7 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.208 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De terugmeldingen geven aan dat het proces vriendelijk en professioneel verloopt met duidelijke uitleg en regelmatige updates. Men voelt zich gehoord en betrokken bij elke stap, wat resulteert in een mooi eindproduct en tevreden klanten.
7 May 2026
Lijkelema
OUDEGA GEM SMALLINGERLND
Een prettig welkom en daarna een respectvol, professioneel en met warmte een uitgebreid gesprek gehad. Samen een plan opgesteld. Volop ondersteuning aan onze wensen en daarnaast nog waardevolle aanvullingen. Het heeft geresulteerd in een prachtig ontwerp. De begeleiding tijdens het werkproces was duidelijk en inzichtelijk met een eigen account. Dit heeft eraan bijgedragen dat we enorm tevreden zijn en dit erg zouden aanbevelen. Zelfs het berichtje bij het, zelf ontworpen en prachtig, monument na het plaatsen voelde warm en betrokken. Enorm veel dank!!!
6 May 2026
Margreet Willemsen
Dodewaard
Fijn gesprek met de medewerker bij de het eerste bezoek. We werden goed op de hoogte gehouden via het portaal. Uiteindelijk werd het monument veel eerder geplaatst, dat was een verrassing. Alles was volgens afspraak en ziet er prachtig uit.
6 May 2026
Danielle de Rooij
Hilversum
Het bestellen was een hele fijne ervaring, het ontwerp heel mooi geworden en fijn contact met Manja. Vanaf bestelling tot levering wordt je echter amper op de hoogte gehouden. Vervolgens kreeg ik de tweede factuur omdat het monument binnen een paar weken geplaatst zou worden, nooit meer iets gehoord. Toen ik na weken vroeg hoe het zat bleek er iets fout te zijn gegaan en zou het nog maanden duren. Uiteindelijk is het geplaatst en niet helemaal zoals besteld wat vrij teleurstellend was, maar we nu zelf oplossen. Vind een persoonlijke behandeling wel fijner, maar dat hoef je hier na de bestelling niet te verwachten.
Beveelt niet aan
2 May 2026
Gabriella
Amsterdam
Het was in zo verre een prettige ervaring, dat de uitvoering en het plaatsen van het gedenkteken prima was. Gedurende de periode tussen bestellen en leveren zijn wij goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Minpuntje vind ik: vanaf het moment waarop wij de opdracht hebben verstrekt, tot aan de dag waarop het monument is geplaatst, is er nimmer een persoonlijk contact geweest. Alles ging via email. Één maal een telefoontje, over een factuur, maar nooit echt persoonlijk contact.
30 April 2026
Jan Pruimers
UITHOORN
Communicatie goed, accuraat Uitvoering van de opdracht eveneens
28 April 2026
Pietie van de Berg
Nijmegen
Prima samenwerking ,ze houden je op de hoogte en komen hun beloftes na.
27 April 2026
Henry Perdaems
Breda
Altijd correcte, vriendelijke reacties. Afspraken worden correct nagekomen.
23 April 2026
Bakker, executeur nalatenschap mevr. M.Meijer
Puttershoek
Van begin tot eind een prima samenwerking. Ontvangst in de winkel te Rotterdam was warm en hartelijk. We kregen alle ruimte om op ons gemak de gedenkstenen te bekijken. Een zeer ruim en gevarieerd aanbod. Daarna met Rik om de tafel gezeten en op de computer samen de gedenksteen ontworpen. Waarbij goed duidelijk was, hoeveel iedere optie kostte. We zijn goed geadviseerd en er werd goed meegedacht. Ter plekke kregen we de offerte mee en dat is heel fijn. Wat ook een pluspunt is, is het klantenportaal. Alle informatie centraal op 1 punt. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en aan de aangegeven levertijd werd voldaan. Kortom: we zijn zeer tevreden!
22 April 2026
Janet Beijer
Pernis Rotterdam
Het betalen in etappes was fijn en dat ik op de hoogte gehouden werd. Ook heel fijn was het overleg of alles naar wens was. En het het is heel mooi geworden.
21 April 2026
Jeanette Nederlof
Weesp
Zoals hierboven staat geschreven: goede vriendelijke begeleiding en goede service in een voor ons als familie moeilijke tijd.
21 April 2026
Korpershoek
Vlaardingen
Werd maandelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen over de gedenksteen
20 April 2026
Cees van der Hoorn
Ter Aar
Prettig en meedenkend
Marijke van der Veer
Nijmegen
Ik heb deze samenwerking goed ervaren.
Marco Meijer
Oosterhout gld
Zeer prettig en eind resultaat van de gedenkteken is prachtig!
Alfa Daradjat
Noordwijk
Kon niet worden verbeterd
C.A. de Zeeuw
Herveld
Heel goed gesprek wat het wensen voor het grafsteen. Carla geeft goed advies/tip.
14 April 2026
Melvin Pryor
Westervoort
Opdracht uitgevoerd conform afspraak, zeer goede communicatie en opvolging tijdens het hele traject, daar kan menig bedrijf wat van leren.
13 April 2026
Hans van Leeuwen
Alphen aan den Rijn
Alles wat wij wilden, was mogelijk,luisterend oor van Boris,en het gedenk teken keurig geplaatst, gelijk daarna een mail dat het geplaatst was,zijn heel tevreden,zou het iedereen aanraden ,om hier een gedenk teken uit te zoeken .
13 April 2026
Jongerman-Oosterbroek
WAPENVELD
Alles is goed uit gelegd
12 April 2026
Taal
Zoetermeer
Zeer prettig en adequaat
10 April 2026
D. Steenks
Naaldwijk
Erg prettig, goed meegedacht en alles ging heel liefdevol.
Sanne Kalker-Rieschke
Hengelo
Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Rik heeft ons geweldig bijgestaan in alles en was zeer betrokken. Ook de manier waarop wij op de hoogte zijn gehouden was heel fijn. En de gedenksteen is helemaal geworden zoals wij in gedachten hadden. Dus hartelijk bedankt voor alles en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Met vriendelijke groet Fam. H.Terpstra
Terpstra-van Wijk
Rhoon
Wij zijn zeer goed en begripvol geholpen door Nieske, zij heeft echt de tijd voor ons genomen. Daarna zijn wij ook goed op de hoogte gehouden in heel het proces.
Rianne Raats
Eindhoven
Samenwerking is echt heel fijn, ik ben op alle vlakken prima geholpen
A. van de Graaf
PAPENDRECHT
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.
Pascalweg 3
6662 NX Elst