Heeft een totaal van 340 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment78%
De meeste beoordelingen noemen snelle levering, een duidelijke website en betrouwbare service. Veel bestellingen kwamen op tijd aan en boden een goed prijs-kwaliteitverhouding. Een aantal ervaringen meldde vertragingen en communicatieproblemen. Over het algemeen wordt de leverancier als betrouwbaar gezien, met ruimte voor betere tracking en opvolging.
Sterke punten
Duidelijke website en bestelproces
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Gebaseerd op 13 reviews
behoorlijk voor alle criteria
Vlot van bestelling tot levering. Wel is de leverkost (ong. € 15) zeer hoog in vergelijking met vele webwinkels, wat ons ervan weerhoudt hier diverse kleinere bestellingen te plaatsen. Mbt. Eller takels hadden we die liever in zwart dan blauw, maar blijkbaar rekent de fabrikant voor de zwarte verf ongeveer €30 / +25% extra aan, wat wel nogal vreemd is... Blijkbaar moet de eventsector duurder betalen voor eenzelfde product. Aan de zwarte ketting zal het wellicht niet liggen daar de eerder aangekochte Eller takels, zowel zwarte als blauwe, ook een zwarte hijsketting hebben. Bij de laatst geleverde blauwe takel is deze ketting verzinkt. Misschien nog mbt. de verpakking, de ketting en het blok liggen gewoon tegen mekaar in de originele doos, wat niet bijzonder beschermend is voor de laklaag tijdens de voorafgaande transporten. Voor het overige zijn er geen bemerkingen en zijn we tevreden met het product en de levering.
29 June 2024
A Belgian Affair bv
LAARNE
Autohijsbanden rondstrops zijn snel verzonden
4 Autohijsbanden om een auto met de autokraan op een schip te zetten zijn snel door 123takels verzonden. 1000 kg per rondstrop is genoeg om deze gecertificeerde paarse hijsbanden te gebruiken met mijn auto van 1500 kg.
25 June 2024
Sjors R.M.
Weesp
11 June 2024
Guus
Heiligerlee
overzichtelijke site snel geleverd
het is gemakkelijk om te bestellen
30 March 2024
Renze
weesp
Beste Renze,
Namens het team van 123Takels.nl hartelijk dank voor deze mooie voldoende.
snel
fijne ervaring
9 March 2024
SMITMA BV
Venlo
Reactie van 123takels.nl
Hartelijk dank voor uw reactie.
Goede service en een super snelle levering
Wij hadden een offerte aangevraagd. Hier is erg snel op gereageerd.
Hierna waren wij tot bestelling over gegaan en hadden de bestelde artikelen de dag erna al in huis. Echt een super bedrijf.
28 February 2024
Symon
Barendrecht
Beste Symon,
Wat een prachtige beoordeling daar worden we heel blij van ! Hartelijk dank.
Team 123Takels
bedrijfszeker en veiligheid
veiligheids steeds op de eerste plaats + efficiënt werken
7 February 2024
Van Lint Luc
Asse
Beste Luc,
Uiteraard is veiligheid en efficiëntie belangrijk, dank voor uw beoordeling.
Met vriendelijke groet,
Team 123Takels.n.
Goede behandeling
Goede prijs en materiaal
4 February 2024
Tonny
Lith
Beste Tonny,
Hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling.
Met vriendelijke groet,
Team 123Takels.nl
Top Service geleverd in Antwerpen !
Voor ons project in Antwerpen hadden wij asap nieuwe hijsmaterialen nodig voor ons kraanponton.
De hijsmaterialen waren online besteld en waren de dag erop al keurig afgeleverd bij ons op kantoor !
Zodoende konden we direct (veilig) verder werken op ons project.
31 January 2024
Hasko
Antwerpen
eerste bestelling, direct goede service. Snelle levering. Alles correct en volgens afspraak.
24 January 2024
Marc
Horst
Beveelt niet aan
23 December 2023
Wout
Bruinisse
prima, alles netjes geleverd
alles netjes en binnen. een paar dagen geleverd
18 December 2023
linda
st
Goede vlotte levering en een mooi uitgevoerd product
Bestelling correct afgeleverd binnen enkele dagen. De takel ziet er goed uit en alles loopt soepel tijdens het proberen met een last van 50 kilo.
Met spoed een veiligheidslijn nodig, konden die dezelfde dag nog afhalen, stond netjes klaar!
30 October 2023
AJ
Edam
top spul
snelle levering, en goed materiaal
18 September 2023
RBSS Frans Punt
Barneveld
vastgoed
4 September 2023
ferry
Tiel
duidelijke keuze's en juiste levering
op de site staan duidelijke omschrijvingen van wat je bestellen kan, wat je besteld word ook geleverd
28 August 2023
Dennis Koek
Wilnis
mail contact was snel en duidelijk en binnen halve dag hadden we 4 keer over en weer gemaild en duidelijk antwoord . en de bestelling snel geleverd . prima dank je wel
5 August 2023
Ed
bleiswijk
top bedrijf
makkelijk te bestellen snelle levering
24 July 2023
Leo
APELDOORN
Slechte service
Slecht takel was er niet zou een maand duren uit eindelijk is het 3 maanden geworden ongeveer
Beveelt niet aan
23 July 2023
richard
Krimpen aan den IJssel
Reactie van 123takels.nl
We hebben duidelijk en tijdig gemeld dat de takel niet op voorraad was en een minimale levertijd had van een maand. Wij bieden altijd een alternatief aan.
Wij krijgen van onze leverancier een verwachte levertijd en deze is helaas niet altijd reëel zoals in uw geval, onze excuses hiervoor.
Team 123takels.nl
Goede prijs. Snelle levering
1 July 2023
Rien
Yerseke
Prima prijs kwaliteit.
Jammer dat de bestelling in delen geleverd werd over meerde dagen.
14 June 2023
Henk
Lelystad
Review overzicht
Positief sentiment78%
Heeft een totaal van 340 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over 123takels.nl
Veiligheid boven alles! We bieden je de keuzen uit kwaliteit takels! Bij ons vind je geen inferieure kwaliteit. Onveilige producten die ook op het web worden aangeboden lijken aantrekkelijk qua prijs, maar niets is minder waar. Haperend gereedschap is vaak oorzaak van ongelukken. Het leed is dan niet te overzien. Goed gereedschap is naast veiligheid ook efficiënter en plezieriger werken.
Met onze kennis en ervaring weten we dat goed materiaal kosten bespaart op de langere termijn, tijdwinst oplevert en frustratie voorkomt. Daarom bieden we alleen kwalitatief de beste takels aan van gerenommeerde merken als Nitchi, Eller en Tractel®. Serieuze merken van internationale kwaliteit. Merken die niet rommelen niet met kwaliteit of specificaties.
We houden het simpel Zoeken? Daar houden wij niet van, dus proberen we het zo eenvoudig mogelijk te houden.
Vanaf de home pagina ga je met je muis naar je productgroep en je kunt direct je keuze verfijnen. Klik op jouw voorkeur hef- of hijsgereedschap en selecteer daarna tonnages of lengtes. Bovendien zie je links vaak een menu waarin je ook nog keuzes kunt selecteren.
Alles voor een tevreden klant We bieden je graag alle informatie, mis je desondanks toch nog info vraag het ons.