Perfect geregeld reis naar Zuid-afrika gehad met hele mooie locaties om te slapen/ verblijven. Zekers voor herhaling vatbaar.
Beste Mirjam, Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n prachtige reis naar Zuid-Afrika hebben gehad! Fijn dat alles goed geregeld was en dat de overnachtingsplekken zo goed in de smaak vielen. Dankjewel voor je mooie woorden, we helpen jullie graag weer met een volgende droomreis. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dit is echt een reis die eigenlijk iedereen een keer moet maken. Zo bijzonder, zo anders dan ik ooit heb ervaren. Gewoon magisch. Het noorderlicht, de huskeys, vissen, rendieren, sneeuwscooters. Het vriendelijke personeel en een geweldig uitzicht. Een dikke 10+ Helaas op de heenweg een geannuleerde vlucht, maar Cape Tracks en het hotel hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat het vervoer en de excursies in een dag minder haalbaar zijn geweest.
Beste Chantal, Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! En wat een prachtig plaatje heb je toegevoegd. Het klinkt alsof jullie een magische en onvergetelijke reis hebben gehad, en daar doen we het natuurlijk voor! Jammer dat de heenreis niet helemaal vlekkeloos verliep door de geannuleerde vlucht, maar fijn om te horen dat jullie tevreden waren met onze service in deze situatie waarbij we samen met het hotel alles op alles hebben kunnen zetten om jullie programma alsnog compleet te maken. We waarderen deze mooie beoordeling en hopen in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een bijzondere reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooi samengestelde reis naar Lofoten en Vesteralen. Goed advies ontvangen. Fijne reisbeschrijving. Goede hotels op voor de reis handig gekozen locaties. Prima geplande en verzorgde vluchten. En dan ook nog tot 3 keer toe het Noorderlicht gezien, dus helemaal top! Autohuur via Sunny Cars goed geregeld, alleen bleef de locale partij (Hertz) duidelijk in gebreke bij het oplossen van een klapband: pas na 4 uur wachten (en veel inzet vanuit Sunny Cars) kon contact worden gemaakt met Hertz (opgegeven noodnummers bleken niet bereikbaar) en vervolgens een monteur. Deze kon uiteindelijk na nog eens 4 uur ter plekke zijn. Dat laatste was begrijpelijk gezien de drukte waarmee de monteur te maken had, het optreden van Hertz viel ons erg tegen.
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad! Super om te lezen dat de reis, accommodaties en vluchten goed geregeld waren en dat jullie zelfs drie keer het noorderlicht hebben mogen bewonderen. Fantastisch! We vinden het erg jammer om te horen dat jullie ongemak hebben ervaren met de autohuur via Hertz. Dit is natuurlijk niet de service die je mag verwachten. We zullen dit, waar we kunnen, terugkoppelen. Gelukkig heeft Sunny Cars zich wel goed ingezet voor jullie. We hopen dat dit niet te veel invloed heeft gehad op jullie reis. Nogmaals bedankt voor jullie feedback. Ook in de toekomst staan we opnieuw voor jullie klaar bij het helpen van een prachtige reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Track heeft een schitterende reis voor ons samengesteld naar het winterse Lapland. De dagen bevatten leuke activiteiten en er was voldoende afwisseling. De accommodatie was prima verzorgd; mooie hotelkamer, zeer vriendelijk personeel, lekker eten, luxueus ingerichte centrale faciliteiten. De anderhalve dag aansluitend in Helsinki kan ik iedereen aanbevelen.
Beste Arend, Bedankt voor het delen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie reis naar Lapland zo magisch was en dat er voldoende afwisseling was in de activiteiten. Ook goed om te lezen dat de accommodatie waarin jullie verbleven, inclusief service en faciliteiten, zo goed is bevallen. En wat een prachtige foto hebben jullie meegestuurd, super gaaf dat jullie het noorderlicht hebben gespot en zo mooi hebben vastgelegd. Mochten jullie in de toekomst weer een andere avontuurlijke reis willen maken, dan staan we voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis is geweldig verlopen. Begon met veel voorpret door de mooie, in een brochure vervatte reisbeschrijving met alle logeeradressen, een omschrijving van alle relevante bezienswaardigheden en dieren in de omgeving. De gekozen lodges en B&B's waren bijzonder, van geweldige luxe tot zeer authentiek. De tenten van Buffelsdrift Game Parc waren geweldig, midden in een natuurgebied. We hadden geen betere keus kunnen verwachten! De huurauto welke was gehuurd voldeed aan de verwachtingen en toen de wagen in de middle-of-nowhere kuren begon te vertonen, werd deze door Europcar de volgende dag keurig gewisseld voor een nieuwe. Keurig. Elke geboekte adres verwachtte ons, elke geboekte activiteit wist van onze komst, kortom het was prima georganiseerd. Het was een reis die we nooit zullen vergeten, mede dankzij de goede voorbereidingen van Cape Tracks!
Beste Henry, Super om te lezen dat jullie zo’n fantastische reis hebben gehad! Goed om te weten dat de reisbeschrijving, lodges en B&B’s precies aan jullie verwachtingen voldeden en dat de organisatie goed verliep. Het is ook fijn om te lezen dat het kleine mankementje met de huurauto ook snel en naar tevredenheid werd opgelost met jullie. Bedankt voor je positieve beoordeling en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een reis die jullie nooit zullen vergeten! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Herinneringen gemaakt, met mijn dochter echt genoten , we zijn zo verwend !!!
Beste Nienke, Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige tijd hebben gehad samen! Erg mooi om te zien dat jullie samen onvergetelijke herinneringen hebben kunnen maken. En we zijn blij dat we daaraan hebben mogen bijdragen. We hopen dat we je in de toekomst weer kunnen helpen bij het plannen van nieuwe avonturen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Super fijne organisatie! Altijd een snelle reactie! Ze hebben in korte tijd een super mooie reis voor mij samengesteld en ook meegedacht welke transfers in mijn situatie het handigst waren. En hierdoor heb ik de mooiste reis ooit kunnen maken!
Beste Hilde, Wat geweldig om te horen! Bedankt voor de fantastische review. We zijn ontzettend blij dat we je hebben kunnen helpen bij het samenstellen van een reis die je als de mooiste ooit beschouwt. Fijn dat onze snelle reacties en de op maat gemaakte transfers een verschil hebben kunnen maken. En wat een prachtig plaatje heb je meegestuurd! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgend reisavontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Reisorganisaties die eerdere reizen voor ons hebben geregeld, konden niet aan onze wensen voldoen en probeerden ons met een standaardpakket af te schepen. Bij doorzoeken op internet het bestaan van Cape Tracks ontdekt, dat wel bereid was maatwerk te leveren en dat ook nog eens snel en vriendelijk deed.
Beste René, Bedankt voor deze mooie woorden! We vinden het heel fijn om te horen dat jullie reis naar Rovaniemi en Äkäslompolo helemaal naar wens op maat kon worden samengesteld. Uiteraard hebben we dat met veel plezier gedaan! Hopelijk hebben jullie volop genoten van de magie van Lapland! En mochten jullie in de toekomst een andere reis op maat samengesteld willen hebben, dan staan we weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een geweldige reis van 3 weken, heel fijn in overleg samengesteld. Alle accommodaties waren goed tot uitstekend. Alles was perfect geregeld en duidelijk terug te vinden in ons reisprogramma. Alle lof voor Cape Tracks!
Beste Nicole, Enorm bedankt voor de fantastische beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad en dat alles naar wens was. We vinden het belangrijk dat onze reizigers een zorgeloze ervaring hebben, dus het is erg fijn! Ook aan de enthousiaste meegestuurde foto is te zien dat jullie ervan genoten. In de toekomst helpen we jullie graag weer met een nieuwe, onvergetelijke reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een prachtige reis gehad met Cape Tracks! Alles was tot in de puntjes verzorgd, van het verblijf tot de activiteiten. Op advies van Esther kozen we voor een 5-daagse reis in plaats van 7 dagen, en dat bleek de perfecte keuze. Buiten de activiteiten om was er niet heel veel te doen, dus 5 dagen gaf ons precies genoeg tijd om volop te genieten zonder dat het te lang werd. Ons verblijf in Wilderness Hotel Inari was fantastisch. Het hotel was sfeervol, het eten heerlijk en de service uitstekend. De reis was bovendien gunstig geprijsd, wat het extra aantrekkelijk maakte. Wij hadden een chalet zodat we iets meer leefruimte hadden. Dankzij de goede organisatie van Cape Tracks konden we zorgeloos genieten van deze unieke ervaring. We raden hen absoluut aan voor iedereen die een onvergetelijke reis naar Lapland wil maken!
Beste Reizigers, Bedankt voor jullie mooie review! Wat geweldig om te horen dat jullie zo’n fantastische reis hebben gehad en dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Fijn dat de keuze voor een 5-daagse reis goed heeft uitgepakt en dat jullie zo hebben genoten van het verblijf in Wilderness Hotel Inari. Het doet ons goed om te lezen over jullie complimenten over onze organisatie en service. Dat waarderen we enorm. Nogmaals dank en we hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen helpen bij een nieuwe onvergetelijke reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zoals we de reis in gedachten hadden is het ook verlopen, eigenlijk nog mooier!
Beste Arjan, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de reis niet alleen aan uw verwachtingen voldeed, maar zelfs nog mooier was dan u had gedacht. Dat is precies waar we het voor doen! Hopelijk heeft u volop genoten van alle bijzondere plekken en ervaringen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De organisatie is slecht, en dan vooral de terugkoppeling aan jou als klant. En mijn medisch dieet heb ik het boot personeel zelf ook stap voor stap uit moeten leggen en zelfs dan werden er nog fouten in gemaakt. Terwijl ik duidelijk in het Engels maanden vooraf aan had gegeven waar ik wel en niet tegen kan. Was een passagier met griep binnen, iedereen kreeg dat ook maar ik zit nogsteeds aan de extra medicatie ervoor omdat mijn darmen nog niet op orde zijn na het gebrekkige voedsel wat ik binnen hield. En wat cape tracks betreft, ik wist dat er 2 van de 4 ritten een service zou zijn die mij van of baar het hotel of de boot brengen zou maar welke rit dat was moest ik ter plekke uit zien te vinden. En toen ik 11:10 ,lokale tijd, opbelde -vanuit Argentinië- kreeg ik te horen dat mijn koffers binnen 20 minuten even op het afhaalpunt -Bij een parkeerplaats- afgeleverd moest worden. Tussen 8 en 11:30 Dit is mij nooit verteld. En de totaalprijs was het dubbele van wat andere, ook Nederlandse, passagiers moesten betalen. Als ik opbelde kreeg ik telkens hetzelfde ,duidelijk uit haar hoofd geleerde of recht van het scherm opgelezen, antwoord en daar moest ik het maar mee doen. En kledinginstructies waren ook foutief vertaald.
Beste mevrouw Bakkenes, Jammer om te lezen dat uw ervaring met ons negatief is uitgevallen. Graag lichten wij nog enkele punten toe zoals we ook in de e-mail naar u hebben gedaan. U noemt als eerst de slechte terugkoppeling. Dit verbaast ons, aangezien we u vrijwel wekelijks telefonisch hebben gesproken en telkens volledig hebben geholpen. Deze service hebben we uiteraard graag verleend. Een uitdaging was uw uitgebreide dieetwens. Wij konden hier door niet alles doorgeven aan bijvoorbeeld een KLM. Voor Oceanwide zijn al uw wensen wel degelijk doorgegeven, hiervoor moet een PIF (personal information form) worden ingevuld. Een collega heeft samen met u het formulier doorlopen en uw dieetwensen vertaald, hier heeft u zelf aan het eindakkoord op moeten geven om het te versturen naar Oceanwide. Tevens hebben we aangegeven, gezien uw uitgebreide dieetlijst, dit met de hotelmanager na boarding nog even op te pakken. Wij begrijpen dat de situatie aan boord wat vervelend kan zijn geweest vanwege een passagier met griep aan boord. Hopelijk begrijpt u dat wij hier helaas geen invloed op hebben. Vervolgens benoemt u enkele onduidelijkheden over de koffers en transfer. Alle transfer informatie stond in uw documentatie of op uw factuur, hier stond ook in vermeld dat de transfer in Ushuaia op eigen gelegenheid was. Ook staat er in de documentatie dat u de bagage tussen 08:00 en 11:30 moest inleveren. Het kan gebeuren dat u dit niet heeft gelezen in de uitgebreide reispapieren. We hebben u daarnaast regelmatig gesproken via de telefoon (ook over de transfers) dat we ons achteraf enigszins kunnen voorstellen dat al deze informatie wat verwarrend is geweest. U geeft aan dat de totaalprijs het dubbele was van wat andere hebben betaald aan boord. We kunnen ons dit haast niet voorstellen. We hopen dat u hierbij verschillende aspecten heeft vergeleken. Zoals het type hut aan boord, type hotelovernachtingen in Argentinië, vluchtprijs etc. Als laatste vermeldt u, dat het voor u overkwam alsof bepaalde teksten werden voorgelezen. Echter zijn de vragen die u ons stelde niet veelvoorkomend en hebben wij antwoorden daarop nergens genoteerd. De antwoorden/teksten werden dus zeker niet voorgelezen. Excuses wanneer dit wel zo op u is overgekomen. Gezien de foto's en uw omschrijving van een gave reisbeleving hopen we dat u toch een bijzonder mooie reis heeft kunnen maken! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We wilden naar Zuid-Afrika. Echt een rondreis maken van een kleine 3 weken op eigen gelegenheid met een auto. Beginnen in Johannesburg en eindigen in Kaapstad. Doelstelling was het land echt leren kennen. De krenten eruit te kunnen halen. Zo veel mogelijk verschillende indrukken opdoen. Door tijdgebrek hebben we deze wens in z'n geheel neergelegd bij Amber van cape Tracks. We hebben haar in drie kwartier uitgelegd wat we wilden én wat we niet wilden. Een paar weken later haar reisvoorstel ontvangen, inclusief haar activiteiten-voorstel. Dat geeft je meer dan voldoende vertrouwen in haar kwaliteit. Op een aantal kleine comfort-aanpassingen is het plan akkoord bevonden en betaald. "We zouden wel zien, waren domweg niet in de gelegenheid haar plan daadwerkelijk te bestuderen. Pas in het vliegtuig het routeboekje gelezen. Of we een routeboekje wensten vroeg ze. Daar zou wel een kleine vergoeding tegenover moeten staan. Vonden wij op dat moment een beetje truttig maar we hebben ook daarop ja gezegd. Dat Routeboekje blijkt daadwerkelijk een boekwerkje en geeft je een perfecte handleiding voor- en tijdens de reis. Wij hebben oprecht niets te zeuren of te klagen. Cape Track, en volgens ons met name Amber is een aanrader. Zij snappen het. Kost een beetje geld, dat is waar maar geen gedoe en prachtige herinneringen zijn vele malen meer waard.
Beste Robbert, Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn om te horen dat Amber jullie wensen zo goed heeft vertaald naar een op maat gemaakte reis door Zuid-Afrika. Goed om te lezen dat het routeboekje jullie zo goed heeft begeleid en dat jullie hebben kunnen genieten van een zorgeloze reis vol bijzondere ervaringen. Die zijn, zoals je zelf ook zegt, heel veel waard. En daar doen we het voor! Mochten jullie in de toekomst weer een onvergetelijke reis willen beleven, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fantastische reis en alle activiteiten perfect geregeld.
Beste Theo, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat je hebt genoten van de reis en de activiteiten. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een volgende onvergetelijke reiservaring! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie locaties en een reis met veel activiteiten en relax momenten.
Beste Peter, Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de familiereis. We zijn blij dat de combinatie van mooie locaties, leuke activiteiten en relaxmomenten goed in de smaak viel. Hopelijk kunnen we in de toekomst een andere avontuurlijke reis voor jullie organiseren! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Noorwegen is een prachtig land met ontzettend aardige inwoners. Er is heel veel te zien en te doen. Het weer is wel heel onvoorspelbaar waardoor het openbaar vervoer niet reed. Cape Tracks heeft ons daar heel goed bij geholpen.
Beste Tamara, Bedankt voor de mooie review en de vriendelijke woorden! We vinden het erg jammer dat jullie zoveel pech hadden tijdens de reis, wat mede kwam door de slechte weersomstandigheden. We hebben snel gehandeld waar we konden en contact gehouden tijdens jullie reis. We waarderen enorm dat jullie zo positief zijn gebleven. Het was fijn dat we jullie konden helpen waar mogelijk. Nogmaals dank voor jullie vertrouwen in ons, en hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen voor een avontuurlijke reis onder betere omstandigheden! Met Vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prachtige reis met veel verschillende bezienswaardigheden in Kaapstad
Beste Gerda, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je genoten hebt van al het moois in en rond Kaapstad. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Kwaliteit! Goed contact! Maatwerk!
Beste Eric, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je ons contact en de kwaliteit van de reis zo waardeerde. We vinden het belangrijk om maatwerk te bieden, zodat we ieders wensen perfect kunnen laten aansluiten bij de reis. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen bij een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een fantastische reis gemaakt. Accommodaties waren prima. Vol plezier van het boekje gehad. Zou alleen bij een volgende reis sowieso 3 nachten op 1 locatie willen blijven. 2 is wat kort.
Beste Eric en Elsbeth, Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van de reis en de accommodaties. Fijn dat jullie ook wat feedback geven over het aantal nachten; we begrijpen dat een langere tijd op één locatie soms meer rust geeft. Aan de andere kant heeft een langere verblijfsduur natuurlijk ook weer invloed op de totale reissom. Mochten jullie in de toekomst weer een onvergetelijke reis willen maken dan staan we voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De up-grade van Mhondoro was overweldigend, te luxe. Maar er super van genoten. Het verblijf in Louis Trichard viel tegen. Niet qua lodge, maar qua activiteiten. We hadden graag een culturele tour willen doen. Dit hadden we tevoren moeten reserveren. Via een lodge in de buurt toch een tocht gedaan, maar die was erg slecht geregeld en een te timide leerling als gids. Shindsela was een hoogtepunt, geweldige drives en ligging... De tour door Soweto viel beetje tegen. Apartheidsmuseum was mooi, maar bij het "beloofde" Soweto zijn we niet gestopt. Was te gevaarlijk werd gezegd, dat snappen we. Toch door de beschrijving van te voren was het een teleurstelling.
Beste Harrie, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn dat jullie genoten hebben van de mooie ligging van de accommodaties en de geweldige drives. Wat betreft de op- en aanmerkingen van jullie reis, deze nemen we mee. We hebben jullie tevens gemaild over de Soweto tour. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Tracks heeft voor ons gezin van 10 een familiereis samengesteld naar onze wensen. Incl. het boeken van excursies, de vliegtickets en huurauto's. Aan alles werd gedacht. We hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed geregeld. De voorbereiding en het contact met Amber was heel prettig. Dit gaf veel vertrouwen voor zo'n spannende reis waart we al jaren naar uit keken. Tijdens de tijd werden we onaangenaam verrast door een afgebrande accommodatie. Helaas was Cape Tracks niet goed geïnformeerd door de lokale partij. Na telefonisch en online contact hadden we voor ons tienen heel snel een andere accommodatie geregeld. Dit nog beter/mooier was dan de oorspronkelijke. Een topbureau waar je alles uit handen kunt geven.
Beste Corrie, Enorm bedankt voor de prachtige review en het delen van jullie ervaring! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie familiereis precies is geworden zoals jullie hadden gehoopt en dat jullie hier waardevolle herinneringen aan hebben overgehouden. Vervelend dat jullie te maken kregen met een last-minute verandering door de afgebrande accommodatie, maar fijn dat er toch snel een mooie oplossing is gevonden. We waarderen jullie vertrouwen en hopen dat we jullie in de toekomst opnieuw van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis met een goede route en leuke hotels. Snelle reactie van Cape Tracks toen de auto verhuurder niet adequaat reageerde op een probleem.
Beste Joop, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je genoten hebt van de reis, de route en de hotels. We hopen dat je met mooie herinneringen terugkijkt op de reis en helpen je graag weer bij een volgend avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Er word echt geluisterd naar jou wensen en hier maken ze een passende reis voor. Voordat de reis begint krijg je een reisgids met ontzettend veel, handige informatie. Wanneer er toch iets nog niet helemaal duidelijk is, staan ze je graag telefonisch te woord.
Beste Marit, Bedankt voor je fantastische review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de reisgids met informatie. We streven er altijd naar om een reis samen te stellen die aansluit op diens wensen en we zijn blij dat we daarin zijn geslaagd! Mochten je in de toekomst opnieuw een avontuurlijke reis willen maken, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie afwisselende reis, mooie combi Fjorden - binnenland. Locaties: 1. Heel mooi en gezellig op de camping met bakkerij 2. Te luxe woning voor deze hutten reis 3. Perfecte locatie 4. Fijn huisje op nu rustige locatie (Trollstigen is afgesloten) 5. Huis en omgeving prima. Plek op de camping minder. 6. Heel mooi huisje, heerlijk diner-privé in ons huisje.
Beste Bert en Margreet, Hartelijk dank voor het delen van jullie mooie beoordeling en daarmee het delen van jullie ervaring met de accommodaties. Voor ons heel nuttig! Fijn dat jullie genoten hebben van de reis en dat jullie tevreden zijn over onze service en communicatie. We organiseren ook in de toekomst graag weer een onvergetelijke reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben voor de tweede keer met Cape Tracks geboekt, naar volledige tevredenheid. Ze doen goede voorstellen tijdens het opstellen van de reis, ontzorgen voor vertrek zodat je alleen maar hoeft te genieten tijdens de vakantie. De volgorde van de verblijven was ook goed!
Beste Rene, Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen om opnieuw met ons te reizen! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie optimaal hebben kunnen genieten. We doen altijd ons best om voor iedereen een zorgeloze vakantie te organiseren! Wat een supermooi plaatje hebben jullie overigens meegestuurd! We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuw avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.