Highly recommend!
Quick service, fast delivery. Thanks!
2 March 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.287 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Klanten geven vooral aandacht aan snelle verzending, duidelijke communicatie over leveringen en scherpe prijzen. De winkelervaring is prettig met betrouwbare bestellingen en vriendelijke service. Soms kwamen er voorraadproblemen of kleine vertragingen voor, maar problemen werden doorgaans snel opgelost. Over het algemeen kan Nebo op een consistente dienstverlening rekenen.
Quick service, fast delivery. Thanks!
2 March 2026
Alexandra Lazarevskaya
Diemen
Online een instax camera gehaald en de volgende dag binnen, ook was het goedkoper dan bij andere webwinkels
19 February 2026
Marten
Homma
Levering was vlot met een extra accu voor een concurrerende prijs.
15 February 2026
Henk Velkers
Joure
Wat valt er meer te zeggen: Mooi produkt, prompte verzending. Zo hoort het te werken.
8 January 2026
Karel
Vierlingsbeek
Product gezocht op google, hierin kwamen jullie naar boven. Uiteindelijk product besteld, maar helaas, product na vakantie pas ontvangen. 10-12 besteld, 23-12 ontvangen. Product was dan ook nog eens opgemaakt wat ik al helemaal zonde vond. Een telefoontje of mailtje was netjes geweest. Volgende keer beter, maar dan wellicht toch beter via Bol.com
Beveelt niet aan
29 December 2025
Weert
ik plaats een bestelling op maandag die dinsdag geleverd zou kunnen worden, echter geven ze ook de optie om het woensdag te kunnen leveren, en dan werk ik vanuit huis (dan weet ik zeker dat ik thuis ben als het pakket geleverd wordt) woensdag nog geen tracking code ontvangen, dus ik nam contact op met klantenservice... ze waren nog aan het wachten tot een onderdeel van mn bestelling binnen zou komen (dit hadden ze mijnsinziens veel eerder moeten melden) uiteindelijk zou het vrijdag binnenkomen(prima ik werk vrijdags ook vanuit huis dus ik ben dan wel thuis om het pakket aan te nemen), echter postNL kwam maar niet. zaterdag avond zou het pakketje dan worden afgeleverd, maar toen was ik er natuurlijk niet dus uiteindelijk een week later pas mn bestelling binnen ipv de volgende dag. natuurlijk is dit meer het gebrek aan personeel bij postNL, echter neem ik het NEBO wel kwalijk dat ze niet goed genoeg communiceerden over de vertraging van mn pakket omdat ze een onderdeel niet op voorraad hadden (wat dus ook niet goed vermeld stond) Pluspunt was wel dat ze nog de "black friday kortingen " aanhielden terwijl de meeste andere grote bedrijven alweer de prijzen hadden opgeschroeft.
16 December 2025
William
aalsmeer
Reflecta X44. Goed apparaat. Kwam stofvrij, en doet zijn werk verrassend snel. Ik vind de sledes van kunststof wat fragiel. Ik had liever metalen sledes gehad.
8 December 2025
Jan
Zeist
De website was duidelijk. Het product had een nette prijs. Het was ook snel in huis, zodat ik meteen aan de slag kon.
24 November 2025
Leo
Nijmegen
Ik had een camera en sd kaart online besteld, en kreeg heel netjes een belletje dat de sd kaart niet compatible was en een andere meegeleverd. De 3€ verschil niet meer terug gehad maar dat is ze vergeven voor deze service!
27 October 2025
Teresa
Amsterdam
12 October 2025
Gertjan
Den haag
Ik heb een camera (body) bij Nebo besteld. Ik wist zelf welke ik wilde bestellen. Maar had hier nog een vraag over, en heb gebeld. Maar ook hier had ik snel iemand aan de telefoon en deze heeft me goed en vriendelijk te woord gestaan. Heb hierna de bestelling via de website geplaatst, en de bestelling werd snel en in goede toestand geleverd.
4 October 2025
Roelof
Assen
Vd week mijn action cam besteld bij NEBO, Obv de beste prijs en goede reviews daar gekocht en zeker geen spijt van. Heel snel geleverd. Keurig verpakt en verzonden. En ze waren ook al het goedkoopst online. Er bleek een onderdeel niet mee verzonden, via de site contact opgenomen, en direct reactie. Gaven excuus en hebben het ala minute in orde gemaakt. Volgende dag in huis. Ook bleek de prijs nog wat lager dan toen ik hem 1 dag ervoor had gekocht. Dit werd ook direct gelijk getrokken en retour overgemaakt. Dus ik ben buitengewoon tevreden, 1 met de camera, 2 met de prijs en 3 met de goede service. Dankjewel Robert!
3 October 2025
Patrick
Barendrecht
1 October 2025
Rob
Sint Maarten
Ik heb op basis van het uitgebreide en professionele advies een selfieprinter gekocht. Ben er blij mee.
27 August 2025
Mona
DH
Ik ben heel blij met de service van Nebo. Ik kende deze winkel nog niet en dan is bestellen soms spannend. De Godox flitser die ik graag wilde hebben was hier het meest goedkoop en werd snel verzonden. Via de mail werd ik netjes op de hoogte gehouden. Al met al dus een goede ervaring.
2 August 2025
Ronja
Zoetermeer
Ik heb een Nikon camera besteld bij Nebo, deze is de volgende dag bezorgd. Helaas was de geheugenkaart, welke onderdeel was van de aanbieding, niet aanwezig. Een mail aan de klantenservice werd binnen een uur zeer netjes beantwoord, en de volgende dag is de geheugenkaart alsnog aangekomen. Goede service, ik zal hier zeker weer bestellen.
26 July 2025
Dennis van Loon
Rijswijk
Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakket word bezorgd Fototoestel nog niet in gebruik dat moet ik nog gaan ondervinden
23 July 2025
Yvonne
Oegstgeest
Altijd topservice van de medewerkers van NEBO. Niks geen moeilijk gedoe. Koop hier mijn Canon spullen, maar recent ook de DJI drone hier gekocht. Zelfde prijzen als de grote webshops, maar dan met vriendelijke persoonlijke service.
Theresiastraat
21 July 2025
Peter
Katwijk
Mijn Hahnel snellader werd snel geleverd, dat was goed. Maar ik heb 2 opmerkingen: - de prijs op de website leek goedkoop, maar was ex-btw - er zit alleen een usb-c snoertje bij, geen netstekker daarvoor en dat vond ik wel wat teleurstellend.
Beveelt niet aan
21 July 2025
Robert van Hall
's-Gravenhage
Ik had nog enkele vragen over het product. Deze werden snel en naar tevredenheid beantwoord. Zeker tevreden over het verloop en de snelheid van reageren en het versturen van het product.
25 June 2025
Joram
Veghel
Artikel voldeed niet aan mijn verwachtingen. Vlotte retourprocedure bij NEBO. Heb ik wel eens anders meegemaakt.
16 June 2025
Rudi
Bovensmilde
Snel en het juiste product goed verpakt geleverd
8 June 2025
Wim
Venray
Het item dat ik had besteld was niet op voorraad. Werd netjes gebeld met de opties en het item dat ik wilde was uiteindelijk alsnog snel in huis!
31 May 2025
LJ
Bovenkarspel
Zeer aardige en behulpzaam personeel. Lekker dichtbij, goede service en scherpe prijzen.
29 May 2025
Johan
Den Haag
De gekochte verrekijker werd snel geleverd en de prijs heb ik goed vergeleken en was zeer concurrerend.
26 May 2025
Andries
Oisterwijk
De fotospecialist sinds 1923
Op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van fotografie? Met zowel een webwinkel als fysieke winkels met optimale service? En toch scherp geprijsd? Kijk snel in onze webshop of kom naar één van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp voor een breed assortiment met alle topmerken op het gebied van fotocamera's, objectieven en alle gerelateerde fotografie artikelen. Sinds 1923 de fotospecialist van Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en wijde omgeving!
Theresiastraat 28
2593 AP Den haag