Geweldige reis gehad!

Het was een hele mooie en afwisselende reis.

Een heel goede vakantie

Wij kijken terug op een heel leuke vakantie met goede accomodaties.

• Kennis en vakmanschap

Prachtige en een verrassende reis.

We hebben een mooie vakantie gehad. Het was goed geregeld mooie huisjes die op prachtige lokatie s lagen. Vandaar uit mooie wandelingen, boottocht en passen gereden.

Prima geregeld

Prachtige vakantie, prima geregeld.

• Kennis en vakmanschap

Snelle en goede organisatie met leuke huisjes en goede informatie

Hele bereidwillige en snelle manier van organiseren. Denken echt mee! Kunnen ook andere zaken regelen zoals fiets huur. Super informatieboekje incl alle vouchers; echte meerwaarde. Vrijwel alle huisjes/chaletjes waren top; met name in Voss en Stryn. In sommige huisjes was het 2e persoonsbed-gedeelte te smal voor 2 personen. Erg enthousiast over wijze van werken en goede informatie voorziening.

• Kennis en vakmanschap

Perfecte reis zoals verwacht, prima georganiseerd en goede service.

Onze verwachtingen zijn helemaal uitgekomen ondanks moeilijke omstandigheden (Corona) bleef de service goed. Een jaar vertraging, een paar aanpassingen, toch een perfecte reis gehad.

• Kennis en vakmanschap

Persoonlijke benadering en kundige medewerkers

We kregen een uitgebreid reisprogramma dat op onze persoonlijke situatie was toegespitst. Alles, de overnachtingen, excursies ed., was goed geregeld. De uitgebreide routebeschrijving bevatte veel tips voor bezienswaardigheden onderweg.

Alles goed geregeld

Wij waren zeer tevreden

No nonsens bedrijf

De reis was prima voor elkaar en snel aan onze wensen aangepast. Cape track heeft verstand van de reizen die ze aanbieden!

Geweldig geregeld

Slechts één klein puntje: houdt rekening met 15 augustus, dan veranderd alles, van musea tot verrijden. Verder een fantastische reis, niets op aan te merken. Het klopte van A tot Z. Goede reisorganisatie, denkt mee met de wensen van de klant. Top

Hele mooie vakantie

Ok

• Kennis en vakmanschap

Perfect vakantieadvies op maat!

Nadat ik besloten had waar ik graag naartoe zou willen gaan op vakantie- en de activiteiten die ik wilde ondernemen, ben ik in contact gekomen met cape tracks. Zij hebben mij vervolgens heel deskundig- en prettig meegenomen in de mogelijkheden en dit goed afgestemd op mijn wensen. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg vriendelijk, is hun passie voor reizen duidelijk te merken en bieden ze vakkundig advies. Ik heb een top vakantie gehad, mede dankzij Cape Tracks!

• Kennis en vakmanschap

Een prima voorbereide reis die grotendeels klopte met de werkelijkheid

Een mooie rondreis langs 5 verschillende locaties, en 2 bootreizen. Het huisje van Gjerdset stond beschreven als een volledig ingerichte keuken, dat was naar onze mening niet geheel juist; het was een kleine nis met 2 elektrische kookplaten en een koelkast zonder vriesvak! Door de organisatie was er veel aan gedaan om de uitgestelde reis van voorjaar 2020 naar het hoogseizoen van 2021 te herplannen! Met dank!

• Kennis en vakmanschap

goed contact, ter zake en kundig

Binnen 24 uur hadden we een complete offerte afgestemd op onze wensen. Dat is knap. Ook in het 'bijslijpen' kwamen reacties snel. Een week later waren we onderweg. De kwaliteit van de geboekte hotels was prima en de kennis van de omgeving bleek ook in orde; waar nodig werd daar in het aanbod ook op ingehaakt. En als er dan onderweg een vlekje bleek, werd dat ook terstond opgelost.

geweldig

Een bijzondere reis, voor ons op maat gemaakt. De accommodaties, vluchten, huurauto, planning, alles was goed geregeld en sloot aan bij onze wensen.

• Kennis en vakmanschap

Unieke reiservaring met uitstekende reisgids

Uitmuntende reis gehad. De ontvangen reisgids is heel gedetailleerd. Bij problemen onder weg staat Norgereiser altijd klaar om je te helpen.

• Kennis en vakmanschap

Reis was geheel volgens verwachting

Grote betrokkenheid bij samenstelling reis.

• Kennis en vakmanschap

Dankzij Norge Reiser is onze reis deze zomer nog kunnen doorgaan. Door de corona zijn wij heel blij dat we onze reis gepland hebben bij deze organisatie. Want anders zou dit moeilijk te regelen geweest zijn doordat er verschillende verblijven afgezegd hadden. Norge Reiser had al snel alternatieve verblijven voorgesteld en gecontacteerd. Ze hebben ons ook goed geholpen met de nodige info omtrent reizen en corona door te geven. Een klein verbeterpuntje is om bij dringende zaken beter te bellen ipv dit via mail te regelen. Dus in het algemeen zou ik deze organisatie aan iedereen aanraden die een avontuurlijke reis wilt doen naar Noorwegen.

Wijzigingen goed opgepakt

Ondanks de diverse tussentijdse wijzigen in onze boeking als gevolg van het Coronabeleid is dat door Cape Tracks goed opgepakt. Wel zou ik het overzichtelijker vinden als ik telkens door dezelfde medewerker wordt geholpen; elke reactie kan van een andere collega komen.

Prima organisatie

Mooie afwisselende reis gehad langs fjorden bergen en rivieren, in leuke hytters overnacht.

Mijn ervaring is goed.

Ik ben heel tevreden met de manier waarop ik geholpen ben door de mensen die bij Norge Reiser werken. Ze hebben goed verstand van hun beroep en helpen ruimschoots hun klanten met eventuele problemen die er geweest zijn zoals in de Corona-tijdperk.

• Kennis en vakmanschap

2 x moeten verzetten vanwege Corona en dan alles goed geregeld geweldig.

• Prijs N.v.t.

Prima geregelde reis.

Professionele organisatie die tijd heeft voor persoonlijk contact. Alles goed geregeld en in elkaar gezet.

• Kennis en vakmanschap

Met kennis van zaken geven ze een hoge kwaliteit

Op basis van onze wensen is er een mooie reis samengesteld die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Ondanks beperkingen en onzekerheden m.b.t corona, zijn we volledig ontzorg. De reis van vorig jaar werd volledig omgeboekt naar dit jaar. Dit jaar heeft men alles in het werk gesteld om.de reis door te kunnen laten gaan. Mede dankzij de reisdocumenten, met alle tips en bijzondeheden hebben wij genoten van deze mooie rondreis in Noorwegen

Prachtige rondreis door Noorwegen gemaakt en prima verzorgd door Norge Reiser

Via Norge Reiser al twee keer een mooie reis door Scandinavië gemaakt. Dit jaar voor de derde keer. Was weer prima verzorgd. Leuke huisjes op prachtige locaties. Echt weer genoten van de prachtige natuur van Noorwegen. Dit keer met de ferry van Hirtshals naar Stavanger heen gegaan en terug van Oslo naar Kiel. Onder andere Lysefjord, Geiranger, Briksdal en Dovrefjell bezocht. Een geweldige muskusos Safari gemaakt door Dovrefjell en 11 muskusossen gezien.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks & Beluga Adventures

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks & Beluga Adventures onderscheiden zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.