Ik vond de ervaring in de showroom heel fijn, warm en betrokken. Dit is de hele rest van het proces gebleven waar alles in goed overleg werd besproken en uitgevoerd. Zeker omdat dit het overlijden van een kindje betrof was dit erg belangrijk.
Beste mevrouw De Jong, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het raakt ons dat onze zorgvuldige en meelevende benadering in deze verdrietige periode voor u zo waardevol is geweest. Wij wensen u veel sterkte toe en hopen dat het monument een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Jullie hebben voldaan aan ons verzoek om dit monument op tijd te plaatsen, waarvoor hartelijk dank. Wij voelen ons gehoord.
Hartelijk dank mevrouw Eckstein voor het delen van uw ervaring. Het doet ons goed te weten dat u zich gehoord voelde en dat we aan uw wens voor tijdige plaatsing hebben kunnen voldoen. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Het op de hoogte houden van de ontwikkelingen, voortgang van het gedenk monument. Mijn dank hiervoor aandijk Rachel van
Beste meneer/mevrouw Hendriks, Hartelijk dank dat u uw positieve ervaring met het ontwerpen van het gedenkteken en het contact met Rachel wilde delen. We zijn blij te horen dat het resultaat uw verwachtingen heeft overtroffen en dat de communicatie rondom de voortgang u goed is bevallen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Keurig en alle afspraken zijn keurig en respectvol volbracht. Ook na een telefonisch contact een nette en keurig benadering.
Hartelijk dank, meneer Scheffers, voor uw mooie woorden over de respectvolle manier waarop wij de afspraken zijn nagekomen en het prettige telefonisch contact. Wij waarderen dat enorm. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
De samenwerking was zeer prettig en duidelijk.
Beste meneer Bervoets, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met onze duidelijke en aangename samenwerking te delen. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Het was een prettige ervaring. De hulp met keuzes werden goed gedaan en er is ruim de tijd genomen om tot het eindresultaat te komen. Ook de plaatsing is goed en netjes verlopen. Fijne mannen in de uitvoering
Beste familie Rentema, Hartelijk dank voor uw warme woorden! Wij stellen het op prijs dat u onze betrokkenheid bij het maken van keuzes, het nemen van de tijd en de zorgvuldige plaatsing zo waardeert. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
jullie waren duidelijk en bereikbaar
Beste mevrouw Oosterwolde, Wat fijn om te horen dat onze heldere communicatie en goede bereikbaarheid voor u zo prettig waren, dank u wel dat u deze ervaring met ons wilde delen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
De overleg gesprekken met Boris waren zeer aangenaam en het resultaat is een gedenkteken naar wens.
Wat bijzonder fijn om te horen dat de gesprekken met Boris als prettig zijn ervaren en dat het gedenkteken volledig aansloot bij jullie wensen. Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Juiste toon bij het zoeken naar een passend monument.
Hartelijk dank, meneer Van der Togt, voor uw mooie woorden over onze betrokken werkwijze en de zorgvuldige begeleiding bij het vinden van een passend gedenkteken. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Het ontwerp was prachtig en geheel naar ons idee en wens. De uitvoering heel mooi. De datum van levering wat onduidelijk, eerst juni, toen juli, maar uiteindelijk vrij onverwacht geplaatst al in april. De plaatsing is goed, maar in de dwars richting niet helemaal waterpas; ik twijfel echter of het de moeite waard is dit te corrigeren.
Beste heer Diederix, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij zijn blij te lezen dat het ontwerp precies aansloot bij uw wensen en waarderen uw openheid over de communicatie rondom de levering en plaatsing. Uiteraard staan wij open voor vragen of een gesprek over het waterpas plaatsen van het gedenkteken. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Zeer goed meedenkend dus hele goede adviezen zeker als je dit voor de eerste keer doet.
Hartelijk dank, mevrouw Teunen, voor uw mooie woorden over ons meedenken en het delen van hoe onze adviezen u geholpen hebben bij het maken van deze belangrijke keuze. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Wat een mooi resultaat is het geworden. precies zoals we wilden en precies zoals het bij mijn past. jullie hebben geweldig werk geleverd. We zijn jullie zeer dankbaar, snelle levering, fijn contact met elkaar en alles kon gemaakt worden zoals we samen in gedachten hadden.
Beste mevrouw Kersten, Hartelijk dank voor uw warme woorden! Het doet ons goed te horen dat het gedenkteken zo nauw aansluit bij uw wensen en persoonlijkheid, en dat ons overleg en de vlotte plaatsing daarin zo'n waardevolle rol konden spelen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Wij zijn geholpen door niesje in elst Daar hadden we een mooie steen gevonden Maar uiteindelijk was die te groot. werd ons doorgegeven Toen zijn we op een andere locatie gaan kijken en daar een passende steen gevonden Zelf wilde ik ook bepaalde dingen maken en toevoegen. De samenwerking is echt supper gegaan. Wij zijn erg blij met het eind resultaat.
Hartelijk dank, familie Groenenboom, voor het delen van jullie mooie woorden over de samenwerking met Niesje en het proces rondom het vinden van een passend gedenkteken. Wat bijzonder om te lezen dat jullie ideeën en eigen inbreng zo goed tot hun recht zijn gekomen in het uiteindelijke resultaat. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Vanaf ontwerpfase, productie van de grafsteen tot en met plaatsing in goed overleg en correcte informatie ! De gehele familie kijkt met tevredenheid terug. Dank . Gerrit Kuus
Hartelijk dank, meneer Kuus, voor uw waardering en de mooie woorden over het zorgvuldige proces van ontwerp tot plaatsing. Het doet ons goed te vernemen dat de heldere communicatie en gezamenlijke benadering door uw familie als positief zijn ervaren. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Het was een héle fijne, aangename afspraak. Wij kregen de vrijheid om zélf alles rustig te bekijken en dat geeft een héél prettig gevoel. Geen opdringerig gedrag van een verkoper maar gewoon: neem uw tijd. Want ook dat is een stuk rouwverwerking, het uitkiezen van een grafsteen.
Beste mevrouw Schurgers, Hartelijk dank voor uw mooie woorden: het doet ons goed te lezen dat u onze rustige aanpak en ruimte voor eigen keuzes als steunend heeft ervaren in zo’n emotioneel proces. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
het was een goede voor lichting van de matrialen die er waren , en ook bij het kiezen van de letters en de tekst .
Wat fijn om te horen dat de duidelijke uitleg over de materialen en het meedenken bij het uitzoeken van de letters en tekst jullie zo goed heeft geholpen, meneer Wiekeraadt. Bedankt voor uw reactie! Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Prettig en professioneel
Hartelijk dank familie Koopman-van de Weerd voor het mooie compliment over ons prettige en professionele contact; we waarderen het enorm dat u uw tevreden ervaring met ons deelde. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
De informatie die tussentijds gegeven werd was erg belangrijk voor mij. Het samenstellen van het monument was zeer bekwaam .
Beste familie Krieg, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. Het doet ons goed te horen dat de tussentijdse updates u zoveel rust boden en het samenstellen van het gedenkteken als vakkundig is ervaren. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Ruim de tijd voor de gesprekken genomen en goed geluisterd naar wat onze wens was
Beste mevrouw Brands, Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons wilde delen. We waarderen het dat u aangeeft dat er met aandacht en begrip is geluisterd naar uw wensen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Goed geluisterd naar wensen en geadviseerd binnen de mogelijkheden. Duidelijk gecommuniceerd m.b.t. plaatsing met net resultaat.
Beste familie de Bree, Wat fijn om te lezen dat u zich gehoord voelde en dat het overleg en de plaatsing zo zorgvuldig zijn verlopen. Dank voor het delen van uw mooie ervaring. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Ik voelde mij gehoord en gezien in mijn wensen en rachel heeft zich daardoor goed af kunnen stemmen in wat wij graag wilde .
Wat fijn om te horen dat u zich begrepen voelde en dat Rachel zo goed heeft aangevoeld wat voor u belangrijk was . Dank u wel, mevrouw Markusse, voor het delen van uw ervaring. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
prima, mijn kinderen en ik hebben met Rik in alle rust een goede keuze kunnen maken
Wat fijn om te horen dat u samen met uw kinderen in alle rust met Rik tot een passende keuze bent gekomen. Dank voor het delen van uw ervaring. Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Goede fijne begeleiding en uitleg wat wel en niet kan. We werden goed op de hoogte gehouden,dat is héél prettig.
Wat fijn om te horen dat u onze duidelijke begeleiding en het regelmatige contact als prettig heeft ervaren, bedankt dat u dit met ons wilde delen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Netjes en correct behandeld, terwijl het geen prettige ervaring was om een grafsteen uit te moeten kiezen.
Beste heer Nouwens, Hartelijk dank dat u in deze verdrietige periode de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring met onze zorgvuldige begeleiding te delen. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Erg prettig, daarnaast ben ik tevreden omdat de steen precies is geworden zoals ik in gedachten had.
Wat fijn om te horen, meneer Van Dijk, dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren en dat het gedenkteken volledig aansluit bij wat u voor ogen had. Dank u wel voor het delen van dit mooie bericht. Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.