10

Een prachtig ontwerp, de details blijven fascineren.

Een gastvrij ontvangst met tijd en ruimte om informatie te verwerken. Zodoende werd er een steengoed ontwerp geschetst. Het gehele ontwerp blijft aantrekkelijk om naar te kijken en past ons als gegoten. Echt heel goed gedaan. Dank jullie wel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het is af!

Wij zijn heel blij dat we Den Hollandsche Gedenktekens het monument op het graf van onze zoon hebben laten verzorgen. Een professionele, kundige en toch persoonlijke begeleiding hebben we hier ervaren, toch ook steeds bereid tot overleg. Mocht het nodig zijn zullen we de naam van deze firma zeker doorgeven. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
8

goeie ervaring

Fijn om hier zaken te doen. Afspraak is afspraak,en ook als er weinig te besteden is kun je hier terecht. Deze mensen hebben verstand van zaken , maar ook genoeg ruimte voor eigen inbreng...

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, deskundig en zorgvuldig.

Deskundig advies bij het uitzoeken en beslissen van het gedenkteken. Wij zijn goed op de hoogte gehouden over de voortgang van onze opdracht. De communicatie verliep op een professionele manier passend bij deze omstandigheden. De plaatsing heeft netjes en zorgvuldig plaats gevonden. Dank hiervoor. Wij zijn heel tevreden en zullen u aanbevelen indien dit nodig is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg meelevend en deskundig!

Wij kwamen bij Den Hollandsche voor het uitzoeken van een monument in een nogal ongewone setting; een persoon uit ons gezin was niet aanwezig en liet hierdoor zijn afkeur voor het gekozen monument merken. Nanda is hier heel deskundig mee omgegaan en heeft ons alle ruimte gegeven dit eerst op te lossen. Na een aanzienlijke periode kwamen we terug bij Den Hollandsche en hebben zij ons alsnog het monument kunnen bieden wat wij in eerste instantie graag wilden. Het geplaatste monument komt identiek overeen met de ontworpen schets. Tijdens het gehele process zijn wij goed op de hoogte gehouden en hebben we meerdere malen telefonisch contact gehad. Nanda, bedankt voor je deskundigheid en het luisterende oor!

 • Aanbevelen? Ja
9

Meelevend, deskundig, compleet en uniek.

Door een kennis werd ik geadviseerd vanwege de open houding en de deskundigheid van het personeel eens bij Den Hollandsche binnen te lopen. Dit is een goed advies gebleken. Op afspraak kregen wij, mijn kinderen en ik, alle tijd om de inspiratietuinen te bekijken. Overigens werden wij bij het maken van de afspraak er al op gewezen om via de website het fotoboek eens bekijken om inspiratie op te doen. Tijdens het gesprek, werd er naar aanleiding van onze wensen en ideeën, een unieke gedenksteen ontworpen. Een gedenksteen die past bij de wensen van ons en vooral ook bij die van de overledene. Die is geplaatst tot volle tevredenheid. Ook de nazorg hebben wij als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede

Erg behulpzaam en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Begrip, luisteren, meedenken heeft geleid tot een bijzonder reslutaat.

In een emotionele periode troffen wij een luisterend oor bij Marco Fronik. Er was voldoende tijd om ons verhaal te doen, creatief meedenken en tussentijds advies en afstemming. Dit heeft geleid tot een prachtige gedenksteen wat past bij hem die wij missen.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
9

Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant

Bij het ontwerpen van het gedenkteken werd goed geluisterd naar onze wensen en kwamen we samen tot het teken dat we wilden. Mogelijkheden en onmogelijkheden werden goed gepresenteerd. Verder moest het teken worden verscheept naar Suriname en de bekisting zorgde voor een veilige transport. Het enige minpunt is dat de streefdatum niet gehaald werd maar dat kan ik Den Hollandsche niet kwalijk nemen want de aanlevering van materiaal liet op zich wachten. Dat werd netjes gecommuniceerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel!

Attent en doelgericht! Samen tot een prachtig resultaat gekomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

een warm welkom tot het laatste moment

afscheid nemen is zwaar een een geliefde , bij Den Hollandsche word het leed wat verzacht door een warm welkom , met een gedegen ervaring en advies , met een luisterend oor naar de klant en een goed overleg ,met daarin veel ruimte en aandacht voor de klant ... en een goede duidelijke communicatie waarin vragen heel snel beantwoord worden en de opdracht uitgevoerd word zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan voortreffelijke begeleiding en ondersteuning bij het ontworpen van het grafmonument.

Nadat wij een keer bij Den Hollandsche waren langs geweest om ons te oriënteren, waren we enigszins overdonderd door het enorme aanbod. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt en zijn we in gesprek gegaan met Leonieke. Zij zorgde er op een bijzondere, en creatieve manier voor dat al onze wensen in een prachtig en sfeervol monument zijn samen gekomen. Zowel via de mail, persoonlijk en telefonisch verliep het contact heel prettig. Een bijzonder woord van dank richten we aan Leonieke voor de fijne begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Conform de opdracht

Uitgevoerd zoals wij wilden. Mooie uitvoering en netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantgericht en uitstekend verzorgd.

Zeer klantgericht geholpen met goede adviezen. Plaatsing gedenksteen heel netjes gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Blij met het eindresultaat.

Professioneel geholpen. Veel keuze en goede begeleiding. Het resultaat mag er zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

fijne en uitzonderlijke goede behandeling

Fijne mensen die weten waar ze je mee moeten helpen in deze vervelende dagen. Ik kan een ieder dit bedrijf aan bevelen ze hebben uitstekend werk verricht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed.

Dit bedrijf heeft ons vanaf het allereerste contact op weg geholpen om een mooi monument te realiseren. Er was veel ruimte voor wijzigingen en ideeën die vanuit ons kwamen. Wij werden steeds telefonisch en per mail op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook toen er vertraging optrad ivm verscheping van materiaal. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg bedankt voor het mooie monument, ik ben er erg tevreden over.

Vanaf het eerste contact erg behulpzaam en zeer goed geholpen. Niets was te veel en het resultaat is precies zoals wij het wilden! Bedankt voor de prettige sevice.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk maatwerk met oog voor detail

We zijn uitstekend geholpen. Het is heel moeilijk om je gevoel en ideeën over te brengen maar de medewerkers van Den Hollandsche zijn een kei in het invullen daarvan. Ook na die tijd blijft men het hoge servicenivo handhaven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermate goede service en een luisterend oor voor al onze wensen

Vanaf het eerste moment dat wij binnenliepen bij Den Hollandsche wisten we dat we goed zaten. We hebben zeer goede begeleiding gekregen, van begin tot eind. Na ons eerste gesprek hebben we gelijk schetsen van de grafsteen meegekregen, zodat we een beeld konden krijgen hoe het graf er uiteindelijk uit zou komen te zien. Wij zijn zeer tevreden en kunnen, hoe gek het ook klinkt, pronken met een mooi grafsteen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, goede begeleiding en professioneel.

Met ons schetsje en idee zijn we in gesprek gegaan met Wim ter Steege van Den Hollandsche. De aandacht en rust die er vanuit Wim uitstraalde, vanaf het begin, was al heel fijn. Vooral als je nog zo met je verdriet te kampen hebt, komt het goed uit als je iemand tegenover je hebt die kalm is en de tijd voor je neemt. In dit vak is het ook een pre en dat voelde dan ook meteen goed. Ons schets en idee had Wim gelijk goed aangevoeld. En de grafsteen van ons dochter is daar de vertaling van. Wim, ontzettend bedankt daarvoor! Ook gaat onze dank uit naar de rest van de mensen van Den Hollandsche, deze hebben ons goed te woord gestaan en de mailwisseling was ook fijn. Had ik een vraag, dan hoefde ik niet al te lang te wachten. Het antwoord had ik of dezelfde dag nog of de volgende dag zeker. Kan alleen maar zeggen dat deze opdracht, naast van de perfecte kwaliteit, met veel zorg en begeleiding is uitgevoerd. Nogmaals dank, Kenneth en Sohaila

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de gedenksteen en de wijze waarmee steeds contact is geweest met de medewerkers van Den Hollandsche en in het bijzonder met Marco Fronic.

 • Aanbevelen? Ja
9

Voldaan aan de verwachting!

De site is volledig in informatie. Dit wordt bevestigd in de persoonlijke kennismaking, benadering en meedenken in het proces van aanschaf tot en met het aanbrengen van een eigen attribuut, tekst, tekening en kleur. Het plaatsen van de zuil in de achtertuin is met aandacht en meelevendheid uitgevoerd. Iedereen die deze laatste rustplek van 'mijn lief' bezocht en gezien heeft is er blij mee. De zakelijke kant van dit 'gevoelige onderwerp' is ook correct afgehandeld. Enig verbeterpuntje is het aangeven van het geschatte aflevermoment die dag.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer persoonsgerichte, zorgvuldige en aangename dienstverlening

Op moeilijke momenten zo te woord worden gestaan, betrokken, deskundig en zorgvuldig is wat je wenst.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina