Alle accommodaties en ook de overtochten waren goed geregeld. Ook de reisgids die we erbij kregen was erg fijn!
Zeer prettig contact gehad en er werd snel gereageerd en meegedacht. Zeer flexibel in het aanpassen van de reisplannen. Alles was top geregeld en toegelicht. Wij gaan zeker nog een keer boeken bij deze organisatie.
Bij alle overnachtingen locaties zijn we zeer gastvrij ontvangen. Het noemen van de naam " Cape Tracks" was voldoende om probleemloos in te checken. . Met behulp van de meegeleverde route beschrijving en tips konden we de dagen probleemloos vullen en hebben we veel van het gebied kunnen zien.
Verrassend, Alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie en indrukwekkende natuur. ( Meren, Fjorden, Dieren) Fijne excursies. Goed eten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles was schoon. Heel attent op milieu vriendelijkheid.
Beste Ans, Dank voor jullie mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de indrukwekkende natuur, de excursies en het goede eten. Ook prettig dat het personeel vriendelijk en behulpzaam was en dat jullie de aandacht voor netheid en milieuvriendelijkheid waardeerden. Wie weet tot een volgende keer voor weer een bijzondere reiservaring. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Veel natuur en prachtige vergezichten en heel veel rust.
Beste Wim en Kitty, Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te horen dat jullie zo hebben kunnen genieten van de natuur, de prachtige vergezichten en de rust tijdens de reis. We staan in de toekomst uiteraard weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reisbeschrijving was boven verwachting, veel tips en tops voor uitzichtpunten en wandelingen. De incheck bij de boot was prima en lekker snel, ook de bijgeboekte buffetten waren heerlijk. De huisjes waren schoon en er werd duidelijk omschreven waar de sleutel kon worden gehaald. De omgeving was prachtig, veel water van boven en veel watervallen maar een fantastische vakantie kunnen vieren. Dank
Beste Wim, Dank voor jullie mooie beoordeling en het delen van de schitterende reisfoto, wat een fantastische weerspiegeling! Geweldig om te horen dat de reisbeschrijving boven verwachting was en dat de tips voor uitzichtpunten en wandelingen zo goed van pas kwamen. Fijn dat alles rondom de boot en de huisjes soepel verliep en dat jullie hebben kunnen genieten van de prachtige omgeving met al het water en de watervallen. We organiseren ook graag in de toekomst weer een onvergetelijke reis voor jullie. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben, na eerdere positieve ervaringen met NorgeReiser, geen spijt dat we weer onze reserveringen door jullie hebben laten regelen. Op een enkele plek na zijn we echt heel erg tevreden.
Beste Mieke, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie wederom een goed georganiseerde reis hebben gehad en dat jullie tevreden zijn over bijna alle plekken. En wat een sfeervolle foto hebben jullie meegestuurd, leuk! Mochten jullie in de toekomst weer naar het Hoge Noorden willen reizen, dan weten jullie ons te vinden. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De communicatie per mail over de reis en eventuele aanpassingen verliep vlot en prettig. De zeer uitgebreide reisbeschrijving was geweldig; een nauwkeurige routebeschrijving van verblijf naar verblijf met leuke tips voor onderweg om te zien of te doen. De fotos van de verblijven klopten volledig, dus aan verwachtingen werd helemaal tegemoetgekomen. Een tip: voeg incheck-tijden van de accomodaties toe aan de reisbeschrijving.
Beste Nienke, Wat fijn om te lezen dat jullie reis zo goed beviel en dat jullie onze communicatie prettig vonden. Geweldig dat de reisbeschrijving met tips ook voor een leuke toevoeging van jullie reis heeft gezorgd. En prettig dat de foto’s en accommodaties volledig overeenkwamen met jullie verwachtingen! Dank voor de tip over de inchecktijden, iets om over na te denken. We staan uiteraard graag in de toekomst weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was prima geregeld, prachtige rondreis. Als er iets was werd dat direct geregeld. Wij hebben een heel mooie vakantie gehad dankzij cape tracks.
Beste Richard, Wat goed om te horen dat alles naar wens was en dat jullie zo hebben genoten van de rondreis door Noorwegen. Mooi om te horen dat jullie onze communicatie en bereikbaarheid hebben gewaardeerd, dat maakt zo’n vakantie net wat rustiger en aangenamer. Dat is wat we belangrijk vinden! Mochten jullie in de toekomst weer een mooie reis willen maken, dan staan we weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Normaal gaan wij op de bonnefooi, maar naar een voor ons totaal onbekend land (Noorwegen) hebben we dit keer iets laten organiseren. Dat is goed bevallen, we hoefden nauwelijks te zoeken, zijn overal geweest en werden, via de app, op de hoogte gehouden van veranderingen in ons schema. Kortom, goed geregeld.
Beste Rien, Wat super om te horen dat jullie eerste georganiseerde reis naar Noorwegen zo goed bevallen is! Fijn om te lezen dat jullie weinig hoefden te 'zoeken' tijdens de reis en dat jullie het waardeerden om via de app steeds op de hoogte gehouden te worden. Bedankt voor de beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een mooie reis door Zuid-Noorwegen. Alles verliep goed. De communicatie met Cape Tracks, voorafgaand aan de reis, was prima en snel. Minpuntje was dat één of twee accommodaties niet erg schoon waren of te ver van bezienswaardigheden af lagen.
Beste Rick, Dank voor jullie mooie beoordeling en wat een heerlijke foto! Fijn om te horen dat de reis door Zuid-Noorwegen zo geslaagd was en dat de communicatie vooraf prettig en vlot verliep. Jammer dat een paar accommodaties niet helemaal voldeden, dat nemen we zeker mee. Uiteraard helpen jullie in de toekomst graag weer met het samenstellen van een onvergetelijke reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Onze vakantie was weer fantastisch. En niet alleen vanwege het mooie weer! We zijn tamelijk bekend met Noorwegen, maar nu toch ook weer nieuwe dingen gezien. De hutten waren prima. De hut in Geilo was ook prima, maar het uitzicht was niet mooi. Dat vonden we erg jammer.
Beste Alice, Wat goed om te lezen dat jullie vakantie weer fantastisch was en dat jullie, ondanks de bekendheid met Noorwegen, toch ook nieuwe plekken hebben ontdekt. Dat is altijd leuk! Jammer dat het uitzicht in Geilo wat tegenviel, dat is goed om te weten. Fijn dat de hutten verder wel prima in orde waren! Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om ons te beoordelen en het bijvoegen van een toffe reisfoto! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een goed georganiseerde reis die je vanaf de start het echte vakantiegevoel geeft. Prima geregeld.
Beste Marcel, Wat fijn om te horen dat jullie reis zo goed georganiseerd was en het meteen het vakantiegevoel gaf. Daar doen we het voor! En wat leuk dat jullie een prachtige foto mee hebben gestuurd. Bedankt voor de mooie beoordeling en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een avontuurlijke vakantie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het begon al bij de samenstelling van de reis. Na geluisterd te hebben naar onze wensen, heeft Cape Tracks een roadtrip samengesteld. Na een paar over-en-weer mails zijn we tot een compromis gekomen. Het roadbook van 160 bladzijden mocht er ook wezen. Alhoewel ik zelf graag enorm veel tijd steek in het samenstellen heb ik uit de roadbook veel tips gehaald. De accomodaties waren 1 voor 1 subliem. Ok, er zal altijd één iets beter zijn dan een ander, maar wij zijn er niet moeilijk in. De privéhut in Norheimsund/Oystese was de max. De Whatsapp berichtjes voor en na de reis waren zeker welkom. En er was duidelijk opvolging bij de terugvaart tijdens storm Floris. Prijs/Kwaliteit/Service een aanrader8
Beste Bernard, Enorm bedankt voor jullie uitgebreide review en wat een gave foto! Mooi om te lezen dat de samenstelling van de reis zo goed aansloot bij jullie wensen en dat jullie veel aan het routeboekje hebben gehad. Ook fijn dat de accommodaties zo in de smaak vielen! Goed om te horen dat het contact via Whatsapp tijdens de reis en bij de terugvaart een meerwaarde was. We vinden het belangrijk dat iedereen zorgeloos kan genieten tijdens de reis, ook juist bij onverwachte omstandigheden. We helpen jullie in de toekomst graag weer bij het samenstellen van een volgende reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dit jaar voor het eerst via Cape Tracks een reis geboekt en dat is prima bevallen. De accommodaties die ze geboekt hadden waren top, ondanks dat dit niet allemaal de accommodaties waren zoals ze in de originele reis beschreven stonden waren het uitstekende alternatieven. De uitgebreide reisgids die we kregen was erg fijn. We hebben er veel gebruik van gemaakt.
Beste W, Wat leuk om te horen dat jullie eerste reis met ons zo goed is bevallen! Fijn dat de alternatieve accommodaties in de smaak vielen en dat jullie zo veel hadden aan de uitgebreide reisbeschrijving. We zijn druk bezig (geweest) met het update van deze informatie en de lay-out ervan, dus dat is erg fijn om te horen. Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring en deze prachtige beoordeling. Hopelijk mogen we in de toekomst weer een reis voor jullie samenstellen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prachtige reis. Uiteraard worden nooit alle verwachtingen waargemaakt, maar dat is normaal in de natuur. Zo werden op de dag dat we naar de vogelrotsen en de walrus zouden gaan deze afgelast vanwege te harde wind. Daar stond dan weer wel tegenover dat we 8 IJsberen hebben gezien (althans ik; in totaal 10 op deze reis). 1 kwam er op het pakijs helemaal naar onze boot toegelopen. Op een gegeven moment op zo'n 30-40 meter!! Landschappen geweldig. Crew: fantastisch. Eten: prima. Hut: prima en als verrassing ook nog een upgrade gehad naar een 2 persoons hut.
Beste Frank, Wat een fantastische beoordeling. Bedankt voor het delen! Wat bijzonder dat jullie maar liefst 8 ijsberen hebt gezien, en eentje zelfs van zo dichtbij op het pakijs. Dat moeten een paar onvergetelijke momenten geweest zijn. Heel gaaf! Fijn om te horen dat ook de crew, het eten én de hut zo goed bevielen. En dan ook nog een upgrade, wat een mooie verrassing! Mochten jullie in de toekomst weer zo'n onvergetelijke reis willen maken dan staan we uiteraard graag weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dit was alweer onze vierde keer dat we onze reis hebben laten samenstellen door Cape Tracks. De voorpret begint al bij de boeking. Een reis op maat is altijd mogelijk en er wordt goed meegedacht. De door jullie opgestelde reisbeschrijving brengt je soms op onverwacht mooie en bijzondere plekken. De accommodaties zijn eigenlijk altijd goed tot zeer goed. Deze keer viel het huisje in Ramberg (Resort) wat tegen. Het was erg klein en niet echt comfortabel. Veel huisjes waren opgeknapt, maar wij kwamen terecht in een huisje dat nog niet aan de beurt was geweest. Waarschijnlijk omdat we een hond mee op reis hadden. Vooral de badkamer, keuken en zitmeubilair waren verouderd en echt aan een opknapbeurt toe. Omdat het er volgeboekt was konden we ook niet overgeplaatst worden. De locatie van de camping direct aan het strand maakte veel goed. Alle overige accommodaties in onze reis waren prima. Door de overweldigende natuur en het uitzonderlijk mooie weer op de terugreis hebben we weer grandioos genoten van Noorwegen. Dank voor alle goede voorbereidingen en tot volgend jaar!
Beste Mia, Wat een supermooi compliment dat dit inmiddels jullie vierde reis met ons was! En al helemaal dat jullie ook deze keer weer zo hebben genoten. De foto die jullie hebben meegestuurd is prachtig, dank je wel daarvoor! Fijn om te horen dat de reisbeschrijving jullie opnieuw naar bijzondere plekken heeft geleid en dat de accommodaties in het algemeen goed bevielen. Jammer dat het huisje in Ramberg tegenviel. We nemen jullie feedback hierover zeker mee richting onze lokale partner. Dank voor het vertrouwen én de mooie woorden. We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw met jullie mee te mogen denken! Met vriendelijke groet, Team Cape Tracks --- Laat gerust weten als je hun naam erbij wilt of het iets persoonlijker of compacter wilt maken.
We wilden graag de Midzomer eens meemaken op de mooiste zeereis ter wereld. Na contact met Cape Tracks met deze vraag kregen we diverse voorstellen. Op vragen werd altijd snel, vriendelijk en adequaat geantwoord. De reis geboekt. Ook daarna werd op iedere vraag een antwoordt gegeven. Ruim voor de aanvang van de reis kregen we de reisbescheiden al. Hierbij ook een van dag tot dag boekwerk met allemaal wetenswaardigheden. Hier hebben we voor, tijdens en na de reis veel plezier van. Cape Tracks is van harte aan te bevelen. Wilt u een dag bij dag beschrijving: https://fam-hoen.jouwweb.nl/2020-2029/2025-07-havila
Beste Rein, Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de Midzomer én van de mooiste zeereis ter wereld! Dank voor jullie uitgebreide en positieve beoordeling. En uiteraard ook voor het delen van het interessante reisverslag. Zoals al besproken via de mail, gaan we binnenkort een korte samenvatting maken van jullie verslag voor op onze website, zodat ook anderen kunnen meegenieten van jullie ervaring. Fijn om te lezen dat jullie onze communicatie als snel en vriendelijk hebben ervaren! En super om te horen dat de reisbeschrijving zo goed van pas kwam, daar doen we het voor! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in ons en hopelijk tot een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Op ons verzoek een standaard autotour aangepast. Snel alles geregeld. Helaas ook twee keer het noodnummer moeten gebruiken. Beide keren snel gereageerd en oplossing geregeld. Minpuntje is de wel heel erg uitgebreide reisbeschrijving. Ruim 300 pagina's is veel te veel voor een rondreis waarbij je regelmatig de dag nodig hebt om van de ene naar de andere locatie te reizen.
De reis stond al lang op ons verlanglijstje en heeft aan onze verwachtingen voldaan. Veel gezien, mooie autoritten gemaakt! Prachtige uitzichten.. Kortom een mooie en leuke ervaring.
Beste Marjolein, Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van de rondreis! Fantastisch dat de reis aan jullie verwachtingen voldeed en jullie zoveel moois hebben gezien. Bedankt voor het delen van jullie ervaring met ons. Dit klinkt als een reis om lang positief op terug te kijken! Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De hele reis was goed georganiseerd. De vluchten, hotels en robuers, het waren mooie en goed gelegen verblijven. Fijn dat je 3 nachten op één plel bent, dat bouwt wat rust in.
Beste Nanny, Fijn dat jullie zo hebben genoten van de goed gelegen accommodaties en dat jullie de afwisseling met meerdere nachten op één plek prettig vonden. Inderdaad kan dat stukje rust tussendoor het verschil maken. Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de prachtige reisfoto. We hopen dat jullie met mooie herinneringen terugkijken en helpen graag weer bij een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Onze ervaring is dat alles prima was geregeld. Heel fijn vonden wij het boekje dat we bij de reis konden bestellen voor een gering bedrag. Daarin werd de reis beschreven met allerlei tips. Daar hebben wij veel gebruik van gemaakt. Scheelde veel uitzoekerij op de plaatsen van verblijf en onderweg.
Beste Peter en Rian, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de verzorging van de reis! En geweldig dat het reisboekje jullie goed van pas kwam. Dat is precies de reden waarvoor we het maken: om jullie meer te laten genieten en minder te hoeven zoeken onderweg. Dank voor het delen van jullie ervaring en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens op reis sturen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Van het begin tot het eind zijn we zeer goed geholpen bij onze reis naar Noorwegen. We bevelen iedereen aan om de reis via Cape Tracks te regelen. En het mooie was dat andere reizigers die we onderweg tegenkwamen, hetzelfde hebben ervaren. Complimenten aan het hele team.
Beste Michel, Wat een prachtige beoordeling, dank jullie wel! Erg fijn om te horen dat jullie reis naar Noorwegen zo goed is verlopen en dat onze service als ontzorgend en professioneel werd ervaren door jullie. En hoe leuk is het om te lezen dat jullie onderweg gelijkgestemden tegenkwamen met dezelfde positieve ervaring. Heel erg fijn dat jullie dit op deze manier aan ons laten weten. Mochten jullie in de toekomst nog een andere avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Perfect georganiseerd, prima locaties, duidelijke informatie
Beste Greet, Wat een mooi plaatje heb je meegestuurd bij deze fijne beoordeling! Dank je wel daarvoor. Goed om te lezen dat de locaties in de smaak vielen en dat de informatie voor jullie duidelijk was. Zo te lezen hebben jullie erg van de reis genoten. Geniet nog lekker na van alle mooie herinneringen en wie weet tot een volgend avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goede ervaringen met Capetrack. Mailtjes worden snel beantwoord en telefonisch ook goed bereikbaar. Er waren een paar schoonheids foutjes, nl er stond dat we in Hirsthals ons moesten melden bij de Colorlijn maar dit moest de Fjordlijn zijn voor de overtocht naar Stavanger. Bij de terugreis van Oslo naar Kiel, hadden we niet de juiste voucher, ontbijt en diner waren niet vermeld. Maar even een mailtje naar Capetrack en we kregen de juiste vouchers. Top. Ik ben zeer goed te spreken over Capetrack
Beste Klaas, Wat fijn om te horen dat jullie zo’n goede ervaring met ons hebben gehad. Bedankt voor deze mooie woorden en het delen van jullie feedback! Vervelend dat de vouchers niet juist bleken te zijn, maar ook met schoonheidsfoutjes streven we ernaar alles zo snel en goed mogelijk op te lossen. Fijn dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Nogmaals dank voor deze mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.