Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden voortdurend snelle afhandeling en snelle levering van documenten. Duidelijke communicatie en scherpe offertes komen vaak naar voren. De service wordt als betrouwbaar en vriendelijk ervaren, met veel positieve aanbevelingen. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en hoog tevreden.
We hebben een paar keer gebruik gemaakt van Sluitsnel.nl verzekeringen. Snel geregeld en de papieren binnen een paar uur via de mail in huis.
27 May 2026
Leen
Goes
Communicatie prima. Scherpe offerte.
25 May 2026
Daniël
Breda
Top , direct, en snel.
19 May 2026
Khalid Boumlal
Deventer
Erg fijne verzekering Goed koper dan andere
4 May 2026
Rob wolda
Amsterdam
Ik benn zeer goed geholpen djw daar voor
4 May 2026
Awg pater
Enschede
Extremely professional, highly recommended!
30 April 2026
Mark Pasquetti
Geesteren
Zeer tevreden en snel service zelfde dag kon ik al rijden Echt een aanrader toppie
3 April 2026
Nance
Raamsdonkveer
Een goede verzekering voor je auto en scooter
17 March 2026
Gianni
ROTTERDAM
Genn woorden gewoon heel goed
17 March 2026
Sonja Oba
Rotterdam
Ik was verbaasd hoe snel er gereageerd werd en al onze vragen werden beantwoord
2 March 2026
R.
Putten
Voor tweede maal verzekering afgesloten. Snel, goed en goed bereikbaar. Zeer tevreden over.
Beveelt niet aan
24 January 2026
Cees
Apeldoorn
Via internet bestelt een goedkope verzekering afgesloten
20 January 2026
Ron
Denhaag
snelsluiten
24 December 2025
Hisham
Rotterdam
Fijne verzekering altijd snel geregeld
14 December 2025
Michael
Geldrop
Voor mijn oldtimer vrachtwagen heb ik stad en land afgebeld om de bus te verzekeren, moeilijk, moeilijk, moeilijk.... was steeds weer het antwoord. Alle excuses werden er bij gehaald om de vrachtwagen niet te verzekeren. Gelukkig zit er bij SluitSnel iemand die van uitdagingen houd, deze persoon heeft het voor elkaar gekregen om mijn vrachtwagen wel netjes verzekerd te krijgen! Mijn dank is groot :-)
11 October 2025
Arjan
Dronten
Snelle reactie op vragen, goed aanbod en ondersteuning
18 September 2025
A
Verwaal
I had to arrange one-day insurance in very little time. The response was super fast, and the operator who assisted also did his best to overcome some system hiccups that were preventing me from getting the insurance. Recommended!
15 September 2025
Fabio
Rotterdam
Ik weet momenteel niets, want dit is de eerste keer dat ik me bij je abonneer op deze verzekering, ik hoop dat ik tevreden met je ben en dat ik geen problemen vind, en bedankt.
27 August 2025
Goede ervaringen mee
27 June 2025
Andy
Apeldoorn
Zou ik meteen weer kiezen, goede indruk!
13 June 2025
Guido
Landgraaf
Was snel geregeld en goedkoop.
7 June 2025
Theo
Zuid-Beijerland
Geweldig geholpen, vriendelijk, kennis van zaken. Hele snelle afhandeling van nieuwe polis
24 May 2025
Connie
Nijkerk
Ik was meteen verzekerd
14 May 2025
Rom
Beverwijk
Leveren maatwerk op jouw vragen. Gewoon een goede partner die weet wat ze doen
31 March 2025
C
Katwijk
Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen ->
Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen.
Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten!
Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis.
Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten.
Hartelijke groeten,
Ivar Sarelse