Dank je wel voor je beoordeling. Inmiddels hebben we kort contact gehad. Vanzelfsprekend kun je deze ruilen
Bedankt voor je fijne beoordeling. Inmiddels hebben we ook al contact gehad hierover :)
Bedankt voor je (eveneens) snelle en fijne beoordeling :)
Wat een fijne reactie. Dank je wel. Heel veel plezier van je aankoop gewenst :)
Dankjewel en graag gedaan. Veel plezier van je aankoop.
Dank je wel :)
Wat fijn om dit te lezen. Veel plezier van je aankoop.
Wat fijn om te lezen. Dank je wel
Dank je wel voor je fijne beoordeling en heel veel plezier van je aankoop
Bedankt voor je fijne beoordeling
Dank je wel. Wordt zeer gewaardeerd
Bedankt voor deze zeer fijne beoordeling. Voor deze lingerie is er helaas geen kleinere maat beschikbaar. Helaas :(
Goedemiddag, Ik heb tijdens navraag bij PostNL, begrepen dat het pakket gisteren geleverd is. Veel plezier van de aankoop
Klopt, ook via Whatsapp bereikbaar. Dank je wel voor je fijne beoordeling
Dank je wel en graag gedaan
Bedankt Alex voor je beoordeling en je kritische punt. Waarderen we zeer en proberen we, indien mogelijk iets mee te doen.
Wat fijn om te lezen en heel graag gedaan. Belangrijker is dat je tevreden bent met de aankoop. Veel plezier hiervan
Bedankt voor deze zeer fijne beoordeling en heel graag gedaan
Wat fijn om te lezen. Heel veel plezier van je aankoop
Wat fijn om te lezen. Bedankt voor de beoordeling
Goedenavond, Zojuist hierover met u telefonisch contact gehad. Bedankt voor uw uitleg en kritische blik naar het thema 'levertijd' die we helaas in uw situatie niet konden garanderen. Los van het feit dat we geen invloed hebben op de diensten van PostNL is het wel onze taak hierop te wijzen We hebben inmiddels de levertijd op onze site voor deze enorm drukke maand aangepast en blijven uw zending in de gaten houden. Vriendelijke groet, Anna
Bedankt voor deze fijne beoordeling. Waarderen we zeer.
Dank je wel :)
Originele beoordeling
Fijn om te lezen. Bedankt voor de beoordeling
Bedankt voor je zeer fijne reactie. Graag gedaan.
Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.