Via Cape Tracks een geweldige rondreis door Noorwegen gemaakt. Op basis van een zeer prettig overleg is een route samengesteld en zijn accommodaties gekozen. Zowel de locaties van overnachten als de vakantiehuizen zelf waren zeer goed. Ook de op maat gemaakte routebeschrijving met zeer veel tips was erg goed. Een absolute aanrader.
Beste Gert, Heel erg bedankt voor deze super beoordeling! Leuk om te lezen dat je ons aanraadt en dat jullie onze manier van communicatie als prettig hebben ervaren. Ook goed om te weten dat jullie de routebeschrijving met tips hebben gebruikt en in prettige accommodaties hebben overnacht. Dat horen we uiteraard graag! We zien jullie uiteraard graag nog eens terug. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Leuke huisjes op afwisselende plekken. Hotels met ontbijt op terugreis was praktisch en fijn.
Beste Wilma, Fijn dat jullie een prima reis hebben mogen maken en dat jullie op afwisselen plekken hebben geslapen. We regelen graag weer een nieuwe reis voor jullie in de toekomst. Geniet nog lekker na van de mooie momenten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Super goed, alles top geregeld en goed contact! Veel kennis en je word super goed op de hoogte gehouden ook als er in het land waar je heen gaat ontwikkelingen zijn. Problemen worden zeer goed opgelost!
Beste Carin, Wauw, wat een super beoordeling. Erg bedankt voor deze positieve woorden, fijn om te lezen. We doen er inderdaad alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen, wanneer je op reis gaat wil je die zorgen liever niet hebben en juist heerlijk kunnen ontspannen. Mochten jullie meer willen ontdekken van Scandinavië of eventueel Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan weer graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Noorwegen is qua natuur een prachtig land. De huisjes waren top.
Beste H van Krieken, Goed om te horen dat alles top geregeld was tijdens jullie reis door het natuurrijke Noorwegen en dat jullie genoten hebben van de huisjes. Bedankt voor de aanbeveling en uiteraard graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was goed uitgelegd en geregeld, ook de bezienswaardigheden onderweg waren goed aangeven
Beste Wybren, Bedankt voor de positieve beoordeling, fijn om te lezen dat alles goed is uitgelegd en geregeld. Hopelijk hebben jullie veel van de mooie bezienswaardigheden kunnen verkennen. Fijn dat jullie een prachtige reis hebben gemaakt. Mochten jullie in de toekomst meer willen ontdekken, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was goed geregeld. Prachtige accomodaties en door Corona ook 2 keer in goed overleg omgeboekt. Goede communicatie en bereikbaarheid.
Beste Martin en Jolanda, Leuk om te horen dat jullie een geweldige eerste ontmoeting met Noorwegen gehad hebben en in prachtige accommodaties overnacht hebben. Erg bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. In de toekomst zijn wij jullie uiteraard graag weer van dienst! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We zijn voor de derde keer op reis geweest met Norge Reiser Cape tracks. Alles was weer top geregeld.
Beste John, Superleuk en bedankt dat jullie dit jaar weer voor ons gekozen hebben! Fijn om te weten dat alles top geregeld was tijdens jullie reis. Dank voor deze fantastische beoordeling en uiteraard organiseren we graag weer een volgende reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ligging van de huisjes in Olden en in Luster was heel goed. Huisje in Olden hadden we al eens eerder gehad (in privé geboekt). Ligging van huisje in Geilolia vonden we minder, gelegen aan de receptie met aan de achterkant een schitting tussen ons huis en de receptie. Dit huisje was wel het beste uitgerust en had een prettige indeling.
Beste Ron, Erg bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te weten welke accommodaties jullie voorkeur hebben gehad en welke accommodatie wat minder was. Mochten jullie ooit weer een reis naar Scandinavië willen maken, we staan graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dank voor de goede organisatie. Alles klopte, was goed geregeld en een erg leuke reis om te doen. Bovendien alle dagen zon in Scandinavië!
Beste Marlies, Wat leuk om te lezen dat jullie een heerlijke reis gehad hebben! Goed om te weten dat alles klopte en dat we een leuke reis hebben kunnen organiseren voor jullie. Wat een weer hebben jullie gehad, heerlijk! We organiseren graag weer een mooie reis voor jullie in de toekomstig. Dus graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben op prachtige locaties gezeten die we zelf niet ontdekt hadden.
Beste Linda, Enorm bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat wij jullie reis goed hebben georganiseerd en dat we jullie prachtige plekken hebben laten ontdekken. Mochten jullie in de toekomst meer willen ontdekken van het Noorden of het avontuurlijke Zuidelijk Afrika, we organiseren graag weer een reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ontzettend mooie reis. Ondanks dat we sommige dingen iets anders gedaan zouden hebben was de reis heel goed samengesteld.
Beste Thijs, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie een geweldige reis hebben gehad en dat we het goed voor jullie hebben samengesteld. Mochten jullie meer van Scandinavië of zelfs Zuidelijk Afrika willen ontdekken: we staan weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie accommodaties, goede omgeving voor natuur activiteiten. Bedankt voor het meedenken bij het samenstellen van onze vakantiereis.
Beste Cor, Wat een super fijne beoordeling. Erg bedankt voor deze aanbeveling en graag gedaan. We denken graag mee met iedereen zodat de meest ideale reis gemaakt kan worden! Leuk om te lezen dat Scandinavië jullie toch een beetje een thuisgevoel heeft gegeven en dat jullie in mooie accommodaties hebben overnacht. Als jullie nog een keertje terug 'naar huis' willen, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis, goede accomodaties, gewoon een mooi land!
Beste Irma, Erg fijn om te lezen dat jullie een mooie reis door Noorwegen hebben gemaakt en dat jullie in goede accommodaties hebben geslapen. Enorm bedankt voor de aanbeveling en uiteraard regelen we graag weer zo'n gave reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een mooie ervaring. Onze eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt.
Beste Cor & Corry, Super om te horen dat jullie een mooie ervaring hebben opgedaan tijdens jullie mooie reis door Noorwegen. Gezien het niet jullie laatste keer zal zijn, kom vooral nog een keer langs. Dan stellen we weer een andere prachtige reis voor jullie samen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie plekken gezien, goed georganiseerd, CT reageert snel op vragen en zit "kort op de bal". Uitgebreid documentatiepakket met achtergrondinformatie, reisadviezen en tips, veel aan gehad.
Beste Theo, Enorm bedankt voor deze beoordeling! Fijn dat jullie een fantastische rondreis hebben gemaakt en veel mooie plekken hebben mogen ontdekken. Goed om te weten dat jullie onze service en manier van communiceren waarderen en dat jullie veel aan de reisadviezen etc. hebben gehad. We organiseren graag weer een mooie reis voor jullie dus graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben via Capetracks een autorondreis door Noorwegen afgenomen. Het reisvoorstel is enkele keren op ons verzoek aangepast. Dit contact ging via de mail, achteraf misschien niet zo efficiënt, maar leidde wel tot een mooie reis op maat. We hadden, behalve 2 overnachtingen op de veerboot heen- en terugweg (Kopenhagen-Oslo en Bergen-Hirtshals), steeds 2 overnachtingen per locatie. We verbleven dan meestal in een eenvoudige kampeerhut of bungalow. Hierdoor konden we een aardig deel van Noorwegen ontdekken. We begonnen in Trysil, wat noordoostelijk van Oslo ligt. Dit deel viel ons wat tegen, maar dat kwam misschien ook door het minste weer. Onze stop daarna in Heidal was echter weer fantastisch. In nationaal park Jotunheimen waren we zelfs nog liever langer gebleven, want effectief ben je overal maar één volle dag. De reis ging daarna verder naar het westen en via Molde, Vassenden en Kinsarvik kwamen we uiteindelijk in Bergen uit. Een prachtige stad. Het westelijk deel van Noorwegen was ook weer fantastisch met indrukwekkende landschappen vol steile fjorden, watervallen en bergmeertjes. De reisdagen tussen de accommodaties waren vaak tussen de 200 en 300km, maar daar doe je best lang over, dit de aard van de wegen en het landschap. Dat is zeker geen straf, want onderweg is er genoeg te zien, waar we ook de tijd voor namen, maar je moet er wel rekening mee houden. Hoogtepunten: Jotenheimen, Trollstigen, Geirangerfjord, Atlantikhavswegen en Bergen.
Beste Arnoud, Wat leuk om te horen wat jullie allemaal bewonderd hebben en waar jullie zo van hebben genoten. Gaaf! Een mooie route en inderdaad heeft Noorwegen zo veel prachtige natuur te bieden. Ook erg fijn om te lezen dat jullie ons contact als prettig hebben ervaren en dat dit zelfs een zorgeloze reis heeft opgeleverd. Daar doen we het voor. Wij zijn jullie in de toekomst uiteraard graag weer van dienst. Wellicht dan inderdaad telefonisch ;) Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie locaties gezien met uitgebreide reisbeschrijving geeft al vooraf een goed beeld
Beste Mart, Super om te lezen dat jullie een machtig mooie reis door Zweden, Finland en Noorwegen hebben gemaakt. Fijn om te lezen dat de uitgebreide reisbeschrijving jullie een goed beeld gaf, daar maken we ze voor! Enorm bedankt voor de aanbeveling en uiteraard regelen we graag weer zo'n geweldige reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een top vakantie gehad Alles super geregeld , en de papieren allemaal netjes in een mapje Contact is zeer goed Wij gaan ons reis voor volgend jaar zeker weer bij jullie boeken
Beste Tjitske, Erg bedankt voor deze fijne beoordeling. Goed om te horen dat jullie een top vakantie hebben gehad! Ook fijn dat jullie ons contact met jullie als goed hebben ervaren. Leuk dat we volgend jaar weer een reis voor jullie mogen verzorgen. We kijken er weer naar uit, tot snel! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Van te voren heel duidelijk aangegeven wat we wilden, goede bedden en comfortabele badkamer, restaurant / winkel in de buurt. In 2 van de 3 gevallen van 3 nachten werd alleen aan een redelijke badkamer voldaan. Bij 1 plek bedden heel slecht contact met cape tracks, moet accomodatie kans geven het op te lossen, accomodatie deed / kon dit niet. Toen werden we niet verder geholpen door cape tracks en hebben we zelf natuurlijk voor eigen kosten een hotel geboekt.
Beste Jan, Wat jammer om te lezen dat jullie reis door Noorwegen niet geheel aan jullie verwachtingen voldaan heeft. We hebben tijdens jullie reis verschillende contactmomenten gehad wat betreft de bedden bij één accommodatie. In vrijwel alle gevallen raden wij aan ter plaatse met de accommodatiehouder naar een oplossing te zoeken, zo hebben wij ook jullie dit geadviseerd te doen. Wij hebben uiteraard jullie klacht serieus genomen en de desbetreffende accommodatie om uitleg gevraagd. Daarin heeft de accommodatie aangegeven verschillende opties te hebben aangeboden, waaronder ook het aanbod om in een ander huisje te verblijven. Wellicht dat er miscommunicatie is ontstaan over de oplossingen ter plaatse. Wij hebben tevens nooit eerder klachten ontvangen over de bedden bij deze accommodatie en we hebben naar ons idee er op dat moment alles aan gedaan om jullie te helpen in deze situatie. Daarnaast zijn we continu bereikbaar geweest. Vooral in deze maanden waarin het hoogseizoen is, streven wij ernaar om snel te schakelen. Dit neemt niet weg dat wij het vervelend vinden dat jullie niet optimaal hebben genoten. Dat is absoluut niet de bedoeling geweest. Excuses voor dit ongemak, wij hopen dat jullie ondanks dit voorval toch genoten hebben van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Tracks denkt met je mee en denkt vooruit als er hobnels in het reisplan komen. Ze anticiperen op zaken als drukte op Schiphol en stakende SAS piloten.
Beste Willy, Heel erg bedankt voor deze positieve woorden! Prettig om te horen dat we goed hebben kunnen anticiperen op hobbels in jullie reisplan. Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen die fantastische en onbezorgde reis kan maken. Mochten jullie weer een avontuurlijke reis willen maken, laat het dan weten. We staan voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Snel op en afleren, dat was fijn. Prima hut.
Beste Corry Bedankt voor de beoordeling op de geboekte bootovertocht van Eemshaven naar Kristiansand. Goed om te weten dat jullie in een prima hut hebben geslapen en dat alles vlot is verlopen! Mochten we in het vervolg meer voor jullie kunnen betekenen dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Elke accommodatie plek was een verrassing en een uitdaging om de omgeving te verkennen. De persoonlijke reisbeschrijving hielp daarbij heel goed!! De bootreis was een goede start, maar de zee was ruw en het schip niet zo stabiel. De huurauto bleek 12 km verderop van de haven te staan. Dat was even puzzelen bij de start. Maar we hebben van Noorwegen genoten.
Beste Cok, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling! Leuk dat deze reis jullie heeft verrast op een aantal locaties en dat het jullie wat uitdaging heeft geboden. Fijn dat de reisbeschrijving jullie daarbij goed heeft geholpen. Jammer van het voorval met de huurauto en het onstabiele schip. Maar goed om te horen dat jullie al met al erg genoten hebben. Graag zien we jullie een volgende keer weer terug voor een andere fantastische reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een geweldige reis door Zuid-Noorwegen. We hebben veel gezien. Hele mooie routes gereden en voornamelijk genoten.
Beste Annemiek, Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben tijdens jullie reis door Zuid-Noorwegen. Er is zoveel moois te zien in Noorwegen, dus leuk om te lezen dat jullie daar gebruik van hebben gemaakt. Enorm bedankt voor de aanbeveling en uiteraard regelen we graag weer zo'n geweldige reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Duidelijk advies en hulp vooraf. De huisjes om te overnachten waren geweldig gesitueerd waarbij wel aangetekend dient te worden dat je vrijwel altijd eerst een stuk moest rijden om nog meer te kunnen genieten can wandelingen en of uitzichten De aangegeven tijd mag echt wel ruimer aangehouden worden. Hotels perfect en vriendelijk. Hotel in Oslo te grootschalig en minder klantvriendelijk.. Al met al een geslaagde trip waarbij een perfecte voorbereiding van jullie kant een grote pluim verdiend heeft
Beste Chris, Erg bedankt voor deze beoordeling, en de pluim. Leuk om te horen dat wij deze reis perfect hebben kunnen regelen voor jullie! Ook bedankt voor het doorgeven van de feedback over de reistijden en het hotel in Oslo. Goed om te weten. Geniet nog lekker na van de reis en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Lapland is heel mooi en afwisselend om door te reizen, natuurlijk ook rustig en soms heel leeg. Cape Tracks heeft onze reis twee keer flexibel verzet (twee corona jaren) en reageert ook snel als er onderweg nog wat met het hotel overlegd moet worden.
Beste Pieter, Goed om te horen dat jullie genoten hebben van jullie mooie reis door Lapland. Erg bedankt voor de complimenten en de fijne beoordeling. We streven er altijd naar om snel te schakelen en met reactie te komen. Fijn dat jullie die service waarderen. Mochten jullie ooit weer op reis gaan naar het Noorden, of een andere bestemming, laat het ons weten. We staan uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.