Zelfs aan de gehandicapte mens is gedacht/en extra aandacht besteed

Enorm vriendelijke personeel dikke 10. Heerlijk dat er voor moeilijk lopende medemensen n shuttlebus gereed stond zowel in Eemshaven als in Kristiansand. Alleen héél jammer dat er van de ca 20 kerstmarkthuisjes er maar 3 open waren ondanks de belofte dat die op de dagen v.d. cruise schepen WEL OPEN zouden zijn.! Heerlijke minivakantie gehad.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Kerstmarkt kristiansand

Een fantastische reis met zeer leuke accomodaties

Er was vanaf het begin goede communicatie. Alles is netjes in een overzicht gezet. Tijdens de persoonlijke afstemming is ook goed geluisterd naar onze wensen. De reis zelf was goed uitgezet met de juiste uitleg over leuke stops en bezienswaardigheden. Verder waren er leuke verblijfplaatsen die allemaal net verschillend waren, van een knus huisje tot een leuke hotelkamer. Alle reisbescheiden waren in volgorde gebundeld wat een goed overzicht gaf voor de vouchers. Toen er door weersomstandigheden tijdens de reis zaken veranderde werd dit ook goed en snel overlegd waardoor er meteen een alternatief was, erg fijn! Hier zit wel het enige punt van aandacht: er is meerdere malen tijdens de reis bij hotels het geval geweest dat de vouchers ingeleverd was en dat ze bij het uitchecken nog vroegen om een betaling. We moesten hierover dan in gesprek waarbij ze elke keer moesten zoeken naar de ingeleverde voucher. Mogelijk kan hier betere afstemming plaatsvinden met de hotels. Dit is maar een klein puntje, wat verder niks afdeed aan onze geweldige reis. Als we nog een week langer vrij hadden kunnen krijgen, waren we langer gebleven!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Auto rondreis Lofoten en Spitsbergen

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lofoten autorondreis en Spitsbergen

Goed georganiseerde reis

Wij hebben via Cape Tracks onze huwelijksreis geboekt. Het contact was fijn en laagdrempelig. Alles was verder perfect georganiseerd. De informatie vooraf was duidelijk en in Zuid-Afrika hebben we kunnen genieten van de heerlijke reis! Ik kan Cape Tracks warm aanbevelen.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid-Afrika

Geweldige ervaring, goed geregeld

Prachtige reis gehad, alles was goed geregeld! Goede hotels op perfecte locaties

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Norway in a nutshell

Prima geregeld allemaal

We hadden best wat wensen ten opzichte van het standaard aangeboden pakket, en die wensen veranderden in de tijd ook nog, maar dat hebben ze allemaal goed opgepakt en geregeld. Oorspronkelijk zouden we 2 jaar geleden al gaan, maar de reis werd door 'C' onmogelijk gemaakt. Ook bij die annulering is alles heel netjes opgelost.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Herfstreis Rondane

Erg positieve ervaring

Last minute (2 dgn voor vertrek) heeft Cape Tracks een reis voor mij samengesteld. Zelfs tijdens de reis heeft Ramon iom mij nog veranderingen toegepast. Zo werd er een extra hotel bij geboekt. De helikoptervlucht een dag naar voren gehaald (ivm het weer) en een hotel van 3 nachten naar 2 veranderd. Ik ben Ramon heel erg dankbaar dat de reis voor dit gezin een onvergetelijke herinnering is geworden.

• Personeel N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Farsund Stavanger Flekkefjord Kristiansand

Ondanks de lange afstand veel gezien en mooie ervaringen opgedaan in afwisselende landschappen.

Het was een lange reis per auto vanuit Nederland naar de Noordkaap en weer terug. Veel gezien onderweg en vooral op de Lofoten en vanuit Alta naar de Noordkaap waren mooie stukken. Helaas niet altijd mooi weer, maar voldoende goed om actief bezig te zijn. De overnachtingen waren van normaal tot luxe, maar altijd voorzien van de faciliteiten die wij wilden hebben. De beheerders op de overnachtingsplekken waren vriendelijk en servicegericht, vooral in Gargia en Burtrask. Alleen bij Fauske Camping ging het even mis doordat de receptioniste alleen Noors sprak. Maar met tussenkomst vanuit Nederland was het probleem snel opgelost. De reisinformatie was overdadig en we hadden ruime keuze uit bezienswaardigheden. De volgorde in de reisgids was niet altijd conform ons reisschema, maar wellicht kwam dit doordat wij de omgekeerde weg hebben gevolgd (eerst Noorwegen en daarna Zweden). Misschien ook goed om aan te geven hoever sommige bezienswaardigheden van de normale route afliggen. Soms verkijk je jezelf op de afstanden in het buitenland.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lofoten en Noordkaap per auto

Een geweldig goed geregelde vakantie gehad.

Met cape tracks samen gezocht naar mooie plekken om te bezoeken in Zuid Afrika. Werden op het vliegveld opgehaald door contactpersoon en naar de lodge gebracht. Huurauto werd later gebracht. Alle overnachtingsplekken waren prima voor elkaar. Mooie routes gereden en mooie dingen gezien. Top geregeld allemaal.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Kaapstad, Hermanus en Stellenbosch

Helemaal geweldig

De lokatie was overal geweldig, wat een mooi plekjes. Het route boekje hebben we veel aan gehad en veel gebruik van gemaakt.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Auto reis Zuid Noorwegen

Fantastische reis….. voor nu en nog eens

Zeer mooi plekken gezien, wilde eigenlijk alle ervaringen vastleggen en delen met anderen ter plekke…… maar dan vergeet je zelf te genieten, zeer gevarieerde omgevingen en moeite waard om terug te keren op een ander moment.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis maatwerk

Overtocht perfect zonder problemen

Geweldige ervaring

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Finland

Prachtige reis met Noorwegen in herfstkleuren !

Prima ervaring met Norge Reisen! Goed voorbereid en duidelijke reisbeschrijvingen! Fijne bungalows!

• Prijs N.v.t.
  • Personeel N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen,Rysstad,Vøringfoss,Lemonsjø ,Noresund.

Meedenkend en veel kennis

Cape Tracks heeft voor ons een geweldige 11 daagse herfstreis naaar Noorwegen geregeld. Alles goed verzorgd en perfecte locaties geboekt. Ook aan het persoonlijke reisboekje hebben we veel gehad. Wij zijn 100 procent tevreden.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Uitstekende producten en prima reisbescheiden!

Wij hebben een voortreffelijke vakantie in Noorwegen gehad, over 't algemeen goede vakantiewoningen, goede routebeschrijvingen en gedetailleerde bezienswaardigheden tijdens de reis. De persoonlijke reisbeschrijving hebben wij als extra ervaren.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) rondreis Zuid Noorwegen

Reis en verblijf van zeer goede kwaliteit!

De hotels waren van een uitstekend niveau en allen zeer centraal gelegen in de steden (loopafstand van het centrale treinstation). Misschien één klein minpuntje, de hotels zijn groot en worden ook voor conferenties e.d. gebruikt. Dus 's ochtends bij het ontbijt is het vaak druk en zoeken naar een plekje. De ontbijten zelf waren zeer goed en zeer uitgebreid. De hotelkamers waren proper, maar wel vrij standaard. Bij het hotel in Stockholm moest je zelf een dag van te voren aangeven dat je kamer gereinigd dient te worden. Deed je dat niet dan werd de kamer je gehele verblijf (voor ons 5 dagen) niet gereinigd en niet van schone handdoeken voorzien (klein minpuntje). De bus-, en treinreizen tussen de steden waren ook goed en gepland op gunstige tijdstippen. Dit laatste gold ook voor de KLM heen- en terugvlucht. Dat het op Schiphol momenteel zo'n zootje is daar kan Cape Tracks niets aan doen ;-)

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Stockholm, Oslo en Bergen

Magnifiek

We hebben een fantastische mooie rondreis gemaakt. De gereserveerde hutten waren allemaal zeer netjes en schoon. Altijd was er wel iemand in de buurt die advies kon geven. De routes die aanbevolen waren in het reisboekje hebben wij gevolgd en deze waren bijzonder mooi. Wij gaan zeker weer naar het mooie Noorwegen!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Roadtrip South Norway

Met verstand van zaken is er een prachtige reis samengesteld

Heel fijn dat Ramon ons wist te verleiden om in het naseizoen naar Noorwegen te gaan. We hebben een prachtige reis gemaakt met Indian Summer weer erbij. Genoten van de opkomende herfstkleuren ook!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Het was prachtig!

Wij hadden de eerste helft mooi weer: 20 gr en zonnig. Dat heeft de reis aangenaam en onvergetelijk gemaakt. De tweede helft: regenachtig een paar hele dagen 10-13 gr, soms alleen een bui en soms droog. Jammer, maar het is niet anders in Noorwegen. De natuur ,de fjorden en de plaatsjes zijn prachtig. Vooral de indrukwekkende rotsen. Helaas wat zeeziek de laatste 2 dagen. Cape track (eigenlijk Norge) heeft de reis goed geregeld. De hut was prima, de taxis klopten. Op de terugweg stond hij zelfs klaar, we hoefden niet te bellen zoals op de heenweg. Wat kritiek: Heel onaangenaam dat Cape travel van tevoren niet duidelijk maakt dat je voor de 2e brochure 25 euro moet betalen, terwijl wij niet bij elkaar wonen, noch in dezelfde stad wonren. Ook voor het boeken van de KLM bus moest ik 25 euro betalen, niet duidelijk gemaakt, alleen toen de boekijng klaar was. Ik had het zelf prima kunnen regelen. Het komt heel onaangenaam over. Eetzaal was aan de kleine kant, maar ging wel. Bediening prima, heel aardig. Service op kamer idem. Bij sommige raampjes zat nog een soort tape dat je gebruikt bij het verven. Andere raampjes vertoonden roest daar waar het glas zit. Slordig. In de panoramalounge op dek 7 was het meermaals te koud. De tourleader was ook prima. opmerking: Trondheim op de terugweg:, van 6.30 - 9.30 u is heel onhandig. Alle winkels en veel bars zijn dicht. Excursie naar kathedraal kan wel, maar daar heb je op de heenreis tijd voor. De ceremonie na het passeren van de poolcircel op de terugweg: het was ons niet duidelijk dat we de champagne (a 12,50 per glas) moesten betalen. We kregen wel een lepel levertraan en de mooie lepel cadeau. Exsursies zijn belachelijk duur evenals alcohol.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Hurtigruten Vesteralen 4 sept T/m 15 sept

Een verrassende reis in overweldigende landschappen

Als je van natuur houdt dan is deze reis echt een aanrader! De bungalows variëren in kwaliteit, van vrij sobere hutten in Abisko en de Noordkaap tot zeer comfortabele vakantiehuizen op Dyrøya en Ekkerøy. De reis naar het noorden met de veerboot en nachttrein was lang, maar meer dan de moeite waard.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Walkure Lapland

Goed georganiseerd reis door een prachtig land

We hebben een prachtige vakantie gehad in het zuiden van Noorwegen. We zijn gestart bij de bed&breakfast van mogens vrensted; dat was super! Vervolgens namen we de overtocht van hirthals naar kristiansand….die gelukkig ging (dagen voor ons vertrok hij niet ivm de wind wellicht handig om dit wel bij boeken aan te geven dat is wel een klein risico nl waar wij niet van op de hoogte waren). Wij vrvolgden onze reis eerst door het binnenland om bij de atlantische route weer via de kust af te dalen. We hadden prima campings en kampeerhutten op werkelijk prachtige plekjes. Hier en daar waren de kampeerhutten voor een gezin met vier waarvan de kinderen grote pubers, wel wat aan de krappe kant. We hadden dan bijvoorbeeld een stapelbed en een bedbank om s avonds uit te schuiven…dit hield zeer zeker niet over qua ruimte. De enige camping waar wij niet zo tevreden over waren was de laatste…hier verbleven wij drie dagen. Het viel ons qua camping en qua ligging tegen…we zaten eigenlijk aan de rand van een industrieterrein op camping volstadkogen hytter og camping te Sandnes. We hadden 1 toilet voor 4 hutten of je moest naar het douchegebouw lopen een eind van de hut weg. De afsluiter in hotel bystranda te Kristiansand was daarentegen weer fantastisch. Op de paar genoemde dingetjes na waren wij verder meer dan tevreden. Een mooie duidelijke reisbeschrijving met goede tips voor uitstapjes, routes en bezienswaardigheden. Ook de overige campings waren goed geselecteerd op ligging en mogelijkheden. Een heel ander aandachtspunt misschien om aan te geven bij toekomstige boekers is de hond. Het was voor ons de eerste keer dat we de hond mee hadden naar Noorwegen. Ze mocht overal los en zwemmen en op de campings was alles hondvriendelijk. Maar wanneer je ergens naar binnen wilt qua winkels of eetgelegenheden is de hond nergens welkom. Wel handig om te weten als je met hond reist.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zelf samengestelde rondreis Zuid Noorwegen

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.