Heerlijk water

Ik vind het heel prettig dat Nieck bijhoudt wanneer de filter vervangen moet worden. Deze service maakt dat ik al jaren klant ben en blijf. Fijn Nieck, dat je het overgenomen hebt. Succes toegewenst

• Welk product heb je gekocht? Waterfilter

Heerlijk drinkwater zonder vervuiling.

Heerlijk drinkwater zonder reststoffen van wat er nog aan chemicaliën, organische reststoffen en medicijnresten in gewoon water achter blijft voor consumptie.

Fijne webshop

Dit is een fijne webshop met goede produkten. De service is erg goed en we zijn blij met onze recente bestelling, de douche vitaliser met waterfilter. Het water is echt veel zachter. Ik heb m te kort om te beoordelen of het echt iets voor mijn huid doet. Het water is dus wel duidelijk zachter. Ik maakte me even zorgen toen de vitaliser niet op de doucheslang paste, maar er werd direct een koppelstukje opgestuurd. Hadden we de volgende dag in huis en het paste. Voor de service een dikke 10!

• Welk product heb je gekocht? Douche vitaliser en waterfilter

Kon niet beter!

Elk onderdeel van het bestelproces verliep uitstekend, snelle bezorging, de montage van de waterfilter ging prima, heb nu weer "heerlijk water" uit mijn kranen! Kortom: Kont dus niet beter...

TOP!

Bestelling was snel binnen. Voelde gelijk de energie van de pen tien ik 'm vast hield. Het water was HEERLIJK om te drinken.

• Welk product heb je gekocht? Pen

Doet niet wat het moet doen

Ik heb radi safe besteld voor op mijn telefoon in de hoop dat de straling of gevolgen van straling minder zouden worden maar niets is minder waar. Ik heb dezelfde klachten en bij een straling meter met of zonder radisafe blijkt er geen verschil. Ik heb een e-mail gestuurd en om uitleg gevraagd maar heb tot op heden geen reactie ontvangen. Het product doet niet wat het moet doen helaas.

• Welk product heb je gekocht? Radisafe

Nadat ik belde voor wat extra informatie werd ik al heel vlot terug gebeld en kreeg meteen via de mail de informatie die ik wenste. Mijn ervaring is positief met de dubbele schijf, voelt heel goed, doet mij goed. Ik gebruik deze vaak, tijdens het auto rijden zit ik erop, ook wanneer ik tijdens het werken veel moet zitten zit ik erop en wanneer ik pijn heb verlicht het de pijn wanneer ik dat lichaamsdeel erop leg.

• Welk product heb je gekocht? zie boven

Ik heb een douche filter gekocht, wauw wat een verschil, mijn huid is zoveel zachter!! Ongelovelijk, mijn handen zijn veel minder droog en heb ook minder oneffenheden op mijn gezicht. Ik had het gehoopt maar het is echt boven verwacht! <3 Contact zeer vriendelijk, betrokken en ben voorzien van goed advies, er word snel gereageerd.

• Welk product heb je gekocht? Douche filters

Water wordt weer als water hoort te zijn , levend en dynamisch als uit de bron

Pure producten in samenwerking met water en goede frequenties

• Welk product heb je gekocht? Waterstaaf, vitalisering voor de kraan, armband en waterfles

Ik ben zeer tevreden met het product.

vriendelijke hulp bij de uitleg. Het werkt heel goed.

• Welk product heb je gekocht? water vitalisator

Echt heerlijk water

Ik heb een energieplaat besteld omdat ik best nieuwsgierig was naar de werking. Het water dat ik drink laat ik een tijdje in een glazen fles op de plaat staan. Het is kraanwater, na een tijdje op de plaat te hebben gestaan merk ik dat het water zachter is en het lekkerder smaakt. Ik gebruik het ook om te koken. Mijn planten zien er beter uit sinds ik ze ook het water geef, ze groeien beter, vormen meer bloemen en nieuwe scheuten. Mijn zus je heeft, nadat ze het water geproefd heeft, ook een plaat besteld. Zij is ook uitermate tevreden met de plaat. Echt een aanrader.

• Welk product heb je gekocht? N.v.t.

Mooie fles, soort magische thermosfles

Ik was hoopvol, maar had niet verwacht, dat mijn uitdroging zo snel zou verbeteren. Ondertussen ziet de fles er mooi uit, is de dop handig en doet de fles zijn onzichtbare vitalisatiewerk.

• Welk product heb je gekocht? Waterfles van 1/2 liter

goede service

Mijn vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord en de filter snel geleverd

• Welk product heb je gekocht? vervangingsfilter hele huis

Fijne kraan en douchevitalisatoren gekocht

Snel en zoals verwacht geleverd

• Welk product heb je gekocht? Vitalisatoren voor kraan

Dik tevreden

Wordt netjes herinnerd wanneer ik me filter weer moet vervangen echt schiet dat er wel eens bij ik wat dan goed te zien is aan het filter

3de keer schroef douche filter gekochf

Wat een verschil. Zachter water en geen pluizig haar. Bij de verhuizing niet tijdig gekocht en merkte het aan mijn huid en haren na 2 mnd. Was toen niet op voorraad. Kreeg netjez een bericht terug toen ik mailde om te vragen wanneer het er weer was.

• Welk product heb je gekocht? Douche filter

Top!!

Hele mooie fles gekocht waarvan de dop niet goed sloot.....zonder vragen zonder tegenwoord direct een nieuwe dop op gestuurd gekregen!!!

• Welk product heb je gekocht? Waterfles

Zeer tevreden!

Mijn bestelling van twee douchewaterfilters was snel binnen. Er zat ook nog een bedankbriefje voor mijn bestelling bij. Heel attent. Heel tevreden mee. Zal hier zeker nog een keer bestellen en anderen deze winkel aanraden.

TOP producten!!! Zowel armbanden als water.

Hoi, de energetisch armbanden zij heel fijn. Links dragen om meer te ontspannen, rechts voor meer energie. En om bijwerkingen van medicatie te verminderen, gaat bij mij alles door een armband. (tip: draag 'm eerst een paar dagen in je broekzak zodat hij helemaal bij jou hoort) Ervaring met armband: vanwege ms moet ik nog weleens aan een pretnisolon infuus. Eerste bijwerking was onmiddellijk een metaalsmaak in m'n mond. Eerst de vloeistof door de armband> geen metaalsmaak. De lichtgewicht armband is iets eleganter. Het water gebruik ik als ik weleens een alcoholisch drankje neem. Eén druppeltje zorgt ervoor dat de alcohol snel afgebroken wordt en je lever zo ontlast!! Hoe mooi. Let op, als je veel drinkt word je wel dronken hoor, ondanks de druppels. Maar je hebt de volgende dag geen kater. Dus druppels en armbanden zijn TOP!!! Beide producten heb ik bij diverse mensen aangeraden of aan ze cadeau gedaan en iedereen is dol enthousiast net als ik.

• Welk product heb je gekocht? armbanden en water

Hele goede klanten service

Ik heb eerst een informatie aangevraagd over de water filter, want ik was niet zeker over mijn keuze. Dezelfde dag een duidelijke email gekregen met een uitleg welke type filter had ik nodig en zelfs met de link naar de product, heel handig, want zo kon ik meteen bestellen.. Snelle levering ook.

• Welk product heb je gekocht? water filter

Prima service, fijne produkten !

Zeer tevreden , service, mooie produkten !

• Welk product heb je gekocht? Aqyaphor kan , waterfles douche wervelaar .

Water smaakt aanzienlijk zachter!

De fles nu een week in gebruik. Het water smaakt echt aanzienlijk 'zachter'. Nu verder ontdekken of ik andere dingen op ga merken. Fijne drinkfles; perfect formaat om mee te nemen. Het enige verbeterpuntje dat ik kan noemen: antilek maken!

• Welk product heb je gekocht? Waterfles

Veel meer energie

Ik merkte vanaf dag 1 meteen een verschil in energie. Het voelde de eerste dagen of ik ADHD had, zoveel energie kwam er bij mij naar boven. Gelukkig went dat snel, dus de drukke verschijnselen werden minder. Mijn lichaam voelt nog steeds energieker dan het was en ook mijn hoofd is ze helder! Ik kocht de drinkfles met 5G sticker.

• Welk product heb je gekocht? Drinkfles met 5G sticker

Blij mee

Erg fijne producten, blij dat we ons huis water zo goed kunnen filteren en ook energetisch ‘instralen’ om zo gezond mogelijk te zijn. Wordt ook altijd snel verstuurd!

Waardevolle producten

Heerlijk Water biedt waardevolle producten aan die voor een fijne aanvulling zorgen in ons gezondheidstraject. Snelle levering!

• Welk product heb je gekocht? waterwervelaar, energiearmband en stralingstickers

Van Galenstraat 28

8051 VC Hattem

Over Heerlijk Water

Heerlijk Water gaat uit van een holistische benadering waarbij verschillende soorten diensten en producten samenkomen voor de ondersteuning van de mens. Alles is energie. Op een bepaald niveau zijn wij als mens verbonden met alles. Het leven is een wederkerig gebeuren dat voortdurend op zoek is naar balans. In deze tijd is de balans tussen mens en de natuur verstoord. De oplossing ligt in het transformeren van de onbalans, in de eerste plaats in onszelf, om van daaruit bij te dragen aan het grotere geheel. Wanneer het individu zorgt voor het geheel, gaat het geheel zorgen voor het individu.