Ik had de veerboot zelf geregeld en we zouden 9 dagen in Noorwegen zijn. Cape Track heeft voor mij 2 verblijfsplaatsen geregeld (Oanes Lyseford Hyttegrend en Vradal Hyttegrend) Een prachtig mooi mapje met alles erin qua bootreis, route naar eerste huisje , route naar 2de huisje en informatie over wat er allemaal te doen en te zien is. Wij waren helemaal enthousiast over Noorwegen én Cape Track!!
Beste Jenny, Bedankt voor deze enorm positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen dat jullie zo positief zijn over de reisbeschrijving en de accommodaties. Mochten jullie weer willen reizen naar het Noorden, of een ander gebied. Laat het ons weten, we organiseren graag weer een prachtige reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De heenreis op de boot van Finnlines was op zich goed, echter in de hut die wij hadden rammelde echt alles, dit was wel een dingetje, ik heb alle handoeken gebruikt om het rammelen te verhelpen ;o) verder ben je niet zolang op de boot, het was wel anders dan wij dachten. Er was in het tweede huis wel een probleem dat wij niet zo leuk vonden, dit huis was ingericht op een minder/invalide persoon, dit soort huizen moet je niet verhuren aan valide personen, dat past niet. Gelukkig is het door Cape Tracks goed opgelost door een ander huis te boeken, dit heeft wel de reis gered. Het derde huis was op zich goed maar niet het huis of in de buurt van de camping van die in de reisbeschrijving staat, dit was ook niet echt duidelijk aangegeven naar mijn idee. De locatie op zich was mooi, niets op aan te merken maar je moest wel minimaal 20/25 km rijden voordat je iets kon gaan doen. Verder hebben wij een fantastische vakantie gehad
Beste Ruud, Heel erg bedankt voor jullie beoordeling en feedback! Goed om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt, super. Fijn om te horen dat onze oplossing goed heeft uitgepakt voor jullie wat betreft de mindervalide accommodatie. Fijn dat dit de reis gered heeft. Wat betreft de reisbeschrijving naar de 3e accommodatie, dit zullen wij even aandachtig nalopen. In de toekomst is het natuurlijk prettig als dit voor andere reizigers duidelijk is. Erg bedankt! Mochten jullie in de toekomst weer naar het Noorden willen reizen dan horen we dat graag. We organiseren graag weer een reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een prachtige reis in samenspraak vastgesteld, aangepast op onze behoeften. Alle boekingen zijn tijdig en netjes gedaan, we hebben volop kunnen genieten van de goede informatie die we voorafgaand toegestuurd kregen. Een aanrader!
Beste Kim, Fijn om te lezen dat jullie onze manier van werken en communicatie als tijdig en netjes hebben ervaren. Dat is uiteraard waar we naar streven. We organiseren graag maatwerkreizen dus ook in jullie geval was dat uiteraard geen probleem! Goed om te weten dat jullie daarnaast ook hebben kunnen genieten van de informatie vooraf, super! Mochten jullie weer naar het Noorden willen reizen, of een ander gebied, dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een van jullie reizen naar Zweden en Noorwegen een beetje aangepast zodat het beter naar onze wens was en dit is perfect en snel gegaan.
Beste Corine, Bedankt voor deze leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van werken. We organiseren graag maatwerkreizen dus ook in jullie geval was dat uiteraard geen probleem! Mochten jullie weer willen reizen naar het Noorden, of een ander gebied. Laat het ons weten, we organiseren graag weer een prachtige reis voor jullie op maat. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis voldeed aan onze verwachtingen. We hebben veel verschillende streken binnen Noorwegen gezien. Ongelooflijk veel mooie landschappen gezien. Er is goed gezorgd dat de reisdagen niet te lang waren. Fijn dat we gewoon konden genieten en onderrweg niets hoefden te regelen. Cape tracks stond klaar toen we een keer niet konden inchecken omdat receptie was gesloten en loste dit snel voor ons op. Grootste deel van de campings lag op mooie plekken. Fjordcamp oppdal nuorgam offersoy echte toppers wat betreft locatie De vier persoons hut kokkola noemden we ons kabouterhuisje. Maar verder prima. Wat wel opviel is dat het al naseizoen was en de recepties en horeca al dicht zijn. Voor vragen huur sauna ed moest je gaan bellen. Daarom werd er veel met sleutelcodes gewerkt maar die sms jes hebben wij nooit ontvangen. We waren met zijn drieen en daardoor hadden we vaak een upgrade naar grotere accomodatie. We vinden er net teveel luxe accommodaties tussenzitten terwijl we een kampeerhutten reis hadden geboekt let op.voor de boot bij andenes moet je vroeg uit bed zorg dat je er ruim op tijd bent. Wij waren een uur van te voren en konden nog net mee.
Beste Marianne Wat leuk om te lezen dat jullie een geweldig mooie reis hebben gemaakt! Bedankt voor de complimenten. Ook fijn om te lezen dat jullie hebben kunnen waarderen wat we tijdens jullie reis voor jullie hebben kunnen regelen. Wij vinden het niet meer dan normaal dat eventuele problemen natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. Excuses dat enkele accommodaties niet aan jullie verwachtingen hebben voldaan en wat luxer waren dan verwacht. Nogmaals erg bedankt voor het delen van jullie ervaring. Mochten jullie meer willen ontdekken van Scandinavië of eventueel Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ik wilde een combinatie van pakketreizen van Cape Tracks. Zij hebben zonder enig probleem mijn ideale reis door Scandinavië mogelijk gemaakt. Bij een volgende reis naar Scandinavië ga ik hen zonder twijfel weer inschakelen!
Beste Rob, Super om te lezen dat jullie een onvergetelijke reis hebben gemaakt, daar doen we het graag voor! Wij stellen inderdaad graag een reis samen die past bij de wensen, dus ook deze keer was dat geen probleem. Bedankt voor de positieve beoordeling en wat mooi om te lezen dat jullie ons weer in willen schakelen bij een volgende reis naar Scandinavië. Uiteraard staan we dan weer voor jullie klaar, wie weet tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
3 weken, 6 locaties, 3 bezochte steden en meer dan 10 hikes. Een actieve vakantie in dit fabelachtig mooie land. De locatie van de accomodaties waren uit de kunst, vaak aan het water met schitterende vergezichten of op een authentieke plek in het binnenland.
Beste Milly, Een prachtig cijfer hebben jullie ons gegeven, wat super. Het doet ons goed om te lezen dat jullie een ontzorgde vakantie hebben gehad en dat jullie van de schitterende vergezichten genoten hebben. De accommodaties selecteren we vaak mede door de schitterende liggingen, erg leuk dat jullie daar ook van genoten hebben. Zo te lezen zijn jullie erg actief bezig geweest, super! Graag tot een volgende keer uiteraard. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis door Noorwegen fantastische ansichtkaarten na iedere bocht. De reis beschrijving was goed Veel foto’s gemaakt langs de hele route. Mooie fietstochten gemaakt ,kleine wandelingetjes naar indrukwekkende gletsjers echt fantastisch
Beste Henk, Bedankt voor deze enorm positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen wat jullie allemaal gezien en gedaan hebben tijdens jullie rondreis door Noorwegen. Noorwegen is prachtig dus die fantastische ansichtkaarten begrijpen we helemaal. Ook fijn om te horen dat jullie wat aan de reisbeschrijving gehad hebben. Mochten jullie weer willen reizen naar het Noorden, of een ander gebied. Laat het ons weten, we organiseren graag weer een prachtige reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een super fijne vakantie gehad. Accomodaties waren prima, mensen waren zeer vriendelijke en behulpzaam. Ook de reisbeschrijving was een waardevolle bron van interessante plekken en mooie routes.
Beste Vicky, Bedankt voor deze fantastische beoordeling en de aanbeveling! Leuk om te horen dat jullie een geweldige reiservaring hebben gehad en in prima accommodaties overnacht hebben. Ook leuk om te lezen dat jullie erg veel aan de reisbeschrijving hebben gehad en daardoor interessante plekken en mooie routes hebben ontdekt. In de toekomst zijn wij jullie uiteraard graag weer van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Allereerst willen wij aangeven dat de rondreis door Noorwegen prachtig was. De Noren zijn een heer in het verkeer. We hebben in totaal 7300 km gereden. De door jullie uitgekozen hotels waren uitstekend. Ook waren de parkeer mogelijkheden goed aangegeven. We hebben wel een kritiek punt op de zogenoemde op maat geschreven persoonlijke reis beschrijving. Het eerst viel ons de wijze van schrijven op. De lay-out was onoverzichtelijk. Het zou fijn zijn als met grote letters bijvoorbeeld Dag 1 en daarna Dag 2 etc...werd getypt. De huidige letters die gebruikt worden bij de aanhef van een nieuw dagdeel zijn erg klein. De hotel adressen slecht leesbaar. Verder vonden wij de teksten chaotisch over komen. De tips werden in zinnen aaneen geschreven en dat was verwarrend. Wanneer het gaat over zorg op maat dan is het raar dat wij tips kregen om bezienswaardigheden te bezoeken die ons erg veel reistijd extra zouden kosten. Omdat wij in 22 dagen al 7300 km moesten rijden naar 20 overnachtingen zaten we niet te wachten op een tip die soms 150 km extra zou kosten. Sommige stadjes waren op onze wegen kaarten van de ANWB (schaal 1:800.000) onvindbaar. Ook onze navigatie en google maps liet ons regelmatig in de steek. De kaartjes in jullie mapje waren vaak te weinig gedetailleerd. We zouden liever zien dat jullie de reistips voor onderweg aanpassen aan het soort reis dat de deelnemer maakt. Wanneer er onderweg weinig tijd is geef dan tips die aan de route liggen. En vermeld bij de tip wat de extra reisafstand zal zijn. Dan kan de deelnemer zelf kiezen of het de moeite loont. Wat lay out betreft: Aanduiding tip 1.... tip 2...iedere keer in nieuwe alinea. Geef ook in de inleiding aan dat de reiziger extra gedetailleerde land kaarten van het land moeten aanschaffen. De in het boekje uitgebreidere informatie over geschiedenis etc... zou ook als bijlage kunnen worden geschreven. Dan zijn de teksten van de dag wat overzichtelijker en concreter. Wij hebben verder een prima reis gehad.
Beste Freek, Enorm bedankt voor deze uitgebreide beoordeling en feedback. Ten eerste, erg fijn om te horen dat jullie een fantastische reis hebben gemaakt door Noorwegen en dat de hotels uitstekend waren. Wat betreft het routeboekje met informatie: jammer om te horen dat jullie ontevreden zijn over de reisbeschrijving die jullie hebben ontvangen en de lay-out van dit boekje. Aan jullie opmerkingen te lezen gaan die voornamelijk over de oudere teksten en bijbehorende 'opmaak'. Zoals we in het routeboekje hebben aangegeven, zijn we druk bezig om de enorme hoeveelheid teksten volledig aan te passen en opnieuw te controleren. Veel van de 'oude informatie' die daar in staat klopt nog, maar wij kunnen begrijpen dat de leesbaarheid niet ideaal is. Excuses voor deze onoverzichtelijkheid, dat is natuurlijk niet ons uitgangspunt. We doen erg ons best om in de nieuwere teksten meerdere opties aan te geven van mogelijkheden in de buurt (ook puntsgewijs zoals jullie adviseren). Inclusief tijdsduur en aantal kilometer. Zo kan iedere reiziger zelf beslissen wat wel of niet haalbaar is voor zijn of haar reis. De ene persoon rijdt graag uren op een dag, de ander liever niet. Wat betreft de dagschema's die jullie adviseren, dat is een goed idee en gaan we bekijken om te gebruiken Nogmaals, dank voor de opmerkingen. We gaan ermee aan de slag. Uiteraard regelen we in de toekomst graag weer een reis voor jullie, met het streven dat jullie ook alles uit het routeboekje kunnen halen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fijne communicatie met Cape Tracks. Op twee na, waren de huisjes goed. Eén huisje was zeer goed en eentje was zeer verouderd. Cape tracks is snel met reageren met goede service.
Beste Erwin, Nogmaals bedankt voor deze beoordeling! We ontvingen een uitgebreide e-mail met jullie bevindingen van de reis waar we ondertussen op gereageerd hebben. Fijn om te weten dat jullie een fijne vakantie gehad hebben in Noorwegen en dat jullie een goede ervaring hebben gehad met onze service. Uiteraard regelen we graag weer een prachtige reis voor jullie, dus wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Uitgezonderd de laatste overnachtingsplaats hadden we alle slaapplaatsen aan Cape tracks over gelaten. Er was nogal wat verschil in onderkomens maar alle waren schoon en netjes. De route was geweldig en we hebben alle dingen die we wilden doen ook daadwerkelijk gedaan. Bij vertrek vanaf de overnachtingslocaties konden we telkens vroeg vertrekken, uitgezonderd in Idre waar we pas na 08.30 konden vetrekken omdat eerst de kampeer hut gecontroleerd diende te worden. (Dit was ons vooraf niet bekend) Omdat we die dag een lange rit gepland hadden waren de beheerders genegen om de inspectie om 08.00 uur te houden. (tip: heb je een lange reisdag gepland informeer dan even voor het boeken van een locatie of je vroeg weg kunt.) Al met al een geslaagde vakantie temeer omdat we in deze drie en een halve week maar een dag regen gehad hebben.
Beste Peter, Bedankt voor jullie uitgebreide maar positieve beoordeling. Erg leuk om te lezen dat jullie een mooie reis met geweldige ervaringen gemaakt hebben. Fijn dat jullie een tip meesturen, we gaan kijken of we dit inderdaad kunnen verwerken in onze reisinfo. In ieder geval bij de desbetreffende accommodatie. Wat een geluk dat jullie zo'n mooi weer hebben gehad, dat maakt de reis wel extra genieten inderdaad. Mochten jullie weer willen reizen naar het Noorden, of een ander gebied. Laat het ons weten, we organiseren graag weer een prachtige reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goede accomodaties, mooie routes
Beste Eelke, Enorm bedankt voor de aanbeveling en positieve woorden. Fijn om te horen dat jullie in goede accommodaties hebben geslapen en mooie routes hebben gereden. Mochten jullie nog meer willen ontdekken van het Noorden, kom dan nog eens langs! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reisroute was goed uitgedacht en Capetracks heeft daarin actief met ons meegedacht. Ook bij het omboeken, omdat we onze vlucht gemist hadden, verliep het contact soepel en is er alles aan gedaan om onze reis goed te laten verlopen. We hebben een geweldige reis gehad.
Beste Moniek, Wat een super beoordeling, erg bedankt voor de complimenten. We denken inderdaad graag mee met ieders wensen. Fijn om te lezen dat jullie, ondanks die vervelende situatie met de geannuleerde vluchten, toch een geweldige reis hebben gehad. We zien het als ons werk om jullie een onbezorgde reis te laten ervaren. Fijn dat dat ondanks die situatie toch gelukt is. Mochten jullie meer willen ontdekken van Scandinavië of eventueel Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was tot in de puntjes geregeld. Goed bereikbaar via mail en telefoon. We hebben genoten van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft en mogen overnachten op prachtige locaties en accommodaties.
Beste Jacqueline, Bedankt voor deze fantastische beoordeling en de aanbeveling! Leuk om te horen dat jullie een prachtige rondreis door Noorwegen gehad hebben en in prachtige accommodaties overnacht hebben. Fijn dat alles tot in de puntjes geregeld was voor jullie en dat de communicatie goed was. In de toekomst zijn wij jullie uiteraard graag weer van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was de 2e keer dat we met Cape Tracks naar Noorwegen reisden. Dus we waren al bekend. Het begon met een zeer uitgebreide route omschrijving van dag tot dag met een beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden onderweg. Heel erg fijn. Een pluspunt zou nog zijn als er ook een echte wegenkaart van Noorwegen bij zou zitten zodat je niet elke keer op je telefoon hoeft te kijken, en de route ook op papier kunt uitstippelen. Wederom een fantastische reis gemaakt met uitstekende accommodaties. Deze accommodaties lagen allemaal op prachtige locaties en waren goed onderhouden. Prachtig aan het water, of in de bergen/natuur, met prachtig uitzicht en veelal met moderne inrichting en alles was aanwezig. Goede bedden, een compleet uitgeruste keuken, mooie veranda's (helaas vanwege het weer deze keer nauwelijks gebruik van kunnen maken). Ook een pluspunt dat de accommodaties veelal op kleinschalige campings liggen, dus waar je ook van de rust kunt genieten. En met hele vriendelijke eigenaren. Prachtige fjorden, watervallen, sneeuw, gletsjers en natuurparken gezien en de mooiste scenic routes gereden. Door Cape Tracks weer uitstekend geholpen om de reis en route naar onze wensen te maken.
Beste Karien, Wat leuk dat jullie weer een fijne ervaring met ons hebben gehad dit jaar. De beschrijving klinkt als een reis waarbij jullie veel gezien en ontdekt hebben. Wat super! Leuk om te lezen dat jullie weer genoten hebben van de reisbeschrijving en de accommodaties. We kiezen inderdaad graag de kleinschalige accommodaties die op prachtige locaties liggen. Bedankt voor de tip van de wegenkaart, we gaan kijken wat we daarmee kunnen doen. We regelen volgend jaar uiteraard weer graag een reis voor jullie. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis in Noord Noorwegen/Lofoten die Cape Tracks voor ons had samengesteld was schitterend. Goede accommodatie, tickets op orde en goede achtergrond informatie. Maar het allerbeste van Cape Tracks kwam naar voren toen we door de chaos op Schiphol onze vlucht hadden gemist. Het meedenken over een oplossing zodat wij toch met het ons gezin naar Noorwegen konden gaan was echt fantastisch. Daar heb je een reisbureau voor! Complimenten voor het team van Cape Tracks.
Beste Hans, Wat een super beoordeling, erg bedankt voor deze complimenten. Fijn om te lezen dat jullie hebben kunnen waarderen wat wij, in die vervelende situatie voor jullie, hebben gedaan. We doen er inderdaad alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen, met zulke zorgen wil je tijdens je reis natuurlijk liever niet te maken hebben. We zien het als ons werk om jullie een onbezorgde reis te laten ervaren. Fijn dat dat ondanks die situatie toch gelukt is. Mochten jullie meer willen ontdekken van Scandinavië of eventueel Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie rondreis , heel veel afwisseling door het gebruik van goede vakantie woningen, hotels en huttigrutten.
Beste Ad, Enorm bedankt voor de aanbeveling en positieve woorden. Fijn om te horen dat wij een zeer goede reis voor jullie hebben kunnen organiseren en dat jullie in afwisselende accommodaties hebben geslapen. Dat maakt een reis inderdaad erg leuk. Mochten jullie nog meer willen ontdekken van het Noorden, kom dan nog eens langs! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dit jaar een reis geboekt naar Noorwegen bij Cape Tracks. We hebben onze wensen aangegeven a.d.h.v. een voorbeeldreis op de website. Hiervan ontvingen we een offerte en na akkoord werd alles door Cape Tracks geboekt. In aanloop van de vakantie werden we op de hoogte gehouden van de voortgang. En na betaling van het totale bedrag, ontvingen we een mooi en duidelijke reisbeschrijving met allerlei tips. Dit hebben we veelvuldig gebruikt tijdens de vakantie. Tijdens de vakantie geen problemen ondervonden. Alles was goed geregeld. Top!
Beste René, Enorm bedankt voor jullie beoordeling! Erg fijn om te weten dat alles goed geregeld is geweest voor jullie en dat jullie onze service als goed hebben ervaren. Ook goed om te weten dat jullie de reisbeschrijving duidelijk vonden en wat aan de tips en informatie gehad hebben. Mochten jullie in de toekomst weer van onze service gebruik willen maken dan staat we uiteraard voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Na twee en een half jaar wachten was het eindelijk zover. Voor het eerst naar Noorwegen! Schitterende reis door een prachtig land met heel veel afwisselende natuur en landschappen.
Beste Tom, Leuk om te horen dat deze reis een overweldigende ervaring voor jullie was en dat jullie van de afwisselende natuur van Zuid-Noorwegen hebben kunnen genieten na zo'n lange tijd. Erg bedankt voor deze mooie aanbeveling. In de toekomst zijn wij jullie uiteraard graag weer van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alle vragen werden beantwoord, er werd goed meegedacht en de reis is tot in de puntjes verzorgd.
Beste Karin, Wauw, wat een fantastische beoordeling. Erg bedankt daarvoor. Goed om te lezen dat jullie een goede ervaring hebben gehad met onze service en communicatie. We denken inderdaad graag mee met ieders wensen. Mochten jullie meer willen ontdekken van Scandinavië of eventueel Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles van begin tot eind was super geregeld een mega uitgebreid informatiepakket met tips en adviezen was erg nuttig. De vouchers werkten super en maakten het heel eenvoudig.
Beste Peter, Enorm bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat alles super geregeld was, van begin tot eind. Ook fijn om te lezen dat jullie de informatie met tips en adviezen nuttig vonden. We organiseren graag weer een reis voor jullie in de toekomst voor wanneer jullie meer van Scandinavië of Zuidelijk Afrika willen ontdekken. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Door de corona werd onze reis 2x uitgesteld. Norgereiser boekte het allemaal netjes om voor een jaar later. Extra veel zin hadden we dus....eindelijk naar Noorwegen. De huisjes en kampeerhutten waren netjes en verzorgd. Luster fjordhytten was een toplocatie! Door de uitgebreidde info hadden we sommige uitjes er zelf nog bijgeboekt. (Dat maakt de reis nog leuker) bijv. Gletsjerhike en boottocht over Lysefjord. Ik had de reisinfo graag geprint ontvangen bij de reis. Het was erg veel om goed te kunnen overzien in .pdf
Beste Annemiek, Wat leuk om te lezen dat jullie een hele mooie reis hebben gemaakt! Goed om te weten dat jullie accommodaties netjes verzorgd waren en dat jullie door onze uitgebreide info nog wat activiteiten hebben kunnen bijboeken. In jullie boeking is er aangegeven om de reisinformatie per pdf te ontvangen. Mocht dat niet de bedoeling zijn geweest, excuses daarvoor! Een geprinte versie van alle informatie kan inderdaad fijner zijn. Enorm bedankt voor jullie fantastisch beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heerlijke vakantie gehad. Fijn dat er zo’n uitgebreid boekje met tips werd geleverd. De uitgekozen accommodaties waren perfect!
Beste MMH van den Bosch, Een prachtig cijfer hebben jullie ons gegeven, wat super. Erg bedankt voor deze positieve woorden en het doet ons goed om te lezen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Fijn om te lezen dat jullie wat hebben gehad aan het uitgebreide boekje met tips en dat de accommodaties perfect waren voor jullie. Graag tot een volgende keer uiteraard! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
In 2 weken tijd een zeer goede indruk op gedaan van Noorwegen. Doordat we op 4 mooie, totaal verschillende plekken zijn geweest, hebben we in vogelvlucht kennis gemaakt met Noorwegen. Wat een mooi land, wat een natuur en wat een vriendelijke mensen. Kortom een reis die wij als gezin nooit zullen vergeten.
Beste Joyce, Erg leuk om te horen dat jullie een goede indruk hebben opgedaan van Noorwegen. Bedankt voor deze positieve beoordeling en wat mooi om te horen dat jullie deze reis als gezin nooit zullen vergeten. Dan is ons doel als reisorganisatie bereikt, super! Geniet nog lekker na van de mooie momenten en we staan uiteraard klaar als jullie nog eens nieuwe herinneringen willen maken op reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.