Not the first time ordering, neither the last.
14 June 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 380 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten prijzen het brede wijn- en whiskyassortiment, eerlijke prijzen en betrouwbare levering. Vriendelijk en deskundig personeel wordt herhaaldelijk genoemd. De verpakking is meestal goed, met af en toe aandachtspunten. De ervaring is over het algemeen positief en betrouwbaar.
Not the first time ordering, neither the last.
14 June 2025
Joseph
Paris
Mooi aanbod vanuit alle wijnstreken en prijs klassen
11 June 2025
marcel
Amsterdam
Altijd fijn contact met Mart en Jeroen.
26 May 2025
Sonja
BADHOEVEDORP
Heel blij met de snelle bezorging aan huis!
15 May 2025
Haarlem
Website is geweldig, kennis en persoonlijke aandacht in winkel is super en de proeverijen zijn fantastisch!
10 May 2025
Karen
Amsterdam
Ondanks het feit dat ik al ruim 20 jaar klant ben, kan ik mijzelf geen grote afnemer noemen maar wel een trouwe. Ik rijd met plezier vanuit Zaanstad naar Buitenveldert, fantastische wijnen en bevlogen eigenaren, chapeau!!
30 April 2025
Richard
Wormerveer
Mijn bestelling is snel opgepakt, verwerkt en geleverd. Hartstikke bedankt hiervoor.
28 April 2025
Marlies
Malden
Een prettige en vlotte service, goed advies, mooie collectie en veel gemaak door het aan huis bezorgen.
21 March 2025
Gert
Amsterdam
Snel en vakkundig. Mooie kwaliteitswijnen.
23 February 2025
Sonja
Lijnden
Goede ervaring voor de eerste bestelling, met o.a. uitstekende bio prosecco
5 February 2025
Frederijk
WEESP
De wijn werd thuidbezorgd. Daar waren we heel blij mee!
3 February 2025
Ria
Haarlem
Top zaak, goede sortering, aardige vakkundige medewerkers.
20 January 2025
Eeke
Amsterdam
Groot assortiment mooie wijnen, persoonlijk advies en goede service
3 January 2025
Leontien
Nog nooit teleurgesteld
20 December 2024
Delft
De bestelling werd zeer snel geleverd!
13 October 2024
Ria
Haarlem
Ondanks het uitverkocht raken toch de laatste flessen gekregen en snel thuis bezorgd.
5 October 2024
GO
Amstelveen
De wijnen die Art of Wines voert hebben mij de afgelopen jaren nooit teleurgesteld. De service, de logistiek is uitstekend; die wordt goed ingekocht!
23 September 2024
Delft
Mooie collectie wijnen, veel kennis bij de heren. Veel sortering in het goedkope als in het hogere segment.
26 August 2024
E.
Amsterdam
We hebben weer makkelijk online besteld en alles werd snel bezorgd. Zeer tevreden!
4 August 2024
Oene
Amsterdam
Een uitstekende wijnhandel. Vlotte afhandeling en goede dienstverlening.
18 July 2024
Duco
Luitse
Ruim aanbod van mooie wijnen en altijd wordt tijd vrijgemaakt voor een prettig en deskundig advies!
3 July 2024
Paul
Amsterdam
Was specifiek op zoek naar doos wijn van bepaald jaar. Deze werd ook keurig en snel geleverd na vlot contact via mail om jaartal te bevestigen.
1 July 2024
Patrick
Bussum
Ik heb nu vanuit mijn werk al wat jaren gebruik gemaakt van de diensten van Art of Wines en ben zeer tevreden. Mijn contact met Mart ervaar ik als prettig, klantvriendelijk en meedenkend. Onze relaties zijn altijd weer blij verrast als ze van ons een geschenk van Art of Wines ontvangen. Heerlijke wijnen krijg ik dan als reactie terug!
17 June 2024
Mischa