Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit was ook prima!
Bedankt voor deze fijne beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel plezier van jouw aankoop.
Ik twijfelde over de maat van de jarretels die ik wilde bestellen. Anna gaf heel snel en duidelijk antwoord in de mail en dacht met me mee. Nadat ik mijn bestelling had gedaan heeft ze me zelfs gebeld om nog even goed af te stemmen. Toen het prachtig verpakte pakketje werd bezorgd bleek de maat precies goed en was het net zo mooi als op de website.
Dank je wel en graag gedaan. :)
Star
We hebben jouw te late retour geaccepteerd en een tgb klaargezet met daarin de voorwaarden. Na inwisselen wil je afwijken van die voorwaarden. We begrijpen de teleurstelling als we hieraan nu geen gehoor kunnen geven. Vinden het niet zo chic, gezien onze eerdere coulance richting jou (tegoedbon)
Heb nogal lang moeten wachten op witte body Was mooie pasvorm Maar bh zelf kon mooier En lintjes aan schouders ook Al bij al tevreden met body
Bedankt voor je eerlijke reactie. De levertijd, zeker rond de zeer drukke kerstperiode, is gemiddeld altijd 1 dag langer, ongeacht de snelheid van aanleveren door ons. Deze langere levertijd bij jouw bestelling betreuren we en vinden we ronduit vervelend. We hebben hierop, helaas, geen enkele invloed, na aanleveren bij de vervoerder. Wel fijn dat je al met al je toch tevreden bent over de body. Veel plezier van jouw aankoop
snel contact en antwoord als je appt
Een mooi setje gekocht die ik niet zo snel kon vinden bij de grotere webshops, ben er heel blij mee.
Dank je wel. Wat fijn om te lezen. Veel plezier van je aankoop.
Binnen 1 dag product kunnen ruilen! Supersnel dus ! Fijn telefonisch kontakt!
Snelle goed service
Wat fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor jouw beoordeling
mooie producten, kwaliteit, behulpzaam in het zoeken naar de juiste lingerie!
Dank je wel en heel graag gedaan.
kwalitatief goed product
Dank je wel voor deze fijne beoordeling.
Dit is al de derde maal dat ik bestel bij Anna dus ben ik best tevreden
Dank je wel voor dit vertrouwen. Waardeer ik zeer Check je ajb even de mail betreffende huidige bestelling (maat juist?)
Zet goede service, voor vragen en retourneren van artikelen. Ook voor grotere maten
Wat fijn om te lezen. Dank je wel voor deze beoordeling.
Heel vriendelijk, pakket snel geleverd en goed geholpen bij omruiling.
Dank je wel en heel graag gedaan.
Een BH ontvangen, prima kwaliteit, mooi model, helaas voor mij net te weinig steun, e-mail gestuurd om te mogen ruilen maar helaas nog steeds geen reactie mogen ontvangen
Vervelend dat onze antwoorden op uw mail niet zijn ontvangen. Fijn u telefonisch gesproken te hebben. Is gelukkig goed gekomen en heel graag gedaan. ;)
Originele beoordeling
Goedendag, Je geeft aan geen antwoord ontvangen te hebben. Heel vervelend. Check ajb je spam of je reclame. We hebben, 2 uur na jouw vraag per mail, geantwoord. Daar je een Gmail account hebt, is ons antwoord misschien in de spam of reclame terecht gekomen. Zekerheidshalve hebben we, per sms en mail nogmaals antwoord gestuurd. Moet nu goed komen ;)
Direct antwoord op mail gekregen Mooie kwaliteit van lingerie Zeer prettig dat er uitleg bij de pasvorm en de maten staat
Dank je wel voor deze zeer fijne beoordeling. Veel plezier van jouw aankoop.
de kleding is altijd van zeer goede kwaliteit.
Wat fijn om te lezen. Dank je wel
Artikel was zoals beschreven, ook een snelle levering
Dank je wel voor deze mooie beoordeling en veel plezier van de aankoop.
Online lingerie kiezen kan lastig zijn, maar de uitgebreide omschrijving op de site per product is zeer behulpzaam daarbij. De producten voelen heerlijk zacht aan en zijn duidelijk van uitstekende kwaliteit. Een setje van Anna geeft je zelfvertrouwen een boost!
Wat een fijne beoordeling. Hartstikke bedankt
Een een woord geweldig echt een kadootje !
Wat fijn om dit te lezen. Heel veel plezier van de aankoop en bedankt voor het vertrouwen en de beoordeling.
Goede service, iets latere levering wegens niet in stock maar goede ervaring!
Bedankt voor de beoordeling.. Bedankt ook voor het begrip
Bedankt
Jij bedankt en heel erg graag gedaan.
Mooie collectie, goede kwaliteit, snelle levering , kortom fijn om hier online te shoppen
Wat fijn dat je tevreden bent. Heel erg bedankt
De kleur kwam niet helemaal overeen met het plaatje op de verpakking... Maar dit is in overleg geregeld, dus ben zeer tevreden hoe dit opgelost is.
Dank je wel en heel graag gedaan
Originele beoordeling
De kleur kwam niet overeen met het plaatje op de verpakking...
Ik heb een bikini besteld. Deze werd heel snel geleverd. Helaas was de maat niet goed dus een mail gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg heel snel reactie hoe te handelen. Ze waren erg vriendelijk. En ook mijn geld had ik heel snel terug.
Dank je wel voor deze fijne beoordeling en heel graag gedaan.
Is heel snel ontvangen
Dank je wel voor je beoordeling.
Dorpsstraat 20
3990 Peer
Dé Lingerie Webshop voor Sexy Lingerie, Dagelijkse Lingerie en Beachwear. Ook voor Grote Maten. Snelle levering. Goede kwaliteit. Snel antwoord bij vragen. Ruilen/retourneren geen probleem binnen de zichttermijn. Geld snel retour.