Laden reviews...
202 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De terugmeldingen geven aan dat het proces vriendelijk en professioneel verloopt met duidelijke uitleg en regelmatige updates. Men voelt zich gehoord en betrokken bij elke stap, wat resulteert in een mooi eindproduct en tevreden klanten.
De gehele voorbereiding en levering van het grafmonument van onze ouders is gegaan zoals bij het allereerste gesprek is beloofd wij hebben het geheel ervaren als zeer vakkundig.
16 December 2025
Mark van Duijnhoven
Amstelveen
Beste heer Van Duijnhoven,
Heel waardevol dat u ons laat weten hoe u de zorgvuldige voorbereiding en de nauwkeurige levering van het gedenkteken voor uw ouders als professioneel en volgens afspraak heeft ervaren.
Wij hopen dat het een mooie plek van troost voor u mag zijn.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Zeer positief dank daar voor
16 December 2025
Jeffery Nijland
Epe
Wat bijzonder fijn om te horen dat u zo tevreden bent, meneer Nijland. Hartelijk dank dat u de moeite nam om uw positieve gevoel met ons te delen.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Zie in de regel hierboven
13 December 2025
Fe Douven
Amsterdam
Wat fijn om te lezen dat u zo te spreken bent over de zorgvuldige communicatie, het eindresultaat en onze betrokken benadering tijdens het traject.
Hartelijk dank voor het delen hiervan, meneer Douven.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Je wordt steeds van alles op de hoogte gehouden.
7 December 2025
Lineke Koers
Meppel
Beste mevrouw Koers,
Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het doet ons goed te lezen dat u onze zorgvuldige communicatie en betrokkenheid als prettig heeft ervaren.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Vanaf het eerste en tot het laatste contact, geweldig geholpen en geadviseerd door Niesje. Alles was via het klantportaal goed en duidelijk te volgen. Het gedenkteken was na de eerste keer plaatsen en na het herplaatsen, vakkundig en mooi geplaatst. Onze dank gaat uit naar alle betrokken medewerkers van Den Hollandsche!
3 December 2025
Lisette Kilian- van Vliet
Utrecht
Hartelijk dank, mevrouw Kilian-van Vliet, voor uw hartverwarmende woorden over de begeleiding van Niesje, het heldere klantportaal en de zorgvuldige plaatsing van het gedenkteken.
Wij hopen dat het gedenkteken een mooie plek van troost voor u mag zijn.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Zeer goed van begin tot eind!
2 December 2025
Nazaripour
Leiderdorp
Hartelijk dank, familie Nazaripour, voor uw mooie woorden over het hele traject waarin we alles volgens afspraak hebben mogen begeleiden.
Voor u en uw naasten hopen wij dat het een gedenkteken een mooie plek van troost mag zijn.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Meedenkend, meelevend en toch professioneel. Wij zijn heel goed geadviseerd en geholpen. Onze dank hiervoor.
1 December 2025
Tine Mommers
Tilburg
Wat fijn om te horen dat u zich zo goed begeleid en serieus genomen voelde tijdens dit bijzondere proces. Hartelijk dank voor uw warme woorden.
Het team van Den Hollandsche Gedenktekens
Samen met Ton hebben wij een mooi grafmonument ontworpen voor mijn vader. Er werd aandachtig naar onze wensen geluisterd. Ook werd er rekening gehouden met ons budget en gewenste periode voor het plaatsen van het grafmonument van mijn vader. Het grafmonument is zelfs mooier geworden dan gedacht. Nogmaals dank voor jullie goede service!
27 November 2025
Mevrouw Willems
Almere
Fijn jullie denken mee met de nabestaanden
26 November 2025
Rosenberg
Buurmalsen
De samenwerking was prettig en meevoelend.
23 November 2025
Lilian van Dessel
Capelle aan den IJssel
Erg prettig Nemen de tijd voor je Denken mee Alles is bespreekbaar Goede vervolg berichten Perfecte plaatsing en afhandeling Top Bedankt
22 November 2025
René Servais
Amsterdam
Het uitleggen en begeleiden tijdens de keuzes die gemaakt moesten worden!
21 November 2025
Alex Fortes
Schiedam
Op 6 november 2025 heeft Den Hollandsche Gedenktekens het gedenkteken geplaatst voor mijn (schoon)vader en opa. Nadat zijn vrouw in 2023 was overleden en nu ook mijn vader is begraven, hebben zij het bestaande gedenkteken zorgvuldig verwijderd, de nieuwe naam en datum aangebracht, en ook de afbeelding van een shovel prachtig ingegraveerd. Alles is daarna met veel zorg en aandacht opnieuw geplaatst. Ik ben enorm dankbaar voor hoe het hele proces is verlopen. Vanaf het allereerste contact voelde de communicatie warm, duidelijk en meelevend. Je merkt aan alles dat ze begrijpen hoe bijzonder en emotioneel zo’n gedenkteken is. Het resultaat is precies zoals wij het voor ogen hadden , misschien zelfs nog mooier. Daarnaast werd de plek keurig en respectvol achtergelaten, wat voor mij heel veel betekent. Kortom: Den Hollandsche Gedenktekens werkt met oprechte aandacht, vakmanschap en respect. Ik kan ze van harte aanbevelen.
20 November 2025
Renate Kasteel-Peters
Duiven
Meedenken, zonder op te dringen. Alle tijd genomen. Voldoende keus.
19 November 2025
Ineke Stolk
Dordrecht
er werd goed meegedacht, ookal was het niet duidelijk welke steen er al stond en was de zoektocht niet makkelijk maar heeft rachel haar uiterste best gedaan om t te vinden. echt een leuke professionele vrouw met heel veel kennis van zaken. wij zijn echt super tevreden. het eindresultaat is prachtig
19 November 2025
Sandra de Klerk
etten leur
Vanaf mijn eerste contact met den Hollandsche is mijn ervaring zeer positief. Je wordt heel goed tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden. Al met al is het voor mij een heel fijne ervaring geweest.
18 November 2025
Verhagen
De Meern
Het geduld, goeie ideeën, meedenkend, en ook openstaan voor het verdriet
18 November 2025
Joke Bot
Bergambacht
Wij hadden zelf al zo'n beetje bedacht wat we voor ogen hadden. Goed dat ons nog op een aantal mogelijke alternatieven werd gewezen. Maar we hebben uiteindelijk precies gekregen wat we voor ogen hadden.
17 November 2025
Ron Schröder
Culemborg
heel aardig dacht met je mee en was zeer behulpzaam
15 November 2025
van Swelm-Beerman
rrotterdam
Een heel fijn en persoonlijke ontvangst,en een goede totale afhandeling van de door ons gedaan bestelling. De herdenkings steen is erg mooi en precies zoals we het besteld hadden.
15 November 2025
Peter Eindhoven
Zoetermeer
Tijdens het uitzoeken is goed met ons meegedacht. Tussentijds netjes op de hoogte gehouden over de voortgangen. Het plaatsen is ook heel netjes gedaan.
12 November 2025
Molegraaf
Rhoon
Het gesprek met Boris, de uitleg en het advies vond ik een zeer prettige ervaring. Wat ook prettig is dat jullie laten weten wanneer wat gedaan wordt, zo leef je er naar toe dat het gedenkteken geplaatst wordt.
9 November 2025
Klaas van de Kraats
Lemelerveld
Als een zeer menswaardig. Heel open, integer, weldadig en troostend. Ik heb het als een zeer ondersteunende samenwerking ervaren. Ik heb het als een geschenk ervaren om Ton naast en met ons te weten. Een zeer integer, betrokken, betrouwbaar en kundig mens. Ik heb het in volledig vertrouwen in zijn handen kunnen leggen. En ben hem zeer dankbaar.
4 November 2025
Kees Berkel
4 November 2025
Groeneveld-Greeve
Wageningen
Prettig, goed digitaal op de hoogte gehouden van iedere stap in het proces met een prachtig monument als eindresultaat.
3 November 2025
W. Juurlink
Hattem
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.
Pascalweg 3
6662 NX Elst