Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Fantastisch geholpen! Goede uitleg. Mijn gietijzeren pannen zijn weer als nieuw! Vakmanschap!
8 September 2017
Onno
Amsterdam
Pluspunten
Geweldige workshop mogen meemaken!!
5 September 2017
Metha/ Artison
Zevenhuizen
24 August 2017
boris
zaandam
Pluspunten
De bestelde gietijzeren koekenpannetjes waren nog eerder binnen dan besproken was, erg fijn! En ze bakken geweldig!
8 July 2017
Arjan Wijnstra
Vorden
Pluspunten
Prima bedrijf. Heel attent. Ik had per ongeluk iets dubbel besteld en we werden gebeld of dit de bedoeling was. De spullen waren stevig ingepakt en werden de andere dag al bezorgd op de afgesproken tijd.
3 July 2017
Janny
Grijpskerke
Pluspunten
Geweldige keuken, alles tot in de details verzorgd, netjes en uitermate plezierig. Er wordt met veel passie gekookt, top!
3 July 2017
anoniem
Pluspunten
Gastvrij, relaxte sfeer, lekker eten!! Mooie locatie.
29 June 2017
Ida van Boekel
Rosmalen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
29 June 2017
anoniem
Oldeberkoop NL / Borgvattnet SE
Pluspunten
Pijlsnelle service!
21 April 2017
joyce
zutphen
Pluspunten
Vriendelijk; Goede kwaliteit; Creatief meedenken en zoeken naar mogelijkheden; Uitdagingen aangaan.
14 April 2017
Bert
Heesch
Pluspunten
Vlotte afhandeling! Persoonlijk contact ifv levering ed. Prima!
28 February 2017
't Komiteit
Bikschote
Pluspunten
Gezellige sfeer, gastvrij, leerzaam en lekker eten!
7 February 2017
Gera
Klundert
Pluspunten
Gezellige workshop in een mooie landelijke omgeving. Heerlijk gegeten en leuke mensen ontmoet. Leuke en leerzame tips van Willem.
VerbeterpuntenDoordat de groep erg groot was, viel er weinig te doen. Een groot stuk vlees bereiden is niet te doen met 6 personen, daarom alleen beetje kunnen toekijken en een wortel en een prei gewassen. Tip: groepen kleiner maken of meer gerechten laten maken door deelnemers.
23 January 2017
Susanne
Vleuten
Hartelijk Dank! Dit nemen we zeker mee!
Pluspunten
super lokatie mooie grote collectie outdoorkooking fijne goedgeinformeerde eigenaar
Verbeterpuntende cursus miste wat organisatorische structuur
22 January 2017
zorg voor groen
heijen
Pluspunten
Gezellig / Gemoedelijk Professioneel Best veel voorraad Goede workshop leider
21 January 2017
Henk van Tilburg
Wijchen
Pluspunten
Locatie:top helemaal in de sfeer. Eten: voortreffelijk !!!! Gezelligheid: leuk om allerlei verschillende mensen te ontmoeten en te kletsen. Erg leuk. We hebben een top middag en avond gehad!
VerbeterpuntenAfwasteilen neerzetten zodat iedereen zelf zijn spullen kan afwassen! Schilt een hoop werk voor de organisatie en het is ook leuk om te doen. Voorbereiding: kisten klaar zetten met alle ingrediënten voor ieder gerecht. Schilt een hoop gevraag en heen en weer gesjouw. Prijs is te laag in verhouding wat je allemaal krijgt. Eten( erg goede kwaliteit) drank kun je tijdens het koken al pakken. Misschien om de kosten te besparen tijdens het koken alleen koffie en thee of fris. En tijdens het eten een wijntje of een biertje serveren.
21 January 2017
Wilma Willems
Wijchen
Hartelijk dank voor het meedenken en uw goede ideeën! We nemen dit zeker mee in de volgende workshop.
Pluspunten
Wordt snel geleverd.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten
15 January 2017
Ineke
Gravenzande
14 January 2017
Agnes
Woudenberg
Pluspunten
Een goed verzorgde Outdoor Kerstbrunch. Leuke mensen met voor ons verrassende gerechtjes!
VerbeterpuntenHet weer had beter gekund.
28 December 2016
Eline van Lanen
Kleef
Helaas hebben we geen invloed op het weer!
Pluspunten
Goede uitleg en advies. Snelle levering! Helemaal goed!
VerbeterpuntenGeen!
26 December 2016
Gerard en Lies
Arendonk (B)
Pluspunten
Vriendelijke, prettige en vakkundige mensen
26 December 2016
Bert
Heesch
Pluspunten
Gemoedelijk en goed georganiseer.
VerbeterpuntenBeetje verlichting op het terrein zou fijn zijn...
22 December 2016
Mike
Beuningen
Pluspunten
Hartelijke ontvangst al voordat ik uit de auto kon stappen en begeleiding naar de tent waar de workshop was. gastvrije ontvangst met prima versnaperingen met als klap op de vuurpijl heerlijke gerookte zalm. fantastische ambiance voor deze workshop! Enorm genoten!
20 December 2016
Astrid Meijboom
Zevenaar
Pluspunten
Superleuke workshop, ook met al die theorie erbij, over diverse messen en 't slijpen.
VerbeterpuntenJammer dat m'n convex-geslepen mes niet mee 'kon' doen.
19 December 2016
Dick W. Harinck
Sliedrecht
Pluspunten
goed en uitgebreid antwoord over vraag produkt
3 December 2016
wendy
tilburg
Wij zijn een klein bedrijf gespecialiseerd in het avontuurlijk en historisch (buiten)koken en is ontstaan uit een passie voor eten en koken. Maar dan wel op een natuurlijke -soms wat klassieke- manier.
In 1985 is Willem ter Steeg, alias Grijzebeer, het bedrijf gestart. Zijn voorliefde voor het koken op houtvuur met gietijzer en het benutten van hele ingrediënten heeft er voor gezorgd dat zijn levensfilosofie heeft geleid tot het boek ‘Oerkoken, terug naar de vuurplaats’.
Door overname van Outdoor Outfitter door Buitenkok Michel Disveld in 2015 heeft het bedrijf zich uit kunnen breiden. Samen met Willem en Charles de Louw heeft ons Team meer mogelijkheden tot het geven van meerdere Workshops.
Het gepassioneerde Team heeft samen meer als 60 jaar ervaring in het Buitenkoken.
Heegseveldweg 2
6611KR Overasselt