Erg goed,,,

Vanaf het eerst ontmoetine tot aan de oplevering ging alles souple, veel kontakt geweest, veel informatie over de gang van zaken.

Van ontwerp over uitvoering, levering tot plaatsing: een professionele individuele ondersteuning, een vakkundige uitwerking, een perfecte opvolging en briljant resultaat!

Van bij het eerste contact voelden we ons welkom en stonden onze wensen en verwachtingen centraal. Geduldig en met de juiste ondersteuning kwam het ontwerp volledig naar onze wens tot stand. De realisatie, levering en plan verliepen zoals afgesproken. Wij zijn Den Hollandsche dankbaar om, samen met ons, het perfecte gedenkmoment voor onze overledene te realiseren.

Zeer tevreden !!

Beste Marco !! De samenwerking is fijn en prettig verlopen en het is helemaal geworden wat er afgesproken was en waar we op hoopten. We kunnen alleen maar met positieve gevoelens terug kijken op de samenwerking. Met vriendelijke groeten, Marian en Jelanie van Wijk Overveen 06-22119556

Als heel prettig

Mevrouw kleine had alle tijd voor ons en heeft ons heel geadviseerd.

Het is netjes en goed gedaan, maar ik vind de prijs voor het geen gedaan is heel erg hoog

Prima en goed verlopen, en ik ben ook netjes geholpen en te woord gestaan.

Wij hebben alles als uitstekend ervaren,

Ik werd steeds op de hoogte gehouden, bijvoorbeeld wanneer er materiaal was aangekomen, waarmee men bezig was, hoever het vorderde. En ik kreeg ruim anderhalve maand eerder dan verwacht was bericht dat het klaar was en op de begraafplaats geplaatst was.

Meelevend en meedenkend

Zeer prettige samenwerking. Goede communicatie en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Een goede ervaring

Een prettige ervaring omdat alles zo is afgesproken is gedaan. Van het begin tot het eind.

Uitstekende zorg en uitvoering van de werkzaamheden

Het was een goede samenwerking met prima uitleg en alles wat besproken is nagekomen is en uitgevoerd .

Goed. Afspraken correct nagekomen. Goede informatie vooraf.

Prettig. Heldere informatie. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden goed voorgelegd en de mogelijkheid om een goede keuze te maken.

Er werd goed geluisterd naar de wensen van de familie en de communicatie is prima.

Samenwerking is prima. Goede begeleiding bij het maken van de keuze in de winkel in Amsterdam-oost. Het resultaat is prachtig en we krijgen positieve reacties.

creatief meedenken en uitstekende uitvoering

Het opzetten van de afspraak en het ontwerp ging erg goed. Er werd heel goed geluisterd en meegedacht. Geen standaardontwerp, maar echt iets speciaals voor onze dochter

We werden prettig geholpen en hebben goed advies gekregen.

Heel prettig.

Professioneel en meedenkend zonder opdringerig te zijn.

Carla voelde erg goed aan op welke manier ze ons het beste kon begeleiden, nam alle tijd en dacht goed mee. Het was voor mij een heel proces om tot een keus te komen waar ik, wij helemaal achter konden staan.

Heel goed geholpen in de “winkel”

Omdat wij heel goed zijn voorgelicht over het gebruik van de materialen

Heel positief.

Heel goed. Ruimschoots de tijd genomen bij de keuze. Voortdurend overleg bij wijzigingen, goed geïnformeerd.

Heel goed geregeld

Klasse ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben

Heel blij ben ik met het gedenkteken dat nu op het graf van mijn man staat.

Zowel het samen ontwerpen van de glasplaat als het zoeken naar het goede materiaal en lettertype verliep harmonieus. We begrepen elkaar en de procedure konden we stapvoets volgen. Er was duidelijkheid over de kosten en de tijd die nodig was om tot de plaatsing over te kunnen gaan. Ik ben een tevreden klant.

Heel fijn

Goede samenwerking en snelle service. De gedenksteen heel mooi geworden

Geweldig !

Ik vond het erg lastig om een steen voor mijn moeder te laten maken, daardoor stelde ik het maar steeds uit en uit. Tot ik uiteindelijk bij jullie kwam in Rotterdam, en vanaf het allereerste moment zo fijn ontvangen en geholpen werd. Spannend bleef het toch wel even, maar Rik dacht super goed mee gaf veel adviezen en stelde me erg op mijn gemak. Zo werd iets wat eerst erg beladen was ineens bijna een eitje. Inmiddels is de steen van mijn moeder geplaatst, en ik kan niet anders zeggen dat het geweldig mooi is geworden. Bedankt voor alles !

Ondanks de trieste omstandigheden : geweldig

Fijne medewerker met goede adviezen. Ruime keuze. Het resultaat was precies zoals we gehoopt hadden.

In 1 woord: FANTASTISCH!

Hallo, Ik ben een zeer tevreden klant! De samenwerking begon met de geweldige adviezen, vragen en aandacht van Ton. Ik ben hem heel erg dankbaar hiervoor. Hij is een hele rustige man die op een hele prettige manier contact maakt. Hij luistert heel goed, denkt mee en geeft geweldige adviezen. Alles bij hem is gericht op de beste oplossing voor de klant (en niet: zoveel mogelijk verkopen). Vervolgens kreeg ik een heel mooi ontwerp voor de teksten, foto en tekening op de grafsteen en boek. Het ontwerp week een beetje af van wat ik aangegeven had maar dat was juist een verbetering. Vooral in de kalligrafische tekst in het Perzisch. Dat was absoluut boven verwachting. Uiteraard ging ik akkoord met het ontwerp. In het vervolg kreeg ik bij elke stap van het proces netjes een email. De facturen kwamen correct en tijdig binnen bij mij. En aan het einde was de oplevering zelfs eerder dan de initiele indicatie. Ik ben ook bij het graf geweest en het ziet er prachtig uit. Kortom: in de hele samenwerking zijn mijn meest optimistische verwachtingen steeds overtroffen. Daarvoor zijn mijn familie en ik u voor eeuwig dankbaar. Met warme groeten Sami Ghoreifi

Alles tip top in orde

Alles wat afgesproken is ,is nagekomen

Vriendelijke goede service

Heel prettig en meelevend

Product nog mooier dan gedacht en uitstekend geplaatst!

Prima samenwerking en we werden constant op de hoogte gehouden!

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.