Gewoon goed.
Was snel geregeld en goedkoop.
7 June 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 789 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Klanten melden voortdurend snelle afhandeling en snelle levering van documenten. Duidelijke communicatie en scherpe offertes komen vaak naar voren. De service wordt als betrouwbaar en vriendelijk ervaren, met veel positieve aanbevelingen. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en hoog tevreden.
Was snel geregeld en goedkoop.
7 June 2025
Theo
Zuid-Beijerland
Geweldig geholpen, vriendelijk, kennis van zaken. Hele snelle afhandeling van nieuwe polis
24 May 2025
Connie
Nijkerk
Ik was meteen verzekerd
14 May 2025
Rom
Beverwijk
Leveren maatwerk op jouw vragen. Gewoon een goede partner die weet wat ze doen
31 March 2025
C
Katwijk
Goede en snelle respons. En gelijk een mens aan de telefoon. Hulde.
5 February 2025
oscar
aerdt
Ik heb tegelijkertijd twee gezinsauto's online verzekerd. Prima online module en zeer goede prijzen. Maar tot mijn verbazing kreeg ik daarvan twee verschillende online polismappen ipv één. Erg onhandig en slechts de laatst aangemaakte is nu te benaderen via inlog met mijn emailadres. De toezegging dit door de maatschappij te laten aanpassen is nog steeds ergens in de pijplijn, of in de kliko verdwenen? Daarom slechts een klein zesje als beoordeling. En dan mag ik ook het tweede verzoek voor de beoordeling niet meer plaatsen omdat ik na één review een IP-blokkade heb gekregen. Niet erg klantvriendelijk dit.
3 February 2025
KS
Gulpen
Geachte KS,
Wij zijn blij dat u een passende verzekering met een scherp tarief bij ons heeft af kunnen sluiten.
Helaas zijn wij afhankelijk van de software systemen van verzekeraars. Doordat u tweemaal heeft aangemeld via de webmodule zijn er twee klantnummers aangemaakt. Wij hebben u laten weten dat we ruim een week geleden een verzoek hebben ingediend bij de verzekeraar om deze twee klantnummers samen te voegen. Helaas is er bij verzekeraars een enorme werkdruk door personeelstekort, dat is een fenomeen waar vele bedrijven in Nederland mee te maken hebben. Dus uw klantnummers worden echt wel samengevoegd, maar deze werkzaamheid heeft natuurlijk niet de hoogste prioriteit bij de verzekeraar.
Ook voor het geven van beoordelingen zijn wij afhankelijk van de software leverancier en die heeft er inderdaad voor gekozen om per e-mailadres maar 1 review toe te staan, dit is zeer gebruikelijk binnen de review sector, om misbruik te voorkomen.
Met vriendelijke groet,
SluitSnel.nl Verzekeringen
Prima service, zeer snelle reaties op vragen per e-mail en prima prijsniveau, zelden zo'n goede klantvriendelijke tussenpersoon gezien. Perfect bereikbaar en alles goed georganiseerd.
27 January 2025
WS
Parkstad
20 January 2025
Ron van der Meiden.
's-Gravenhage
Zeer goedkoop en dnel geholpen
18 January 2025
Elle
Tilburg
Scherpe premie, snelle reactie, gewoon top!
3 January 2025
Jaco
DORDRECHT
Goed en meteen geregeld
1 November 2024
Henk
Deurne
Duidelijkheid en snelheid prima geregeld
23 September 2024
klaasje
Roderesch
Reageren snel en geven een duidelijke uitleg. Afwachten nog hoe een schade wordt afgehandeld, maar hopelijk is dit nooit nodig!
13 August 2024
M.
Braamt
Simpel snel en zeer gemakkelijk om af te sluiten binnen een paar tellen ontvang je een mail en je bent verzekerd
30 July 2024
Noes
Ulft
Snel geregeld, duidelijk, lage kosten, Top!
26 May 2024
Marieke Vlind
Krommenie
Snel geregeld
Beveelt niet aan
19 April 2024
Sjanie
Maarssen
Goeie servies in werd goed geholpen en was heel snel geregeld ben tevreden
27 March 2024
Cynthia
Amsterdam
Al mijn verzekeringen overgezet! Binnen no time geregeld.
14 March 2024
Utrecht
Alles zeer snel geregeld
Rene
Verhoeven
Snel en effectief, en daarbij een goede betaalbare verzekering!
Beveelt niet aan
Cor Drost
Rotterdam
Vrachtwagen verzekering snel en vlot geregeld.
Marc Stegmeijer
BAARLO
Erg fijne ervaring, de verzekering was erg makkelijk af te sluiten. Mijn vraag werd super snel beantwoord. Zeker een aanrader!
26 February 2024
Mart
Rotterdam
Bleek een betere propositie dan ikzelf had gevonden
21 February 2024
Petie
Leusden
Score 4 uit 5 omdat je natuurlijk pas echt weet wat het waard is als je een keer aanspraak moet maken op een verzekering. Ik doen mijn best om die situatie te vermijden, mocht het wel aan de orde zijn dan vertrouw ik er op dat het dan ook goed en snel gaat.
18 February 2024
Henk
Verghel
Autoverzekeringen | Bestelautoverzekeringen | Scooterverzekeringen | Bedrijfsverzekeringen | VVE Verzekeringen | Recreatiewoningverzekeringen | Woonverzekeringen ->
Op onze website(s) vindt u alle gangbare particuliere en zakelijke verzekeringen.
Wij werken vanuit het mooie Heiloo en bedienen meer dan 5000 klanten!
Wilt u meer weten over ons en onze verzekeringen? Kijkt u dan even op de website. Daar kunt u ook snel en eenvoudig de aanbieders voor uw verzekeringen vergelijken. Gratis.
Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Op e-mail reageren wij ook heel snel. Tijdens kantooruren doorgaans binnen enkele minuten.
Hartelijke groeten,
Team SluitSnel