Rondreis zuid-west Noorwegen

Norge Reiser heeft voor ons een bestaande reis op een prima manier kunnen omzetten naar onze wensen. We kregen een prachtig info pakket en alle papieren kwamen ruim op tijd. Tijdens de reis hebben we contact met Norge Reiser moeten opnemen en ze hebben ons prima geholpen. (zelfs in de avonduren) Kortom, we zijn heel tevreden.

De Bure autorondreis was een prachtige kennismaking met Noorwegen.

Het was een mooie rondreis langs prachtige gebieden en leuke steden in zuid-Noorwegen. De door Norge Reiser verzorgde accommodaties waren prima en lagen op bijzondere locaties.

Top vakantie

Goed geregelde vakantie, nette accomodaties en een prachtige trip met een erg leuke routebeschrijving.

reis was prima georganiseerd,

wat betreft de kampeerhutten het verschil was vrij groot. omgeving van Viggja vonden wij niet zo mooi, de kampeerhut op deze camping was in slechte staat en erg sober ingericht. wij hebben een fantastische reis gehad,

Norge heeft een mooie reis samengesteld en alles goed geregeld

De routebeschrijving, met niet altijd de snelste routes, voerde ons door hele mooie landschappen. Er stonden ook goede tips in voor wat te zien en te doen. Contact via e-mail verliep soepel en snel. Hutten waren netjes en volgens de beschrijving. Was ons tevoren alleen niet duidelijk dat we voor de douches op de camping nog moesten betalen.

De boot was goed geregeld,de rest haden we zelf gedaan

norger reizen is ons heel goed bevallen

goed georganiseerd en veel informatie tijdens reis en over het verblijf wij boeken zeker weer eens bij norger reizen.

geweldig

gezellig ontvangst met koffie, prettig meedenkend met alle wensen!!! Kortom gewoon GOED!!!

Wij hebben een erg mooie vakantie gehad. Het reisboek vonden wij erg prettig en is tegelijk een leuke herinnering aan onze reis. De route is prachtig, overal is genoeg te doen. We hebben wel enkele aantekeningen, bevindingen: Voor Evje hadden wij een upgrade gedaan naar een duurder huis (8 of 9) om niet in een stapelbed te hoeven slapen. We kregen huisje 6, is zelfde prijsklasse zeiden ze op de camping en zij zeiden dat zij bepaalden ( op basis van leeftijd en gesteldheid van de gasten) wie in welke huisje komt en niet de reisorganisatie. Hebben hier verder ook niet moeilijk over gedaan . Huisje was prima en schoon. De camping in Lofthus hadden vieze sanitaire voorzieningen, (haren in wasbakken en doucheruimtes bij dames), dit kan ook aan het gedrag van de overige campinggasten liggen. Maar de camping was te groot voor de aanwezige sanitaire voorziening. De laatste camping in Rjukan hebben we een melding gemaakt dat het huisje niet schoon was. Hierop is direct gereageerd, door het huisje schoon te maken en van nieuw bedlinnen te voorzien. De tijd ontbreekt om de huisjes elke keer te controleren of deze goed zijn schoon gemaakt door de gasten, werd er gezegd. De sanitaire voorziening is ronduit smerig. Toiletten spoelen niet goed door en zijn geregeld verstopt. Ik heb met de eigenaren hierover gesproken, maar onze mening is dat zij met zijn tweeën dit niet gedraaid krijgen. Sanitaire voorzieningen schoon maken is niet met een doekje vegen en dweilen. Jammer, de locatie ligt prachtig.

Mooie routes door Noorwegen via trekkershutten

Als Oostenrijk bezoeker wilde we nu eens naar Noorwegen. Door de verrassende prijs bij Norge Reiser voor een 15 daagse trekkershut rondreis inclusief de bootovertochten, waren we verkocht. We konden ook nog wat schuiven met de overnachtingen. Van te voren was het ons wel duidelijk dat het simpele hutten zouden zijn. Daar kan je je op instellen. Vooral de door Norge Reiser aangegeven routes tussen de overnachtingsplaatsen waren geweldig. Als we de kortste route hadden genomen via de TomTom, hadden we mooie dingen gemist. Als we ooit nog een keer naar Noorwegen gaan, kiezen we voor wat luxere overnachtingen. Maar dat is een persoonlijke keuze.

Prachtige rondreis voorzien van uitgebreide informatie

Omdat onderweg en in de omgeving van bijna al onze campings veel te zien was, heb je soms het idee dat je dat dan ook allemaal wilt zien. Daar komt bij dat je veel en lang in de auto zit. Zeker de eerste reisdag van Oslo naar Oppdal is eigenlijk te lang. Als je onderweg ook nog wat wilt zien (en dat wilden wij) dan is een eerste stop in de buurt van Ringebu aan te raden. Wij vonden het een prachtige rondreis en hebben diverse keren voorgestelde excursies gecombineerd met de reis naar de volgende camping. Scheelt dan toch weer tijd in de auto. In totaal toch bijna 4.000 km. gereden. Keerzijde is dat je dan ruim 60 uur in de auto zit. Puntje op de “i” is actualisatie van de reisbeschrijving. Voorbeeld: de skischans in Oslo is al lang klaar, en bij de Briksdalbre gletsjer is geen gletsjersafari meer. Verder hebben wij adhv de reisbeschrijving juist heel veel gezien waar je anders gewoon aan voorbij zou zijn gereden. Kortom een fantastische vakantie, maar we hadden eigenlijk daarvoor iets meer tijd moeten hebben. Of minder plaatsen aan moeten doen.

Geweldige ervaring

De reis was goed verzorgd. Alle beschrijvingen klopten en de accommodaties waren zoals omschreven. Ook waren het geweldige locaties.

Dé reisorganisatie zoals het hoort

We hadden een standaard reis gepakt waarin we behoorlijk wat hebben laten wijzigen. Dit was allemaal geen probleem. Vragen werden altijd zeer snel en netjes beantwoord. Bij problemen tijdens vakantie hebben we gemaild naar Norge in de avond en zelfs toen werd er op afstand heel snel iets geregeld. Waren alle bedrijven maar zo!

Onze rondreis door Finland en Noorwegen was prima geregeld door Norge Reiser

Vorige week net terug gekomen van een prachtige reis door Finland en Noorwegen. Het was een bestaande hutten rondreis die door NR aan onze wensen is aangepast. De hutten zijn vervangen door iets luxere huisjes en hotels ( voor de afwisseling). De verblijven zijn op ons verzoek op diverse plaatsen verlengd om daar wat meer van de omgeving te kunnen zien. We hadden een goede mailwisseling en ook goed telefonisch contact. Wij zijn erg tevreden. Het was onze derde reis in Noorwegen, het is en blijft een prachtig land om op vakantie te gaan. Een prachtige afwisselende natuur!

Enorm mooie en afwisselende reis .

Afwisselend landschap . Hoogvlaktes , bos , fjorden . Heel mooie natuur ! Erg genoten , zelfs onze zoon van 16 vond het een geweldige vakantie . Overtochten en overnachtingen waren allemaal goed geregeld . Alleen was ons vakantiegevoel even helemaal weg toen we terecht kwamen in een luxe villa in uteplassen hytter sogndal. Terwijl we in sommige andere hutten het idee hadden zo door de bedden te zakken . Minpuntje vonden we de routebeschrijving .. er stond steeds na .... minuten , of .... km rechts op de rotonde oid. Maar als je afwijkt vd route om iets te bezichtigen kloppen de km en de minuten niet meer , lastig om dan de route weer exact op te pakken . De wegnummers kwamen ook niet altijd overeen. Beter was geweest bv om een richting aan te geven , zoals die op de verkeersborden genoemd worden . Heb je iets meer houvast of je op de juiste weg zit . Maar we hebben zeker 100% genoten !! Super vakantie gehad .

Duidelijke communicatie, klantvriendelijk. Reisbeschrijving en accommodaties waren goed. Tip: geef in reisbeschrijving aan dat boottoer Lysebotn maar 2x per dag gaat.

Een prachtige reis en daarbij dag in dag uit culinaire topkwaliteit.

Alles klopte op de transfer van en naar de luchthaven. Beide keren stond er geen taxi en moest ik bellen naar de taxifirma om een taxi te laten komen. Verder helemaal volgens afspraak

deskundig, behulpzaam en enthousiasmerend

Ramon cs voegt nog wel heel wat toe aan de geweldige ervaring van zo'n Poolreis. Minpunt vind ik de verklaring hieronder voor de gebruiksvoorwaarden. Om deze rapportsage te kunnen toesturen moet ik akkoord gaan met die voorwaarden. Dat doe ik dan maar om die reden. De verklaring is verouderd en zeer klantvijandig en de akkoordverklaring trek ik dus ogenblikkelijk in

We hebben het heerlijk gehad, een hele fijne ervaring.

al jaren een goed reisbureau voor Noorwegen

Dit jaar een aangepaste versie van een standaardreis gemaakt. Alles goed geregeld. Reisinformatie zou iets minder uitgebreid kunnen

Een geweldige en zeer goed verzorgde reis!

Wij wilden aal heel lang naar Noorwegen. Samen met Norge Reiser hebben wij een prachtige toer uitgezet. In drie weken tijd hebben we Noorwegen met onze eigen auto verkend vanaf Oslo naar boven en vervolgens halverwege Noorwegen richting de fjordenkust om via die weg in Bergen te eindigen. Onderweg verbleven we in perfect uitgeruste en onderhouden vakantiehuizen/ villa's. De organisatie heeft goed rekening gehouden met onze wensen, heeft de door ons aangepaste wijzigingen/ aanvulling er prima ingepast en heeft ons voorzien van zeer uitgebreide reisinformatie die ons zeker geholpen heeft bij het kiezen tussen al dat moois. Super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring. Wij zullen Norge Reiser zeker aanbevelen en waarschijnlijk in de toekomst nog wel eens benaderen :-).

mooi zweden

Norge Reiser heeft weer een mooie reis door Zweden in elkaar gezet. Prima gebieden uitgezocht naar onze wensen. Eerste locatie was perfect. Mooie accomodatie, schoon en voorzien van alle gemakken. Tweede locatie was tegen overgesteld: erg oud gebouw, stonk enorm muf, deuren sloten niet goed, vieze ramen, afzuigkap was alleen een vieze buis, afvoer was verroest. Appartement zelf was wel schoon en de badkamer was prima. Ik heb een klacht ingediend over de stank, maar zij gaven aan dat dat hoort bij een oud gebouw. Zij konden hier niets aan doen. Jammer, want deze locatie heeft een deel van onze vakantie verpest! Ook teleurstellend dat zij hierin niets konden (of wilden) betekenen. De eerste locatie was prima, twee jaar geleden zijn wij met norge reiser naar noorwegen geweest wat ook prima was. Daarom beschouw ik dit als een incident.

Geweldige vakantie met een paar min puntjes.

Norge reiser is ons goed bevallen, goede route beschrijving. 1 accommodatie viel erg tegen maar dat werd na 1 telefoontje snel opgelost. Ik hoop niet dat deze accommodatie nog aan iemand aangeboden wordt. Camping Stöllet, Klarälvens Camping.

Niet voldoende advies en informatie van Norge Reiser gehad

Mijn man en ik hebben de rondreis Magnus in Zweden gemaakt. Voor de eerste keer met Norge Reiser zaken gedaan, maar dat is niet bevallen. Te weinig informatie waar we werkelijk wat aan hadden en te veel informatie uitgeprint ontvangen, waar we niets aan hadden. Wij vonden de geleverde dienst, zeker afgezet tegen het bedrag dat ervoor betaald is, ver beneden de maat.

Onduidelijk offerte

Onduidelijke offerte. Nog een keer extra moeten betalen voor grensovergangen

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.