Bijzonder mooie reis door zuid Noorwegen.

Vroege aankomst in Stavanger was een beetje vreemd. De stad was in diepe rust toen we daar maandag halfzeven aankwamen. Het was even zoeken voor het ontbijtje. De stad in alle rust kunnen bekijken. De hotels tijdens de reis waren op een paar uitzonderingen na geweldig. Precies zoals we wilden, authentieke Noors. Ik wIl adviseren het Scandic Parken hotel in Alesund uit de reis te halen. Deze past niet in het karakter van de reis. Tevens deze als zeer onplezierige ervaren met betrekking op service en personeel. Voor de rest veel natuur gezien en leuke mensen ontmoet. De persoonlijke reisbeschrijving is zeer uitgebreid. De samenstelling, indeling en beschrijvingen zouden wat meer chronologisch op de route afgestemd kunnen worden. Vooral op de dag ritten tussen de volgende hotels. De reistijden zijn nog al lang. Het zou mooi zijn als op de route kaart de aanliggende bezienswaardigheden aan gegeven zou worden. Je moet keuzes maken want je kunt niet alles bekijken. Deze reis is zeker aan te bevelen.

Een heerlijke vakantie!

Het begon al met een goede voorbereiding. Er werd een zeer uitgebreid boekje thuisbezorgd met de routebeschrijving, maar ook allerlei info over de dingen die we onderweg tegen zouden komen. Alle vouchers voor overnachtingen en boottochten compleet en iedereen wist dat we kwamen. 6 huisjes bezocht waarvan 5 heel erg fijn en 1 een ontzettende tegenvaller waar Norge Reiser wat ons betreft ook geen gasten meer naar toe hoeft te sturen. Maar alles bij elkaar een fantastische vakantie gehad.

Prima vakantie

De huizen waren allemaal prima. Alleen in Voss vonden we het pand erg gehorig. Naast ons was een groep neergestreken die er waren in het kader van de extreme sport week. Die hebben ons uit de slaap gehouden. Het huis is geweldig, maar de muren van papier. Vradal was zoals gewoonlijk een hoogtepunt, zowel qua huis als qua omgeving

Prima geregeld

De vakantie was prima geregeld, de reisbeschrijving handig om een alternatieve route te kunnen maken. Maar soms stond er iets niet in de juiste volgorde of dubbel, maar daar kom je vanzelf achter.

Snelleen correcte behandeling van info/organisatievraag over reis naar Finland

Voor herhaling vatbaar.

goede service

Al jaren worden onze overtochten en reizen door Norge Reiser geregeld. Dit gebeurt op een prettige en persoonlijke manier.

goede voorbereiding, goede communicatie, meedenken.

zowel de voorbereiding, als de afhandeling en communicatie tijdens de reis als zéér positief ervaren

Mooi reis in een prachtig land

Norge reiser heeft een prima aanbod. Een vlotte en vriendelijke behandeling van de boeking. We hebben overwegend in kampeerhutten verbleven. Sommige waren wel gedateerd en karig ingericht.maar overal was het inchecken appeltje eitje.

goede service

goede communicatie en een mooi reisplan zowel op papier als digitaal

Uitstekend reisbureau!

De voorbereiding van deze reis met Norge Reise is erg prettig verlopen: vlotte reactie's op onze vragen; uitgebreide reisinfo. (Soms wel wat te veel, wat het kiezen moeilijk maakte); de reis achterste voor plannen. Het was allemaal goed. Het enige minpuntje was het huisje in Oanes. Dit was meer een huisje voor een gezin met twee kinderen, dan voor vier senioren. Een stel moest een laddertje op en op een open zoldertje slapen. Voor de rest was alles prima. M

Goed verzorgde vakantie gehad.

Vooraf een pdf met alle reisinformatie. Tevens routes en bezienswaardigheden onderweg en op plaats bestemming. Tijdens het plannen heel flexibel in het toevoegen van andere ideeën.

Veel informatie, vroegtijdig de vouchers, prima locaties voor de hyters

Voor de zesde keer naar Noorwegen en dit jaar voor het eerst met Norge reiser, veel info gekregen zowel digitaal als op papier. De hutten waren op mooie locaties . Tip, het is fijn als je een kleine persoonlijke noot krijgt, bv een mail om je een fijne vakantie te wensen of was alles naar wens.

Schitterende mooie reis gehad, dankzij info van jullie.

Erg tevreden over rondreis op maat

Norge heeft voor ons een rondreis op maat samengesteld, die goed aansloot bij onze interesses en behoeften. De reisinformatie voor onderweg was zeer uitvoerig, met veel informatie over optionele bezichtigingen, wandelingen en uitstapjes. De gekozen accomodaties waren erg prettig; sommigen op een fantastische locatie. We zijn erg tevreden over Norge Reiser.

Norge Reiser geeft goede reisadviezen, is plezierig in het contact en komt afspraken na.

De reis was goed georganiseerd, de ligging van de hotels was uitstekend en het comfort was zonder meer voldoende. Waarom de 2 nachten in Gauja national park werden opgesplitst (1x KarlaMuiza in Karli en 1x hotel in Sigulda) was ons niet helemaal duidelijk. Het had van ons beslist niet gehoeven. KarlaMuiza was uitstekend, het hotel in Sigulda een doorsnee hotel dat overal in Europa had kunnen liggen. Ook het hotel in Rezekne was qua ligging en qua sfeer minder dan de rest. Dat onze waardering niet hoger uitvalt heeft te maken met bovenstaande opmerking over de hotels en met de zgn. persoonlijke reisbeschrijving, die een zoekplaatje was. Als we die hadden gevolgd, waren we van hot naar her door Baltica gereden. In de reisbeschrijving stonden zaken die op onze reis niet van toepassing waren (Vaskna-Rouge), een stuk tekst over de Kruisberg van Siauliai stond in het verhaal over Klaipeda, het stadhuis van Kaunas kwam terug bij Traikai. De beschrijving van Ventspils vonden wij zwaar overtrokken ("en de dynamiek van de ontwikkeling is gewoon uitstekend..."). De tekst van onze reisbeschrijving bevatte bovendien stukken die moeilijk te begrijpen waren (vertaalmachine?), zoals bij Jurmala: "de bouw van Jurmala heeft zich historisch gevormd samen met de ontwikkeling van het resort Jurmala, toen veel mensen - locals en buitenlanders - een remedie ondergingen en zich ontspanden". De routebeschrijvingen waren moeilijk leesbaar door het wegvallen van een aantal letters. Je had TomTom of Google Maps nodig om bij je hotel te komen (en dan had je de routebeschrijvingen eigenlijk helemaal niet nodig.) Enkele praktische opmerkingen: - wij hebben onderweg overal koffie kunnen krijgen, dus eigen oploskoffie is niet (overal) nodig. - het bezettingsmuseum in Riga wordt verbouwd, de collectie is tijdelijk verplaatst; - veel supermarkten zijn op zondag open, soms zelfs tot 22.00 uur. - als je Rothko wilt zien, moet je niet op maandag naar die stad gaan, dan is het Rothko museum dicht.

een geweldig mooi land

Van Norge heel veel informatie gekregen ( teveel ? ) Jammer dat de afsluiting op de Lofoten in een fast hotel zat, waar we nog nooit mee hadden gewerkt en ook niet opmerkzaam waren gemaakt. Verder ligt het hotel in Holmenkollen op een enorm steile weg omhoog. Geen richtingaanwijzer/mensen of taxi te bekennen. Alle bagage zelf omhoog trekken. Jammer. Het hotel was goed.

Super geholpen en geregeld

Leuke reis, leuke hotels en uitstekend eten.

Prachtige route

Prachtige route door een mooi en afwisselend landschap. Bootovertocht en hotels waren allemaal goed geregeld. Waarschijnlijk doordat we een standaardreis hadden aangepast klopte de routebeschrijving niet helemaal. (iets te veel knip en plakwerk) Een groot verschil in hotels, van heel mooi en kleinschalig tot grote ketens en duidelijk mindere kamers. Vooral de Scandic hotels in Alesund en Oslo waren groot en onpersoonlijk met slecht tot geen uitzicht. Het hotel in Oslo lag ook wel erg ver buiten het centrum. Hetzelfde geldt voor het hotel in Maloy. De andere hotels waren goed tot zeer goed.

Klantvriendelijk, persoonlijk en kennis van zaken.

Men kwam met goede suggesties om een bestaand pakket aan te passen naar onze wensen. Zeer uitgebreide documentatie met aanvullende suggesties voor excursies. Zo werd het voorafgaande aan de reis al een hele mooie belevenis en konden we goed voorbereid op reis. Er waren wel wat minpunten wat betreft de accomodaties, en daarom geen 5 sterren.

Alles was weer prima geregeld!

Net zoals vorig jaar onze reis naar Spitsbergen, was ook nu onze rondreis door Noorwegen goed geregeld!

Zeer mooie route en perfect geregelde reis door Noorwegen.

Betrouwbaar, snel en vriendelijk!

een droomreis!

Het was in 1 woord: fantastisch. Alles super goed geregeld en een prachtige reis. Of zoals mijn partner op het fotoboek zette: een droomreis. Inmiddels heeft een ander paar uit onze hof al bij Norge geboekt op ons advies.

Een degelijke reis georganiseerd voor ons!

Een bedrijf dat vertrouwen geeft en dat zijn zaakjes goed voor elkaar heeft.

Goede communicatie

Norge Reiser geeft een mooi handboek mee. Ze zijn gevoelig voor op- en aanmerkingen.

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.