Filters

9

Een lot uit de loterij: mijn contact met “Den Hollandsche”

 Lieve mensen Dankbaar voor het in prettig overleg met Marco ontworpen en afgelopen dinsdag door jullie geplaatste gedenkteken voor Jules, die 12 november 2020 overleden is. Vanmiddag heb ik de begraafplaats Buitenveldert bezocht en het gedenkteken voor het eerst in het echt (buiten, naast de al bestaande grafzerken) gezien en alle lof voor de manier, waarop jullie nabestaanden begeleiden, meedenken en meeleven. In het bijzonder wil ik Marco Fronik bedanken, die geen makkelijke “opdrachtgever” aan mij heeft gehad, maar voor wie niets te veel was. Het gedenkteken straalt vakmanschap uit…….. Misschien……..wie weet………kijkt Jules toch van bovenaf mee en ik weet zeker, dat ook hij tevreden is met het eindresultaat…… Allen, die zijn/haar steentje hebben bijgedragen: heel veel dank Prachtig ook de tijdelijke “afdrukken”, die gevallen blaadjes achter laten op het Cortenstaal, waarvan de gedenkplaat gemaakt is Lute Visscher

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en service in Elst!

Als mentor en bewindvoerder van een cliënt met een verstandelijke beperking heb ik een grafsteen uitgezocht en laten plaatsen op het graf van haar overleden partner. De service was meer dan uitstekend, er werd volop meegedacht en het eindresultaat was erg mooi en uitstekend verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Hele mooie grafsteen geplaatst bedankt voor jullie service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig gemaakt!

Mijn ervaringen met Den Hollandche zijn uitstekend. Er wordt snel gereageerd op mail en telefoon. Wij zijn zeer tevreden en we gaan het zeker aanbevelen bij anderen. Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig ontvangen zeer goed geregeld en met heel veel respect en ze nemen alle tijd voor je wensen.

Goedenavond Marco Vandaag is de steen van mijn ouders door jullie team geplaats. Het is gelukkig nog zo uitgekomen dat 3 dagen voor haar verjaardag de steen nog geplaatst is. Zodat we a/s zondag iets moois hebben en zien om aan terug te denken. Ik wil u en het hele team van Den Hollandsche hartelijk bedanken en onze complimenten geven namens alle kinderen. Zoals we het met u de gedenksteen hebben samengesteld zo is het ook daadwerkelijk geworden. De steen de opschrift de omranding en het hele totaal ziet er prachtig uit en is keurig geplaatst. Ik heb een paar foto’s genomen vandaag en dit naar mijn broers en zussen gestuurd. Iedereen vond het mooi en prachtig en ze waren allemaal dik tevreden. Nogmaals u en het hele team van Den Hollandsche hartelijk bedankt voor de goede service en de keurige correcte afhandeling. Mvg. F.G Mathot

 • Aanbevelen? Ja
9

vakkundig

Na enige terughoudendheid uwerzijds - corona en wellicht confronterend -over mijn gewenste aanwezigheid bij het plaatsen van de steen, kreeg ik toch op tijd een bericht. Om 9.00 uur begon het werk, na meegebrachte koffie van mij. Geweldig zo vakkundig en met precisie en doelgericht als hij (Martin?) werkt. Houdt hem - ook financieel - in ere!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige steen

Samen met mijn moeder naar tilburg gereden. We hadden een strak budget waar we ons aan wilde houden en er werd goed meegedacht hoe we hier onder konden blijven. De steen is echt prachtig geworden. Geert heeft ons goed advies gegeven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Ben heel erg dankbaar. Grafsteen van mijn moeder is heel netjes en mooi geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en service gericht

Gisteren hebben wij het graf van mijn moeder bezocht. Een emotioneel moment. Wat staat het gedenkteken daar prachtig. Hoe mooi vormen de letters een eenheid met het gedenkteken. Wij zijn heel erg blij. Wij willen jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor de goede service, het meedenken en het onvermoeibaar vragen beantwoorden en geruststellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke aandacht, goede service en een mooi resultaat.

Bij het vormgeven van de gedenksteen voelden we ons gehoord en begrepen. De informatie over het verdere proces tot en met plaatsing van de steen was helder en de service uitstekend. Wij zijn heel tevreden over het resultaat, hoe mooi de steen is geworden en hoe het hele proces is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Marco heeft ons goed geadviseerd, wij zijn dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima begeleiding in verdrietige tijden

De medewerker van Den Hollandsche was erg klantvriendelijk, geduldig, luisterde goed naar onze wensen en heeft ons goed geadviseerd. De verdere afhandeling is goed verlopen. Een duidelijke terugkoppeling van alle vervolgstappen, totaan het plaatsen van het gedenkteken. Wij zijn erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie Gedenkteken.

Heel goed geholpen met het ontwerpen van een gedenkteken (Marco Fronik) Via klantportaal constant op de hoogte gehouden over voortgang, en productie Het plaatsen is professioneel en keurig verzorgd. Heel erg tevreden met het mooie resultaat. Nogmaals bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige gedenksteen.

Wij hebben Den Hollandsche (Ben Dammers) ervaren als heel behulpzaam bij het ontwerpen van het gedenkteken. Door Covid heeft het maken langer geduurd, maar het resultaat overtreft onze wens en verwachtingen. Precies zoals wij het voor ogen hadden is het gedenkteken geworden. Nog iets wijzigen was ook geen enkel probleem. De plaatsing is professioneel en keurig verzorgd. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat Nogmaals heel erg bedankt! Fam. Buitenhuis, Almere

 • Aanbevelen? Ja
10

Gedenk teken zonder zorg

Mooi product uitgezocht, goed voorgelicht, en via klantportaal constant op de hoogte gehouden over voortgang, en productie, tot het plaatsen aan toe. Wat een mooi resultaat! Anneke bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg behulpzaam en goed verzorgd

Wij hebben Den Hollansche (Anneke Ruitenberg) ervaren als heel behulpzaam bij het ontwerpen van het gedenkteken. Door Corona heeft het maken wat langer geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Tussendoor nog iets wijzigen was ook geen enkel probleem. Het plaatsen is keurig verzorgd en we zijn enorm content met het eindresultaat. Nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Professioneel. Attente mensen. Geruisloos gedenksteen geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Een professioneel team dat de klant perfect bijstaat. Luisteren is uiterst belangrijk om de ideeën van de klant in een ontwerp om te zetten. We hebben hier een service gekregen die we elders niet vonden. Het gedenkteken werd met grote zorg en uitstekend vakmanschap gemaakt. We hebben al heel wat positieve reacties gekregen op het originele ontwerp en de uitvoering ervan.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden

Na een tijdje in Belgie gezocht te hebben naar een gepaste graafzerk voor onze dierbare meer dan 2j geleden via internet bij Den Hollandsche terecht gekomen. Mooie site met mooie graafzerken, na een bezoekje bij Geert in Tilburg volledig overtuigd ! Hij heeft echt zijn best gedaan om samen met ons voor Griet een mooie grafzerk te ontwerpen. Het hele proces van ontwerp tot plaatsing vlot en correct verlopen, top team ! Na twee jaar nog geen dag spijt gehad , al van heel veel mensen de reactie gehad dat het een hele mooie zerk is en al veel reclame voor jullie gemaakt ! dankjewel Tina Matterne en Peter uit Glabbeek Belgie

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

In een trieste tijd werden we uitermate vriendelijk geholpen, van het uitzoeken van het gedenkteken tot aan de plaatsing. Alles gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. En bij vragen kan je bij Anneke terrecht. Het contact is fijn geweest en alles is op je eigen portaal te volgen. Wij zijn als familie erg content met alle ontwikkelingen. Gisteren was de plaatsing en het is prachtig geworden

 • Aanbevelen? Ja
10

Magnifiek.

Het regelen van een gedenksteen voor mijn dierbare vergeet je natuurlijk nooit. Het blijft mij bij door de rustige, ontspannen en betrokken sfeer rondom de keuzes die gemaakt werden. Zelf had ik al veel ideeën daarover gevormd. Deskundig werd daar vorm aan gegeven. Het resultaat ter plaatse is magnifiek, straalt de sfeer uit die ik heb willen oproepen. Het is een plek geworden waar ik mijn dierbare heel fijn kan gedenken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

In Tilburg netjes en persoonlijk geholpen , en neemt echt de tijd voor je . Heel fijn , zeker in deze moeilijke tijd . Prima service , als je vragen hebt kun je altijd bellen . De steen en het ontwerp zijn precies zo , zoals we besproken hadden , heel netjes geplaatst , en heel fijn dat we de foto van de oude steen netjes thuisgestuurd kregen, alles bij elkaar goede ervaring .

 • Aanbevelen? Ja
9

Wij zijn super tevreden.

We zijn op een hele persoonlijke, maar ook professionele manier geholpen. Er is heel goed meegedacht en de tekening die gemaakt wordt helpt bij het maken van een keuze. Ook de service van het ons op de hoogte houden van het proces was super fijn. Het gedenkteken is precies zo geworden als we gehoopt hadden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top.

Dhr. Fronik had alles goed uitgelegd. Midden in onze verdriet. Voor alle kleine dingen had ik gebeld en altijd werd ik teruggebeld. Wat onze wens was had hij netjes uitgewerkt samen met zijn collega's. Afdeling financiën had ik ook altijd een hele goede gesprek gehad. Grafsteen is naar wens geworden voor ons allemaal. Marco en Yvonne van harte bedankt voor jullie steun.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Den Hollandsche!

Ik ben heel persoonlijk en heel gericht geholpen bij het vormgeven van het monument van mijn overleden man. Ik had zelf wat ideeën en Karsten heeft daar een heel mooi geheel van gemaakt! Het resultaat is heel erg mooi geworden. Daarnaast vind ik de dienstverlening zorgvuldig en betrokken.

 • Aanbevelen? Ja

Over Den Hollandsche

Al ruim 74 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd