Uiteraard komen er ook soms producten retour, deze worden dan nagekeken en als ze goed zijn gaan ze weer terug op voorraad voor een volgende bestellingen. Dat er een bon bijzat is natuurlijk wel een grote fout, wij gaan uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Excuses voor het ongemak. Heeft u nog vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Sander Coolen
Er zijn 2 pakketten verstuurd met PostNL en bezorgd op een PostNL afhaallocatie. Toen het pakket opgehaald werd is er maar 1 pakket meegegeven maar ze lagen er allebei. Luxar kon hier dus niks aan doen. Gelukkig is dit misverstand snel opgelost en is iedereen weer blij......
U treft een groot aanbod aan verlichting en lampen aan in de online shop van Luxar.nl. Sinds 2007 verkopen wij online lampen en verlichtingsarmaturen door middel van onze webshop. Wij leveren uw online bestelde lampen snel uit eigen voorraad tegen scherpe prijzen. Middels onze laagste prijs garantie, kunt u er gerust op zijn dat u bij ons altijd goedkoop en goede verlichting aanschaft. Onze missie is om onze klanten te voorzien van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen die niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook economisch en duurzaam zijn. Middels onze grote voorraad, is daarbij ook een snelle levering gegarandeerd.