Goedemorgen, Bedankt voor uw review, wij helpen u graag verder. Wij hebben geprobeerd te bellen, maar kregen helaas geen gehoor. De fabrikant van de oliepennen is gestopt met de productie, dit hoorde wij nadat al onze doosjes voor de scharen al waren geproduceerd. Vandaar dat er wel een plekje zit voor een eventuele oliepen, maar deze wordt dus niet bijgeleverd. Wij bieden de schaar dan ook niet aan op onze website met oliepen. Het schoonmaakdoekje had u wel moeten ontvangen, deze willen wij daarom graag nog nasturen aan u. Kunt u even contact met ons opnemen, zodat wij dit netjes met u kunnen afhandelen? U kunt ons bereiken op 036-5467050. Wij wensen u vast een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Team Kappershandel.