Geweldige rondreis Noorwegen

Via Cape Tracks een geweldige rondreis door Noorwegen gemaakt. Op basis van een zeer prettig overleg is een route samengesteld en zijn accommodaties gekozen. Zowel de locaties van overnachten als de vakantiehuizen zelf waren zeer goed. Ook de op maat gemaakte routebeschrijving met zeer veel tips was erg goed. Een absolute aanrader.

T was prima

Leuke huisjes op afwisselende plekken. Hotels met ontbijt op terugreis was praktisch en fijn.

• Personeel N.v.t.

Super goed

Super goed, alles top geregeld en goed contact! Veel kennis en je word super goed op de hoogte gehouden ook als er in het land waar je heen gaat ontwikkelingen zijn. Problemen worden zeer goed opgelost!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Zweden Noorwegen

Top geregeld

Noorwegen is qua natuur een prachtig land. De huisjes waren top.

• Personeel N.v.t.

Prachtige reis

Alles was goed uitgelegd en geregeld, ook de bezienswaardigheden onderweg waren goed aangeven

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noordkaap en Lofoten

Geweldige eerste ontmoeting met Noorwegen

Alles was goed geregeld. Prachtige accomodaties en door Corona ook 2 keer in goed overleg omgeboekt. Goede communicatie en bereikbaarheid.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid-Noorwegen

Alles top geregeld door Cape Tracks

We zijn voor de derde keer op reis geweest met Norge Reiser Cape tracks. Alles was weer top geregeld.

Vakantie met prima accommodaties

Ligging van de huisjes in Olden en in Luster was heel goed. Huisje in Olden hadden we al eens eerder gehad (in privé geboekt). Ligging van huisje in Geilolia vonden we minder, gelegen aan de receptie met aan de achterkant een schitting tussen ons huis en de receptie. Dit huisje was wel het beste uitgerust en had een prettige indeling.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Fjorden

Wij hebben een heerlijke reis gehad

Dank voor de goede organisatie. Alles klopte, was goed geregeld en een erg leuke reis om te doen. Bovendien alle dagen zon in Scandinavië!

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Treinreis Stockholm, Oslo, Bergen

Cape Tracks heeft onze reis heel goed georganiseerd!

We hebben op prachtige locaties gezeten die we zelf niet ontdekt hadden.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis door Noorwegen met als noordelijkste bestemming de Lofoten.

Geweldig!!!

Ontzettend mooie reis. Ondanks dat we sommige dingen iets anders gedaan zouden hebben was de reis heel goed samengesteld.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Frida, Zweden en Noorwegen

There is no place like home, except Scandinavia !!

Mooie accommodaties, goede omgeving voor natuur activiteiten. Bedankt voor het meedenken bij het samenstellen van onze vakantiereis.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Tiveden NP, Torsby en Ronda e NP.

Mooie reis

Mooie reis, goede accomodaties, gewoon een mooi land!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Enorm genoten van de route door Noorwegen

Het was een mooie ervaring. Onze eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen rondreis

fantastische rondreis!

Mooie plekken gezien, goed georganiseerd, CT reageert snel op vragen en zit "kort op de bal". Uitgebreid documentatiepakket met achtergrondinformatie, reisadviezen en tips, veel aan gehad.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid-Noorwegen en Lofoten

Zorgeloos, persoonlijk reisadvies met veel tips

Wij hebben via Capetracks een autorondreis door Noorwegen afgenomen. Het reisvoorstel is enkele keren op ons verzoek aangepast. Dit contact ging via de mail, achteraf misschien niet zo efficiënt, maar leidde wel tot een mooie reis op maat. We hadden, behalve 2 overnachtingen op de veerboot heen- en terugweg (Kopenhagen-Oslo en Bergen-Hirtshals), steeds 2 overnachtingen per locatie. We verbleven dan meestal in een eenvoudige kampeerhut of bungalow. Hierdoor konden we een aardig deel van Noorwegen ontdekken. We begonnen in Trysil, wat noordoostelijk van Oslo ligt. Dit deel viel ons wat tegen, maar dat kwam misschien ook door het minste weer. Onze stop daarna in Heidal was echter weer fantastisch. In nationaal park Jotunheimen waren we zelfs nog liever langer gebleven, want effectief ben je overal maar één volle dag. De reis ging daarna verder naar het westen en via Molde, Vassenden en Kinsarvik kwamen we uiteindelijk in Bergen uit. Een prachtige stad. Het westelijk deel van Noorwegen was ook weer fantastisch met indrukwekkende landschappen vol steile fjorden, watervallen en bergmeertjes. De reisdagen tussen de accommodaties waren vaak tussen de 200 en 300km, maar daar doe je best lang over, dit de aard van de wegen en het landschap. Dat is zeker geen straf, want onderweg is er genoeg te zien, waar we ook de tijd voor namen, maar je moet er wel rekening mee houden. Hoogtepunten: Jotenheimen, Trollstigen, Geirangerfjord, Atlantikhavswegen en Bergen.

Machtig mooi

Mooie locaties gezien met uitgebreide reisbeschrijving geeft al vooraf een goed beeld

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Finland/Zweden en Noorwegen

Super vakantie

Wij hebben een top vakantie gehad Alles super geregeld , en de papieren allemaal netjes in een mapje Contact is zeer goed Wij gaan ons reis voor volgend jaar zeker weer bij jullie boeken

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Noorwegen

Jammer maar helaas !

Van te voren heel duidelijk aangegeven wat we wilden, goede bedden en comfortabele badkamer, restaurant / winkel in de buurt. In 2 van de 3 gevallen van 3 nachten werd alleen aan een redelijke badkamer voldaan. Bij 1 plek bedden heel slecht contact met cape tracks, moet accomodatie kans geven het op te lossen, accomodatie deed / kon dit niet. Toen werden we niet verder geholpen door cape tracks en hebben we zelf natuurlijk voor eigen kosten een hotel geboekt.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) lofoten

Denlen met je mee

Cape Tracks denkt met je mee en denkt vooruit als er hobnels in het reisplan komen. Ze anticiperen op zaken als drukte op Schiphol en stakende SAS piloten.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lofoten Roskwa auto rondreis

Goed op tijd, wel erg druk

Snel op en afleren, dat was fijn. Prima hut.

• Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Groningen Kristiansand

Prachtige reis door Noorwegen.

Elke accommodatie plek was een verrassing en een uitdaging om de omgeving te verkennen. De persoonlijke reisbeschrijving hielp daarbij heel goed!! De bootreis was een goede start, maar de zee was ruw en het schip niet zo stabiel. De huurauto bleek 12 km verderop van de haven te staan. Dat was even puzzelen bij de start. Maar we hebben van Noorwegen genoten.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) 16 dagen Noorwegen

Wat geweldig.

Het was een geweldige reis door Zuid-Noorwegen. We hebben veel gezien. Hele mooie routes gereden en voornamelijk genoten.

• Prijs N.v.t.
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zuid Noorwegen

Perfecte trip en zeker een aanrader voor iedereen

Duidelijk advies en hulp vooraf. De huisjes om te overnachten waren geweldig gesitueerd waarbij wel aangetekend dient te worden dat je vrijwel altijd eerst een stuk moest rijden om nog meer te kunnen genieten can wandelingen en of uitzichten De aangegeven tijd mag echt wel ruimer aangehouden worden. Hotels perfect en vriendelijk. Hotel in Oslo te grootschalig en minder klantvriendelijk.. Al met al een geslaagde trip waarbij een perfecte voorbereiding van jullie kant een grote pluim verdiend heeft

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondtrip noorwegen. Vertrek vanuit Hirtshal nasr Stavanger per boot.....lofthus....Bergen....luster ...Olden.....lemonslo....Oslo en dan per boot weer naar Kopenhagen

Goed verzorgde reis door heel mooi Lapland

Lapland is heel mooi en afwisselend om door te reizen, natuurlijk ook rustig en soms heel leeg. Cape Tracks heeft onze reis twee keer flexibel verzet (twee corona jaren) en reageert ook snel als er onderweg nog wat met het hotel overlegd moet worden.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland Walkure

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.