Het was een mooie reis en goede accommodaties
Beste Jacob-Jan, Fijn om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gemaakt en dat alles goed was geregeld. Bedankt voor de aanbeveling en uiteraard tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alle tevoren ontvangen reisinformatie is meer dan compleet. Veel mogelijkheden als suggesties. Vouchers ideaal. Accomodaties prima, soms met geweldig uitzicht zoals Kinsarvik en Stranda. Routes zijn duidelijk, gevarieerd en meer dan voldoende te doen onderweg. Kortom voor ons een prima reis in een fantastisch land met hele vriendelijke bewoners. Wat een rust!
Beste Herman, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Super dat jullie zo genoten hebben van deze reis, inclusief de reisinformatie met mogelijkheden, suggesties en routes. Ook fijn om te lezen dat de accommodaties zo goed bevallen zijn en jullie genoten hebben van de rust en de uitzichten. Het blijft een prachtig land! Mochten jullie meer van Noorwegen willen ontdekken, of een van de andere landen die we aanbieden, laat het ons vooral weten! We staan graag weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Noorwegen stelt nooit teleur. De rondreis was meer dan prachtig. Sommige onderkomens waren wel wat teleurstellend. Omdat wij met 2 personen reizen waren de hytten meestal de kleinste. *In Evje waren de eigenaars grootste deel van de dag afwezig, niet erg behulpzaam, we moesten wachten tot ze 's avonds arriveerden om te kunnen douchen omdat we daarvoor 10NKR nodig hadden. *De inrichting van Gjestbu in Tau was erg compleet, mooie locatie *In Kinsarvik was er geen plek om bij eigen hut buiten te zitten. *Luster Fjordhytter in Hoyheimsvik, prachtig gelegen, fantastisch uitzicht, perfect huisje *Fagernes, goed huisje, maar op dag van aankomst was de camping overvol. Op elk denkbare m2 werden tot laat campers geplaatst. Pas de volgende dag toen weer velen vertrokken zagen we pas hoe mooi de camping eigenlijk was. *Rjukan hytte, relaxte eigenaar. Huisjes staan prachtig gesitueerd, maar onze hut was niet schoon en de boel is daar erg verouderd en verwaarloosd. Op alle campings was het sanitair erg schoon.
Beste John, Fijn om te horen dat jullie een prachtige rondreis hebben mogen maken! Jammer om te horen dat er helaas wat accommodaties tussen zaten die jullie teleurstelden. Enorm bedankt voor het sturen van de feedback en jullie positieve opmerkingen omtrent de accommodaties. We hebben jullie feedback genoteerd en zullen dit intern opnemen. Eventuele toekomstige teleurstellingen voorkomen we natuurlijk liever. Fijn dat jullie je mening met ons hebben gedeeld. Mochten jullie ooit weer eens terug willen naar Scandinavië. We staan voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben de reis als mooi, maar ook intensief ervaren door het vele reizen. Maar we hebben genoten van het land. Alle campings waren netjes qua sanitair en huisjes en op prima locaties. We hebben wel regelmatig inclusief schoonmaak en linnen gehad, terwijl dit niet door jullie was aangegeven. In principe alleen maar goed natuurlijk. Wat wel fijn is als er wat meer vooraf gespecificeerd wordt wat we mee moeten nemen. Nu stond er dat er een gehele kampeeruitrusting mee moest. Nou, dat valt best mee. Overal zijn borden, glazen en bestek. Ook pannen of kookplaat zijn echt niet nodig. We hadden met minder verpakking dus toegekund. Dank voor de organisatie en het informatieboekje met de routes.
Beste Nieneke, Enorm bedankt voor de beoordeling en feedback. Goed dat jullie aangeven wat we anders of beter hadden communiceren naar jullie. We gaan eens goed bekijken hoe we dit in het vervolg anders kunnen doen. Al het rijden kan inderdaad intensief zijn, daar proberen we altijd goed naar te kijken. Gelukkig hebben jullie wel een mooie reis gemaakt. We organiseren graag weer wat voor jullie, dus graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We waren nog nooit in Noorwegen geweest. Was dus erg fijn dat alles zo goed geregeld was. Ook de accommodaties waren prima. We bestelen hutten, maar twee keer hadden we gewoon een heel appartement. Was ook wel even leuk, die extra luxe. Ook fijn dat je niet alles hoeft te regelen.
Beste Johan, Bedankt voor de fijne positieve beoordeling! Leuk om te horen dat jullie van de extra luxe hebben genoten en dat wij voor jullie het een en ander hebben kunnen regelen. Mochten jullie nog een keer naar Noorwegen willen reizen, of een ander Scandinavisch land, laat het ons weten. We regelen graag weer wat voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Na 2 jaar uitstel konden we dan eindelijk de auto rondreis Aegir in zuidelijk Noorwegen maken. De accommodaties waren prima en lagen op mooie locaties. De vakantiewoning Hoiland Gard in Ardal was de mooiste van allemaal, een prachtig huis met fijne tuin en een mooi uitzicht! De reisbeschrijving vonden we niet zo overzichtelijk. Wel fijne tips voor bezienswaardigheden en activiteiten. Onze eerste kennismaking met Noorwegen is goed bevallen, hartelijk dank voor het regelen (en verzetten!)
Beste Erna, Ten eerste, geen probleem voor het verzetten van de reis. Gelukkig hebben jullie de reis nu eindelijk kunnen maken en is deze goed bevallen. Dat is enorm fijn om te horen! Goed om te weten dat de accommodaties jullie bevielen en dat jullie wat aan onze tips en bezienswaardigheden hebben gehad. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Onze reis naar de Lofoten was een buitengewone ervaring. De wonderschone natuur is soms zo adembenemend dat we elkaar moesten knijpen om zeker te weten dat het echt was dat we er naar keken. De accommodaties die Cape Tracks heeft uitgezocht waren geweldig. Comfortabel, met mooie uitzichten, verdeeld over de Lofoten zodat we de verschillende eilanden goed konden leren kennen. De service van Cape Tracks is geweldig. Kort voor ons vertrek bleek SAS te staken en moesten we op een andere manier in het noorden van Noorwegen zien te komen. Cape Tracks denkt mee, plant en regelt, is goed bereikbaar en zorgt ervoor dat alles goed komt.
Beste Kirsten, Enorm bedankt voor deze enthousiaste en positieve beoordeling. Erg fijn om te weten dat jullie onze service geweldig vonden tijdens en vóor de reis. We zoeken altijd naar de juiste oplossingen, ook in het geval van de staking. Fijn om te horen dat jullie zo van de accommodaties en landschappen genoten hebben! Het is inderdaad een fantastische plek om doorheen te reizen. Mochten jullie ooit weer eens Scandinavië willen ontdekken, of Zuidelijk Afrika, laat het ons weten. We staan graag weer klaar voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis door Noorden van Finland, Zweden en vooral Noorwegen ( Vesteralen, Tromso, Alta, Noordkaap en Ekkeroy ) met eigen auto ( boot /nachttrein)
Beste José, Fijn om te lezen dat jullie een top vakantie hebben gehad naar al die mooie plekken die jullie hebben bezocht. Bedankt voor de aanbeveling en uiteraard tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was onze eerste keer in Noorwegen en zeker niet de laatste! Noorwegen is een prachtig land. We hebben genoten van de mooie fjorden, het prachtige landschap met de meren en watervallen, de verrassende hoogvlaktes en de bijzondere wandelingen. De accomodaties waren goed, bijna overal met een mooi uitzicht. Wij vonden het traditionele Noorse huis Eenstunet in Voss het leukst. De blokhut op camping Mindresunde was erg eenvoudig en klein. De beschrijving in het reisboekje was duidelijk en overzichtelijk. Ook over de communicatie met Cape Tracks zijn we heel tevreden. Kortom: een aanrader!
Beste Joke en Hans, Leuk om te horen wat jullie allemaal ontdekt hebben tijdens jullie reis, veel soorten landschappen zo te lezen. Bedankt voor het doorgeven van jullie favoriete en minder favoriete accommodatie, daar kunnen we wat mee. ook bedankt voor het aanraden van ons, dat zien we graag. Wanneer jullie nogmaals een reis gaan maken naar Noorwegen, laat het ons weten. We helpen jullie uiteraard nog een keer met een mooie reis naar dit land. Net vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wat hebben wij een fijne vakantie gehad in Zweden. Super hoe alles geregeld was qua boot en accomodaties. Wij hadden verschillende bungalows die stuk voor stuk heel goed waren. De ene wat ruimer dan de andere. De ene op een rustige plek, de andere op een camping met wat meer vermaak wat voor onze 2 kinderen ook heel leuk was. Op elke plek hebben wij ons uitstekend kunnen vermaken met diverse uitstapjes in de omgeving maar ook uitstapjes rond de accomodaties.
Beste Mirjam, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Super dat jullie zo genoten hebben van deze reis, inclusief de accommodaties en de mogelijkheden voor activiteiten. Een reis vol afwisseling zo te lezen! Graag tot een volgende keer uiteraard en geniet nog lekker na van deze reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Noorwegen was nieuw voor ons en dat maakt het een hele belevenis. Wat een geweldig land is dat. En de reis was zeer goed georganiseerd. Hierbij de aantekening dat deze voor corona, nu ongeveer 3 jaar geleden geboekt geregeld is. Toch is bijna alles goed verlopen. Ik vind vooral de beschrijving en documentatie van de reis en alles wat we onderweg tegen konden komen, perfect. De accommodaties waren zeer goed, alleen bij de laatste accommodatie was het minder. Verder was de hele reis een unieke ervaring.
Beste Peter, Wat fijn om te horen dat jullie eindelijk hebben kunnen genieten van de prachtige reis en dat deze goed bevallen is. Wij hebben een aantal fantastische foto's van jullie reis ontvangen per mail, erg leuk om te zien. Ook goed om te weten wat jullie mening is over de routebeschrijving en de accommodaties. We zullen jullie mening over de laatste accommodatie noteren, we nemen iedere mening serieus. Mochten jullie in de toekomst weer zo'n unieke ervaring willen opdoen, we staan voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fantastische rondreis langs unieke landschapskenmerken van Zuid Noorwegen. Eenvoudige maar uitstekend geoutilleerde hutten. Met vaak slechts 2 overnachtingen op 1 plek wel erg hoge reisdichtheid, gedeeltelijk goed gemaakt door autoritten door geweldige landschappen. Overwegend goed tot zeer goed weer gehad met slechts enkele regendruppels. Complimenten voor de zeer klantvriendelijke service van Cape tracks, voorheen Norge Reise, voor het ivm Corona tot tweemaal toe kosteloos omboeken van onze in 2020 geboekte reis. Het was het wachten meer dan waard!
Beste Marleen, Bedankt voor deze fijne beoordeling en de complimenten, leuk om te horen. Goed om te horen dat jullie van deze langverwachte reis hebben genoten en dat de accommodaties goed zijn bevallen. Mochten jullie in de toekomst meer van het Noorden willen ontdekken laat het ons vooral weten. We stellen met plezier weer een reis samen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis begon met de overtocht op de Romantica. Alles was perfect georganiseerd. Diner en ontbijt prima voor elkaar. De Atlantische kust is een prachtig gebied met z'n vele fjorden en kustweg 17. Een echte aanrader. Op een na waren alle hotels goed tot uitstekend. Het Ørnes Hotel viel behoorlijk uit de toon. Ons advies: haal deze uit jullie accommodatie aanbod. Het hotel is sterk verouderd, de gastvrijheid minimaal en het ontbijt was eveneens minimaal. De gebakken eieren bijvoorbeeld leken er al enige dagen te liggen. In het dorp zelf en de omgeving was weinig te doen. Twee overnachtingen daar bleek wat te veel. In ons geval hadden we beter door kunnen rijden naar Salstraumen. Daar was meer te doen, inclusief een uitstapje naar Bodo. De accommodatie aldaar was ook veel beter.
Beste Henk en Janny, Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat alles perfect geregeld was en dat jullie genoten hebben van de reis. Goed dat jullie het advies wat jullie hebben met ons delen. Ørnes Hotell is een hotel dat wij vrij weinig boeken en echt een alternatief is van een alternatief. Wij zullen jullie advies in ieder geval noteren en daar serieus naar kijken. Teleurstellingen voorkomen we natuurlijk liever. Nogmaals, dank voor het delen van jullie ervaring. Mochten jullie meer willen ontdekken van het Noorden, of een ander gebied, laat het ons weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het rijden met de auto is op sommige plekken tegen gevallen, vooral op de smalle wegen. Bij ons staat stryn, flaten op nummer 1 Dan Tau, met prachtig uitzicht Op 3 Vesterland, Dan Bessheim, hier staat t verkeerde adres op de voucher, was ook heel moeilijk te vinden Als laatste omastrand, zag er van buiten leuk uit, maar de bedden waren ronduit zeeeer slecht
Beste M.A.C. Ligtenberg, Bedankt voor jullie nuttige beoordeling van de reis. Leuk om te horen welke plekken jullie het leukste/mooiste vonden en welke locaties wat minder waren. Goed dat jullie dit doorgeven, zodat we dit kunnen aanpassen in onze routebeschrijving en met de accommodatie eigenaar erover in gesprek kunnen gaan. Bedankt en graag tot een volgende keer uiteraard! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Na 2 jaar uitstel door Covid eindelijk deze reis kunnen maken en het overtrof onze verwachtingen. De bootreis, de echte Noorse bungalows en de meer dan complete reisbeschrijving maakte het samen tot een onvergetelijke vakantie.
Beste Mieke, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn om te horen dat deze reis jullie verwachtingen overtrof! Gelukkig dat het zo goed is bevallen na 2 jaar wachten. Hopelijk kunnen jullie er nog een tijd van nagenieten. En natuurlijk zien we jullie graag in de toekomst weer terug. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De verbinding Eemshaven- Kristiansand is erg goed bevallen. scheelt heel veel reistijd en roll on roll off verloopt heel vlot. De vakantie begint met het oprijden op de boot. De accommodaties onderweg voldeden ruimschoots aan onze wensen. Een grote plus het heerlijke weer
Beste Sylvia, Wat fijn om te horen dat jullie reis zo goed bevallen is. Goed om te weten dat alle accommodaties aan jullie wensen voldeden. En als het mooi weer is dan zorgt dit zeker voor een extra positieve lading tijdens de reis. Erg bedankt voor het invullen van de beoordeling en mochten jullie graag meer willen ontdekken in het Noorden, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Niet de snelste maar wel de mooiste route richting het noorden. De tijd nemen om rustige vaak niet zo toeristische plekjes te ontdekken . Noorwegen weer op een heel andere manier ervaren.
Beste Göran, Bedankt voor het schrijven van deze fijne review. Leuk om te horen dat jullie Noorwegen op een hele andere manier ervaren hebben. De foto's die jullie hebben toegestuurd per e-mail waren fantastisch! Mochten jullie eens andere gebieden willen vastleggen, weg van de massa, laat het ons weten. We helpen jullie in de toekomst uiteraard graag weer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een supermooie vakantie gehad. We zijn zeer tevreden over het helemaal op maat maken van de reis. We hoefden maar aan te geven wat we wilden en het werd ingepast. Veel kennis aanwezig. Tijdens de reis: alle accommodaties waren goed geregeld en op mooie locaties. Vriendelijke eigenaren ook. En Noorwegen is gewoon een fantastisch land met prachtige natuur! Cape Tracks bedankt!
Beste Fam. Hampsink, Enorm bedankt voor jullie review! Erg fijn om te horen dat jullie zeer tevreden zijn over de op maat gemaakte reis en de accommodaties. Via de mail hebben we contact gehad en foto's van jullie mogen bewonderen, erg leuk! Mochten jullie in de toekomst weer van onze service gebruik willen maken dan staat we uiteraard voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was voor ons de eerste keer dan we naar Scandinavië gingen op vakantie. En dat was een geweldige belevenis. Het contact met Cape Tracks is altijd goed geweest, ook tijdens de corona periode waarin we de reis twee jaar hebben moeten uitstellen. De informatie en de reisbeschrijving vonden we niet realistisch, onderweg naar de overnachtingsbestemming kun je niet naar plaatsen om te bezichtigen daarvoor zijn de afstanden te groot. De accommodaties waar we overnachten: in Zweden is dat prima in orde daarover hebben we geen op of aanmerkingen. In Noorwegen kregen we de indruk, dat de overnachtingsplaatsen steeds soberder en minder comfortabel werden. Dit was ook de reden dat ik zelfs een keer gebeld heb. Het onderkomen in Saltstraumen wil ik omschrijven als Krot, lekke ramen waardoor het zicht naar buiten minimaal is en een deur die er bijna uitligt( verrot) en geen kooktoestel. In Nordmela: was niet te verwarmen, het was op het moment koud weer en de hut is niet geisoleerd. We hebben zelfs de kookplaat aan moeten doen om wat meer warmte te krijgen. In Moesjoen was er ook geen kookplaat. Nu is er wel de mogelijkheid om te koken op campings maar als meerdere gasten daar gebruik van maken is het niet te doen. Via de mail doe ik een aantal foto's van het onderkomen in Saltstraumen, waarover ik gebeld heb.
Beste Johan, Bedankt voor het delen van jullie ervaringen. Goed om te weten dat jullie een geweldige reis hebben gehad. Ondertussen hebben we mailcontact gehad met jullie, waarin we een oplossing hebben gevonden voor met name jullie onderkomen in Saltstraumen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Wij nemen hierover ook nog contact op met de accommodatie houder om toekomstige teleurstellingen uiteraard te voorkomen. Vervelend dat jullie te weinig tijd hebben gehad om bepaalde bezienswaardigheden te bekijken. Wij verwerken graag een uitgebreid aanbod in onze routeboekjes zodat iedereen zelf kan kiezen wat te doen of te zien onderweg. Dit varieert enorm per persoon en per reis. Vandaar dat wij de keuze en mogelijkheid liever in de routeboekjes laten staan dan ze geheel weg te halen. Nogmaals bedankt voor de beoordeling! Uiteraard zijn we jullie in de toekomst graag weer van dienst. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
1 minpunt is dat er niet bij gezegt is dat niet alle hutten pannen om te koken heeft. Zou mooi zijn dat bij elke hut een beschrijving staat wat er in die hut aanwezig isn
Beste Anneke, Bedankt voor het delen van dit minpunt tijdens jullie reis. We gaan deze feedback meenemen zodat toekomstige reizigers niet voor dezelfde verrassing komen te staan. Hopelijk heeft dit de reis niet te veel beïnvloed en graag regelen we in de toekomst weer een prachtige reis voor jullie. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was een prachtige reis! De boot was vertrouwd, weer helemaal prima met enorm vriendelijke bemanning en het eten uitstekend. Spitsbergen is een leeg en kaal eilanden gebied, heel bijzonder. Sommige landingen konden vanwege berenalarm niet doorgaan, er werd dan direct een alternatief gezocht. De ijsbeer die wij van redelijk dichtbij hebben gezien, was prachtig! Nog een paar beren gespot maar die waren slechts met een verrekijker nét te zien. Een paar stranden vol met walrussen gezien, heel indrukwekkend. Kortom, we hebben genoten!
Beste Janine, Wauw, wat een prachtige reis moet dat geweest zijn! Leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben en zelfs verschillende ijsberen hebben gespot. Verschillende condities spelen inderdaad een rol of een landing mogelijk is. Bedankt voor jullie flexibele inzet en de fijne beoordeling! Mochten jullie eens een andere expeditiereis willen maken of een ander gebied willen verkennen dan zien we jullie graag weer terug. Geniet nog lekker na van deze belevenis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben vooraf een goede reisbeschrijving en reistips gekregen, waar we veel aan hebben gehad. De accommodaties waren allen goed en Fjallnascamping in Tänndalen zelfs fantastisch met het uitermate vriendelijke Nederlandse echtpaar, die ons ook van vele tips hebben voorzien. We zijn achteraf erg blij, dat we zelf nog een extra hotel in Gardermoen hebben bedacht, waardoor de reis naar de boot in Oslo een stuk meer ontspannend werd, geen tijdsdruk. Verder waren ook alle vouchers goed geregeld en de telefonische contacten vooraf erg plezierig. We kijken met een zeer goed gevoel terug, net als bij onze reis naar Noorwegen in 2019.
Beste Jan, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling! Leuk om te horen dat jullie weer zo genoten hebben. Inderdaad slim van de extra nacht in Oslo, toch iets meer genieten op reis. Ook erg fijn om te horen dat jullie de gesprekken met ons als plezierig hebben ervaren. Laat het ons vooral weten als jullie nog een keer terug willen, of een ander land willen ontdekken! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Heel fijn dat Cape Tracks heeft geholpen om onze droomreis te verwezenlijken. Fijn dat Cape Tracks met ons heeft gekeken waar we heen wilden in Zuid Noorwegen en dat onze wensen zijn omgezet naar locaties. We wilden namelijk ook graag wandelen en er zijn daarom een aantal mooie wandelgebieden (ook onbekende zoals de Koningsweg) aan de reis toegevoegd. Het is heel prettig dat Cape Tracks de accommodaties, overtochten en de Norway in a Nutshell regelt maar het is ook heel prettig dat er verder ruimte is om zelf te bepalen wat we per dag wilden gaan doen. En niet, zoals bij een groepsreis, dat je 3 weken achter een gids aanhobbelt. En met alle tips in de reisbeschrijving hebben we een hele fijne reis gehad. Door het doorboeken is er een boeking niet helemaal goed gegaan maar dat was binnen een kwartier opgelost. En wat hadden we toen een mooi hotel met een magnifiek uitzicht over het fjord. Elk nadeel.....
Beste Femke, Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijn om te horen dat de verwachtingen van jullie uitgekomen zijn en dat wij onze rol hierin goed hebben kunnen vervullen. Ook goed om te weten dat jullie de mix van eigen initiatief nemen en de door ons geboekte activiteiten met reisbeschrijving via ons als prettig hebben ervaren. Nogmaals excuses voor die omboeking die niet geheel foutloos is verlopen. Fijn dat jullie het op deze manier toch positief kunnen inzien. Wanneer jullie nog eens op reis willen naar het Noorden (of wellicht richting Afrika) laat het ons dan zeker weten! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goed bereikbaar met merkbaar een goed netwerk en mensgericht!
Beste Arjan, Wat een super leuke reactie. Fijn om te horen dat jullie onze service zo positief ervaren hebben. Bedankt voor het beoordelen en uiteraard graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Nagenoeg al alle wensen voldaan. Prima communicatie. Goede reisbeschrijving als ben ik daar uit eigen wil wel fors van afgeweken maar als je voor de 1e keer naar Noorwegen gaat prima bruikbaar
Beste A Nab, Bedankt voor de super fijne beoordeling! Goed om te horen dat jullie een uitstekende ervaring hebben gehad met ons! We maken inderdaad graag een reis op maat dus goed om te weten dat we daar aan hebben kunnen bijdragen. Mochten jullie in het vervolg weer een avontuurlijke reis willen maken, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.