Heeft een totaal van 615 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment86%
Klanten geven aan dat de service betrouwbaar is en leveringen snel verlopen. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd en de communicatie verloopt soepel. De ervaringen duiden op een prettige, consistente samenwerking zonder complicaties. Het proces wordt als handig en professioneel ervaren.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Duidelijke communicatie
Gebaseerd op 17 reviews
Heel vlotte service en levering (ondanks wat technische problemen met de website bij het bestellen)
Voor ons evenement hebben we een aantal polsbandjes in diverse kleuren en met verschillende opdruk besteld. De website gaf wat problemen bij het bestellen, maar na telefonisch contact mocht ik alles per e-mail doorsturen. Heel nette afhandeling (telefonisch contact, bevestiging per email e.d.) vanaf bestelling tot en met vlotte levering van de bestelde polsbandjes. En dit alles voor een scherpe prijs. Top ervaring. Bij een volgende evenement zou ik niet twijfelen om opnieuw beroep te doen op Event Trading voor onze polsbandjes.
14 April 2025
P.
Wervik
Goede snelle service!
Bestel met gemak en snelle levering
14 March 2025
Rachel
Hoofddorp
Geen communicatie, geen respons op emails
Ik heb al meerdere malen emails gestuurd met de vraag of ik een factuur mag ontvangen.
ik hoor helemaal niets van jullie.
20 January 2025
Super retails online LvHees
Ametsfoort
Wat je ziet is wat je krijgt.
Heb hier voor mijn oud en nieuw feest gedrukte polsbandjes besteld met logo en tekst. Op de
site zie je een voorbeeld, en deze komt 1-1 overeen met het ontvangen product.
Zeer tevreden.
16 December 2024
Leander Braaksma
Beekbergen
Betaalbare goede kwaliteit polsbandjes
Snelle levering en goede kwaliteit betaalbare polsbandjes
8 December 2024
Linda
Delft
n.v.t.
21 October 2024
Adrienne
Almere
Superfijne leverancier, zeker voor herhaling vatbaar!
Polsbandjes zagen er goed uit, snelle levering, netjes en stevig verpakt!
Kortom ten out of ten!
4 October 2024
Elbv
Etten-Leur
Zeer snel en correct
Makkelijk ontworpen, ook voor minder bedreven personen is het goed te doen. makkelijk besteld en zeer snel bezorgd
30 September 2024
P.
Vlissingen
Prima site en snelle levering
Tevreden, maar als ik dan toch iets mag aangeven.
Ik zou graag na betaling ook graag gelijk een factuur ontvangen.
Deze heb ik nu nog niet. Zou fijn zijn als jullie iets van afterpay zouden hebben Klarna bijvoorbeeld.
23 September 2024
Giacomo
Zoetermeer
Reactie van Event Trading Company
Beste Giacomo,
dank voor uw beoordeling. We werken met een geautomatiseerd systeem waardoor facturen pas 1 dag na verzending van goederen per mail worden toegestuurd. Ik zie dat u gisteren (nadat u bovenstaande Kiyoh beoordeling) de factuur ook automatisch per mail heeft ontvangen.
Daarnaast werken we bewust niet met Klarna of Afterpay aangezien we gepersonaliseerde artikelen verkopen. Bij het overgrote deel van de bedrijven die gepersonaliseerde producten maken, is het niet mogelijk om middels Klarna of Afteray te betalen.
Gelukkig bent u verder tevreden over onze diensten en producten en we zien u bij een volgende bestelling graag weer terug.
Met vriendelijke groet,
Team Eventtrading
Producten nog niet gebruikt maar ze zien er goed uit.
23 September 2024
S.
Leiden
Goede kwaliteit en snel geleverd!
21 September 2024
Bram
Haarlem
Snel, goed, betaalbaar en betrouwbaar.
Denken mee voor snelle oplossing.
17 September 2024
Wladi
Amsterdam
snelle betrouwbare levering, goede materialen
website doet wat het belooft, zelfs beter. website werkt goed en het bedrijf erachter dus ook. Dat is knap!
17 September 2024
bouvien
kapel-avezaath
Goede kwaliteit, snelle levering, top
29 August 2024
Carien Wijnen
Waalre
De bestelling is snel geleverd zonder problemen
9 August 2024
Jacqueline van Riemsdijk
Breda
Binnen no time alles geregeld, zowel telefonisch als via mail
Gewoon perfect.
6 August 2024
M.
Maarheeze
Zeer snelle levering tegen een goede prijs
Op een prettige wijze te woord gestaan tijdens telefonisch contact. Zeer snelle levering en product zoals op de website getoond.
22 July 2024
Jack
Prima service, snelle levering
5 July 2024
Henk
Enschede
Fijne, makkelijke bestel site en goede producten
1 July 2024
altijd perfect !
van bestelling tot levering : altijd vlekkeloos
28 June 2024
martin blomme
Sijsele-Damme
Own design for Tyvek bracelet
Good quality/price ratio and fast delivery, but I did not receive a track & trace code. Deliveries via Postnl can sometimes be delayed and you cannot see the traceability of the order.
19 June 2024
Elena Oprisan
Den Haag
Super snel en goedkoop
Super snel kunnen bestellen
Eigen logo en tekst erop voor weinig geld! Klasse
17 June 2024
Dave
Bunschoten
mooi product, supersnelle levering
Polsbandjes besteld voor een event, digitaal is op simpele wijze zelf de lay-out samen te stellen, groot bestelgemak en binnen een paar dagen aan huis geleverd. Absoluut tevreden (al jaaaren ...)
10 June 2024
Bert
Lobith
Snelle levering, goede communicatie.
Snelle levering, goede communicatie.
31 May 2024
M.