Laden reviews...
12 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de service betrouwbaar is en leveringen snel verlopen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd en de communicatie verloopt soepel. De ervaringen duiden op een prettige, consistente samenwerking zonder complicaties. Het proces wordt als handig en professioneel ervaren.
Fijn systeem om een eigen bandje te maken.
4 May 2026
Melanie
Mijdrecht
22 March 2026
JJ
Diemen
De producten voldeden volledig aan de verwachtingen. De afgesproken tijdlijnen werde ruimschoots gehaald. Communicatie ging soepel.
14 March 2026
Louis
Ommen
Snel het juiste product voor een concurrerende prijs.
19 January 2026
Ruurd Deelstra
Wytgaard
Al jaren een goed bedrijf om mee samen te werken.
6 December 2025
peter
Casteren
Zijn goed in de correspondentie en snel.
13 November 2025
Frans
Geldrop
25 September 2025
Maria
Nederweert
Topservice en snelle levering. Was iets fout gegaan in het ontwerp van de bandjes. Dat werd op tijd opgemerkt en ik werd daarover pro actief gecontact zodat we het gezamenlijk konden oplossen.
11 September 2025
Martijn
West Brabant
Bestel hier elk jaar, makkelijk, mooie tekst en afbeelding op het polsbandje. Snel, simpel, betaalbaar.
8 September 2025
Wladi
Amsterdam
snelle service was essentieel is voor het product
16 August 2025
30 June 2025
martin
Sijsele-Damme
Beste Martin,
hartelijk dank voor uw positieve beoordeling als terugkerende klant.
Groet team Eventtrading
Ik maak er al enige jaren gebruik van...en dít is waarom ! Helemaal tevreden met de polsbandjes voor ons event. Mooie en stevige polsbandjes voor een absoluut aanvaardbare prijs...en binnen 2 dagen in huis ! Top ....
23 June 2025
bert
elten
Na het bestellen zijn de bandjes heel snel en goed geleverd. Ook de kwaliteit was prima.
Hanny
Doesburg
Ik heb inmiddels begrepen dat de fout bij de bezorgdienst lag, maar communicatie daarover moest ik zelf meermaals achterna. Adverteren met 1-2 dagen levertijd en daar 1 week overheen gaan zonder dat zelf te communiceren vind ik ondermaats. De werknemers waren wel vriendelijk en stonden mij netjes te woord, maar resultaat is dat ik op het evenement zelf met lege handen stond en zelf meermaals om informatie moest vragen.
melvin
vianen
Omdat ze hun levertijden niet nakomen . En ook als je daar je beklag over doe ze niet met oplossingen komen . Als je zelf een oplossing aandraag ze er ook niet in meegaan
Raymond
Egmond
product voldoet aan de wensen
6 June 2025
Harry
Hoenderloo
6 May 2025
Rik
Salimans
Altijd goede kwaliteit en snelle levering.
28 April 2025
Adrie
Den Bosch
Al jaren bestellen wij onze polsbandjes bij Event Trading Company voor gebruik in ons magazijn, en we zijn elke keer weer zeer tevreden! De kwaliteit van de polsbandjes is altijd top, ze zijn stevig en doen precies wat ze moeten doen. Wat ons vooral aanspreekt, is de snelle levering – we hoeven nooit lang te wachten, waardoor onze voorraad altijd op peil blijft. Ook de communicatie is prettig en probleemloos. Kortom: een betrouwbare partner met een uitstekend product en service. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve polsbandjes met een vlotte levering! Bedankt, Event Trading Company – tot de volgende bestelling!
18 April 2025
Happy Rent BV
Heeerlen
Voor ons evenement hebben we een aantal polsbandjes in diverse kleuren en met verschillende opdruk besteld. De website gaf wat problemen bij het bestellen, maar na telefonisch contact mocht ik alles per e-mail doorsturen. Heel nette afhandeling (telefonisch contact, bevestiging per email e.d.) vanaf bestelling tot en met vlotte levering van de bestelde polsbandjes. En dit alles voor een scherpe prijs. Top ervaring. Bij een volgende evenement zou ik niet twijfelen om opnieuw beroep te doen op Event Trading voor onze polsbandjes.
14 April 2025
P.
Wervik
Bestel met gemak en snelle levering
14 March 2025
Rachel
Hoofddorp
Ik heb al meerdere malen emails gestuurd met de vraag of ik een factuur mag ontvangen. ik hoor helemaal niets van jullie.
20 January 2025
Super retails online LvHees
Ametsfoort
Heb hier voor mijn oud en nieuw feest gedrukte polsbandjes besteld met logo en tekst. Op de site zie je een voorbeeld, en deze komt 1-1 overeen met het ontvangen product. Zeer tevreden.
16 December 2024
Leander Braaksma
Beekbergen
Snelle levering en goede kwaliteit betaalbare polsbandjes
8 December 2024
Linda