Site werkt ook prima, ook al is het druk: dan wordt dat duidelijk gecommuniceerd. Ik kom hier altijd graag en altijd terug.
Kris
Valkenswaard
Mooie en kwaliteits kleding
Np
Dommelen
Een topactie 8:3 Supersnel geleverd Ook voor de tweede zoon nu de basisschoolleeftijd in met Cars jeans. Leuke setjes en mooie stoffen.
28 June 2026
Marloes
Fijne webshop
27 June 2026
Lisa
Nb
Ik shop zeer regelmatig bij Ot & Sien voor mij 4 boys en voor heen ook dochter (helaas te groot geworden) De kleding blijft mooi, en daarnaast regelmatig leuke acties. Maar ook zonder acties ben ik een trouwe klant. En groot voordeel, ik kan heerlijk voor mijn tweeling 2 dezelfde kledingstuk kopen.
27 June 2026
Trudy
Soest
Wij shoppen altijd online bij Ot&Sien. Bestellingen zijn altijd snel binnen, kwaliteit van de kleding is goed (nog nooit iets gehad wat niet goed was). Als er iets geruild of retour moet, werkt dat erg makkelijk. De klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn pakket met kleding was een keer kwijtgeraakt en dit werd meteen goed opgelost. Webshop waar wij meerdere keren per jaar terugkomen!
22 June 2026
Linda
Didam
Ik had online kleding gekocht met de actie 6 halen 3 betalen. Een paar dingen moesten terug om te ruilen tegen een ander item. Uiteindelijk met een volle tas naar huis gegaan. Ze hebben daar een goede kijk op kleding. Je wordt goed geholpen. Hele mooie winkel
20 June 2026
Joyce
Heeze
Snelle levering❤️
19 June 2026
Christel
Hulst
Beide kleinzoons, maat 50 en 134, weer super leuke kleren. Zaterdag besteld en woensdag droeg kleinzoon al T-shirt aan naar school. Hij was er heel blij mee.
18 June 2026
Helma
Rheden
17 June 2026
Lisette
Wouw
snelle levering! netjes verpakt! mooie kleding voor een leuke prijs!!
17 June 2026
Monique