Goede vriendelijke begeleiding en goede service.
Zoals hierboven staat geschreven: goede vriendelijke begeleiding en goede service in een voor ons als familie moeilijke tijd.
21 April 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.198 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De terugmeldingen geven aan dat het proces vriendelijk en professioneel verloopt met duidelijke uitleg en regelmatige updates. Men voelt zich gehoord en betrokken bij elke stap, wat resulteert in een mooi eindproduct en tevreden klanten.
21 April 2026
Korpershoek
Vlaardingen
Werd maandelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen over de gedenksteen
20 April 2026
Cees van der Hoorn
Ter Aar
Prettig en meedenkend
Marijke van der Veer
Nijmegen
Ik heb deze samenwerking goed ervaren.
Marco Meijer
Oosterhout gld
Zeer prettig en eind resultaat van de gedenkteken is prachtig!
Alfa Daradjat
Noordwijk
Kon niet worden verbeterd
C.A. de Zeeuw
Herveld
Heel goed gesprek wat het wensen voor het grafsteen. Carla geeft goed advies/tip.
14 April 2026
Melvin Pryor
Westervoort
Opdracht uitgevoerd conform afspraak, zeer goede communicatie en opvolging tijdens het hele traject, daar kan menig bedrijf wat van leren.
13 April 2026
Hans van Leeuwen
Alphen aan den Rijn
Alles wat wij wilden, was mogelijk,luisterend oor van Boris,en het gedenk teken keurig geplaatst, gelijk daarna een mail dat het geplaatst was,zijn heel tevreden,zou het iedereen aanraden ,om hier een gedenk teken uit te zoeken .
13 April 2026
Jongerman-Oosterbroek
WAPENVELD
Alles is goed uit gelegd
12 April 2026
Taal
Zoetermeer
Zeer prettig en adequaat
10 April 2026
D. Steenks
Naaldwijk
Erg prettig, goed meegedacht en alles ging heel liefdevol.
Sanne Kalker-Rieschke
Hengelo
Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Rik heeft ons geweldig bijgestaan in alles en was zeer betrokken. Ook de manier waarop wij op de hoogte zijn gehouden was heel fijn. En de gedenksteen is helemaal geworden zoals wij in gedachten hadden. Dus hartelijk bedankt voor alles en zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Met vriendelijke groet Fam. H.Terpstra
Terpstra-van Wijk
Rhoon
Wij zijn zeer goed en begripvol geholpen door Nieske, zij heeft echt de tijd voor ons genomen. Daarna zijn wij ook goed op de hoogte gehouden in heel het proces.
Rianne Raats
Eindhoven
Samenwerking is echt heel fijn, ik ben op alle vlakken prima geholpen
A. van de Graaf
PAPENDRECHT
Er was voldoende tijd genomen om de wensen en ideeën te bespreken. Deze werden goed vertaald naar een passend ontwerp. Hierin werd telkens gecheckt of het in orde was. Het is een mooi en passend monument geworden waar we erg blij mee zijn.
7 April 2026
Engline Elzerman
't Harde
Zeer professioneel
2 April 2026
Borreman
Hattem
Heel goed. Wij werden regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.
1 April 2026
Gea Kroes
Kampen
alles
31 March 2026
Annet van der Horst
den bosch
Het voorbereidingsproces hebben wij als zeer prettig ervaren. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, waardoor het ontwerp van de grafsteen volledig naar onze verwachtingen kon worden gerealiseerd. Wij zijn zeer dankbaar voor de zorg, aandacht en betrokkenheid waarmee alles tot stand is gekomen. De grafsteen is prachtig geworden, precies zoals wij het voor ogen hadden.
27 March 2026
Elly Visscher
Harderwijk
Omdat wat ik in mijn hoofd had heel goed is geworden. Werd ook goed op de hoogte gehouden en dat is fijn.
25 March 2026
Maria Tammes-Verdonk
Voorburg
De " verkoper", helemaal prima. Vanaf het begin goed gecommuniceerd. Wisten precies waar we aan toe waren.
25 March 2026
Arjen Streefkerk
Amersfoort
Met alle respect voor het verlies van de dierbare wordt advies gegeven en rekening gehouden met alle wensen van de nabestaanden. Het hele proces werd zeer discreet behandeld en de voortgang is correct en tijdig gecommuniceerd.
24 March 2026
Ruud Vellekoop
Voorburg
Wij zijn door Niesje erg fijn verwelkomd en ze heeft fijn met ons meegedacht en ons geadviseerd.
24 March 2026
Marga Holtman-Hormes
Wijchen
We zijn goed voorgelicht en goed advies gekregen.En ondanks dat het lang duurde dat het geplaatst zou worden is het nog eerder geplaatst als verwacht.
21 March 2026
Peeters
Rotterdam
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.
Pascalweg 3
6662 NX Elst