Betrouwbaar, vlotte actie/ reactie en op maat gemaakte voorstellen

3e keer via Norge Reiser geboekt, niet voor niks: Betrouwbaar wat betreft boekingen en voorlichting. Reageren vlot op mail Proberen reis op maat te maken Enthousiast over accomodaties en reisplan, zit altijd wel een mindere tussen, maar zeker altijd ook eentje boven verwachting, Toon, communicatie altijd plezierig

Fijne vakantie.

Rustige vakantie, conform beeld en verwachting. Mensen ter plekke altijd kundig en behulpzaam. Score op onderstaande punten betreft de organisatie Norge.

• Kennis en vakmanschap

Het was helemaal geweldig.

Alle huisjes voldeden aan onze verwachting vooral het huisje in Eenstunet bij Voss De inrichting gaf ons echt het gevoel van zo leefden de Noren Voor 2 personen is een huis met 4 slaapkamers wat overdreven, maar wij vonden het geweldig. De ander huisje waren ook goed en gezellig, en de plek was ook goed. Ze pasten gewoon goed in het landschap

• Kennis en vakmanschap

Hele mooie reis gemaakt en zorgvuldig samengesteld

De reis is ons zeer goed bevallen. De boot en overnachtingen waren allemaal geregeld en we konden overal zo inchecken. De reis is zorgvuldig samengesteld en een mooie variatie van verschillende landschappen. De routes zijn erg mooi en afwisselend waardoor je reisdagen snel verlopen en niet saai worden. De hutjes zijn ook allemaal erg schoon en ruim, dit laatste komt misschien doordat we wat later in seizoen waren waardoor de hutjes weer in overvloed beschikbaar zijn. Een mogelijk klein verbeterpuntje betreft om aan te geven in wat voor hutje overnacht wordt. Er was vaak niet bekend of er keukengerei aanwezig was of niet. Als je dit van te voren weet kun je zelf spullen meenemen of juist thuis laten zoals in mijn geval.

• Kennis en vakmanschap

Mooie reis naar Zweden en goed georganiseerd

Prachtige reis gehad in zeer verschillende gebieden. Mooie natuur en zeer complete huisjes. Wij hadden ook een meerdaagse kanotocht geboekt. Deze was erg zwaar omdat je de kano en al je bagage regelmatig over land moest verplaatsen. Welliswaar met een karretje, maar vaak over steile en hobbelige paden. Ook het uit het water trekken van de kano tegen een helling op was erg zwaar. Vooraf was ons dat niet duidelijk. Het kan ook aan onze leeftijd liggen ;)

• Kennis en vakmanschap

een standaard reis met goede hotels die laten zien hoe het ook kan, helaas ook slechte hotels

*Noorwegen is prachtig, maar sommige suggesties in de routebeschrijving zijn niet heel reëel. Bijvoorbeeld als je een rit van 6 uur hebt met daarbij een suggestie van een wandeling van 7 uur. +/+ Jegtvolden Fjordhotel, een heel fijn hotel met prima kamers, gastvrije medewerkers +/+ Hotel Lyngskrao, een prachtig huisje met veel ruimte, zeer meedenkende receptionist, heel goed eten +/+ Scandic Bryggen, als alle hotels zo waren... dan had iedereen een onvergetelijke vakantie. Gastvrij, behulpzaam, mooie locatie +/+ Scandic Boras, hier weet men wat gastvrijheid is, ook voor de hond! Er was zelfs een doggybag met lekkers naast de drinkbak -/- Hotel Rondablikk is niet gastvrij, honden zijn volgens de site welkom, maar dit blijkt nergens uit, je moet via een achterom naar een kleine verouderde kamer. Het eten is slecht en duur. -/-hotel Selma Spa heeft veel pretenties, was in verbouwing, medewerkers onvriendelijk, ook hier met de hond via een nooduitgang naar de kamer -/- Arctic motell &camping, zeer verouderd huisje, doorgezakte banken en geen fatsoenlijke stoel om op te zitten.

• Kennis en vakmanschap

Na een jaar of tien georganiseerde reizen in Scandinavie wilden we zelf graag helemaal bepalen op welke plekken we zouden willen verblijven. In overleg met Norge Reiser kwamen we op drie plekken uit die precies voldeden aan onze verwachtingen, misschien zelfs wel overtroffen.

Organisatie prima

Organisatie prima. Wat wij hebben gemist is het maken van een betere keuzes wat betreft locatie van de huisjes en activiteiten in de omgeving. Wij hebben aangegeven dat we drie tieners hebben en nu zaten we te ver van leuke activiteiten. Of we waren op n camping met een kartbaan er naast, die alleen open was op zaterdag en zondag. En wij waren er tot vrijdag. Ondanks dat hebben we natuurlijk genoten van de prachtige natuur in Noorwegen en de rust bij de huisjes. Maar voor de kinderen hadden we meer avontuur verwacht. Check dus vooraf goed de plaatsen en wat er te doen is in de omgeving. Omdat wij hier geen tijd voor hadden om zelf de reis uit te zoeken hebben we n reisbureau ingeschakeld.

• Kennis en vakmanschap

Mooie reis naar Noorwegen gemaakt, prima tips en suggesties

We zijn 2 weken naar Noorwegen geweest, dit was onze kennismaking met dit prachtige land. We zijn van Hirtshals naar Bergen gevaren, hebben 3 tussenstops gemaakt waarbij we in hutten hebben overnacht. Daarna van Oslo naar Kopenhagen gevaren, waar we een extra nacht hebben doorgebracht om de stad te bezoeken. Dankzij Norge Reiser hebben we zorgeloos rondgereden met heel veel tips, we hadden reisbeschrijving van ruim 200 pagina’s. We hebben lang niet alles gezien en gedaan, maar dat was ook onmogelijk geweest. Reis was perfect geregeld, adressen waren zeer goed. Kortom tevreden!

flexibel -goede locaties-goede service

op maat gemaakte vakantie ook voor motorrijders er is rekening gehouden met onze eisen als motorrijders ,zoals groot huis /hut ook het hotel in Olso was een mooie afsluiter

Prima geregeld!

De voorbereiding en planning was uitgebreid en kritisch. De uitwerking, de reis, was fantastisch mede dankzij die goede voorbereiding en medewerking van Norgereiser. Ik zal Norgereiser hier nog uitgebreider over berichten.

• Kennis en vakmanschap

Vervoer en accomodatie geheel naar onze wens

Mijn vrouw zit in een rolstoel en daar is zeer goed op geantcipeerd. Wij zijn ervaren scandinavie-gangers en waarderen beide locaties als goed

• Kennis en vakmanschap

Het een was fantastische reis. Afwisselend door de verschillende landschappen. Combinatie van reizen en op de plek blijven geeft je de mogelijkheid zelf te kiezen. Dagje rust of toch ergens naartoe reizen of actief bezig zijn. 1 puntje : graag wat meer informatie van vertrek boten. Bij Kiel waren wij er al om 10 uur en konden de auto voor de poort laten staan en daarna de stad in. Van ook al aanwezige mede passagier gehoord. Wel om 12 uur weer terug zijn. In Bergen dachten we hetzelfde te doen, doordat de poort al open was(4 uur te voren) reden we naar binnen, foutje. Je kan dan niet meer weg. We hadden dus eerst in Bergen moeten parkeren en dan pas door de poort. Dan duurt wachten lang.

• Kennis en vakmanschap

Allen maar genieten van alles wat je ziet

Alles top geregeld.

Voor het eerst een autovakantie gedaan. Alles via Norge Reiser geregeld. Alles was prima verzorgd. Overnachtingen op mooie lokaties, overtochten met ferries e.d..

Goede organisatie

Prima geregeld. Geen opmerkingen

prettig geholpen

prettige ontvangst en vlot een reis samengesteld. rondreis langs huisjes gemaakt,prachtig. alleen laatste huisje wel erg primitief cq vuil.

• Kennis en vakmanschap

We willen nog eens terug.Dat zegt genoeg

De 4 verblijven zijn reuze meegevallen.Stilte,veel natuur. Vriendelijke uitbaters.Alles is prima geregeld.

• Kennis en vakmanschap

Onze wensen tot in de puntjes geregeld.

Onze rondreis hadden we nooit op zo'n manier uitgestippeld. Prima suggesties gedaan en tussentijdse wensen uitstekend uitgevoerd.

• Kennis en vakmanschap

Een prachtige op onze wensen afgestemde reis

Een prachtig vakantieland, geen verrassingen alles was geboekt en klopte. Accommodaties erg verschillend. Het was steeds weer een verrassing.

• Kennis en vakmanschap

Mooie reis met lange afstanden

De reis was goed georganiseerd. De huisjes goed (eerste huisje, omdat deze iets minder schoon was) tot zeer goed (alle overige huisjes) Enig minpunt vonden wij de lange afstanden (in tijd) tussen de huisjes, maar dit kan ook persoonlijk zijn. Verder was de reisbeschrijving niet altijd helemaal correct (dubbele teksten, sommige teksten spraken elkaar tegen). We hadden het prettig gevonden als die genummerd was, want nu moesten we steeds zoeken naar de juiste pagina’s, omdat bij opslaan van het digitale bestand en het steeds weer openen het bestand weer naar de 1e pagina ging. En een inhoudsopgave heb ik daarin ook wel gemist. Wij zijn vanaf de 3e locatie met de Flambahn gegaan, omdat deze dichterbij lag dan in de reisbeschrijving was aangegeven bij een volgende locatie. Daarnaast kwam we er gelukkig op tijd achter dat je daarvoor ruim van te voren kaartjes moet bestellen, omdat je anders gewoonweg geen plek hebt. Tip voor volgende klanten. Nogmaals... organisatie was prima.

• Kennis en vakmanschap

We hebben een hele mooie reis gemaakt!

We hebben een hele mooie rondreis gemaakt. Alles was ontzettend goed geregeld.

mooie reis

Ons was gezegd door u dat we vanuit de camping in Lofthus wel naar Bergen konden gaan voor een dag bezoek, dit bleek echter veel te ver! ongeveer 5 uur reizen enkele reis, dat is voor een dag bezoek niet te doen. Helaas hebben we Bergen dus niet bezocht. verder goed geregeld, mooie plekken gezien.

Geweldige reis op 1 accommodatie na

De accomodatie te Selseng, Songdal vonden wij een opvallende en tegenvallende keuze binnen deze reis. Het huisje was onderhevig aan verval, erg kaal en hol klinkend, oncomfortabele bedden, niet voldoende meubilair binnen en buiten (binnen zitplaats voor 3 personen, buiten eten was niet haalbaar) en te ver van de doorgaande wegen. Personeel uiterst vriendelijk!

• Kennis en vakmanschap

De reis en het verblijf in de hytte is ons zeer goed bevallen.

We hebben een erg mooie reis gemaakt en zeker ook ons voordeel gedaan met alle reisadviezen en ideeën in de reisbeschrijving. Overal was ons verblijf aangekondigd en hadden wij de rust om aan te komen op de tijd die ons paste. De hytte waren keurig schoon en compleet ingericht. Behalve in Bergen (geen potten en pannen en borden en bestek) maar we hadden zelf ook onze keukenspullen mee. We hebben een keer een wijziging in de planning gemaakt omdat we het jammer vonden dat we 4 nachten in hetzelfde gebied waren en vervolgens een hele lange dag moesten maken om Alesund te bezoeken. We wisten dat van te voren, dus geen probleem. Zelf een nacht een onderkomen gezocht en toch een halve dag in Alesund rondgekeken.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.