22 August 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 283 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
De reviews geven consistente waardering voor kwaliteit en snelle service. Klanten prijzen het deskundige en vriendelijke personeel en de heldere communicatie. Het bestel- en leveringsproces wordt als betrouwbaar ervaren, met goede follow-up. Al met al draait het om kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte service.
22 August 2025
jos
's-hertogenbosch
toppers bij aworkx, zeer tevreden over mijn aankopen Blaklaeder
19 August 2025
Hugo
Tilburg
gewaardeerde leverancier voor een onze speciale werkkledij voor mbbt en enkele speciale persoons gebonden ppe beschermende artikelen. Reeds jaren naar tevredenheid handschoenen en disposable kledij. heat beater kevlar handschoenen voor bescherming bij manipulatie hete metalen soms lange levertijd (klein puntje van kritiek). Verder alleszins zeker zeer tevreden klant.
16 August 2025
Dieter, arcelor belgie
Gent
zeer content over de wijze waarop wij te woord worden gedaan door firma aworkx. prima aanbeveling, vriendelijke mensen met goed verstand van zaken. mooie merken tegen gunstig prijsniveau.
16 August 2025
Luk, vandoorn
Mechelen
zeer tevreden klant, word altijd super geholpen hier.
15 August 2025
Barry
Veenendaal
prima geholpen door Alex en team, goed geadviseerd en voor de prachtige Fristads jassen gekozen, mijn eigen team loopt er weer mooi bij. De speciale bedrukking was een schot in de roos Alex, we krijgen er heel veel complimenten over. Ik stuur ze allemaal naar jullie door.
15 August 2025
Jeffrey de Vries , Maes
Rotterdam
goed geholpen en geadviseerd bij de aanschaf van nieuwe workwear
6 July 2025
Pieter
Tilburg
meer dan prima de service van aworkx, van een zeer tevreden klant
14 June 2025
Daphne
Waddinxveen
prachtige nieuwe workwear en schoenen voor de technische dienst, dank mensen van a workx
14 June 2025
Stephan
Moerdijk
mooi bedrijf en collectie, aanrader
Marie-Jose
Breda
complimenten voor de deskundige en vooral snelle service
Daphne vdl
Eindhoven
echt geweldige werkkleding aanschaft voor onze medewerkers. Zeer content.
David Jansen
Amsterdam
again excellent service, thank you Aworkx! very happy with our new Helly Hansen workwear, all the guys love their new outfits. We strongly recommend to visit Aworkx
22 May 2025
Mateo, Technip
Rotterdam
super fijn geholpen mooie zaak mooie merken
22 May 2025
Pieter, alfa
Breda
erg tevreden over onze nieuwe valbeveiliging sets
12 May 2025
Esther
Tilburg
prachtige nieuwe werkkleding van fristads aangeschaft bij aWorkx voor onze monteurs. Zeer goed advies gehad en meerdere sets van verschillend merken uitgewerkt door Alex. Uiteindelijk voor de donkerblauwe Fristads lijn gekozen in combinatie met Caterpillar schoenen. Super stoer en onze monteurs erg tevreden. Dank Alex en team, dank voor jullie enthousiasme, kennis en out of the box denken. En natuurlijk ook voor de scherpe deal! Wij raden aWorkx ten zeerste aan.
12 May 2025
Jeroen, projects
Rotterdam
Wij zijn bijzonder tevreden over de producten en diensten van firma aworkx. Medewerkers van onze 2 vestigingen (NL/BE) bestellen via het kleding systeem kms hun jaarlijkse pakket kledij en schoeisel. Professionele producten van uitstekende kwaliteit, prijs en snelle levering.
1 April 2025
Dieter Colas Asfaltcentrale
Wijnegem, Belgie
zeer goed advies gehad van a workx inzake signalisatie werkkleding, dank hiervoor. gekozen voor de nieuwste rws kleding van havep.
31 March 2025
david
tilburg
in 1 woord top
15 January 2025
paul
boskoop
bij aworkx voor ons personeel tegen kerst heel fijne blaklaeder softshell jassen aangeschaft, erg mooi bedrukt en persoon (per persoon) ingepakt met leuke attentie. Erg fijn geholpen en snel geleverd, ook al waren we aan de late kant
6 January 2025
Anne
Breda
nieuwe werkkledij voor onze afdeling lassers aangeschaft bij firma awork, na diverse sets geevalueerd te hebben gekozen voor de havep force plus kledij. Prima kwaiteit aan scherpe prijsstelling. Dank u alex en team voor uw eerlijke advies en prettige dienstverlening. Wij bevelen deze firma ten zeerste aan.
Nicole
Hoogstraten
Wij van de ambulance dienst halen regelmatig onze schoenen bij aworkx, vooral de lowa's zijn geweldig. wandelschoenen met stalen neuzen, lopen heerlijk, aanrader. Wij worden ook altijd erg goed geholpen aldaar.
Tineke
prettige ervaring, goed geholpen
Dirk
Gouda
mooie werkkleding en schoenen uitgezocht voor onze onderhoudsmensen, goed advies
17 December 2024
Marcel
Breda
snel geholpen, goed advies en altijd aardige mensen
17 December 2024
Anneke