Enorm vriendelijke personeel dikke 10. Heerlijk dat er voor moeilijk lopende medemensen n shuttlebus gereed stond zowel in Eemshaven als in Kristiansand. Alleen héél jammer dat er van de ca 20 kerstmarkthuisjes er maar 3 open waren ondanks de belofte dat die op de dagen v.d. cruise schepen WEL OPEN zouden zijn.! Heerlijke minivakantie gehad.
Er was vanaf het begin goede communicatie. Alles is netjes in een overzicht gezet. Tijdens de persoonlijke afstemming is ook goed geluisterd naar onze wensen. De reis zelf was goed uitgezet met de juiste uitleg over leuke stops en bezienswaardigheden. Verder waren er leuke verblijfplaatsen die allemaal net verschillend waren, van een knus huisje tot een leuke hotelkamer. Alle reisbescheiden waren in volgorde gebundeld wat een goed overzicht gaf voor de vouchers. Toen er door weersomstandigheden tijdens de reis zaken veranderde werd dit ook goed en snel overlegd waardoor er meteen een alternatief was, erg fijn! Hier zit wel het enige punt van aandacht: er is meerdere malen tijdens de reis bij hotels het geval geweest dat de vouchers ingeleverd was en dat ze bij het uitchecken nog vroegen om een betaling. We moesten hierover dan in gesprek waarbij ze elke keer moesten zoeken naar de ingeleverde voucher. Mogelijk kan hier betere afstemming plaatsvinden met de hotels. Dit is maar een klein puntje, wat verder niks afdeed aan onze geweldige reis. Als we nog een week langer vrij hadden kunnen krijgen, waren we langer gebleven!
Wij hebben via Cape Tracks onze huwelijksreis geboekt. Het contact was fijn en laagdrempelig. Alles was verder perfect georganiseerd. De informatie vooraf was duidelijk en in Zuid-Afrika hebben we kunnen genieten van de heerlijke reis! Ik kan Cape Tracks warm aanbevelen.
Beste Gerard, Bedankt voor jullie fantastische beoordeling. Fijn om te horen dat jullie de vooraf verkregen informatie duidelijk vonden en dat jullie een heerlijke reis hebben kunnen maken door Zuid-Afrika. Een huwelijksreis zelfs! Heel erg bedankt voor het delen van jullie prachtige foto's en mooie verhalen. Uiteraard staan wij weer klaar voor jullie wanneer jullie een andere prachtige reis willen maken naar Zuidelijk Afrika, of het Hoge Noorden. Tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prachtige reis gehad, alles was goed geregeld! Goede hotels op perfecte locaties
Beste Bianca, Wat een fantastische beoordeling, erg fijn om te horen dat jullie een prachtige reis hebben gehad en dat alles goed geregeld is! Ook fijn om te lezen dat jullie in goede hotels hebben geslapen op perfecte locaties, dat is vaak een belangrijk onderdeel waar wij de hotels op uitzoeken. Mochten jullie in de toekomst weer naar Noord-Europa willen reizen dan horen wij het uiteraard graag! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hadden best wat wensen ten opzichte van het standaard aangeboden pakket, en die wensen veranderden in de tijd ook nog, maar dat hebben ze allemaal goed opgepakt en geregeld. Oorspronkelijk zouden we 2 jaar geleden al gaan, maar de reis werd door 'C' onmogelijk gemaakt. Ook bij die annulering is alles heel netjes opgelost.
Beste Michel, Erg bedankt voor het schrijven van deze positieve beoordeling, fijn om te horen dat het annulerings- en boekingsproces goed is verlopen en dat we uiteindelijk een mooie reis voor jullie hebben samen mogen stellen. Via de mail hadden we van jullie al een erg leuk verhaal met foto's ontvangen. Daar werden ook wij enorm enthousiast van. Uiteraard staan we in de toekomst graag weer voor jullie klaar. Wie weet tot snel, of tot een ander moment in Wierden. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Last minute (2 dgn voor vertrek) heeft Cape Tracks een reis voor mij samengesteld. Zelfs tijdens de reis heeft Ramon iom mij nog veranderingen toegepast. Zo werd er een extra hotel bij geboekt. De helikoptervlucht een dag naar voren gehaald (ivm het weer) en een hotel van 3 nachten naar 2 veranderd. Ik ben Ramon heel erg dankbaar dat de reis voor dit gezin een onvergetelijke herinnering is geworden.
Beste M. Hoezen, Bedankt voor de complimenten voor deze last minute reis. Ook op de laatste momenten denken we uiteraard graag mee met allerlei mogelijkheden tijdens de reis. Fijn dat dit zo gewaardeerd wordt en de familie een prettige reis heeft mogen beleven. Daar deden we uiteraard ons best voor! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een lange reis per auto vanuit Nederland naar de Noordkaap en weer terug. Veel gezien onderweg en vooral op de Lofoten en vanuit Alta naar de Noordkaap waren mooie stukken. Helaas niet altijd mooi weer, maar voldoende goed om actief bezig te zijn. De overnachtingen waren van normaal tot luxe, maar altijd voorzien van de faciliteiten die wij wilden hebben. De beheerders op de overnachtingsplekken waren vriendelijk en servicegericht, vooral in Gargia en Burtrask. Alleen bij Fauske Camping ging het even mis doordat de receptioniste alleen Noors sprak. Maar met tussenkomst vanuit Nederland was het probleem snel opgelost. De reisinformatie was overdadig en we hadden ruime keuze uit bezienswaardigheden. De volgorde in de reisgids was niet altijd conform ons reisschema, maar wellicht kwam dit doordat wij de omgekeerde weg hebben gevolgd (eerst Noorwegen en daarna Zweden). Misschien ook goed om aan te geven hoever sommige bezienswaardigheden van de normale route afliggen. Soms verkijk je jezelf op de afstanden in het buitenland.
Beste Gerrit Groen, Wat mooi dat jullie van de afwisselende landschappen in het uitgestrekte Scandinavië hebben kunnen genieten. Fijn om te horen dat de accommodaties aan jullie wensen voldeden en dat jullie ook actief bezig konden zijn. We zijn inderdaad druk bezig om de routeboekjes wat logischer en duidelijker te maken. Dus goed dat jullie aangeven wat jullie ervaring daarmee was. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken, laat het ons dan zeker weten. Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Met cape tracks samen gezocht naar mooie plekken om te bezoeken in Zuid Afrika. Werden op het vliegveld opgehaald door contactpersoon en naar de lodge gebracht. Huurauto werd later gebracht. Alle overnachtingsplekken waren prima voor elkaar. Mooie routes gereden en mooie dingen gezien. Top geregeld allemaal.
Beste Titia, Erg bedank voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat jullie mooie routes gereden hebben en dat de overnachtingsplekken prima voor elkaar waren. Dat horen we natuurlijk graag. Mochten jullie in de toekomst meer van Zuidelijk Afrika willen ontdekken, of wellicht Scandinavië. Laat het ons weten, we regelen graag weer een fantastische vakantie voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De lokatie was overal geweldig, wat een mooi plekjes. Het route boekje hebben we veel aan gehad en veel gebruik van gemaakt.
Beste Joke Stel, Bedankt voor deze fijne beoordeling. Leuk om te horen dat jullie de locaties overal geweldig vonden en dat jullie veel aan ons routeboekje hebben gehad. We stippelen graag de mooiste routes uit met leuke bezienswaardigheden. Fijn dat dit gelukt is. Mochten jullie in de toekomst weer naar Scandinavië willen reizen, laat het ons weten. We regelen graag weer een prachtige reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Zeer mooi plekken gezien, wilde eigenlijk alle ervaringen vastleggen en delen met anderen ter plekke…… maar dan vergeet je zelf te genieten, zeer gevarieerde omgevingen en moeite waard om terug te keren op een ander moment.
Beste Natalie, Erg bedankt voor deze superfijne beoordeling. Leuk om te lezen dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt, en die voor herhaling vatbaar is. Er is inderdaad veel moois om vast te leggen, dan zou het zonde zijn als u er zelf vergeet van te genieten, van de prachtige omgevingen. Wanneer jullie weer concrete plannen hebben staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Geweldige ervaring
Beste Bianca, Bedankt voor deze fantastische beoordeling. Fijn om te horen dat de overtocht fijn is verlopen, zonder problemen. We staan uiteraard in de toekomst ook graag weer voor jullie klaar, bijvoorbeeld voor een prachtige rondreis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prima ervaring met Norge Reisen! Goed voorbereid en duidelijke reisbeschrijvingen! Fijne bungalows!
Beste Truus, Heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling, heel fijn om te lezen dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt en hebben genoten van de herfstkleuren. Wat dat betreft hebben jullie in een prachtig seizoen gereisd! Ook goed om te lezen dat jullie in fijne bungalows hebben geslapen en dat jullie de reisbeschrijving duidelijk vonden. Mochten jullie in de toekomst weer graag naar Scandinavië willen reizen dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Tracks heeft voor ons een geweldige 11 daagse herfstreis naaar Noorwegen geregeld. Alles goed verzorgd en perfecte locaties geboekt. Ook aan het persoonlijke reisboekje hebben we veel gehad. Wij zijn 100 procent tevreden.
Beste Anneke, Wat een fantastische beoordeling, heel erg bedankt voor deze fijne woorden! Super om te horen dat jullie 100 procent tevreden zijn geweest over de reis. Goed om te lezen dat de accommodaties waarin jullie verbleven perfect waren en dat jullie ook veel gehad hebben aan het routeboekje. Uiteraard verzorgen we graag weer een volgende reis voor jullie, dus wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een voortreffelijke vakantie in Noorwegen gehad, over 't algemeen goede vakantiewoningen, goede routebeschrijvingen en gedetailleerde bezienswaardigheden tijdens de reis. De persoonlijke reisbeschrijving hebben wij als extra ervaren.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat jullie een voortreffelijke vakantie in Noorwegen hebben gehad. Er leuk om te lezen dat jullie de persoonlijke reisbeschrijving als iets extra's hebben ervaren. Er is veel te zien en te ontdekken in Noorwegen en met onze kennis en ervaring hopen we daar anderen op deze manier mee te helpen en daarmee ook het meeste uit hun reis te laten halen. Fijn dat dit bij jullie gelukt is. Ook fijn om te lezen dat jullie in goede accommodaties hebben geslapen. Dat horen wij natuurlijk ook graag! Erg bedankt voor deze super beoordeling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De hotels waren van een uitstekend niveau en allen zeer centraal gelegen in de steden (loopafstand van het centrale treinstation). Misschien één klein minpuntje, de hotels zijn groot en worden ook voor conferenties e.d. gebruikt. Dus 's ochtends bij het ontbijt is het vaak druk en zoeken naar een plekje. De ontbijten zelf waren zeer goed en zeer uitgebreid. De hotelkamers waren proper, maar wel vrij standaard. Bij het hotel in Stockholm moest je zelf een dag van te voren aangeven dat je kamer gereinigd dient te worden. Deed je dat niet dan werd de kamer je gehele verblijf (voor ons 5 dagen) niet gereinigd en niet van schone handdoeken voorzien (klein minpuntje). De bus-, en treinreizen tussen de steden waren ook goed en gepland op gunstige tijdstippen. Dit laatste gold ook voor de KLM heen- en terugvlucht. Dat het op Schiphol momenteel zo'n zootje is daar kan Cape Tracks niets aan doen ;-)
Beste Henri, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goede reis hebben gehad en verbleven hebben in accommodaties van goede kwaliteit. Vervelend om te horen dat de ontbrekende schoonmaak voor een klein minpuntje heeft gezorgd, we kunnen begrijpen dat dat niet helemaal een gewenste situatie was. Voor ons een leerzaam moment om dit een volgende keer beter te communiceren naar potentiële reizigers. Uiteraard staan we voor een volgende reis weer voor jullie klaar. Dus wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een fantastische mooie rondreis gemaakt. De gereserveerde hutten waren allemaal zeer netjes en schoon. Altijd was er wel iemand in de buurt die advies kon geven. De routes die aanbevolen waren in het reisboekje hebben wij gevolgd en deze waren bijzonder mooi. Wij gaan zeker weer naar het mooie Noorwegen!
Beste Ellen, Wat een fantastische beoordeling, erg bedankt voor deze positieve woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de hutten waar jullie in geslapen hebben en dat jullie de persoonlijke reisbeschrijving hebben gebruikt. Leuk om te lezen dat jullie zeker weten weer eens naar het prachtige Noorwegen gaan. Het is en blijft zo'n divers land dus we begrijpen dat jullie nog een keer terug willen. Mochten jullie dan weer een andere mooie reis samengesteld hebben, laat het ons dan zeker weten. Geniet nog lekker na! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heel fijn dat Ramon ons wist te verleiden om in het naseizoen naar Noorwegen te gaan. We hebben een prachtige reis gemaakt met Indian Summer weer erbij. Genoten van de opkomende herfstkleuren ook!
Beste Eveline, Goed om te horen dat het herfstseizoen in het Noorden jullie zo is bevallen op aanraden van onze collega Ramon. Het is een seizoen dat vaak vergeten wordt, dus leuk om te lezen dat jullie een prachtige reis hebben ervaren. Mochten jullie meer willen ontdekken in het Hoge Noorden, of eventueel in Zuidelijke Afrika, laat het ons weten en we stellen graag weer een reis voor jullie samen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hadden de eerste helft mooi weer: 20 gr en zonnig. Dat heeft de reis aangenaam en onvergetelijk gemaakt. De tweede helft: regenachtig een paar hele dagen 10-13 gr, soms alleen een bui en soms droog. Jammer, maar het is niet anders in Noorwegen. De natuur ,de fjorden en de plaatsjes zijn prachtig. Vooral de indrukwekkende rotsen. Helaas wat zeeziek de laatste 2 dagen. Cape track (eigenlijk Norge) heeft de reis goed geregeld. De hut was prima, de taxis klopten. Op de terugweg stond hij zelfs klaar, we hoefden niet te bellen zoals op de heenweg. Wat kritiek: Heel onaangenaam dat Cape travel van tevoren niet duidelijk maakt dat je voor de 2e brochure 25 euro moet betalen, terwijl wij niet bij elkaar wonen, noch in dezelfde stad wonren. Ook voor het boeken van de KLM bus moest ik 25 euro betalen, niet duidelijk gemaakt, alleen toen de boekijng klaar was. Ik had het zelf prima kunnen regelen. Het komt heel onaangenaam over. Eetzaal was aan de kleine kant, maar ging wel. Bediening prima, heel aardig. Service op kamer idem. Bij sommige raampjes zat nog een soort tape dat je gebruikt bij het verven. Andere raampjes vertoonden roest daar waar het glas zit. Slordig. In de panoramalounge op dek 7 was het meermaals te koud. De tourleader was ook prima. opmerking: Trondheim op de terugweg:, van 6.30 - 9.30 u is heel onhandig. Alle winkels en veel bars zijn dicht. Excursie naar kathedraal kan wel, maar daar heb je op de heenreis tijd voor. De ceremonie na het passeren van de poolcircel op de terugweg: het was ons niet duidelijk dat we de champagne (a 12,50 per glas) moesten betalen. We kregen wel een lepel levertraan en de mooie lepel cadeau. Exsursies zijn belachelijk duur evenals alcohol.
Beste Elly, Erg bedankt voor deze uitgebreide beoordeling! Goed om te weten wat jullie belevingen en ervaringen waren tijdens de Hurtigruten reis. Het Noorse weer is inderdaad wisselvallig, maar de prachtige natuur maakt het vaak goed bij slecht weer. Wat betreft de 25 euro van de KLM, dit heeft het boekingskantoor doorberekend aan ons. Dit hebben zij gedaan vanwege een wijziging die zij moesten uitvoeren, omdat de bus later werd aangevraagd door jullie. Excuses dat dit onaangenaam op jullie is overgekomen en niet duidelijk is gecommuniceerd naar jullie. Ook jammer om te horen dat de reis met Hurtigruten een aantal kritiekpunten heeft ontvangen. Wij snappen dat bepaalde zaken niet ideaal zijn en we willen graag deze punten naar Hurtigruten doorsturen. Echter is belangrijk om te weten dat Hurtigruten al meer dan 100 jaar vanuit een postboot concept vaart, niet per definitie met de focus op een cruise voor toeristen. De kans is klein dat de Hurtigruten daarom iets aan haar vaarschema's of prijzen gaat wijzigen. Mochten jullie het belangrijk vinden, dan zouden jullie Hurtigruten ook zelf kunnen benaderen met jullie bevindingen. Gelukkig hebben jullie zo te lezen wel een prachtige reis gemaakt met een mooi eindcijfer. Mochten jullie weer eens een andere regio van Scandinavië willen ontdekken dan horen we het uiteraard graag! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Als je van natuur houdt dan is deze reis echt een aanrader! De bungalows variëren in kwaliteit, van vrij sobere hutten in Abisko en de Noordkaap tot zeer comfortabele vakantiehuizen op Dyrøya en Ekkerøy. De reis naar het noorden met de veerboot en nachttrein was lang, maar meer dan de moeite waard.
Beste Mia Bedankt voor deze leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie een verrassende reis hebben gehad en overweldigende landschappen hebben verkend. Ook goed om te lezen wat jullie ervaring is geweest met de accommodaties en de trein- en bootreis. Mochten jullie in de toekomst weer richting het Noorden willen. Laat het ons weten, we organiseren graag weer een prachtige reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een prachtige vakantie gehad in het zuiden van Noorwegen. We zijn gestart bij de bed&breakfast van mogens vrensted; dat was super! Vervolgens namen we de overtocht van hirthals naar kristiansand….die gelukkig ging (dagen voor ons vertrok hij niet ivm de wind wellicht handig om dit wel bij boeken aan te geven dat is wel een klein risico nl waar wij niet van op de hoogte waren). Wij vrvolgden onze reis eerst door het binnenland om bij de atlantische route weer via de kust af te dalen. We hadden prima campings en kampeerhutten op werkelijk prachtige plekjes. Hier en daar waren de kampeerhutten voor een gezin met vier waarvan de kinderen grote pubers, wel wat aan de krappe kant. We hadden dan bijvoorbeeld een stapelbed en een bedbank om s avonds uit te schuiven…dit hield zeer zeker niet over qua ruimte. De enige camping waar wij niet zo tevreden over waren was de laatste…hier verbleven wij drie dagen. Het viel ons qua camping en qua ligging tegen…we zaten eigenlijk aan de rand van een industrieterrein op camping volstadkogen hytter og camping te Sandnes. We hadden 1 toilet voor 4 hutten of je moest naar het douchegebouw lopen een eind van de hut weg. De afsluiter in hotel bystranda te Kristiansand was daarentegen weer fantastisch. Op de paar genoemde dingetjes na waren wij verder meer dan tevreden. Een mooie duidelijke reisbeschrijving met goede tips voor uitstapjes, routes en bezienswaardigheden. Ook de overige campings waren goed geselecteerd op ligging en mogelijkheden. Een heel ander aandachtspunt misschien om aan te geven bij toekomstige boekers is de hond. Het was voor ons de eerste keer dat we de hond mee hadden naar Noorwegen. Ze mocht overal los en zwemmen en op de campings was alles hondvriendelijk. Maar wanneer je ergens naar binnen wilt qua winkels of eetgelegenheden is de hond nergens welkom. Wel handig om te weten als je met hond reist.
Beste Martine, Heel erg bedankt voor deze beoordeling en uitgebreide feedback! Fijn om te lezen dat jullie een prachtige vakantie hebben gehad. Goed dat jullie aangeven wat jullie bevindingen precies waren en waar jullie tegenaan liepen. De opmerkingen wat betreft de hond en de camping in Sandnes zullen we goed bekijken. Toekomstige teleurstellingen voorkomen we natuurlijk het liefst. Dank voor het aangeven. Fijn dat jullie tevreden zijn over de reisbeschrijving en er veel goede tips, uitstapjes en routes uit hebben kunnen halen. Graag zien we jullie een volgende keer weer terug voor een andere fantastische reis. Geniet nog lekker na. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.