Zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en service

Voor het eerst besteld tijdens de 6 halen, 3 betalen periode en beviel goed!

Mooi kledingstuk, snel geleverd

Super klantvriendelijk!!

Online bestelling had ik iets verkeerd aangeklikt waardoor ik perongeluk 2x dezelfde trui had. Dit is via de klantenservice super snel opgelost. Nog voor het verzonden werd. Waardoor ik een dag later mijn goede bestelling kreeg. Heel blij mee.

Super snelle levering en site is ook heel duidelijk. Blijf zeker klant

Mooi zaak en groot. Genoeg keus in allerlei prijsklassen. Tevens een snelle en nette verzending, goede service.

Heel tevreden

Mijn vragen werden juist en snel afgehandeld

Erg fijne winkel .voor de kinderen.

Mooie acties, snelle verzending, goede kleding. Ik kom graag in de winkel en bestel graag online, altijd goede service!

Het is nog niet gegeven

Het kado wordt pas met kerst uitgepakt

Super mooie kleding!

Je koopt echt wat je ziet online. Niks viel tegen kleuren waren wat je zag. Maten waren goed. En snelle service. Wij hadden het niet nodig maar terug sturen kan ook makkelijk en plus punt in de sale wordt prijs verrekend dus als je iets terug stuurt is dat ook de prijs die je ervoor betaald hebt.

Uitstekende service

Er zat een kleine beschadiging op een besteld kledingstuk. Dit werd netjes en snel opgelost door een vervanging te sturen en een retourlabel voor het defecte kledingstuk te sturen.

M’n bestelling nog even uitgesteld door een tip van ze dat er een leuke actie aan zou komen. Super fijn dat ze dat lieten weten.

Blij met de kwaliteit

Precies zo ik het dacht dat het zou zijn. De kleuren komen op de site zijn ook werkelijk zo.

Fijne communicatie en snelle verzending

Ga zeker vaker bestellen. Je weet waar je aan toe bent en je kunt je kleding snel verwachten. Heel blij met de kleding!

De fijne pyjama van Feetje voor onze kleindochter is netjes en snel geleverd. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Sneller verzending, mooie aanbiedingen!

Trage bezorging door DHL

DHL afhaalpunt heeft pakket niet ingescand. Daarom lang moeten wachten. Lag niet aan Ot enSien.

Mooi product en snelle levering.

Zijn top

Mooi verpakt snel geleverd 2 pyjama's

Goed geholpen

Na telefonisch contact vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Ruime keus uit mooie merken

Altijd mooie kleding, en voldoende keus voor onze kieskeurige meiden. Voor onze zoon ook volop keus. Snelle levering en goed verpakt. Zoals het hoort! Wij blijven bestellen.

Mooie kleding én goede service!

Mooie kleding, goede kwaliteit. Zie onze kinderen er altijd graag in rondlopen. Als er een x iets is met een bestelling, wordt het op een prettige manier opgelost.

Het is een fijne winkel en de webshop is prettig, de verzendingen zijn altijd snel en retour verloopt ook altijd goed

Ondanks uitverkoop snel binnen. Super acties! Leuke merken voor elk budget.

Hartstikke goed!

Zeer correct en zeer klantvriendelijk!

Langstraat 6-8

5664 GE Geldrop