Geweldige bril
Netjes geleverd, alleen jammer dat de doos zwaar beschadigd is door DHL, maar de veiligheids bril was onbeschadigd.
8 May 2023
Review overzicht
8 May 2023
Martijn
Sluis
Snelle levering.netjes op de hoogte via mail. Goed verpakt
7 May 2023
Franzis Koch
Utrecht
7 May 2023
H
Haarlem
Snelle bezorging en top producten.
4 May 2023
Anita
Hardenberg
Fijne website, duidelijk. Snelle levering. Voor herhaling vatbaar
1 May 2023
B
S
Uitstekende service. Goed telefonisch bereikbaar. Een nabestelling en retour werd vlot afgehandeld. Heldere website met kwaliteits producten voor een goede prijs.
28 April 2023
R J Walraven
ALKMAAR
Snelle levering, en goeie prijs/kwaliteit verhouding. Ook prettige en duidelijke product omschrijving
23 April 2023
bram
Maastricht
"Bestellingen geplaatst vóór 20:00, worden dezelfde dag verzonden." staat op de site. Ik stuur op maandag om 19:30 een bestelling door, maar die werd niet op maandag verzonden. Jammer, maar geen ramp. Maar vervolgens wordt hij ook niet op dinsdag, en zelfs niet op woensdag verzonden. Na vragen via de mail, krijg je als excuus de drukte. Pakket werd pas op donderdag verzonden. Als je het niet waar kunt maken, moet je er niet mee adverteren vind ik.
8 April 2023
roy
meerlo
Bij bezorger aangegeven dat het zonder contact onder de carport gelegd kan worden. Twee keer bericht gehad. Nu moet ik het nog ergens ophalen. Vorige zending ging beter. De volgende hoop ik ook
Beveelt niet aan
31 March 2023
Ewout
Kollum
Update 01-06
Beste Ewoud,
We hebben inmiddels meerder malen geprobeerd contact met je op te nemen, maar helaas zonder resultaat
Ook hebben we je een oplossing geboden.
We willen het uiteraard nog altijd graag met je oplossen.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om dan alsnog gehoor te geven aan onze mails.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste Ewoud,
Bedankt voor het achterlaten van de review.
Ik heb je reeds een mail verstuurd.
We zouden het graag met je oplossen.
Zou je zo vriendelijk willen zijn om te reageren op onze mail.
Alvast bedankt!
Niks mis mee
19 March 2023
Danny
Weert
Keurig bedrijf met goede aanbiedingen. We bestellen niet vaak, maar hier vinden we af en toe net wat we nodig hebben (particulier).
7 March 2023
Myka
Amsterdam
Als goed opgevoede Nederlander zoek ik vanzelfsprekend dagelijks naar een of ander onderwerp om tot in den treure over te klagen. Helaas; prima weertje en ook het eten was vandaag best te hachelen….. Wat te doen dan? Dan rest een mens niet anders dan kritisch, zéér kritisch aangekomen goederen én de leveranciers te beschouwen. Maar ach, wat een tegenvaller weer: Stofmasker en filters werden bliksemsnel bezorgd, de prijs was OK, pasvorm perfect en het ding belemmerd de vrije ademhaling absoluut niet. Ik heb inmiddels een trap geschuurd in een benauwend krappe ruimte. Ik zag op zeker moment geen hand voor ogen meer, maar in mijn longen? Geen stof tot nadenken !
6 March 2023
Harp
Haarlem
Mijn te kleine handschoenen proberen te ruilen voorheen grotere maat! De grotere maat wordt mij toegestuurd en de kleinere mag ik houden! Dit is super klantvriendelijk!!!!
14 February 2023
G. van Vliet
Maassluis
Showa 660s in M gekocht (x2), te klein, heb gratis xxl gekregen (x2) (Voor duiken) Helaas zijn deze bij de fingers te lang, maar dat is niet hun schuld. Prima customer service, dus.
7 February 2023
Jorn Elzinga
Zuidlaren
Topkwaliteit producten, goedkoop en snelle levering. Superrrr winkel. !!! Zeer aanbevolen!!!
7 February 2023
Andrzej
Rotterdam
De website is duidelijk, het juiste product vinden eenvoudig. Door een verkeerde maatkeuze een retour aanvraag gedaan en deze is ook zeer snel en accuraat uitgevoerd.
3 February 2023
Johan
Gemeente Assen
Meerdere bestellingen gedaan en snel en goed ontvangen volgens afspraak. Ook een hele goede customer service. Kom zeker terug.
1 February 2023
Gary
Voorburg
fijne winkel met een prima klantenservice, het enige minpuntje vond ik dat ik niet alles kon vinden wat ik zocht. Ik moet wel zeggen dat ik iets specifieks zocht van een bepaald merk, ik begrijp dat ze niet elk merk in het assortiment kunnen hebben.
30 January 2023
Gijs
Hellevoetsluis
Ik heb nu al een paar keer hier artikele gekocht, en ben zeer tevreden over de bestelling, de communicatie, de aflevering en... de prijs.
28 January 2023
Marielle
Amerongen
Snel binnen. Prima deal!
27 January 2023
Flo
Ooij
De 5-sterrenscore spreekt voor zich!
24 January 2023
René
Amsterdam
Deskundig advies van iemand die weet waarover hij praat. Nadat ik had uitgelegd in wat voor omstandigheden ik het onveilige werk moest doen, kreeg ik ter zake zeer deskundig advies. Ook werd ik gewezen op veiligheidsaspecten waar ik niet eens aan gedacht had. Vervolgens nog eens een heel goede en vriendelijke service. Een zeer dikke voldoende.
24 January 2023
Duco
Vught
Bij Coolsafety krijg je de beste kwaliteit en goedkoper dan elders. Ook de service is uitstekend.
23 January 2023
Rachid
Den Haag
Ik had een verkeerd type besteld en kon zonder problemen het ruilen voor het juiste type.
13 January 2023
Stefan